Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canımsın bir doktora götürsene kulak veya boğaz enfeksiyonu olabilir yazık acı çekmesin kuzu
burnu felan tıklaı değil değil mi

Oy benim pamuk prensesim Allah sifa versin
Doktor belki ilac falan verir daha cabuk atlatir.
Son cümleye bayildim :)))) 4. takim sana güveniyor, en az hasarla kayinvalide ziyaretini atlatacagina eminim.
Egzersiz yarışması ne oluyor?
Kaptanlarimizin belirledigi egzersizleri gün boyunca yapiyorsun, en cok yapan kazaniyor :)
ben perşembeleri yemeden içmeden kesiliyorum ya nasıl bir iş bu her hafta heyecan sarıyor beni
Sen benim gözümde citirsin canim, hem simdiye kadar gayette güzel kilo verdin masallah.

aaaa ben bilmiyordum.
hangi gün belirleniyor?

Doktora gitmedinmi endeksiyon var bellki

ayy yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, regl yaklaştıı, sakiiiinnnn etkilemicek tartımı, etkilettirmem mahfederim o tartıyı. 2 haftadır çok utanıyorum zatenn
Utanacak bir sey yok deryam, sen keyfe kilo almiyorsun. Elinden geleni yaptigini hepimiz biliyoruz ♥

Allah razi olsun gülüm, o güzel yüreginden öpüyorum bende ♥ iyiki tanimisim sizleri
aaaa ben bilmiyordum.
hangi gün belirleniyor?
Canim Yawrukush kaptanimiz paylasiyor her gün, gecmise baktim ama bulamadim.

Kizlar bugünün egzersizini bilen bir zahmet yardimci olabilir mi?

Menün çok güzel ama form çayı 2 defa içmişsin barsak tembelliği yapar bir süre sonra
Hoşgeldin aramıza bende 39 yaşındayım 167 boy 66 kiloyum.

günaydın babylerrr
bugun cok yogun bir gün sayfa 8,30 dan beri acık ama bı okumama ızın vermediler nena da nena her dkka cagrılıolar asabım bozuldu nese dunki menümü verim okuabıldklermı cvplım yemege gecıorm geldgmde sonrakı sayflarmı okıcamm babyler

ohh bu mektubu beklıodum valla kaptanım benı bile silkeledn suan kendıme geldm dayak yemıs gbı oldum utandım kendımden cok haklısın ama sevındrm senı bu hafata eksıdeım sonuc yarn sekerım

Yok gülüm içmiyorum, bulantılarım bir işe yaradı :) inşallaha bir daha da hiç başlamam.

Geçmiş olsun zeynebim

Allah'a şükür her şey yolundaymış kuzum Sen nasılsın?
ay maşallah lutkam benim yerim seni....

bnde iyim valla iş ev bebek koca mutlu mesut yasayıp gdıorz allah saglık versnde nema problema

özgem dikkat et cnm ya cidden kötü görünüo dısarsııı hay allah

Eki Görüntüle 1817629 Houston, Houston we've a problem :)
Masanin ustunde pingisayar ve takim not defterimmm dikkatinizi cekerim:)

akın a bak o suratı operm ben yakısıklı cocuk

mutfakta guzelms filmlerdeki gbi aynı

menü süper sen süper nerelerdsn az goruom senı deryoşum

menü güzel bence afyt olsn canımmmm

kalanı sonra alıntılıcıımmm

Ayyyyy size yazmayı unuttum ben - gördüm bu sabah hemde tok karnına.. Az bişi ama buna da şükür

canımsın bir doktora götürsene kulak veya boğaz enfeksiyonu olabilir yazık acı çekmesin kuzu
burnu felan tıklaı değil değil mi

Tıkalı değil ama hafif akıntı var öğleden sonra geliyormuş doktor. Ondan bekliyoruz. Kulak değildir inşallah yoksa direk antibiyotik ve o antibiyotik de ishal demek

Doktora gitmedinmi endeksiyon var bellki

Gidicem Can'ım haber veririm size dönüşte, teşekkürler ilginiz için..

bugünün egzersizini bile bi adım öne cıksın

Keske hemen antibiyotik baslasaydin canim doktora birakmasaydin enfeksiyonun atesi cok kotu firladimi allah korusun . yuksek ates e onlem icin menenjit ozel asisini yaptrdinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…