Bende emziriyorum su anda diyetisyen bi diyet vermisti ama hic yapamadim simdi tatli yemwmeye calisicam gunde bir kez sutlu tatli 4 ile 6 arasinda yeme hakkim var benim gibi baska emziren varmi acabadiyetisyenle 2-3ay görüşmem olmuştu. ordan az cok kaldı bende bişeyler
Incecik citirlar cikacak bu takimdan, sende onlardan olacaksin :) Citir bir anne :)Canim cok tesekkurler benimde ihtiyacim olan sey motivasyonnn ins.hep birlikte incecik oluruz
Nolurrrr nolurrrr eksiik çıkalımmmmmmmmmmmmmmmmmInsanoglu tuttugunu koparir, kararliysan kesin verirsin canim kendine güven :)
Eveeeeeeeettt
agırmıydıki?Bende emziriyorum su anda diyetisyen bi diyet vermisti ama hic yapamadim simdi tatli yemwmeye calisicam gunde bir kez sutlu tatli 4 ile 6 arasinda yeme hakkim var benim gibi baska emziren varmi acaba
4. takim üyelerinin arti cikmasina imkan yok güzelimNolurrrr nolurrrr eksiik çıkalımmmmmmmmmmmmmmmmm
dimi4. takim üyelerinin arti cikmasina imkan yok güzelimhepiniz kendiniz icin savasiyorsunuz, arti cikmakta neyin nesi
Kiz hergun yerim yaaa . bugunku menume baksana tavuk corbasi tavuk yemegitavuklu makarna
günaydınn iyiz sağol sen nasılsın evet yarın tartı günüüüNasılsınız kızlar.
Ay hepinizi bi süre karıştırıcam
Gunaydin guzel kadinlar bugun persembe veee benim icin sabah yürüyüşü vaktiiii hava sicacik doguya dogru yuruyecegim icin gunes kremimi surdum hayda breee
Geçen hafta yağlarım eksilmediYa geçen gün diyorum tavuk olmasaymış insanlar nasıl diyet yapacakmış diyorum, sabah yumurta , yemeklerde tavuk şiş kanat pirzola tavuk tavuk tavuk
günaydınn iyiz sağol sen nasılsın evet yarın tartı günüüü
şu yağ yakıcı çay nasıl birşey canım
Günaydınnn sabah yürüyüşü de çok güzeldir ya işe giderken artık yürüyorum her sabah enerji veriyor demi
aa bunu ben topik olarak açmıştım zamanında :))Geçen hafta yağlarım eksilmedi
inşallah gitmiştir bu hafta.
elma,limon,tane karabiber,tarçın,karanfil su kaynatıp içiyorum gün içinde 2-3 bardak gibi.
iyi yağ yaktırıyo
spor yapmayınca kendimi diyet yapıo gibi hissetmiyorumaa bunu ben topik olarak açmıştım zamanında :))
hadi inşallah yarın güzel bir eks görürüz , ben bu hafta rahatsızlanınca çok spor yapamadım ama iki gündür azimliyim spora :)) , spor olmadan verilmiyor çünkü
Saol canim aynen ins citir olucaz biri 5.5 yas diegeri 3 aylik 2.de sezeryan oldumve tam 23 kilo aldim 52 ile hamile kalmistim simdi 66 kiloyum hic dogum yapmamis gibi hic bir koyafetim olmuyor oyleki bazen canim disari bile cikmak istemiyor annemon kiyafetleriyle dolasiyorum kiyafette alirsam bu kiloyu benimserim diye korkuyorum ims.bu takim bana guc verir cok motiveyim su andaIncecik citirlar cikacak bu takimdan, sende onlardan olacaksin :) Citir bir anne :)
Allah bagislasin kuzularini, kac yasindalar?
Aynen canimm spor benim herseyimspor yapmayınca kendimi diyet yapıo gibi hissetmiyorum
şarıl şarıl terlemek lazım
bunla ilgili ne topiği açtın ki.
Yarin bu cayi yapicamaa bunu ben topik olarak açmıştım zamanında :))
hadi inşallah yarın güzel bir eks görürüz , ben bu hafta rahatsızlanınca çok spor yapamadım ama iki gündür azimliyim spora :)) , spor olmadan verilmiyor çünkü
aynen benimdeeeeeAynen canimm spor benim herseyim
süte veya elmayada tarcın ekle cok güzel oluyor.Ben rezene ve tarcin cayi yaptim 1 litre doldurdum dun abesti istigal tarcinin kan sekwrini duzenledigini soyledi bakalim emzirme sonrasi tatli krizlerini azalticakmi koydum kenara gun icinde onlari tukwticem
Oy masallah Allah bagislasin, kendini cok fazla kasma gülüm sonucta emziriyorsun yediklerine dikkat etmelisin. Aramizda emziren anneler var onlar sana ellerinden geldigince destek olacaktir.Saol canim aynen ins citir olucaz biri 5.5 yas diegeri 3 aylik 2.de sezeryan oldumve tam 23 kilo aldim 52 ile hamile kalmistim simdi 66 kiloyum hic dogum yapmamis gibi hic bir koyafetim olmuyor oyleki bazen canim disari bile cikmak istemiyor annemon kiyafetleriyle dolasiyorum kiyafette alirsam bu kiloyu benimserim diye korkuyorum ims.bu takim bana guc verir cok motiveyim su anda
Günaydin kizlar ♥
Yagmur berekettir Özgem, yagmur yagarken yapilan dualar kabul olurmus :)
Söyledik gülüm herkes sevindi, insallah saglikla gelir kuzularimiz dünyaya.
Cok sagol sayenizde kurtuldum o meretten, belki bana tepki göstermeseydiniz icmeye kalkisabilirdim ♥
Allah kabul etsin gülüm.
Tavrini cok begeniyorum zeynebim, umutsuzluga kapilmayisini takdir ediyorum ♥ Herseyin Allahtan geldigini ve zamani gelince olacaginin bilincindesin masallah. Allah gönlüne göre versin kuzum.
Allah kabul etsin minik kuzu.
Happy moon cok güzel anlatmis edam, hic korkma bilmeden yapilan bir sey orucunu bozmaz.
Bu resimdeki senmisin gülüm? Arkada ki manzara ne güzel öyle insanin calisasi gelmez :))
Gecmis olsun canim, bugün nasil oldu kizin?insallah biran önce düzelir
Gözün aydin anne baba geliyormus, menü konusunda Allah seni kayinvalidenin leziz yemeklerinden korusun :)))
Sagol canim sen nasilsin? Bir zaman sonra ezberlersin :)
Iyi eglenceler abla :)
hayda bree deyince aklima pehlivan geldi, pehlivanlik bir durumunda yok halbuki :)
ben perşembeleri yemeden içmeden kesiliyorum ya nasıl bir iş bu her hafta heyecan sarıyor beni4. takim üyelerinin arti cikmasina imkan yok güzelimhepiniz kendiniz icin savasiyorsunuz, arti cikmakta neyin nesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?