Hahaha super bi kanı koymussun keselimmmYapalim kiz hem depresif havamizi atariz oh gitsin saclar gelsin eksiler:))
kızlar ödev hazırlıyorum saatlerdir
6 saat ugrastım okula gittim geldim geri gömüldüm
yarılayamadım bile:)
menü
sabah yumurta peynir zeytin
1 dilim tbe ballı ekmek
15.00
3tane kıyması bol az pirinçli biber dolması
2 kaşık yogurt
18.00
bir bardak ayran
şuandada biberli limonlu yogurt
açlıktan bayılcam ama yemiyorum
maydanoz suyu içemedim inşaallah artı çıkmam
su 2 lt olmamıştır
spor:bugun dinlendim
sabah güzel haberler vermek için yanımda yenilen yemekleri kızartmaları kumruları görmemezlikten gelerek usluca ayran içtim:)
Canim ya bagirip durma boğazın ondan iyilesmiyor. Sakin konus sen birak allah askina kendini hasta edecek kadar yordun zaten.Kızlar anca gelebildim maşallah 400küsür mesaj olmuş:))yarın doktora gideceğim kontrole hemde hastayım ya bi görüneyim :) düne göre bugün daha iyim ama sesim hale felaket inşallah yarına daha iyi olurum:))
Menüm
Sabah
Omlet
Ara
Yeşil çay
İkindin
Mercimek Çorbası
3 küçük köfte
Soğan salatası
Ara
3 tatlı kaşığı tahin pekmez
3ceviz
Ara
Mistik çay
15 kadar fındık
3 litre su
10000 adım:)
Ah kuzum hastayım yaa canım çok istemiyor bu aralar:)
Ozgem koresever herkesten koteyi kiskaniyorum ama yine de bakacagimmm kamsahamnidaaaa :)))https://bunusevdim.wordpress.com/kore-cilginligi/
https://bunusevdim.wordpress.com/2010/01/04/bildigim-korece-kelimeler/
Buse bak senin gibi kore sever birinin blogunu buldum :)haeshin
Abla yaw kendimi tutamıyorum vallaha diyorum bugün hiç yormayacam kendimi ama bi bakmışım akşama halim kalmamış :) bide bizim panda bizde ise onun karşısında spordaki hareketleri yapıyorum:) anlayacağın rahat durmuyorum :) bugün ama az bağırdım ah deli merve yaaa rahat duramıyor aha ahCanim ya bagirip durma boğazın ondan iyilesmiyor. Sakin konus sen birak allah askina kendini hasta edecek kadar yordun zaten.
Ayyy com kiskandim herkes oglunun fotosunu koyuyo bende koyim ya ama korkuom tanidik cikcak diekociş beni öldurur
Ozgem abartmiyorum bu hatunun izledigi butun dizileri izlemisim :))) hatta denizler imparatoru haeshin i anlatiyor nickim ordan geliyor öhöm öhöm soylemesi ayip. Ay sabaha kadar izleyesim geldi bastan ilk kore dizimdihttps://bunusevdim.wordpress.com/kore-cilginligi/
https://bunusevdim.wordpress.com/2010/01/04/bildigim-korece-kelimeler/
Buse bak senin gibi kore sever birinin blogunu buldum :)haeshin
Hic bagirmaya alisma tatlim bogazina yazikAbla yaw kendimi tutamıyorum vallaha diyorum bugün hiç yormayacam kendimi ama bi bakmışım akşama halim kalmamış :) bide bizim panda bizde ise onun karşısında spordaki hareketleri yapıyorum:) anlayacağın rahat durmuyorum :) bugün ama az bağırdım ah deli merve yaaa rahat duramıyor aha ah
Uxun zamandır bişeye hiç bu kadar memnun olmamıştım memnun oldumo zaman sen ben, ben sen
rica ederim bak ben bile ogrendim bir kac sozcuk hemen yazayim Saranghe Busem :))Ozgem koresever herkesten koteyi kiskaniyorum ama yine de bakacagimmm kamsahamnidaaaa :)))
Canim firsatim olmadi kianladim kuzum uzak kalmisim bu muhabbetlere :))
kolay gelsin canim benim, bende nerede kaldin diyordum:)
ama aksam yememissin ki hic birsey, bari bir salata yap onu ye guzelim...
bende izleyeyim bakayim yaa neymis denizler imparatoru :)Ozgem abartmiyorum bu hatunun izledigi butun dizileri izlemisim :))) hatta denizler imparatoru haeshin i anlatiyor nickim ordan geliyor öhöm öhöm soylemesi ayip. Ay sabaha kadar izleyesim geldi bastan ilk kore dizimdiyeppudaaa
evet canim kofte mofte biseyler soyle bir dahakine, ac kalma canim benim:)Canim firsatim olmadi ki
Okuldada fast food var
Esimde cok kizdo
Rengin gitmis diye uykusuzdum da
Kofte falan soyleseydin dedi
Neyse bugunde boyle olsun
Maydanozu icemedim bakalim ne olcak sabah
Allah nasip ederde sabaha cikarsak guzel bir kahvalti yaparim diye kandirdim midemi
ayy teşekkür ederizz canımm.. Rabbim Ahlakını da kaderini de yüzü gibi güzel eylesin inşAllahAsyaca deryoşumm maşallah paşama ne tatlı yaaaaa yerim ben onu Rabbim nazarlardan korusun kızlar minişe felak nas okusun herkes haaa maşallah subhanallah teyzesi sevsin onu yaaaa:))
Ozge subat gibi bakla ek cok bereketli oluyor orda yerisir tahminim. Sonra biber dik bu aylarda yaza hazir citir citir kahvaltiya toplarsin. Mayista domates ek istedigin cinslerden sirik domates ekersen bi direge sardir az yer kaplar. Baska her mevsim sogan sarimsak sokustur kenarlara olur o. Mayista roka tere maydanoz tohumu serp ama seyrek serp kumla karistirirsan oyle serpersen seyrek olur ustunj fazla kapama karistir birak. Yerin varsa patlican bu mevsimde dik yaza olur ama yapraklari cok genis oluyor yerin azsa daraltma. Mutlaka cilek dik bi koseye o yillik bitki degil her sene durur orda sana cilek verir. Sen simdi bu odevleri yap daha kisa pirasa ispanak odevi vercem sana :)))) sormak istedigin bi sey olursa bana sor babamdan ogrenir yazarim sanacanim yesil sogan, maydanoz, tere, roka, marul,limon kolayca buyuyor cok ugrastirmiyor dedi arkadaslar.
bu sebzeleri ekmek istiyorum ama bunlarin haricinde bakimi kolay (hem oglan surekli bahcede, hemde hayvanlar zarar verebilir) sebze, meyve onerir mi annen acaba?
git bakalim kuzum doktora, iyilessin benim mavisim:)
evet canım yağuşuklu oğlumm. ayy saol teyzesii. he bende oğlumun reel inin yarısını koydum işteKiz oglun mu yoksa ne bilim genelde kk da profile reel resim koyan olmuyir pek. Masallah pasaya:) operim o sempatik yanaklarindan onu ben uyyy:))
Tmm ablacım sözünü dinleyeceğim :)Hic bagirmaya alisma tatlim bogazina yazik
valla yapakYapalim kiz hem depresif havamizi atariz oh gitsin saclar gelsin eksiler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?