Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim bugunun egzersizi paylasilmadi. Persembe gunlerini hafif geciriyoruz, yesilcay ve maydanoz suyu tuketiyoruz odemlerimizi atmak icin. Yapmak isteyen hafif yuruyus ve hafif egzersiz yapacak istemeyen yapmayacak canimm
Sizden bişey rica etsem.
Bana bu takımı bi özet ederisiniz.
böyle günlerinizle ilgili bilgim şuan oluyorda. buna benzer başka bişiler varsa bileyim

Sabah çok ağrım vardı kızlar o yüzden işe gelemedeim bi parça ekmeğe (evde ekmekte yoktu ) çikolata sürüp yedim ilaç aldım kendime geldikten sonra işe gelebildim her ay oldugu gibi mide bulantım oluyor öğlen biraz ekmekle peynir yiyebildim. Bol su içmeye calısıyorum bugün regl rağmen eksiyle uyandım insallah yarınada böyle olur yüzüm güler

Sen 39 musun canim sana abla diyebilirmiyimmm :*
Nasıl istersen canım benim için sorun değil.
Sizden bişey rica etsem.
Bana bu takımı bi özet ederisiniz.
böyle günlerinizle ilgili bilgim şuan oluyorda. buna benzer başka bişiler varsa bileyim
Her cuma kilo paylaşımı ve listeler hazırlanıyor. Hergün menü spor ve su miktarını paylaşoypruz perşembe hariç spor yarışlarımız var kaptancığımız hergün farklı epzersiz paylaşıyor isteyen herkes yapmaya çalışıyor.

Merhaba :)
İnternet sorunu var, kaç saattir internetsizlikten kafayı yemek üzereydim
Yine her an gidebilir

merhaba canım int. problemi bazen hepimizde oıluyor cok sıkıcı dimi :)
Sen iyi bari atlatmışsınn
Ben daha okuyorummmm

bugun cok bırıkmemıs daha cabuk okudum gecen resmen 80 sayfa falan okumstm artk yuhhh dıodmeheheheh

zeynepcim gecms olsn cnm zor bır regl gecırıosn sanrm bnmde agrılı oluoda ole bulantm falan olmuo allahtan... şey dinlenmeye calıs aksamda ılık bır duş rahatlatabilir seni.

Çok geçmiş olsun canım...

Aynennn, kaç saattir yoktu, delirdimm :)))) yok 25-le falan atlattım, 80 olsa okumam herhaldee

Çok geçmiş olsun canım...

cok sağolun kızlar

nenacım bol su içiyorum o bana iyi geliyor sanırım öğlen yediğim peynirde iyi geldi bana şimdi iyiym ya hiç yarını düşünemiyorum =)
en zoru böyle zamanlarda çalışıyor olmak benim için işkenceee

hay allah neyse birazck iyimişsin en azından hafta sonu bol bol dinlen bari de

Canlarım geçmiş olsun Dilek'leriniz için teşekkür ediyorum. Doktora geldik Boğaz enfeksiyonu kültür bekliyoruz bakalım. Evde fitil verip çıktım ama hastaneye geldiğimde ateşi 39 olmuş gene oğlumun ateşi de hep böyle inatçı olur

Keske hemen antibiyotik baslasaydin canim doktora birakmasaydin enfeksiyonun atesi cok kotu firladimi allah korusun . yuksek ates e onlem icin menenjit ozel asisini yaptrdinmi ?

Canım menenjitle ne alakası var bilemiyorum ama menenjitin 1 yaşından sonra tek dozu varmış onu yaptıralım demişti doktorumuz.

Benim kızım çok alerjik bir Bebek 1 kere antibiyotik kullandı ve 1 haftada 500 gr vermişti gerçi aylar oldu belki bu sefer bişey olmaz ama yine de virüs mü bakteri mi bilmeden başlamak istemedim..

Ben kalbi jiliana koydum zaten buyuk ask var aramizda :)))

Ayyyy aynen ben de öyle çokseviyorum. Oğlumdan sonra kilolarımı onunla vermiştim sporu diyeti bıraktığım Zaman bile kilolar gitmeye devam etmişti ilk hedefim 70leri görüp jilliana başlamak.

Canım dediğim gibi çok alerjik öyle doğal yöntemleri çok sevsem de korkuyorum. Geçen sefer kulak enfeksiyonunda antibiyotik vermek zorunda kaldık.
Aslında ben de 3 gün götürmem doktora ama dün geçe gerçekten çok rahatsızlandı.. Ateşi de bir türlü kontrol altına alamadık. Sonuçlar çıksın bilgilendiririm sizi mutlaka.

insallah canım benimde planım o yönde en ağırı evimi temizlicem sonrası ayaklarımı uzatıcımmmm

sen nasılsın bu arada

iyiym ya nolsun zeynepcim iş güç istanbul hali extra bsy yok bebeğimi özledim az kaldı cıkmama da eve gder bol bol kzıımı koklarım

tekrar gecms olsn enfeksiyon ateşiyse biraz zor düşüo ateş fazla direnio umarım cabucak ıyıleşir bebeğin..

çok acıktım dünden beri doyma hissim yok hep bi iştahım açık ara öğünlük bsyımde yok aksam yemegnde saldrımak ıstemıorm sofraya ve ne yemek yapıcgmıda bılmıorm sizler ne pişirdnz tavuklu bsylermı yesem edsofi nin tavuklarından ehehehehehe c.tesiye z.yaglı baklalı enginar pişiricem cok cnm cekıooo nam nam

ay canım benim Allahım sağlık sıhhat versin

Bende emziriyorum su anda diyetisyen bi diyet vermisti ama hic yapamadim simdi tatli yemwmeye calisicam gunde bir kez sutlu tatli 4 ile 6 arasinda yeme hakkim var benim gibi baska emziren varmi acaba

Ben emziriyorum cnm iki aylık. Tatlı vermedi bana diyetisyen canım tatlı isteyince muza bal döküyorum tarçın bide yada hurma yiyorum zaten şeker sütün kalitesini bozuyor

Selam kızlar çok şükür bakteri kültürü negatif çıktı.. Antibiyotik vermiyoruz şimdilik. 3 günü geçerse tekrar görüşelim dedi. Doktorumuz bakalım umarım gerek kalmaz..

Aynen çok kötü oluyor tam fitil veriyorum bana mısın demiyor.. Doktor 1.5 ölçek ibufen verdi öyle düşürdü evde de gerekirse ver dedi inşallah bu gece rahat geçiririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…