- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Amin kuzum :) şimdilik ben gideyim kuzum duvara felan toslamayım yoldaym:))Insallah gülüm, Rabbim hayirlisini versin :)) Allah isteyen herkese nasip etsin
Listede olmayanlar da kilo bildiriyor canimcim :)hgepinizi tebrik ederim kızlar.. Allahtan listede değilim listeye girene kadar kendime çeki düzen vermem lazım : =)
Kolay gelsin gülüm, iyi eglenceler ♥Amin kuzum :) şimdilik ben gideyim kuzum duvara felan toslamayım yoldaym:))
Utandım yazmaya gerçi tuvalet sorunu devam ediyor onunda etkisi var tabi ama bu hafta düğünde yaptığım kaçamak şu bu 300 gr fazla çıktım 91.5Listede olmayanlar da kilo bildiriyor canimcim :)
Kolay gelsin gülüm, iyi eglenceler ♥
lafını çok ettim galiba bulantım başladıGülüm doktorunu arayip sorsan? Benim söylediklerim icini rahatlatmayacak cünkü... Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Arti ciksan bile yaz gülüm, utanmak insana öyle faydali oluyor ki haftaya kadar disini tirnagina takip eksi cikmak icin elinden geleni yapacagina eminim. Haftaya senden öyle güzel bir eksi görecegiz ki bu haftanin artisini unutturacak bize :)Utandım yazmaya gerçi tuvalet sorunu devam ediyor onunda etkisi var tabi ama bu hafta düğünde yaptığım kaçamak şu bu 300 gr fazla çıktım 91.5
sakin olmayı başarabilsem gülümAsyamm kuzumm her bebiş farklı belirtiler yapıyor ablam ilk çocukta ekmek dahi yiyemiyordu ekmek görmek istemiyorum diyordu şimdi 2. Hamileliğinde ise geçen gün çok acıkmış 1 tam tost yedim kendime şaşırdım dedi hiç tedirgin olma bak bu kadar streslenme gülüm minişimize iyi bak sen hergün ona şarkılar söyle muhabbet et onu çok özlediğini söyle inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın kuzumyeterki stres yapma gülüm sakin ol :)
:) her sey yolunda Allahin izniyle gülüm, sen kendine iyi bak dolayisiyla bebisin de iyi olacak insallah :)lafını çok ettim galiba bulantım başladıeşimi bekliyorum o gelince onun telinden ararım büyük ihtimal.
ay inşallah canım elimden geleni yapacam evet göğsümü gere gere eksimi yazmayı çok istiyorum =)Arti ciksan bile yaz gülüm, utanmak insana öyle faydali oluyor ki haftaya kadar disini tirnagina takip eksi cikmak icin elinden geleni yapacagina eminim. Haftaya senden öyle güzel bir eksi görecegiz ki bu haftanin artisini unutturacak bize :)
Yüzünü de asma emi, calisip birlikte kurtulacagiz kilolardan.
Büyük harflerle yazacaksin hemde :) kendine güvenay inşallah canım elimden geleni yapacam evet göğsümü gere gere eksimi yazmayı çok istiyorum =)
umutla bekliyorum o günüBüyük harflerle yazacaksin hemde :) kendine güven
o gün 29.04.2016 ahanda buraya yaziyorumumutla bekliyorum o günü
ay çok az varmışşşo gün 29.04.2016 ahanda buraya yaziyorum
21/04/2016 Menüm
Sabah
2Dilim çavdar arası beyaz peynirli tost
1kupa form bitki çayı
Ara öğün
Unutmuşum
Öğlen
1tabak Tavuklu bezelye
Maydonoz
1dilim yulaflı ekmek
Ara öğün
1yeşil elma. Üstüne tarçın serptim
Akşam
Bir tabak makarna
Ara öğün
1bardak süt. Üstüne tarçın
30dkka koşu yaptım ben.
120tanede zıplama yaptım.
Gün içinde 4lt su içtim
1-2Bardak yağ yakıcı cayımdan içtim.
Tartım
Geçen hafta:73kğ
Bu hafta:72,2Kğ
Fark:0,80gram
İnşallah bir sorun yoltur canımKilo verenleri Tebrik ederim canlarım:) doktora gidip geldim anca girdim kan verdim tahlil sonuçlarını bekliyoruz:)
O kadar ayrıntıya takılma canım her insanın bünyesi hamileliği farklı hatta her insanın kendi hamilelikleri bile farklı. Öncekinde dr un bulantın varmı diye sormasıyla düşük yapmanın hiçmi hiç alakası yok.olıruma bırak artık yorma kendinide bebeğideebrum 3 gün önceye kadar sabah bulantısıyla kalkıp istifra ettiğimde oluyordu ama son 3 gündür azaldı çok sabah bulantısı hiç yok ama gün içinde öyle arada yokluyor.tedirgin oldum
yesil sogan, maydanoz, tere, roka, marul, limon bunlar genisce saksida olur kuzum.
babam cin biberide ekmisti saksiya birara:)
Bu saydıkların gerçekten kolay limon haricinde.. hepsi tohum, serpip vakitlice sularsan tamamdır.. Limon da kolay aslında, yani hazır meyve verecek ağaç alıp ekeceğim diyorsan tamam, ilaç falan da istemez, sadece kışın çok soğuk oluyorsa donma ihtimaline karşılık küçük sera gibi birşey yapmanız gerekebilir.. Limonu çekirdekten yetiştirmek zordur, büyür ama meyvesi olmaz, hani 2 meyve ağacını bir birine birşey yaparlar türkçesini bulamadım, sonra o ağaçtan olan meyveden de her iki meyvenin tadı gelir, işte limon ağacına da meyve vermesi için ondan yapmak lazım, genelde mandalina, portakal ağaclarından yaparlar..
Salatalık, biber, domates bunlar da aslında kolay, biz hep ekerdik öyle ilaç falan da istemezdi, serada zor oluyor yetiştirmek, ilacıydı, gübresiydi.. Hele de toprak iyiyse alırsın fideni ekersin, sadece sulayarak yetiştire bilirsin.. Salatalığı normalde iple yukarı çekmek gerekir, ama ipe çekmeden de yetiştirebilirsin, sadece toprakla temasda olan kısımları sararır, ama yine yetişir..
En kolayıı benim için hatta en keyiflisi biber :) ister sivri, ister dolmalık, zahmetsizdir, toplaması da ayrıca keyifli bence :))
Tohumu serpip ekebilecğin bir de reyhan var, sever misiniz bilmem, ama yeşillikler gibi kolay ekilir, tam bir görsel şölen oluyor bence büyüdükce :)) rengi, parlaması, mor yapraklarıyla ye beni diyor :)))
Seveceğin birşey dahaa çilekkk :) ister saksıda, ister toprağa ek, bol su istiyor sadece, kuraklığı hiç sevmez.. hem güneşte olayım, hem suyum bol olsun der :)) Akın çileklerle ne yapar artık orasını bilemiyorum :)))
Patatese hiç bulaşma derim :))
kavun karpuzz düşünebilirsinn, çekirdeği al, bir tane de viyol al tabi :)) çekirdekleri 1 gün suda ya da nem pamuk arasında beklet, sonra viyole ek bir süre göz önünde koy, sulamayı unutma diye, hem bütün gün güneş görmesin, serin bir yerde olması iyi, çimlenince yaklaşık boyu 4-5 cm olduğunda toprağa ekersin..
Meyveye gelirsek istediğini eke bilirsin aslında :)) Muz, ananas , kivi gibi meyvelerden bahsetmiyorum tabi :))) onlar heryerde yetişmiyor maalesef..
Kendi ağaçlarımızı örnek vereyim canım, elma, armut, kiraz, vişne, şeftali, kayısı, erik ve s. yani bunlara sürekli bakım yapıyoruz dersem yalan olur, unutmazsak, vakti olunca senede 1 en fazla 2 kere ilaçlama yapar babam o kadar, yapmadığı zamanlar da oluyor, ama yine meyveleri hep var çok şükür.. sulama dışında birşey istemiyorlar, onu da artık hava şartlarına, toprak kuruluğuna göre yapıyorsun..
Ve tartildim geçen hafta 66,2
Bu hafta 64,9
E ozaman dans
Gh 62.6
Bh 62.4
F 200 gr
Su an bir oh cektim dun sabah tam 63 ciktim tartida ve gun ocinde anlamissinizdir hic umudum yoktu allah ozgeme acidi :)Eki Görüntüle 1818393
Gunaydin demetcim cok az uyudum uyandim sabaha kadar defnenin horlamalarini dinledim. Hem defnenim tikanikligi uzdu hem de ozge bugun ameliyata giriyor gelinimiz onu taktim. Su an dr gelmis ameliyat onluklerini giymis hatta belki girmistir bile ilk onu alacaklarmis. Gece cok zor gecti kafamda deli sorular. Eksi bildirim verdim simdilik iyi haber bu insallah ozgenin de saglikla ameliyattan ciktigi haberini alacagim bi de.
Gecen hafta: 76.4
Bu hafta 75.1
Fark: 1.3
Gecen hafta 95.5
Bu hafta 94.2
Fark-1.3
%1.36
Bugun tam 9.haftam bitti diyete ve spora baslayali
107 ile basladim
9haftada 13 kg hafifledim
Mutlulugum tarifsiz
Geçen hafta:56.2
Bu hafta:55.6
Fark:0.6
Günaydin hayirli cumalar okuldayim internrt cekmiyor fazla hemen kilo bildirimimi yapayim kilo veren herkeside tebrik ederim
Gecen hafta 68
Bu hafta 67.6
Geçen hafta : 56.7
Bu hafta : 55.8
Fark :0.9
Yüzde: 1.58
Kızlar tartım bozuldu mu naaptı bilmiyorumkafası çok karışık.. İlk tartıldığımda sabit çıktım hatta sinirden gittim tekrar yattım sonraki tartılmamda da aşağıdaki sonuç çıktı tekrar tekrar tartılıyorum aynı.. Dedim son kararın mı? Cevap vermedi.. Tabi tartı görevini bile yarım yamalak yapan bir tartıdan konuşmasını beklemek haksızlık oldu biraz
Geçen hafta: 84.5
Bu hafta: 83.3
Fark:1.2
Oran: 1.4
bence hıc uzulme super sonucGecen hafta 54.5
Bu hafta 54.2
Fark -300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?