Bu arada ziplama ve yuruyus sayisini yazim kaptanimizAdim ve ziplama nasil yapicaz ne kadar sure
Supersiniz tmmm hayatimmm az once komsuya gittin cikolatalari koydu kahvenin yaninda bir tane bile almadimmmm kendimi tebrik ediyrm hadi bakalommmmmHoosgeldin canm bu arada :) saat aksam 23:00 a kadar . ziplama bildigin ziplama canm yuruyus te biz telefona adimsayar indirdik onu aciyoruz yuruyus yapiyoruz yada gun icinde yaptigin aktivitede olabilir :) yesil cayin varsa ondan demle hemen bi kupa icebilirsin :)
Aynen canm o cikolatalar bizi kurtarmiyor bizim aleyhimize resmen . iyi yapmissin guzel bir baslangic :) incecuk olucezzz incecukkkk :) bende 3 beyazi biraktim ilk once :) 4 ay olcek :)Supersiniz tmmm hayatimmm az once komsuya gittin cikolatalari koydu kahvenin yaninda bir tane bile almadimmmm kendimi tebrik ediyrm hadi bakalommmmm
Tesekkür ederimCanim adim ve ziplama istesen dinlenebilirsinde
Amaaan bugün persembe dinlenme günü, spor tartida + olarak döndügü icin... Ben onu unutmusum kuzumspor sonrası zıplıyayım ben
Allaha sükür bende iyiyim :)İyiyim gülüm sen nasılsın?
Helal olsun sanaSupersiniz tmmm hayatimmm az once komsuya gittin cikolatalari koydu kahvenin yaninda bir tane bile almadimmmm kendimi tebrik ediyrm hadi bakalommmmm
Nasılsınız kızlar.
Ay hepinizi bi süre karıştırıcam
Gunaydin guzel kadinlar bugun persembe veee benim icin sabah yürüyüşü vaktiiii hava sicacik doguya dogru yuruyecegim icin gunes kremimi surdum hayda breee
Günaydin kizlar ♥
Yagmur berekettir Özgem, yagmur yagarken yapilan dualar kabul olurmus :)
Söyledik gülüm herkes sevindi, insallah saglikla gelir kuzularimiz dünyaya.
Cok sagol sayenizde kurtuldum o meretten, belki bana tepki göstermeseydiniz icmeye kalkisabilirdim ♥
Allah kabul etsin gülüm.
Tavrini cok begeniyorum zeynebim, umutsuzluga kapilmayisini takdir ediyorum ♥ Herseyin Allahtan geldigini ve zamani gelince olacaginin bilincindesin masallah. Allah gönlüne göre versin kuzum.
Allah kabul etsin minik kuzu.
Happy moon cok güzel anlatmis edam, hic korkma bilmeden yapilan bir sey orucunu bozmaz.
Bu resimdeki senmisin gülüm? Arkada ki manzara ne güzel öyle insanin calisasi gelmez :))
Gecmis olsun canim, bugün nasil oldu kizin?insallah biran önce düzelir
Gözün aydin anne baba geliyormus, menü konusunda Allah seni kayinvalidenin leziz yemeklerinden korusun :)))
Sagol canim sen nasilsin? Bir zaman sonra ezberlersin :)
Iyi eglenceler abla :)
hayda bree deyince aklima pehlivan geldi, pehlivanlik bir durumunda yok halbuki :)
Yawrukush yas 32 evli 2 cocuk sahibi 66 kilo guncel simdilik hedef 60 asik hedef 50 boy 154cm yasadigim sehir bursa dun abesi istigal ile karsilastim ins.kilo verebilirim grup kurallarini okudum katilim formunu bu sekildemi doldurucam simdiden tesekkurler cuma gunu tartilip net bir kilo bildirimide yapicam
Nasılsınız canlarım:)
tişikkirlerrrrrrrrEki Görüntüle 1817937 Afiyet olsun sekerim ne demek :)
huhuhuu okudum geldim napıosnzzzz
Amin gülüm insallahcanımsın tesekkür ederim ebrumm hersey Allahtan zamanı gelince izniyle olacak hersey.
Hersey herkesin gönlüne göre olsun insallah güzelim
Gecmis olsun srcearkdslar eğitime gtti onlarn işlerde bana kaldı off şimdiden basım agrıyor yemin ederim...
Internet giderse vay haline, kac sayfa birikir allah bilirMerhaba :)
İnternet sorunu var, kaç saattir internetsizlikten kafayı yemek üzereydim
Yine her an gidebilir
Benim pitircigiiimmmm nerdeeeDahlia_
canim simdiye kadar olani soruyorsan heralde 25.000 adimdi yanlis hatirlamiyorsam:)
hosgeldin guzellik ,calisabildin mi bugun?
afyet olsun cekirgem:)
ozlettin yahu:)
tamam ama ac kalma ablam:)
canim asiri spor yapar, kaslarini calistirirsan ve yeterince protein vs almaz, birde ustune dinlenmezsen yeterince, saglik sorunun olabilir.
ama yeterince dinleniyorsan, duzgunde besleniyorsan eger antreman sirasinda sakatlanma yasamazsan problemin olmaz.
fakat yinede su an hissetmedigin (agri vs) hasarlar olusursa ileriki yaslarda sIkInti yapabilir.
canim pilates yapiyorsun, onun haricinde de yuruyus yap yeter, asiri spora gerek yok...
evet kuzum, gozlerimiz yollarda kaldi:)
ohh ne guzel olmus.
telefon ne zamana hallolacak, tamirde mi?
Amin gülüm insallah
Gecmis olsun srce
Internet giderse vay haline, kac sayfa birikir allah bilir
Canim kulak olsa genelde fiskirarak kusma oluyor, birde kulak agriyinca sogani ikiye bolup tavada isitip yemeniye koyup kulagina sariyorum cok rahatlatiyor. O soganin cucugi tam kulak ortasina denk getirmek lazim. Bir damla da sogan in sutunden damlatiorm.Ayyyyy size yazmayı unuttum ben - gördüm bu sabah hemde tok karnına..Az bişi ama buna da şükür
Tıkalı değil ama hafif akıntı var öğleden sonra geliyormuş doktor. Ondan bekliyoruz. Kulak değildir inşallahyoksa direk antibiyotik ve o antibiyotik de ishal demek
Gidicem Can'ım haber veririm size dönüşte, teşekkürler ilginiz için..
Utanacak bir sey yok deryam, sen keyfe kilo almiyorsun. Elinden geleni yaptigini hepimiz biliyoruz ♥
Allah razi olsun gülüm, o güzel yüreginden öpüyorum bende ♥ iyiki tanimisim sizleri
CanimYawrukush kaptanimiz paylasiyor her gün, gecmise baktim ama bulamadim.
Kizlar bugünün egzersizini bilen bir zahmet yardimci olabilir mi?
Canim bugunun egzersizi paylasilmadi. Persembe gunlerini hafif geciriyoruz, yesilcay ve maydanoz suyu tuketiyoruz odemlerimizi atmak icin. Yapmak isteyen hafif yuruyus ve hafif egzersiz yapacak istemeyen yapmayacak canimmbugünün egzersizini bile bi adım öne cıksın
Kolay gelsin kuzumSorma sormaaa kaç tane mesajdı unuttum, ama 200-den fazlaydıı, hala okuyorumm
Ben günleri karistirdim gülüm, kabahat bendeCanim bugunun egzersizi paylasilmadi. Persembe gunlerini hafif geciriyoruz, yesilcay ve maydanoz suyu tuketiyoruz odemlerimizi atmak icin. Yapmak isteyen hafif yuruyus ve hafif egzersiz yapacak istemeyen yapmayacak canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?