Ben de hic durmadim ilk iki uc ay denizden cikmadim ne taklalar atiyodum ikizlerle kimse bilmiyodu ama o haftalarda ikiz oldugunu soylemedim 12. Haftadan once:)) sonra 2 aylik hamileydim Nevşehir'de gezdim urgup goreme avanos girmedigim oyuk hoplamadigim kayalik kalmadi. Soyleseydim gorurmezlerdi banane soylemedim ben de :)))Busem benim doktorum bir rahat ki kos, yuz, bisiklet sur, egzersizden bir sey olmaz diyor:)
ilk dogumda da oyleydi, hic zorlamiyorum kendimi, yuruyus hergun oglanin pesinde durmuyorum zaten:)
ahahahhahahaKiz pilavi lapa yapmis bide ekip bicecekmis
Aminn canım aminnn:)ayy teşekkür ederizz canımm.. Rabbim Ahlakını da kaderini de yüzü gibi güzel eylesin inşAllah
Ablaaa yine gell Nevşehire hoplayıp zıplayalım senle:)))Ben de hic durmadim ilk iki uc ay denizden cikmadim ne taklalar atiyodum ikizlerle kimse bilmiyodu ama o haftalarda ikiz oldugunu soylemedim 12. Haftadan once:)) sonra 2 aylik hamileydim Nevşehir'de gezdim urgup goreme avanos girmedigim oyuk hoplamadigim kayalik kalmadi. Soyleseydim gorurmezlerdi banane soylemedim ben de :)))
Sarange ozgemmmmrica ederim bak ben bile ogrendim bir kac sozcuk hemen yazayim Saranghe Busem :))
aa biber ve sarimsak aklima gelmemisti sagol canim:)Ozge subat gibi bakla ek cok bereketli oluyor orda yerisir tahminim. Sonra biber dik bu aylarda yaza hazir citir citir kahvaltiya toplarsin. Mayista domates ek istedigin cinslerden sirik domates ekersen bi direge sardir az yer kaplar. Baska her mevsim sogan sarimsak sokustur kenarlara olur o. Mayista roka tere maydanoz tohumu serp ama seyrek serp kumla karistirirsan oyle serpersen seyrek olur ustunj fazla kapama karistir birak. Yerin varsa patlican bu mevsimde dik yaza olur ama yapraklari cok genis oluyor yerin azsa daraltma. Mutlaka cilek dik bi koseye o yillik bitki degil her sene durur orda sana cilek verir. Sen simdi bu odevleri yap daha kisa pirasa ispanak odevi vercem sana :)))) sormak istedigin bi sey olursa bana sor babamdan ogrenir yazarim sana
Ziplayalim valla ozkonakta kalmistik cok guzeldiAblaaa yine gell Nevşehire hoplayıp zıplayalım senle:)))
evet canım oğluşum saolasınn teyzesii öptük seniçok tatlı oğluşun dimi küçük mankenn :)
Ya kore candir can. Izlemek istiyorsan romantik komedileri taavsiye ederim lie to me, coffee prince, secret garden gibibende izleyeyim bakayim yaa neymis denizler imparatoru :)
iyi yapmissin bende senin gibiyim gezmeden, eglenceden geri kalmam :))Ben de hic durmadim ilk iki uc ay denizden cikmadim ne taklalar atiyodum ikizlerle kimse bilmiyodu ama o haftalarda ikiz oldugunu soylemedim 12. Haftadan once:)) sonra 2 aylik hamileydim Nevşehir'de gezdim urgup goreme avanos girmedigim oyuk hoplamadigim kayalik kalmadi. Soyleseydim gorurmezlerdi banane soylemedim ben de :)))
Sık ekersen buyumez cim gibi olur:))aa biber ve sarimsak aklima gelmemisti sagol canim:)
domares , patlican vs icin cit cekmek gerekiyormus sebzelerin etrafina, turlu hayvanlar varda burada Busem gelip talan ediyorlarmis..
roka,tere, maydanozu neden seyrek serpeyim?
cilekte burada mart ve nisanda oluyor seneye kaldi o kismetse:)
isa kurtarıcıııYa kore candir can. Izlemek istiyorsan romantik komedileri taavsiye ederim lie to me, coffee prince, secret garden gibi
imdbden baktim demizler imparatoru cok guzel puan almis ama dram imis..Ya kore candir can. Izlemek istiyorsan romantik komedileri taavsiye ederim lie to me, coffee prince, secret garden gibi
Saksida bi sogan sarimsak olur:)))haeshin buse ben ne eksem ama saksıda olabilecek bişey söyle ama, sebze olarak canım.
Hahahahahahhaaisa kurtarıcııı
yesil sogan, maydanoz, tere, roka, marul, limon bunlar genisce saksida olur kuzum.haeshin buse ben ne eksem ama saksıda olabilecek bişey söyle ama, sebze olarak canım.
tamam canim cok sagol:)Sık ekersen buyumez cim gibi olur:))
Komedilere bak bosver dramlari once hepsi birbirine benziyo gibi gelecek yılma devam et mukafatini alacaksin :)))imdbden baktim demizler imparatoru cok guzel puan almis ama dram imis..
ben salya sumuk aglarim su sira dramsa:)
komedilere bakayim:)
tamam Busem izleyeyim bebis gelmeden:))Komedilere bak bosver dramlari once hepsi birbirine benziyo gibi gelecek yılma devam et mukafatini alacaksin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?