- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Bende ikinizi çok öptümmmmevet canım oğluşum saolasınn teyzesii öptük seni
Eşim balkonun birisini full güllerle doldurdu sarı kırmızı beyaz pembe çeşit çeşit bende sonbaharda reçel yapcam güllerini diormyesil sogan, maydanoz, tere, roka, marul, limon bunlar genisce saksida olur kuzum.
babam cin biberide ekmisti saksiya birara:)
ohh mis gibi guller, kiyip recel yapamazsin:)Eşim balkonun birisini full güllerle doldurdu sarı kırmızı beyaz pembe çeşit çeşit bende sonbaharda reçel yapcam güllerini diorm
ön balkonada ben ekeyim o zaman dediklerinden saolasın canım
Iyi istirahatler amazonumBen yatayim sabah baya hafiflemis uyanirim umarim:))) diyorum ama sonucu az cok biliyorumsimdiden kendimi nasil affettirsem diye düşünmüyor degilim
Iyi geceler kizlar
canım yarın sabah bildirim yaparım sonra giremeyebilirim, tam belli değil ama yarın büyük ihtimal arkadaşa gidicez. Sabah da çocukların gösterisi var. muhtemelen akşama gelebilirim canım. Haberiniz olsunCanlarim saat gecenin 12si olmus,uyuyun,dinlenin guzeller
Yarin basgul yuzlerimizi guldursun, hepinizi seviyorum, Allah rahatlik versin
e kışa doğru kuruyup dökülecek işe yarasınn =)ohh mis gibi guller, kiyip recel yapamazsin:)
sende ek yesillikleri organik tarim gibisi var mi, hemde insan desarj oluyor, toprakla ilgilenirken...
tamam canim iyi eglenceler:)canım yarın sabah bildirim yaparım sonra giremeyebilirim, tam belli değil ama yarın büyük ihtimal arkadaşa gidicez. Sabah da çocukların gösterisi var. muhtemelen akşama gelebilirim canım. Haberiniz olsun
bu da iyi fikir:)e kışa doğru kuruyup dökülecek işe yarasınn =)
gül suyu da yapabilirim aslında cilde çok iyi geliyor
canim yesil sogan, maydanoz, tere, roka, marul,limon kolayca buyuyor cok ugrastirmiyor dedi arkadaslar.
bu sebzeleri ekmek istiyorum ama bunlarin haricinde bakimi kolay (hem oglan surekli bahcede, hemde hayvanlar zarar verebilir) sebze, meyve onerir mi annen acaba?
git bakalim kuzum doktora, iyilessin benim mavisim:)
Kiz pilavi lapa yapmis bide ekip bicecekmis
kizcagiz bahcede cok calistim yaziyor ara sira anliyor demek ki kuzum:)
Ahhh seraci pitircigim zaten azeriler marifetli olur :) benim bildigim
https://bunusevdim.wordpress.com/kore-cilginligi/
https://bunusevdim.wordpress.com/2010/01/04/bildigim-korece-kelimeler/
Buse bak senin gibi kore sever birinin blogunu buldum :)haeshin
haeshin buse ben ne eksem ama saksıda olabilecek bişey söyle ama, sebze olarak canım.
Birde usenmemis uzun uzun yazmissin Allah razi olsun canim, isin gucun rast gitsin.Bu saydıkların gerçekten kolay limon haricinde.. hepsi tohum, serpip vakitlice sularsan tamamdır.. Limon da kolay aslında, yani hazır meyve verecek ağaç alıp ekeceğim diyorsan tamam, ilaç falan da istemez, sadece kışın çok soğuk oluyorsa donma ihtimaline karşılık küçük sera gibi birşey yapmanız gerekebilir.. Limonu çekirdekten yetiştirmek zordur, büyür ama meyvesi olmaz, hani 2 meyve ağacını bir birine birşey yaparlar türkçesini bulamadım, sonra o ağaçtan olan meyveden de her iki meyvenin tadı gelir, işte limon ağacına da meyve vermesi için ondan yapmak lazım, genelde mandalina, portakal ağaclarından yaparlar..
Salatalık, biber, domates bunlar da aslında kolay, biz hep ekerdik öyle ilaç falan da istemezdi, serada zor oluyor yetiştirmek, ilacıydı, gübresiydi.. Hele de toprak iyiyse alırsın fideni ekersin, sadece sulayarak yetiştire bilirsin.. Salatalığı normalde iple yukarı çekmek gerekir, ama ipe çekmeden de yetiştirebilirsin, sadece toprakla temasda olan kısımları sararır, ama yine yetişir..
En kolayıı benim için hatta en keyiflisi biber :) ister sivri, ister dolmalık, zahmetsizdir, toplaması da ayrıca keyifli bence :))
Tohumu serpip ekebilecğin bir de reyhan var, sever misiniz bilmem, ama yeşillikler gibi kolay ekilir, tam bir görsel şölen oluyor bence büyüdükce :)) rengi, parlaması, mor yapraklarıyla ye beni diyor :)))
Seveceğin birşey dahaa çilekkk :) ister saksıda, ister toprağa ek, bol su istiyor sadece, kuraklığı hiç sevmez.. hem güneşte olayım, hem suyum bol olsun der :)) Akın çileklerle ne yapar artık orasını bilemiyorum :)))
Patatese hiç bulaşma derim :))
kavun karpuzz düşünebilirsinn, çekirdeği al, bir tane de viyol al tabi :)) çekirdekleri 1 gün suda ya da nem pamuk arasında beklet, sonra viyole ek bir süre göz önünde koy, sulamayı unutma diye, hem bütün gün güneş görmesin, serin bir yerde olması iyi, çimlenince yaklaşık boyu 4-5 cm olduğunda toprağa ekersin..
Meyveye gelirsek istediğini eke bilirsin aslında :)) Muz, ananas , kivi gibi meyvelerden bahsetmiyorum tabi :))) onlar heryerde yetişmiyor maalesef..
Kendi ağaçlarımızı örnek vereyim canım, elma, armut, kiraz, vişne, şeftali, kayısı, erik ve s. yani bunlara sürekli bakım yapıyoruz dersem yalan olur, unutmazsak, vakti olunca senede 1 en fazla 2 kere ilaçlama yapar babam o kadar, yapmadığı zamanlar da oluyor, ama yine meyveleri hep var çok şükür.. sulama dışında birşey istemiyorlar, onu da artık hava şartlarına, toprak kuruluğuna göre yapıyorsun..
iyi uykular ablamYâtanlara iyi uykular bén daha ayaktayım. Yarın herkes mutlu olur inşallah.
ayy ben de jilliana siz söledikçe hevesleniyorum
ayy ev işi çok nankörr uff, benim oğlumda hiç birşey anlatmıyorr, sabah 10 da gösterileri benim kuzuların da. Hava soğukk tişörtleri kısa kollu bugün akşama kadar yağmur durmadı. 1 saat oynayıp 1 hafta hasta olurlarsa napcam ben yav
çok sabırsızımmm
ayy buse ben de ne zaman leslie bıraktım o zaman kilom durdu, bu hafta yeniden başladım. jillian a da çok hevesleniyorum siz bahsettikce az daha zayıflayayım da
inşallahh canımm
canımm ben iyiyim sen nasılsın ? neden uyuyamadın gece hayrolsun ?
özge ben çok heyecanlıyımm yaa kalbim kaynıyo midem de kelebekler uçuşuyoo sabah olsunn bir an önce
şöyle yapalım mı ? sen bir hafta 10 gün şekerleme ve tatlıya dair her ne var ise bunlar için de ayrı bir diyet yapıyor gibi davran. küs onlara =) Bak bir süre sonra göreceksenki hiç canın bile çekmeyecek
ayy goncamm perşembe perşembee yapmasaydınn
canım çok geçmiş olsunn. inşallah herşey yolunda gider. Dualarım sizinle
Harpy cim gel guzelim, evlat nasil oldu??
@asya_01 nerelerdesin guzelim?
@saricicek123 kuzum egzersizlere basladin mi??
@keping bugun nasilsin canim?
Birde usenmemis uzun uzun yazmissin Allah razi olsun canim, isin gucun rast gitsin.
Limonu bahcesinde limon agaci olan tanidigimizdan alacagiz, minik agac seklinde ekecegiz direk.
reyhani unutmustum oda var sahi:)
meyve agacida elma ,mandalina burada mevsim olarak guzel yetisiyor.
simdiden heyecanlandim, ekmeye baslayayim size ceker ceker yollarim fotolari:)
iyi geceler canim
Kızlar nasılsınız? Ben çok yoruldum yaw tüm gün kızımla uğraşınca tüm işler akşama kaldı resmen sırtım kopacak gibi ağrıyor çok yoruldum bugün zaten dünden de uykusuzum.. Kızımın ateşi yine çok yükseldi fitil verdikten 1 saat sonra 39.5 çıktıneyse pedifwn verdim de şimdi rahat rahat uyuyor.. Tabi gece ne olur bilmem
Bir sürü yazmışsınız, alıntılarım da vardı ama hepsi gitti tabi.. Bişi kaçırdıysam kusura bakmayın..
Jilliandan dene memnun kalacaksın canım :)
Uyuyor Can'ım şimdi 39.5 Ateş'le göbek attıktan sonra ben olsam ben de sızardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?