Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman kaptanım nolur zor olmasın aman Aman zayflamadım daha zorları yapamıom sklyom
Olur mu zorla artik kendini sen bayadir diyettesin artik yapabilirsin bence sen bu programa basla yapamadigin hareketlerde uydur zaten sen arkadaki yesilli hatunu takip edeceksin baslangic seviyesi o. Yaparsin hadi bakim

Cezami yaptiiimm

Adim ve ziplama nasil yapicaz ne kadar sure
Hoosgeldin canm bu arada :) saat aksam 23:00 a kadar . ziplama bildigin ziplama canm yuruyus te biz telefona adimsayar indirdik onu aciyoruz yuruyus yapiyoruz yada gun icinde yaptigin aktivitede olabilir :) yesil cayin varsa ondan demle hemen bi kupa icebilirsin :)

insallah canım

ben çok şükür iyiyim regl oldum ağrısıyla ugrasıyorum işte.

insallah tatlım beklerim

@Yawrukush kaptanim saveformdan denedim olmadi yok dedi.

tatlım bende bundan bahsediyordum ama oda omadı diyorsun 15 dk az olan dosyaları youtube dönüştürücüden de indirebilirisn ama her zaman video olarak inmiyor bak istersen
CARSAMBA GUNU EGZERSIZ YARISMASI KATILANLARI

kızlar tebriklerrrr

elinden geldiğince dikkat edersin tatlım misafir olunca düzen değişiyor malesef

ayy yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, regl yaklaştıı, sakiiiinnnn etkilemicek tartımı, etkilettirmem mahfederim o tartıyı. 2 haftadır çok utanıyorum zatenn

bol bol su iç deryaaa insallah az hasarla atlatırsın

Kaptanım ben suyu yazmayı hep unutuyorum am günlük 2 litrenin altına inememye çok özen gösteriyorum nutellaya gelince benim 7 yaşında bir kardeşim var annem sırf onun için alıyor evde bir çok çeşit çikolata illaki oluyor onları yememede kararlıyım ama arada bir 1-2 kaşık nutella yiyorum ama dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…