- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Sizden bişey rica etsem.Canim bugunun egzersizi paylasilmadi. Persembe gunlerini hafif geciriyoruz, yesilcay ve maydanoz suyu tuketiyoruz odemlerimizi atmak icin. Yapmak isteyen hafif yuruyus ve hafif egzersiz yapacak istemeyen yapmayacak canimm
Nasıl istersen canım benim için sorun değil.Sen 39 musun canim sana abla diyebilirmiyimmm :*
Her cuma kilo paylaşımı ve listeler hazırlanıyor. Hergün menü spor ve su miktarını paylaşoypruz perşembe hariç spor yarışlarımız var kaptancığımız hergün farklı epzersiz paylaşıyor isteyen herkes yapmaya çalışıyor.Sizden bişey rica etsem.
Bana bu takımı bi özet ederisiniz.
böyle günlerinizle ilgili bilgim şuan oluyorda. buna benzer başka bişiler varsa bileyim
Merhaba :)
İnternet sorunu var, kaç saattir internetsizlikten kafayı yemek üzereydim
Yine her an gidebilir
Sen iyi bari atlatmışsınn
Ben daha okuyorummmm
Sabah çok ağrım vardı kızlar o yüzden işe gelemedeim bi parça ekmeğe (evde ekmekte yoktu ) çikolata sürüp yedim ilaç aldım kendime geldikten sonra işe gelebildim her ay oldugu gibi mide bulantım oluyor öğlen biraz ekmekle peynir yiyebildim. Bol su içmeye calısıyorum bugün regl rağmen eksiyle uyandım insallah yarınada böyle olur yüzüm güler
Sabah çok ağrım vardı kızlar o yüzden işe gelemedeim bi parça ekmeğe (evde ekmekte yoktu ) çikolata sürüp yedim ilaç aldım kendime geldikten sonra işe gelebildim her ay oldugu gibi mide bulantım oluyor öğlen biraz ekmekle peynir yiyebildim. Bol su içmeye calısıyorum bugün regl rağmen eksiyle uyandım insallah yarınada böyle olur yüzüm güler
merhaba canım int. problemi bazen hepimizde oıluyor cok sıkıcı dimi :)
bugun cok bırıkmemıs daha cabuk okudum gecen resmen 80 sayfa falan okumstm artk yuhhh dıodmeheheheh
zeynepcim gecms olsn cnm zor bır regl gecırıosn sanrm bnmde agrılı oluoda ole bulantm falan olmuo allahtan... şey dinlenmeye calıs aksamda ılık bır duş rahatlatabilir seni.
merhaba canım int. problemi bazen hepimizde oıluyor cok sıkıcı dimi :)
bugun cok bırıkmemıs daha cabuk okudum gecen resmen 80 sayfa falan okumstm artk yuhhh dıodmeheheheh
zeynepcim gecms olsn cnm zor bır regl gecırıosn sanrm bnmde agrılı oluoda ole bulantm falan olmuo allahtan... şey dinlenmeye calıs aksamda ılık bır duş rahatlatabilir seni.
Çok geçmiş olsun canım...
hay allah neyse birazck iyimişsin en azından hafta sonu bol bol dinlen bari de
cok sağolun kızlar
nenacım bol su içiyorum o bana iyi geliyor sanırım öğlen yediğim peynirde iyi geldi bana şimdi iyiym ya hiç yarını düşünemiyorum =)
en zoru böyle zamanlarda çalışıyor olmak benim için işkenceee
hay allah neyse birazck iyimişsin en azından hafta sonu bol bol dinlen bari de
Keske hemen antibiyotik baslasaydin canim doktora birakmasaydin enfeksiyonun atesi cok kotu firladimi allah korusun . yuksek ates e onlem icin menenjit ozel asisini yaptrdinmi ?
Ben kalbi jiliana koydum zaten buyuk ask var aramizda :)))
Canim kulak olsa genelde fiskirarak kusma oluyor, birde kulak agriyinca sogani ikiye bolup tavada isitip yemeniye koyup kulagina sariyorum cok rahatlatiyor. O soganin cucugi tam kulak ortasina denk getirmek lazim. Bir damla da sogan in sutunden damlatiorm.
Kulak enfeksiyonlarinin %70 viral 3 gunden once ilac vermiyorum atesi kontrol altinda tutmaya calusiyorum. Gecmezse mecbur dr ve devamini biliosun iste canimm. Cok gecmis olsun
insallah canım benimde planım o yönde en ağırı evimi temizlicem sonrası ayaklarımı uzatıcımmmm
sen nasılsın bu arada
Canlarım geçmiş olsun Dilek'leriniz için teşekkür ediyorum. Doktora geldik Boğaz enfeksiyonu kültür bekliyoruz bakalım. Evde fitil verip çıktım ama hastaneye geldiğimde ateşi 39 olmuş geneoğlumun ateşi de hep böyle inatçı olur
Canım menenjitle ne alakası var bilemiyorum ama menenjitin 1 yaşından sonra tek dozu varmış onu yaptıralım demişti doktorumuz.
Benim kızım çok alerjik bir Bebek 1 kere antibiyotik kullandı ve 1 haftada 500 gr vermiştigerçi aylar oldu belki bu sefer bişey olmaz ama yine de virüs mü bakteri mi bilmeden başlamak istemedim..
Ayyyy aynen ben de öyle çokseviyorum.Oğlumdan sonra kilolarımı onunla vermiştim sporu diyeti bıraktığım Zaman bile kilolar gitmeye devam etmişti ilk hedefim 70leri görüp jilliana başlamak.
Canım dediğim gibi çok alerjik öyle doğal yöntemleri çok sevsem de korkuyorum. Geçen sefer kulak enfeksiyonunda antibiyotik vermek zorunda kaldık.
Aslında ben de 3 gün götürmem doktora ama dün geçe gerçekten çok rahatsızlandı.. Ateşi de bir türlü kontrol altına alamadık. Sonuçlar çıksın bilgilendiririm sizi mutlaka.
Günaydin kizlar ♥
Yagmur berekettir Özgem, yagmur yagarken yapilan dualar kabul olurmus :)
Söyledik gülüm herkes sevindi, insallah saglikla gelir kuzularimiz dünyaya.
Cok sagol sayenizde kurtuldum o meretten, belki bana tepki göstermeseydiniz icmeye kalkisabilirdim ♥
Allah kabul etsin gülüm.
Tavrini cok begeniyorum zeynebim, umutsuzluga kapilmayisini takdir ediyorum ♥ Herseyin Allahtan geldigini ve zamani gelince olacaginin bilincindesin masallah. Allah gönlüne göre versin kuzum.
Allah kabul etsin minik kuzu.
Happy moon cok güzel anlatmis edam, hic korkma bilmeden yapilan bir sey orucunu bozmaz.
Bu resimdeki senmisin gülüm? Arkada ki manzara ne güzel öyle insanin calisasi gelmez :))
E-brulim Evet canım benim :) yoğunluktan manzara görmüyorum canım
Gecmis olsun canim, bugün nasil oldu kizin?insallah biran önce düzelir
Gözün aydin anne baba geliyormus, menü konusunda Allah seni kayinvalidenin leziz yemeklerinden korusun :)))
Sagol canim sen nasilsin? Bir zaman sonra ezberlersin :)
Iyi eglenceler abla :)
hayda bree deyince aklima pehlivan geldi, pehlivanlik bir durumunda yok halbuki :)
iyiym ya nolsun zeynepcim iş güç istanbul hali extra bsy yok bebeğimi özledim az kaldı cıkmama da eve gder bol bol kzıımı koklarım
tekrar gecms olsn enfeksiyon ateşiyse biraz zor düşüo ateş fazla direnio umarım cabucak ıyıleşir bebeğin..
Masallahin var
Bende emziriyorum su anda diyetisyen bi diyet vermisti ama hic yapamadim simdi tatli yemwmeye calisicam gunde bir kez sutlu tatli 4 ile 6 arasinda yeme hakkim var benim gibi baska emziren varmi acaba
Ben rezene ve tarcin cayi yaptim 1 litre doldurdum dun abesti istigal tarcinin kan sekwrini duzenledigini soyledi bakalim emzirme sonrasi tatli krizlerini azalticakmi koydum kenara gun icinde onlari tukwticem
Masallahin varAllah nazardan saklasin
iyiym ya nolsun zeynepcim iş güç istanbul hali extra bsy yok bebeğimi özledim az kaldı cıkmama da eve gder bol bol kzıımı koklarım
tekrar gecms olsn enfeksiyon ateşiyse biraz zor düşüo ateş fazla direnio umarım cabucak ıyıleşir bebeğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?