- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
sinemaki yok sanırım. sevmiyorum sinemaki yi.dedigin gibi tembelleştiriyo bagırsakları bi süre sonraCanim icindeki bolumune bak arkasindan
Sinemaki olmasin ? Ben daha once 5 i 1 arada aldim o cok guzel form cay liptonun
spor sonrası zıplıyayım benCanim adim ve ziplama istesen dinlenebilirsinde
Sen 39 musun canim sana abla diyebilirmiyimmm :*Menün çok güzel ama form çayı 2 defa içmişsin barsak tembelliği yapar bir süre sonra
Hoşgeldin aramıza bende 39 yaşındayım 167 boy 66 kiloyum.
bu jilyan 1. level, 10 gun bu yapiliyor:)
bu da eger jilyani sevmezsen diye tedbir amacli :)
Spor yapma canm sakimspor sonrası zıplıyayım ben
Hahahahah hu degilllll bu bana onerdigi gunluk spor
Olur mu zorla artik kendini sen bayadir diyettesin artik yapabilirsin bence sen bu programa basla yapamadigin hareketlerde uydur zaten sen arkadaki yesilli hatunu takip edeceksin baslangic seviyesi o. Yaparsin hadi bakimAman kaptanım nolur zor olmasın aman Aman zayflamadım daha zorları yapamıom sklyom
Ben kalbi jiliana koydum zaten buyuk ask var aramizda :)))Hahahahah hu degilllll bu bana onerdigi gunluk spor
Dikkat etmek lazim en guzel yesil cay vende demliom suan :) buhun 3 kupa tuketicem istifra etmem insallahsinemaki yok sanırım. sevmiyorum sinemaki yi.dedigin gibi tembelleştiriyo bagırsakları bi süre sonra
Ya izlemedim ama kadin yerde aınav cekio sanki gorunce vazgectim canm leslieemmmmm :)Ben kalbi jiliana koydum zaten buyuk ask var aramizda :)))
niyekiSpor yapma canm sakim
yeşil cayda pek lebileym hoşnut olmuyorum.Dikkat etmek lazim en guzel yesil cay vende demliom suan :) buhun 3 kupa tuketicem istifra etmem insallah
2 saat tempolu yuruyus tamamdir ozgem sen uyurkeeennn:)))Hemen listeleri hazirliyorum:)
Bu haftamiz biraz kacamakli gectigi icin yarin isteyenler yuruyus yapabilir.
Isteyenler de dinlenebilirler canlar, karisiklik olmasin...
Cezami yaptiiimm]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
SALI VE CARSAMBA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - 100DK - CheGuevera - melinda23 - 100IA 50M 50IA 50JJ - - abesle_istigal ODUL ?? - - sevimlicadi0 50JJ - mart09 - - - - - - keping - - - - - edsofi ODUL ?? - ddanes - - - - - - - KarKralicesi - - - 25IA - - AKovser MUAF ODUL 100IA - - zey zey - - - - - mugehatun - 100DK - - - kitabi - - - - - - - Asyaca ODUL MUAF - tiffany20 50JJ ODUL - Ollalla ODUL - gogo2405 - 200JJ 100DK - bnnu MUAF MUAF - Mavibocuk ODUL - haeshin 100IA 100DK 100DK -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
İyiyim gülüm sen nasılsın?Sagol gülüm sen nasilsin? :)
Adim ve ziplama nasil yapicaz ne kadar sureCanim adim ve ziplama istesen dinlenebilirsinde
yeşil cayda pek lebileym hoşnut olmuyorum.
normalde severim bitki çaylarını.
akşama cok varya içersin içer
ver bakim bir bardak banada
Hoosgeldin canm bu arada :) saat aksam 23:00 a kadar . ziplama bildigin ziplama canm yuruyus te biz telefona adimsayar indirdik onu aciyoruz yuruyus yapiyoruz yada gun icinde yaptigin aktivitede olabilir :) yesil cayin varsa ondan demle hemen bi kupa icebilirsin :)Adim ve ziplama nasil yapicaz ne kadar sure
Sağol canım benim dikkat ediyorum , aşırı aç kalmamaya çalışıyorum o da tansiyon düşürüyor, salataya çok limon katardım onu da azalttım bakalım etkisi olur umarım :) sen nasılsın neler yapıyorsun bakiim
ehehe evet en zayif noktandan vurdum kiz:)
cok cok guzel:)
cok guzel kuzum:)
eheehe takim korkusu olusmus, cok guzel:)
yeme yeme pis kaka onlar:)
canim indirmesen de favorilere eklesen...
afiyet olsun canim:)
Allah kabul etsin canim:)
Annemler suan alanyada ahh bende nasil istiyordum gitmek:)
Istanbulada esimle gelmistik, yine geliriz insallah gorusuruz canim:)
baska yerden bulup paylasmaya calisayim..
Allah kabul etsin canim:)
az yemissin ablam:)
dah yeni hazirliyorum hic sorun degil:)
iyi geceler:)
canim Allah seni odullendirmis, bilmeden icmissin bozulmaz, Allah kabul etsin..
harika sampiyonum:)
gordum canim merak etme:)
@Yawrukush kaptanim saveformdan denedim olmadi yok dedi.
CARSAMBA GUNU EGZERSIZ YARISMASI KATILANLARI
...Takim ici ilk 3...ADIM YARISMASI
1. sira 23.240 adim ile @CheGuevera ya ait
2. sirada 19.000 adim ile onu takip eden
@happy_moon yer aliyor
3.'lük 14.600 adim ile
@Ollalla ve @Mavibocuk e gidiyor
Basarilarinizin devamini dileriz
İyi geceler, ne güzel herkes uyumuşbenim kızım yarım saatte bir uyandığı gibi ateşi de bir türlü 38in altına düşmüyor.. Fitil verdim şimdi tekrar.. Umarım bu sefer düşer.. Bu arada hep yazıcam unutuyorum cuma akşamı kayınvalidem ve kayınpeder geliyor. Hafta sonu menüler bozulursa haberiniz olsun.. Neyse 2 gün buradalar sonra dönecekler..
ayy yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, regl yaklaştıı, sakiiiinnnn etkilemicek tartımı, etkilettirmem mahfederim o tartıyı. 2 haftadır çok utanıyorum zatenn
Kaptanım ben suyu yazmayı hep unutuyorum am günlük 2 litrenin altına inememye çok özen gösteriyorum nutellaya gelince benim 7 yaşında bir kardeşim var annem sırf onun için alıyor evde bir çok çeşit çikolata illaki oluyor onları yememede kararlıyım ama arada bir 1-2 kaşık nutella yiyorum ama dayanamıyorumayy çok geçmiş olsun canım benimm
canım takıma daha sık uğramalısın. burda herkes senin gibi nefsi ile hayat ile mücadele ederken kendi için birşeyler yapmaya çalışıyor. takıma uğramalısın ki senin gibi insanların da var olduğunu görebilesin canım.
süperr annee
kaptanımm çok haklısınn. hemen silkelenip geliyoruz kendimize
canım nutellayı eve sokma artık. birde suyunu eklememişsin canım.
canım suyunu göremedim... bir de menünde pilav varken ekmek tüketmemen daha iyi olur. bulgur da zaten karbonhidrat var canım yeteri kadar. akşam yemeklerin den sonra içeçek dışın da ara yapmazsan daha doğru olur canım.
ayy kolay gelsin canım. resmen sabrın sınanıyor
severimm sizi benn.. ayy yağmıyor resmen akıyor yahu
evet canım ertuğrul =)
süpersinn
eline emeğine sağlık kaptanım. 2 canınla uğraşıyorsun bizimle hakkını helal et nolur
bayılıyorum senin sporlarınaa. bu hafta yine derecedesin sanırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?