Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz hergun yerim yaaa . bugunku menume baksana tavuk corbasi tavuk yemegi tavuklu makarna

Ya geçen gün diyorum tavuk olmasaymış insanlar nasıl diyet yapacakmış diyorum, sabah yumurta , yemeklerde tavuk şiş kanat pirzola tavuk tavuk tavuk

Nasılsınız kızlar.
Ay hepinizi bi süre karıştırıcam
günaydınn iyiz sağol sen nasılsın evet yarın tartı günüüü
şu yağ yakıcı çay nasıl birşey canım

Gunaydin guzel kadinlar bugun persembe veee benim icin sabah yürüyüşü vaktiiii hava sicacik doguya dogru yuruyecegim icin gunes kremimi surdum hayda breee

Günaydınnn sabah yürüyüşü de çok güzeldir ya işe giderken artık yürüyorum her sabah enerji veriyor demi

Geçen hafta yağlarım eksilmedi
inşallah gitmiştir bu hafta.

elma,limon,tane karabiber,tarçın,karanfil su kaynatıp içiyorum gün içinde 2-3 bardak gibi.
iyi yağ yaktırıyo

Geçen hafta yağlarım eksilmedi
inşallah gitmiştir bu hafta.

elma,limon,tane karabiber,tarçın,karanfil su kaynatıp içiyorum gün içinde 2-3 bardak gibi.
iyi yağ yaktırıyo
aa bunu ben topik olarak açmıştım zamanında :))
hadi inşallah yarın güzel bir eks görürüz , ben bu hafta rahatsızlanınca çok spor yapamadım ama iki gündür azimliyim spora :)) , spor olmadan verilmiyor çünkü

spor yapmayınca kendimi diyet yapıo gibi hissetmiyorum
şarıl şarıl terlemek lazım

bunla ilgili ne topiği açtın ki.

Incecik citirlar cikacak bu takimdan, sende onlardan olacaksin :) Citir bir anne :)
Allah bagislasin kuzularini, kac yasindalar?
Saol canim aynen ins citir olucaz biri 5.5 yas diegeri 3 aylik 2.de sezeryan oldumve tam 23 kilo aldim 52 ile hamile kalmistim simdi 66 kiloyum hic dogum yapmamis gibi hic bir koyafetim olmuyor oyleki bazen canim disari bile cikmak istemiyor annemon kiyafetleriyle dolasiyorum kiyafette alirsam bu kiloyu benimserim diye korkuyorum ims.bu takim bana guc verir cok motiveyim su anda

Aynen canimm spor benim herseyim
aynen benimdeeeee
Ben rezene ve tarcin cayi yaptim 1 litre doldurdum dun abesti istigal tarcinin kan sekwrini duzenledigini soyledi bakalim emzirme sonrasi tatli krizlerini azalticakmi koydum kenara gun icinde onlari tukwticem
süte veya elmayada tarcın ekle cok güzel oluyor.
hele sütte. tatlı krizin gidiyor

Oy masallah Allah bagislasin, kendini cok fazla kasma gülüm sonucta emziriyorsun yediklerine dikkat etmelisin. Aramizda emziren anneler var onlar sana ellerinden geldigince destek olacaktir.
Suan icin eger cok gerekmiyorsa kendine kiyafet alma, cünkü pek yakinda onlar sana coook büyük gelecek :) Bu takima katilip zayiflamayani görmedim ben daha :)

Tekrar günaydın hanımlar kızımı uyutuyorum öğleden sonra doktora gideceğiz inşallah uyursa evin işlerini bir düzene koymak istiyorum.. İştah da hiç yok acıkmış gibi 2 kaşık yiyip doymuş gibi ağzını kapatıyor inşallah çabuk atlatırız bu sefer..

Durumunda pek bir değişiklik yok hala biraz huysuzluk var Ateş çok yüksek değil ama gece beni korkuttu resmen..

Aynen kayınvalide çok güzel yemekler yapar çoğunlukla da karbonhidrat ağırlıklı olurlar.. 2 günlüğüne gelince esas korktuğum dışarıda yediklerimiz çünkü gün boyu dışarda olunca insanın düzeni bozuluyor.. Aralar kayınca da analar şişiyor, bakınız ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…