Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Supersiniz tmmm hayatimmm az once komsuya gittin cikolatalari koydu kahvenin yaninda bir tane bile almadimmmm kendimi tebrik ediyrm hadi bakalommmmm

Supersiniz tmmm hayatimmm az once komsuya gittin cikolatalari koydu kahvenin yaninda bir tane bile almadimmmm kendimi tebrik ediyrm hadi bakalommmmm
Aynen canm o cikolatalar bizi kurtarmiyor bizim aleyhimize resmen . iyi yapmissin guzel bir baslangic :) incecuk olucezzz incecukkkk :) bende 3 beyazi biraktim ilk once :) 4 ay olcek :)

Nasılsınız kızlar.
Ay hepinizi bi süre karıştırıcam

bir süre canım sonra zaten aile gibi oluyoruz karıstırmıyorsun =)

Gunaydin guzel kadinlar bugun persembe veee benim icin sabah yürüyüşü vaktiiii hava sicacik doguya dogru yuruyecegim icin gunes kremimi surdum hayda breee

sanada günaydın güzel bayannn

canımsın tesekkür ederim ebrumm hersey Allahtan zamanı gelince izniyle olacak hersey.
Hersey herkesin gönlüne göre olsun insallah güzelim

hoşgeldin tatlım aslında tamda bu sekilde belirtmiyoruz

bak aşağıdakilerin karsısını doldur tamammı ?

bu aarada bende zeynep 26 yasındayım evliyim bebişim yok

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

Nasılsınız canlarım:)

çok şükür tatlım sen nasılsın

canımsın tesekkür ederim ebrumm hersey Allahtan zamanı gelince izniyle olacak hersey.
Hersey herkesin gönlüne göre olsun insallah güzelim
Amin gülüm insallah
arkdslar eğitime gtti onlarn işlerde bana kaldı off şimdiden basım agrıyor yemin ederim...
Gecmis olsun srce
Merhaba :)
İnternet sorunu var, kaç saattir internetsizlikten kafayı yemek üzereydim
Yine her an gidebilir
Internet giderse vay haline, kac sayfa birikir allah bilir

Benim pitircigiiimmmm nerdeee Dahlia_

Senin pıtırcığını internetsiz bıraktılarr

Aşk olsun ama kaptanımmm, 27.000 yürüdüm bennnn

Canim kulak olsa genelde fiskirarak kusma oluyor, birde kulak agriyinca sogani ikiye bolup tavada isitip yemeniye koyup kulagina sariyorum cok rahatlatiyor. O soganin cucugi tam kulak ortasina denk getirmek lazim. Bir damla da sogan in sutunden damlatiorm.
Kulak enfeksiyonlarinin %70 viral 3 gunden once ilac vermiyorum atesi kontrol altinda tutmaya calusiyorum. Gecmezse mecbur dr ve devamini biliosun iste canimm. Cok gecmis olsun

bugünün egzersizini bile bi adım öne cıksın
Canim bugunun egzersizi paylasilmadi. Persembe gunlerini hafif geciriyoruz, yesilcay ve maydanoz suyu tuketiyoruz odemlerimizi atmak icin. Yapmak isteyen hafif yuruyus ve hafif egzersiz yapacak istemeyen yapmayacak canimm

Sorma sormaaa kaç tane mesajdı unuttum, ama 200-den fazlaydıı, hala okuyorumm
Kolay gelsin kuzum
Canim bugunun egzersizi paylasilmadi. Persembe gunlerini hafif geciriyoruz, yesilcay ve maydanoz suyu tuketiyoruz odemlerimizi atmak icin. Yapmak isteyen hafif yuruyus ve hafif egzersiz yapacak istemeyen yapmayacak canimm
Ben günleri karistirdim gülüm, kabahat bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…