Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Listede olmayanlar da kilo bildiriyor canimcim :)

Kolay gelsin gülüm, iyi eglenceler ♥
Utandım yazmaya gerçi tuvalet sorunu devam ediyor onunda etkisi var tabi ama bu hafta düğünde yaptığım kaçamak şu bu 300 gr fazla çıktım 91.5

Gülüm doktorunu arayip sorsan? Benim söylediklerim icini rahatlatmayacak cünkü... Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
lafını çok ettim galiba bulantım başladıeşimi bekliyorum o gelince onun telinden ararım büyük ihtimal.

Utandım yazmaya gerçi tuvalet sorunu devam ediyor onunda etkisi var tabi ama bu hafta düğünde yaptığım kaçamak şu bu 300 gr fazla çıktım 91.5
Arti ciksan bile yaz gülüm, utanmak insana öyle faydali oluyor ki haftaya kadar disini tirnagina takip eksi cikmak icin elinden geleni yapacagina eminim. Haftaya senden öyle güzel bir eksi görecegiz ki bu haftanin artisini unutturacak bize :)
Yüzünü de asma emi, calisip birlikte kurtulacagiz kilolardan.

sakin olmayı başarabilsem gülümyoksa 9 ay geçmez böyle yani

ay inşallah canım elimden geleni yapacam evet göğsümü gere gere eksimi yazmayı çok istiyorum =)

Kilo verenleri Tebrik ederim canlarım:) doktora gidip geldim anca girdim kan verdim tahlil sonuçlarını bekliyoruz:)
İnşallah bir sorun yoltur canım
ebrum 3 gün önceye kadar sabah bulantısıyla kalkıp istifra ettiğimde oluyordu ama son 3 gündür azaldı çok sabah bulantısı hiç yok ama gün içinde öyle arada yokluyor.tedirgin oldum
O kadar ayrıntıya takılma canım her insanın bünyesi hamileliği farklı hatta her insanın kendi hamilelikleri bile farklı. Öncekinde dr un bulantın varmı diye sormasıyla düşük yapmanın hiçmi hiç alakası yok.olıruma bırak artık yorma kendinide bebeğide

yesil sogan, maydanoz, tere, roka, marul, limon bunlar genisce saksida olur kuzum.
babam cin biberide ekmisti saksiya birara:)

ohh miss gibi hepsinin kokusu birden burnuma geldi sanki :)

oyy masalalh cnm yaa emek verdn yazdn ıyı oldu okudum da valla bilgilendik fenamı

Ve tartildim geçen hafta 66,2
Bu hafta 64,9
E ozaman dans

braaavoooo

Gh 62.6
Bh 62.4
F 200 gr
Su an bir oh cektim dun sabah tam 63 ciktim tartida ve gun ocinde anlamissinizdir hic umudum yoktu allah ozgeme acidi :)Eki Görüntüle 1818393

bravoooooooooooo alkısss

gecmıs olsn cıktımı amelıyattan sn durumu ne busem

Gecen hafta: 76.4
Bu hafta 75.1
Fark: 1.3

bravo

Gecen hafta 95.5
Bu hafta 94.2
Fark-1.3
%1.36
Bugun tam 9.haftam bitti diyete ve spora baslayali
107 ile basladim
9haftada 13 kg hafifledim
Mutlulugum tarifsiz

cok tebrıkler

Geçen hafta:56.2
Bu hafta:55.6
Fark:0.6

bravoooo

Günaydin hayirli cumalar okuldayim internrt cekmiyor fazla hemen kilo bildirimimi yapayim kilo veren herkeside tebrik ederim
Gecen hafta 68
Bu hafta 67.6

ayy sahane sonuclar yahu

Geçen hafta : 56.7
Bu hafta : 55.8
Fark :0.9
Yüzde: 1.58

oo super bravo

tmm kabul edılcek mecnur bu sonuc dımı kaptanlarm alternatfmz varmı baska bi yerde tartılma ımkanın varsa ortalamsı alınıp ona göre sonuc ta yazılablr belkı

Gecen hafta 54.5
Bu hafta 54.2
Fark -300
bence hıc uzulme super sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…