- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
canımsın bir doktora götürsene kulak veya boğaz enfeksiyonu olabilir yazık acı çekmesin kuzuTekrar günaydın hanımlarkızımı uyutuyorum öğleden sonra doktora gideceğiz inşallah uyursa evin işlerini bir düzene koymak istiyorum.. İştah da hiç yok acıkmış gibi 2 kaşık yiyip doymuş gibi ağzını kapatıyor inşallah çabuk atlatırız bu sefer..
Durumunda pek bir değişiklik yok hala biraz huysuzluk var Ateş çok yüksek değil ama gece beni korkuttu resmen..
Aynen kayınvalide çok güzel yemekler yapar çoğunlukla da karbonhidrat ağırlıklı olurlar.. 2 günlüğüne gelince esas korktuğum dışarıda yediklerimizçünkü gün boyu dışarda olunca insanın düzeni bozuluyor.. Aralar kayınca da analar şişiyor, bakınız ben
aynen katılıyorum spor yapmadığım zaman motivasyonum düşüyor benim kesinlikle egzersiz yapmam şartspor yapmayınca kendimi diyet yapıo gibi hissetmiyorum
şarıl şarıl terlemek lazım
bunla ilgili ne topiği açtın ki.
Oy benim pamuk prensesimTekrar günaydın hanımlarkızımı uyutuyorum öğleden sonra doktora gideceğiz inşallah uyursa evin işlerini bir düzene koymak istiyorum.. İştah da hiç yok acıkmış gibi 2 kaşık yiyip doymuş gibi ağzını kapatıyor inşallah çabuk atlatırız bu sefer..
Durumunda pek bir değişiklik yok hala biraz huysuzluk var Ateş çok yüksek değil ama gece beni korkuttu resmen..
Aynen kayınvalide çok güzel yemekler yapar çoğunlukla da karbonhidrat ağırlıklı olurlar.. 2 günlüğüne gelince esas korktuğum dışarıda yediklerimizçünkü gün boyu dışarda olunca insanın düzeni bozuluyor.. Aralar kayınca da analar şişiyor, bakınız ben
Kaptanlarimizin belirledigi egzersizleri gün boyunca yapiyorsun, en cok yapan kazaniyor :)Egzersiz yarışması ne oluyor?
Sen benim gözümde citirsin canim, hem simdiye kadar gayette güzel kilo verdin masallah.ben perşembeleri yemeden içmeden kesiliyorum ya nasıl bir iş bu her hafta heyecan sarıyor beni
aaaa ben bilmiyordum.Oy benim pamuk prensesimAllah sifa versin
Doktor belki ilac falan verir daha cabuk atlatir.
Son cümleye bayildim :)))) 4. takim sana güveniyor, en az hasarla kayinvalide ziyaretini atlatacagina eminim.
Kaptanlarimizin belirledigi egzersizleri gün boyunca yapiyorsun, en cok yapan kazaniyor :)
Sen benim gözümde citirsin canim, hem simdiye kadar gayette güzel kilo verdin masallah.
Doktora gitmedinmi endeksiyon var bellkiGünaydın kızlar.. En azından umarım sizin için aydındır.
Canım fitil verdiğim halde 38 civarıydı bütün gece ve saat 4e kadar 3 dk da bir ağlayarak uyandı sanırım kulağında birşey varfitil bile ağrısını dindirmedi kuzumun.
Teşekkür ederim kaptanım ama geçe gerçekten kötü geçtibugün doktora gidelim diyoruz. Normalde ilk Ateş'te doktora gitmek pek tarzım değil ama çok ağrısı oldu gece bi göstermek istiyorum..
Utanacak bir sey yok deryam, sen keyfe kilo almiyorsun. Elinden geleni yaptigini hepimiz biliyoruz ♥ayy yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, regl yaklaştıı, sakiiiinnnn etkilemicek tartımı, etkilettirmem mahfederim o tartıyı. 2 haftadır çok utanıyorum zatenn
Allah razi olsun gülüm, o güzel yüreginden öpüyorum bende ♥ iyiki tanimisim sizleriE-brulim canımmm çok sevindimmm rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat etsin inşAllah. Ay Annesi senin gibi çok güzel bi kız olacakk sağlıkla inşallahh...
ben den sizeee gelsinnn... İki canından öperimm
Canimaaaa ben bilmiyordum.
hangi gün belirleniyor?
Menün çok güzel ama form çayı 2 defa içmişsin barsak tembelliği yapar bir süre sonra20/04/2016 Menüm
Sabah
Beyaz peynir kibrit kutusundan biraz büyük
bol yeşillik
1,5 dilim yulaflı ekmek
1kupa form kiraz saplı çay
Ara öğün
4Çubuk kraker(eti form kepekli)
1Kupa form kiraz saplı çay
Öğlen
1tabak azyağlı-aztuzlu şehriyeli bulgur pilavı
Domates,salatalık,Bol yeşillik
Ara öğün
200ml light süt
4tane çubuk kraker(eti form kepekli)
Akşam
yarım simit
1-2 dilim beyaz peynir
maydonoz.dereotu
(canım sıkılmıştıda zor yedim)
Ara öğün
Yarım yeşil elma
Gün içinde 4Lt yakın su içtim
2-3Su bardağı yağ yakıcı cayımdan içtim
Yarım saat koşu bandı tepesinde tempolu yürüyüş
10dkk aerobik
Hoşgeldin aramıza bende 39 yaşındayım 167 boy 66 kiloyum.Yawrukush yas 32 evli 2 cocuk sahibi 66 kilo guncel simdilik hedef 60 asik hedef 50 boy 154cm yasadigim sehir bursa dun abesi istigal ile karsilastim ins.kilo verebilirim grup kurallarini okudum katilim formunu bu sekildemi doldurucam simdiden tesekkurler cuma gunu tartilip net bir kilo bildirimide yapicam
BEKLENEN MEKTUP...
Gecmisi ancak bitirdim, alintilarimi yazacagim simdi.
Dun uzunca bir yazi yazmistim paylasamadan uyumus kalmisim, hamilelik:)
Sizlere demek istedim ki; biz bir takimiz, aileyiz, egleniyoruz,sohbet ediyoruz, birbirimizi gercekten cok seviyoruz ama bir yarisin icinde oldugumuzu unuttuk mu?
Her cuma 10 takimla yaristigimizi, zayiflama ideallerimizi unuttuk mu?
Son haftalarda bu 10 takimin icinde ortalamamizin dusuk geldigini ve rakiplerimizin karsisindaki durumumuzu idrak edemedik mi?
Odul ogunu hakkimiz zaten var tarti sonrasi 1 veya 2 kez, ama odul ogunlerimizi cuma ve cumartesi yapip bitirmis olmamiz gerekmiyor mu?
Whatsup grubumuzu acil durumlarda birbirimizle haberlesmek icin kurmustuk fakat her sabah bir bakiyorum 400-500 mesaj oluyor.Acaba watsap grubumuzun kurulus amacini unuttuk mu?
Ana listede olan arkadaslarim ,hepiniz listenin sorumlulugunu alacaginiza soz vererek listeye dahil olmustunuz, yaptiginiz kacamagin, egzersizsiz gunlerin, takima ugramayarak dusurdugunuz motivasyonunuzun tum takimi etkiledigini unutmayin!
Saglik sorunu ve regli sebebiyle arti veya sabit gelen canlari tenzih ediyorum ama bunun haricinde artiyla gelen arkadaslarim, sizin artiniz; butun hafta emek verip sporunu yapan,kacamak yapmayan arkadaslarimizin eksilerini silip supuruyor, onlarinda emeklerine yazik olmuyor mu?
Vekhasili kelam, hepinizi cok seviyorum,istiyorum ki biran evvel zayiflayip hedeflerinize ulasin.
Bunun icin bazen uyku vaktimden, bazen oglanin oyun vaktinden, bazen evdeki islerin vaktinden kirpiyorum sizlere vakit ayiriyorum.
Diger kaptanlarimizda arkada bir suru isler hallediyorlar, onlarinda emekleri buyuk.
Lutfen silkelenelim kendimize gelelim.
Biliyorum ki isterseniz bu takimi sampiyonda yaparsiniz, fit esler, fit anneler, fit guzellerde olursunuz.
Cumaya son 1.5 gun, bu hafta derece gelecek umutluyum, sevgi ve saygilarimla
ay maşallah lutkam benim yerim seni....Yok gülüm içmiyorum, bulantılarım bir işe yaradı :) inşallaha bir daha da hiç başlamam.
Geçmiş olsun zeynebim
Allah'a şükür her şey yolundaymış kuzumSen nasılsın?
Burada havalar 3 gundur cok kotu canlar, can kayiplari da var..
Her yer sel, yagmur durmuyor..
Okullar kapali, is yerleri bombos..
Insallah duzelir biran evvel..
Memleketimde havalar nasil?
Agaclar bahar ciceklerini acti mi?
Erikler caglalar cikti mi?
Bu sene gelemeyecegiz Turkiye'ye muhtemelen
Burnumda tutuyor...
Eki Görüntüle 1817629 Houston, Houston we've a problem :)
Masanin ustunde pingisayar ve takim not defterimmm dikkatinizi cekerim:)
sabah
sahan da yumurta
yeşillik
ceviz, kaju
zeytin
peynir
domates
salatalık
öğlen
türk kahvesi
akşam
yeşil mercimek çorba
kuru fasulye
salata
yoğurt
su: 2.5 lt
spor: 6000 adım leslie 3 mil, leslie 2 ml, 45 dk pilates , 2.5 saat kol egzersizi (arkadaşın yününe yardım ettim ) koptu kollar
Menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Domates
1 kk peynir
1 dlm tbe
Yarım greyfurt
5 zeytin
Öğlen
Bir parça biftek
2 dlm ekmek
7yk bamya
Jelapeno
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
3 kaju
Akşam
3 haşlanmış içli köfte
Kırmızı biber
Maydanoz
Bol yoğurt
2 lokma pancar turşusu
Akşam pek olmadı biliyorum ama kız hiç durmadı3 kere uyuttum 10 dk uyuyup kalktı muhtemelen hastalıktan
Spor body project
1 Yeşilçay
2.yolda
canımsın bir doktora götürsene kulak veya boğaz enfeksiyonu olabilir yazık acı çekmesin kuzu
burnu felan tıklaı değil değil mi
Doktora gitmedinmi endeksiyon var bellki
Sagol gülüm sen nasilsin? :)Nasılsınız canlarım:)
Allah bozmasin lutkam, hep böyle günleriniz olsun insallah ♥ay maşallah lutkam benim yerim seni....
bnde iyim valla iş ev bebek koca mutlu mesut yasayıp gdıorz allah saglık versnde nema problema
bugünün egzersizini bile bi adım öne cıksınOy benim pamuk prensesimAllah sifa versin
Doktor belki ilac falan verir daha cabuk atlatir.
Son cümleye bayildim :)))) 4. takim sana güveniyor, en az hasarla kayinvalide ziyaretini atlatacagina eminim.
Kaptanlarimizin belirledigi egzersizleri gün boyunca yapiyorsun, en cok yapan kazaniyor :)
Sen benim gözümde citirsin canim, hem simdiye kadar gayette güzel kilo verdin masallah.
Gördüm kuzum gormem mi sen benimkini gordun mu:))tesekkur ettim busem , avatar yazimi gordun mu:))
bitince değiştiricem. mecburen aldım bunu.Menün çok güzel ama form çayı 2 defa içmişsin barsak tembelliği yapar bir süre sonra
Hoşgeldin aramıza bende 39 yaşındayım 167 boy 66 kiloyum.
Keske hemen antibiyotik baslasaydin canim doktora birakmasaydin enfeksiyonun atesi cok kotu firladimi allah korusun . yuksek ates e onlem icin menenjit ozel asisini yaptrdinmi ?Ayyyyy size yazmayı unuttum ben - gördüm bu sabah hemde tok karnına..Az bişi ama buna da şükür
Tıkalı değil ama hafif akıntı var öğleden sonra geliyormuş doktor. Ondan bekliyoruz. Kulak değildir inşallahyoksa direk antibiyotik ve o antibiyotik de ishal demek
Gidicem Can'ım haber veririm size dönüşte, teşekkürler ilginiz için..
Canim icindeki bolumune bak arkasindanbitince değiştiricem. mecburen aldım bunu.
Canim adim ve ziplama istesen dinlenebilirsindebugünün egzersizini bile bi adım öne cıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?