Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim marifetli çalışkan kankamm. yaparsın edersin.. yarın çok güzel - ler görücez

Canim ya bagirip durma boğazın ondan iyilesmiyor. Sakin konus sen birak allah askina kendini hasta edecek kadar yordun zaten.

Canim ya bagirip durma boğazın ondan iyilesmiyor. Sakin konus sen birak allah askina kendini hasta edecek kadar yordun zaten.
Abla yaw kendimi tutamıyorum vallaha diyorum bugün hiç yormayacam kendimi ama bi bakmışım akşama halim kalmamış :) bide bizim panda bizde ise onun karşısında spordaki hareketleri yapıyorum:) anlayacağın rahat durmuyorum :) bugün ama az bağırdım ah deli merve yaaa rahat duramıyor aha ah

Ayyy com kiskandim herkes oglunun fotosunu koyuyo bende koyim ya ama korkuom tanidik cikcak die kociş beni öldurur

Benim eşim şaşırdı hiç bu tarz şeylere girişmezdin diye. genel itibari ile olanı biteni anlattım, kurallarımızı anlattım. Akıllı ol kişisel bilgilerini telefonunu verme kimseye dedi. :)çocuğa akıl veriyor sanki.
he he dedim gitti. Bizde böyle zaman geçiriyoruz veee vizyon sahibiyiz yani zayıflicaz biz :)

Hic bagirmaya alisma tatlim bogazina yazik

anladim kuzum uzak kalmisim bu muhabbetlere :))

kolay gelsin canim benim, bende nerede kaldin diyordum:)
ama aksam yememissin ki hic birsey, bari bir salata yap onu ye guzelim...
Canim firsatim olmadi ki
Okuldada fast food var
Esimde cok kizdo
Rengin gitmis diye uykusuzdum da
Kofte falan soyleseydin dedi
Neyse bugunde boyle olsun
Maydanozu icemedim bakalim ne olcak sabah
Allah nasip ederde sabaha cikarsak guzel bir kahvalti yaparim diye kandirdim midemi

Ozgem abartmiyorum bu hatunun izledigi butun dizileri izlemisim :))) hatta denizler imparatoru haeshin i anlatiyor nickim ordan geliyor öhöm öhöm soylemesi ayip. Ay sabaha kadar izleyesim geldi bastan ilk kore dizimdi yeppudaaa
bende izleyeyim bakayim yaa neymis denizler imparatoru :)

evet canim kofte mofte biseyler soyle bir dahakine, ac kalma canim benim:)

Asyaca deryoşumm maşallah paşama ne tatlı yaaaaa yerim ben onu Rabbim nazarlardan korusun kızlar minişe felak nas okusun herkes haaa maşallah subhanallah teyzesi sevsin onu yaaaa:))
ayy teşekkür ederizz canımm.. Rabbim Ahlakını da kaderini de yüzü gibi güzel eylesin inşAllah

Ozge subat gibi bakla ek cok bereketli oluyor orda yerisir tahminim. Sonra biber dik bu aylarda yaza hazir citir citir kahvaltiya toplarsin. Mayista domates ek istedigin cinslerden sirik domates ekersen bi direge sardir az yer kaplar. Baska her mevsim sogan sarimsak sokustur kenarlara olur o. Mayista roka tere maydanoz tohumu serp ama seyrek serp kumla karistirirsan oyle serpersen seyrek olur ustunj fazla kapama karistir birak. Yerin varsa patlican bu mevsimde dik yaza olur ama yapraklari cok genis oluyor yerin azsa daraltma. Mutlaka cilek dik bi koseye o yillik bitki degil her sene durur orda sana cilek verir. Sen simdi bu odevleri yap daha kisa pirasa ispanak odevi vercem sana :)))) sormak istedigin bi sey olursa bana sor babamdan ogrenir yazarim sana

Kiz oglun mu yoksa ne bilim genelde kk da profile reel resim koyan olmuyir pek. Masallah pasaya:) operim o sempatik yanaklarindan onu ben uyyy:))
evet canım yağuşuklu oğlumm. ayy saol teyzesii. he bende oğlumun reel inin yarısını koydum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…