insülinim bitmişti aile hekimine gittim sordum ona bulantının kese gelişimiyle alakası yokmuş tamamen östrojen hormonunun iniş çıkışıyla alakalı bir durum 1 gün faklı 1 gün farklı olur ona yorma kafanı dedi.çok pimpirikliyim ben yaaİnşallah bir sorun yoltur canım
O kadar ayrıntıya takılma canım her insanın bünyesi hamileliği farklı hatta her insanın kendi hamilelikleri bile farklı. Öncekinde dr un bulantın varmı diye sormasıyla düşük yapmanın hiçmi hiç alakası yok.olıruma bırak artık yorma kendinide bebeğide
Kendini ona göre ayarlaay çok az varmışşş
Anaaam görmemisim kuzum kusura bakmaBen menümün altına iliştirmiştim sanırım
Uykunu aldin mi ablacimBen geldim biraz yattım uyudum falan artıda değilim çok şükür ama ekside değil kilom sabit. 66.3
Bu internet senin basini yakacakHayırlı Cumalar
Anca gelebildim, internet fırsat vermiyor kii
Geçmişi okuyayım internet gitmedenn :))
Kilom da sabit bu arada..
Gunaydin canlar, hayirli cumalar:) Merak ve heyecanla guzel sonuclarinizi bekliyorum
haeshin gece ne kadar gec yatmissin canim. Cuma heyecani mi?:) Kuzun nasil oldu?:)
Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin:)
@edsofi usenme canisi, surekli performansini arttirmaya calis/farkli egzersizlere acik ol. Ne kaldi dugune, aldigin elbiseye girebilecek misin?
@Harpy gecmis olsun canim.
Asyaca pasamiz cok tatli masallah:)
@abesle_istigal yetistirebildin mi sunumunu gulum?:)
Dahlia_ neden suzuyorsunuz pilavin suyunu? Arada farkli tarifler verir misin, denemek isterim:)
Derya_idil hadi senden bekliyorum gunun ilk bildirimini
Kendini ona göre ayarla
Anaaam görmemisim kuzum kusura bakma
Uykunu aldin mi ablacim
Bu internet senin basini yakacak
Yazik kiyamam sana ♥Yaktı bile ablacımmm, cevap yazmama bile fırsat vermiyor gıcıkkkk
Allah zihin acikligi versin canim, insallah gönlüne göre baslarsin ise.Ben derse gidiyorum yinedualarınıza beni de dahil edin olur mu işe girmem bir çok şeyi çözecek
Sorun değil canımKendini ona göre ayarla
Uykunu aldin mi ablacim
Allaha hamd olsun, gözünüz aydin ablacim, Rabbim bir daha yasatmasin.Kizlar cok sukur ozge ameliyattan cikmis sadece gogus icinde kucuk bir sicrama olmus lenfler vs temizmis cok sukur
İdare edecek kadar canım ne kadar olsa gece uykusunun yerini tutmuyor canım.Kendini ona göre ayarla
Uykunu aldin mi ablacim
Gözünüz aydın canım inşallah kısa zamanda iyileşir umarımKizlar cok sukur ozge ameliyattan cikmis sadece gogus icinde kucuk bir sicrama olmus lenfler vs temizmis cok sukur
Kizlar cok sukur ozge ameliyattan cikmis sadece gogus icinde kucuk bir sicrama olmus lenfler vs temizmis cok sukur
E hadi gözünüz aydinKizlar cok sukur ozge ameliyattan cikmis sadece gogus icinde kucuk bir sicrama olmus lenfler vs temizmis cok sukur
Gözünüz aydın çok şükürKizlar cok sukur ozge ameliyattan cikmis sadece gogus icinde kucuk bir sicrama olmus lenfler vs temizmis cok sukur
aaa süperrrHehee çalıştım dediğim yardım etmek, babam onu yap bunu yap diyor ben de böylece çalışmış oluyorum :)))
Korelileri sevmeyen bir ben varım sanırımm, ısınamadım çekiklere
Salatalık, domates, biber.. Salatalık şu an var, domates ve biber de geçen sefer ekmiştik saksıya, oluyor yanii :))
ya 75 kilodayım az daha hafifleyim de öyleKızlar nasılsınız? Ben çok yoruldum yaw tüm gün kızımla uğraşınca tüm işler akşama kaldı resmen sırtım kopacak gibi ağrıyor çok yoruldum bugün zaten dünden de uykusuzum.. Kızımın ateşi yine çok yükseldi fitil verdikten 1 saat sonra 39.5 çıktıneyse pedifwn verdim de şimdi rahat rahat uyuyor.. Tabi gece ne olur bilmem
Bir sürü yazmışsınız, alıntılarım da vardı ama hepsi gitti tabi.. Bişi kaçırdıysam kusura bakmayın..
Jilliandan dene memnun kalacaksın canım :)
Uyuyor Can'ım şimdi 39.5 Ateş'le göbek attıktan sonra ben olsam ben de sızardım
Gunaydin canlar, hayirli cumalar:) Merak ve heyecanla guzel sonuclarinizi bekliyorum
haeshin gece ne kadar gec yatmissin canim. Cuma heyecani mi?:) Kuzun nasil oldu?:)
Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin:)
@edsofi usenme canisi, surekli performansini arttirmaya calis/farkli egzersizlere acik ol. Ne kaldi dugune, aldigin elbiseye girebilecek misin?
@Harpy gecmis olsun canim.
Asyaca pasamiz cok tatli masallah:)
@abesle_istigal yetistirebildin mi sunumunu gulum?:)
Dahlia_ neden suzuyorsunuz pilavin suyunu? Arada farkli tarifler verir misin, denemek isterim:)
Derya_idil hadi senden bekliyorum gunun ilk bildirimini
saolasın canımmVe tartildim geçen hafta 66,2
Bu hafta 64,9
E ozaman dans
canım tebrik ederim. Mkarnana yüklü bir ceza gelecektir.21/04/2016 Menüm
Sabah
2Dilim çavdar arası beyaz peynirli tost
1kupa form bitki çayı
Ara öğün
Unutmuşum
Öğlen
1tabak Tavuklu bezelye
Maydonoz
1dilim yulaflı ekmek
Ara öğün
1yeşil elma. Üstüne tarçın serptim
Akşam
Bir tabak makarna
Ara öğün
1bardak süt. Üstüne tarçın
30dkka koşu yaptım ben.
120tanede zıplama yaptım.
Gün içinde 4lt su içtim
1-2Bardak yağ yakıcı cayımdan içtim.
Tartım
Geçen hafta:73kğ
Bu hafta:72,2Kğ
Fark:0,80gram
hobaaa tebrikler canımmGecen hafta 95.5
Bu hafta 94.2
Fark-1.3
%1.36
Bugun tam 9.haftam bitti diyete ve spora baslayali
107 ile basladim
9haftada 13 kg hafifledim
Mutlulugum tarifsiz
Teşekkür ederim canım benim. ayy saolasın teyzesiiYok tatlim hoca milyon tane kusur buldu
Bugun cizdigi yerleri teslim alip duzelticem tekrar:)
Canim tebrik ediyorum
Harikasin gercekten
Tebrikler canim
Tebrik ediyorum tatlimmmmm
Oglun sanirimmm
Kendisine bayildimmmmmmmm
Allah size bagislasin
tabiki ondann, hatta tamamen ondanDemek ki ben ondan fazla cikiyorum
Allah bagislasin masallah yakisiklima :)) Bahti da kendi gibi güzel olsun insallah ♥
Sizin gibi tatli o da
Kiz nasil oldu canim?
saolasın papatyammmHepinizi tebrik ederim kizlar muhtesemsiniz
ayy inşAllahhhBu hafta insallah birincilik bizim
Geçen hafta 65
Bu hafta 64.7
Fark 300 gr
Kaptanim halim ortada..kacamaklarim oldu ama artık dikkat ediyorum.menulerimi yazamadım..sikintilarim var..oğlum hala toparlanamadi..antibiyotik başladık..Bütün gün bir kosusturmanin içinde debelenip duruyorum..tamam belki mazeret değil bunlar 2 satır yazmaya ama lütfen bana biraz zaman verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?