Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ewet rekor kg ben verdim
Gecen hafta 73.2
Bu hafta 73.1
Gene rezilleri oynuom okdar spor nerde bilmem

Kızlar anca gelebildim :)
Geçen hafta64.5
Buhafta64.5
Sabitlerdeyim :)

-1100 verdm bu hafta gecen hafta reglımn basladgı gun hıc verememstm sanıırm vucut şişilği attı
Tebrik ederim kizlar :)

Kilo verenleri Tebrik ederim canlarım:) doktora gidip geldim anca girdim kan verdim tahlil sonuçlarını bekliyoruz:)
Hayirli haberlerini bekliyoruz mavisim, temiz cikar insallah sonuclarin.

Kızlar, ben sporum( leslie 2 mile) yaptım. Şimdi hazırlanmaya başlamam lazım. Eşim işlerini ayarlamış, anaokulundaki oğlumun gösterşine beraber gidicez. Bebeğimin de çantasını hemen hazırlicam. Hatta hemen süt sağmam lazım makine ile biberona koyayım da oralarda birde emzirme yeri bulma derdine düşmeyeyim.... ara öğünümü de yanıma alayım. kafamda deli planlar öpyorum siziii akşam görüşürüz

ebrum sana bişey sorucam senin bulantıların sürekli aynı mı devam etti.yani bir gün çok bir gün az bazen hiç bulantının olmadığı oldu mu?yoksa hep aynı şekil mi devam etti

ebrum sana bişey sorucam senin bulantıların sürekli aynı mı devam etti.yani bir gün çok bir gün az bazen hiç bulantının olmadığı oldu mu?yoksa hep aynı şekil mi devam etti
Hergün ayni olmuyordu gülüm, bazen affedersin günde 6 kere istifra ediyordum bazende hic etmiyordum, hafif bulantim oluyordu. Gebelik ilerledikce bulantilarda azaliyor. Senin nasil?

Hergün ayni olmuyordu gülüm, bazen affedersin günde 6 kere istifra ediyordum bazende hic etmiyordum, hafif bulantim oluyordu. Gebelik ilerledikce bulantilarda azaliyor. Senin nasil?
ebrum 3 gün önceye kadar sabah bulantısıyla kalkıp istifra ettiğimde oluyordu ama son 3 gündür azaldı çok sabah bulantısı hiç yok ama gün içinde öyle arada yokluyor.tedirgin oldum

ebrum 3 gün önceye kadar sabah bulantısıyla kalkıp istifra ettiğimde oluyordu ama son 3 gündür azaldı çok sabah bulantısı hiç yok ama gün içinde öyle arada yokluyor.tedirgin oldum
Korkulacak bir sey yok gülüm, herkeste bulanti uzun süre olacak diye bir kaide yok. Sen icini ferah tut, insallah bulantilarin geciyordur. Bir daha ki doktor randevun ne zaman?

pazartesi günü gülüm.tedirgin oldum ben ya ne bileyim.
Tedirgin olmani gerektirecek bir durum yok asyam, bak bu sekilde kendini strese sokuyorsun, asil o bebegin icin zararli olur. Her hamilelik farkli seyir ediyor gülüm, kötü düsünme.

Tedirgin olmani gerektirecek bir durum yok asyam, bak bu sekilde kendini strese sokuyorsun, asil o bebegin icin zararli olur. Her hamilelik farkli seyir ediyor gülüm, kötü düsünme.
ilkinde kanama başlamadan önce dr bulantın devam ediyormu diye sormuştu o zaman neredeyse hiç yoktu bulantım yok demiştim ertesi günü olan oldu zaten o yüzden tedirgin oldumm ama kısmet tabi böyle 9 ay geçmez.yicek ekmeği varsa nasibimde varsa rabbim nasip eder zaten.

Super sen az almissin ben 40.haftaya kadar bekledom son ay nerdeyse 6 kilo falan aldim 52 ile basladim enson 72ydim heralde 75 olmusumdur diyorum bende 36 giyiyordum hicbirseyim olmuyor bugun tartildim 66.3um hedef 50 sen hic diyet yapmasanda zayiflarsin daha yeni 40in cikmis

Gülüm doktorunu arayip sorsan? Benim söylediklerim icini rahatlatmayacak cünkü... Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Tebrik ederim kizlar :)

Hayirli haberlerini bekliyoruz mavisim, temiz cikar insallah sonuclarin.
Inşallah kuzum :) el yüz sararmamda geçti çok şükür inşallah bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum :)
Kolay gelsin tatlım :)

Asyamm kuzumm her bebiş farklı belirtiler yapıyor ablam ilk çocukta ekmek dahi yiyemiyordu ekmek görmek istemiyorum diyordu şimdi 2. Hamileliğinde ise geçen gün çok acıkmış 1 tam tost yedim kendime şaşırdım dedi hiç tedirgin olma bak bu kadar streslenme gülüm minişimize iyi bak sen hergün ona şarkılar söyle muhabbet et onu çok özlediğini söyle inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın kuzum yeterki stres yapma gülüm sakin ol :)

Mervem ne güzel anlatmissin insallah vakti gelince senden cok iyi bir anne olacak

Inşallah ebrum yaaa hayırlısını versin Rabbim :)) bi bakmışız asyacıkta 2. Bebişine hamile buraya yazar yaa benim miniş çok hareketli yaa napacam yaa diye yazacak:))
Insallah gülüm, Rabbim hayirlisini versin :)) Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…