İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | |||||
CheGuevera | - | ||||||
melinda23 | - | 50M | 50IA 50JJ | - | - | ||
abesle_istigal | ODUL | - | - | ||||
sevimlicadi0 | 50JJ | - | |||||
mart09 | - | - | - | - | - | - | |
keping | - | - | - | - | - | ||
edsofi | ODUL | ?? | - | ||||
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | - | - | - | 25IA | - | - | |
AKovser | ODUL | - | - | ||||
zey zey | - | - | - | - | - | ||
mugehatun | - | 100DK | - | - | - | ||
kitabi | - | - | - | - | - | - | - |
Asyaca | ODUL MUAF | - | |||||
tiffany20 | 50JJ | ODUL | - | ||||
Ollalla | ODUL | - | |||||
gogo2405 | - | 200JJ | 100DK | - | |||
bnnu | MUAF | - | |||||
Mavibocuk | ODUL | - | |||||
haeshin | 100DK | - |
iyi uykular gulum:)İnşallah cumaya gelecek
Kaptanim
Ben yatıyorum hepinizi öptüm
canim jilian 30day shred diye izlesene.com ya da youtube.a yazsan cikar.Kaptancigim ben bunu nerden indircem
iyi uykular ablam:)İyi uykular herkese
Teşekkür ederim bitanem:)cok guzel kuzum:)
sanada guzellik:)Hayırlı geceler :)
Hayırlı geceler canımCanlar, ben uykuya kaçıyorum. Minnak oğlum zaten gece boyunca uyanacak. Sporumu bu günde elimden geldiğince tamamladım. Ama yarın dinlenmeyi planlıyorum. Şu doğum iznimde, evde olduğum süre içerisinde sizlerle dolu dolu, gayet faydalı bir süreç geçireceğim için mutluyum. Umarım herkes en kısa sürede mezun olur. Selamlar, iyi uykular. Yarın görüşmek üzereee
Kolay gelsin kuzum:)Canlarim ben yemek hazirligina geciyorum, iyi istirahatler
Teşekkür ederim canım:)Ellerine sağlık...Takim ici ilk 3...EGZERSIZ YARISMASI
1. sira 1300 adet ile @happy_moon a ait
2. sirada 1000 adet ile onu takip eden
@Ollalla yer aliyor
3.'lük 300 adet ile
tiffany20 e gidiyor
Basarilarinizin devamini dileriz
tamam canım benim saolasınniyi geceler canim:)
yok canim 3 gun pilates onun haricinde de yuruyus yapiyorsun genelde.
bunlarda bir sorun yok kuzum.
ayy çok geçmiş olsun canım benimmSelam kızlar ben dönebildim nihayet. Oğlum iyileşti çok şükür. Ama bana da rotavirus bulaştı. Ateş kusma bende de oldu. Iyiyim şu anda.
Herkes de iyidir inşallah
canım takıma daha sık uğramalısın. burda herkes senin gibi nefsi ile hayat ile mücadele ederken kendi için birşeyler yapmaya çalışıyor. takıma uğramalısın ki senin gibi insanların da var olduğunu görebilesin canım.Canım kendime neler dedim ama olmuyor..mesala suan çocuklarım tv izliyor birazdan bana saracaklar..ders çalışmam lazim hemde sıkı bir çalışma..onlar uyuyunca bende yatiyorum gün içinde çok yoruyorlar..hersey bana bakıyor..esim sürekli nobette..onları öpüp öpüp duruyorum..2 tatlı canavarım var deyip teselli buluyorum ama yapmam gerekenler var..yapamıyorum..düzene koyamadim..
süperr anneeBiraktim dersi yahuuuuu
Amannn 2 saat otursam hallederimmmm
Ben kalktim 10 numara sporumu yaptim terimi attim dusumu aldim yesilcayimi iciyorum
Bu arada buzluktan kucuk bir kacamak yapacaktim
Annem dediki bugun senin odul gunun degil
Olsun dedim
Kizim simdi birsuru ceza alcan birak onu dedi biraktim
Burdan anneme kocaman alkis
kaptanımm çok haklısınn. hemen silkelenip geliyoruz kendimizeBEKLENEN MEKTUP...
Gecmisi ancak bitirdim, alintilarimi yazacagim simdi.
Dun uzunca bir yazi yazmistim paylasamadan uyumus kalmisim, hamilelik:)
Sizlere demek istedim ki; biz bir takimiz, aileyiz, egleniyoruz,sohbet ediyoruz, birbirimizi gercekten cok seviyoruz ama bir yarisin icinde oldugumuzu unuttuk mu?
Her cuma 10 takimla yaristigimizi, zayiflama ideallerimizi unuttuk mu?
Son haftalarda bu 10 takimin icinde ortalamamizin dusuk geldigini ve rakiplerimizin karsisindaki durumumuzu idrak edemedik mi?
Odul ogunu hakkimiz zaten var tarti sonrasi 1 veya 2 kez, ama odul ogunlerimizi cuma ve cumartesi yapip bitirmis olmamiz gerekmiyor mu?
Whatsup grubumuzu acil durumlarda birbirimizle haberlesmek icin kurmustuk fakat her sabah bir bakiyorum 400-500 mesaj oluyor.Acaba watsap grubumuzun kurulus amacini unuttuk mu?
Ana listede olan arkadaslarim ,hepiniz listenin sorumlulugunu alacaginiza soz vererek listeye dahil olmustunuz, yaptiginiz kacamagin, egzersizsiz gunlerin, takima ugramayarak dusurdugunuz motivasyonunuzun tum takimi etkiledigini unutmayin!
Saglik sorunu ve regli sebebiyle arti veya sabit gelen canlari tenzih ediyorum ama bunun haricinde artiyla gelen arkadaslarim, sizin artiniz; butun hafta emek verip sporunu yapan,kacamak yapmayan arkadaslarimizin eksilerini silip supuruyor, onlarinda emeklerine yazik olmuyor mu?
Vekhasili kelam, hepinizi cok seviyorum,istiyorum ki biran evvel zayiflayip hedeflerinize ulasin.
Bunun icin bazen uyku vaktimden, bazen oglanin oyun vaktinden, bazen evdeki islerin vaktinden kirpiyorum sizlere vakit ayiriyorum.
Diger kaptanlarimizda arkada bir suru isler hallediyorlar, onlarinda emekleri buyuk.
Lutfen silkelenelim kendimize gelelim.
Biliyorum ki isterseniz bu takimi sampiyonda yaparsiniz, fit esler, fit anneler, fit guzellerde olursunuz.
Cumaya son 1.5 gun, bu hafta derece gelecek umutluyum, sevgi ve saygilarimla
canım nutellayı eve sokma artık. birde suyunu eklememişsin canım.Bugünün menüsü
Sabah: sucuklu peynirli omlet
Ara: yogurtun icine 1 yk kadar yulaf 5-6 kuru üzüm, 2 cilek ve bir kücük isirmalik muz
Öglen ile aksam bir oldu (3 gibi) kiymali yumurta
Ve 2 tk nutella
Cok acikirsam bir bardak tarcinli süt icerim
edsofi yumurta konusunda sana yetismeme az kaldi
Sporlarıda akşama yazarım
canım suyunu göremedim... bir de menünde pilav varken ekmek tüketmemen daha iyi olur. bulgur da zaten karbonhidrat var canım yeteri kadar. akşam yemeklerin den sonra içeçek dışın da ara yapmazsan daha doğru olur canım.SABAH
1 Haşlanmış yumurta
3 fındık
1 domates - 1 salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 bardak süt
1 ince dilim kepek ekmeği
5 zeytin
ARA
1 bardak yeşil çay ve 3 tane hurma
ÖĞLEN
Ton balıklı salata + 1 maden suyu
(30 gr ton balık, 1 domates, yarım demet maydanoz, yarım limon suyu, 1 çarliston biber )
ARA
1 Muzu ezdim 1 bardak süt ekledim yarım çay kaşığı tarçınla iyice karıştırdım. Resmen baklava yemiş gibi oldum. Çok besleyici ve tüm tatlı isteğimi ört bas etti
AKŞAM
5 yemek kaşığı barbunya
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
salata
ARA
1 sade türk kahvesi
şekersiz çaylarımı an itibari ile yudumluyorum
İlerleyen saatlerde acıkırsam 1 tane hurma yiyebilirim....
ayy kolay gelsin canım. resmen sabrın sınanıyorAbla şuan o kadar sıkıntı ki insanları süründürüyorlar müdür her boş derse bizi sokuyor boş boş oturuyorsunuz diyor halbuki evrak işimi hallediyorm bn aman sabrediyorum sadece 7 hafta kaldı diye stresli bir zaman dilimindeyim zaten müdürde baya sıkıntılardaym normalde diğer okuldaki arkadaşlara müdürleri havadan izin veriyorlarmış aman neyse nasip sakinim ben mutluyum olumlu mesaj dağıtıyorum evrene:))
severimm sizi benn.. ayy yağmıyor resmen akıyor yahuEki Görüntüle 1817629 Houston, Houston we've a problem :)
Masanin ustunde pingisayar ve takim not defterimmm dikkatinizi cekerim:)
evet canım ertuğrul =)Eşin trt 1 mi bakıyor benimki gibi :)) kolay gelsinn
süpersinnSPOR
19.000 adım
1.300 günün egzersizi
50 mekik
eline emeğine sağlık kaptanım. 2 canınla uğraşıyorsun bizimle hakkını helal et nolur...Takim ici ilk 3...ADIM YARISMASI
1. sira 23.240 adim ile @CheGuevera ya ait
2. sirada 19.000 adim ile onu takip eden
@happy_moon yer aliyor
3.'lük 14.600 adim ile
@Ollalla ve @Mavibocuk e gidiyor
Basarilarinizin devamini dileriz
bayılıyorum senin sporlarınaa. bu hafta yine derecedesin sanırım canımSabah
Omlet peynir zeytin yesillik
1dilim tbe tahin pekmez
Ogle
Yarim kase pirincsiz semizotu
1tabak taze fasulye
Aksam
2.5 dolma bucuk kizimin yarimi
1kase yogurt
Su 2.5 lt
Spor
45 dk yuruyus
50 twist
100Dizleri karna cekme
24squat
90'ar dumbell kolalti
Okuldan geldim sunumlara gomuldum anca firsatim oldu saati farketmedim bile
canım geçmiş olsun. kızın ne kadar lık tı ? 38 ateş sayılmaz ki hele ki fitil verecek kadar yüksek bir ateş değil. umarım rahat geçiyordur gecenizİyi geceler, ne güzel herkes uyumuşbenim kızım yarım saatte bir uyandığı gibi ateşi de bir türlü 38in altına düşmüyor.. Fitil verdim şimdi tekrar.. Umarım bu sefer düşer.. Bu arada hep yazıcam unutuyorum cuma akşamı kayınvalidem ve kayınpeder geliyor. Hafta sonu menüler bozulursa haberiniz olsun.. Neyse 2 gün buradalar sonra dönecekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?