- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
guzelim gunde 1-2 tatli kasigi tahin pekmezden bir sey olmaz.Bugünde beni güldürdünkaptanim hic yoktan iyidir dün 69 dum bugün gene 400-600 gramm da olsa eksiydim hafta ici birde spora cok yüklencem söyle haftaya bi iki kilo felan vereyim ben:)
Yok bugün artik yemede yarinda öyle kuru meyvelerle idare etmeye caliscam bu hafta baska kacamak yok. Biter ciko da da ben bir parcadan sonra zor ayriliyorum hatta o yüzden gidip söyle kücük paketlerden aliyorum sadece 20-30 gramm olan bu hafta dayanamzsam belki bikerecik yerim yoksa yememeye caliscam
Tahinli pekmezde kacamak sayiliyor mu?
cok sevindim kuzum benim, hep saglikli ol insallah.Çok şükür daha iyidim kuzum bugün yaa:)) vallah düzensizdim bu hafta normal böyle çıkmam bir daha gösterdi ki tartı bize aç kalmak bir işe yaramaz önemli olan sık sık az az yemek gerçi ben canım istemediği için yiyemedim:)
Ayy onu yazmayı unutmuşum kuzummhiç bir sıkıntı yok çok şükür kolesterolüm düşmüş çok şükür bi sıkıntı yok :) yaa şey dikkatimi çekti 8. Aydaki yağ oranı 97imiş 1. Aydaki 87 imiş şimdi ise 67 :) bu hoşuma gitti :)) d vitaminim artmış vucudumda şekerim 90 birazcık öncekine göre artmış ama normal seviyede birde pekmez tahin yiyorum yaa şu aralar normaldir diye düşündüm :) yani çok şükür bir sıkıntı yokmuş kızlar:))
simit ve bel bolgesi icin paylasicam Mervem doktora gidip gelelim aksama halledicem kuzum.Özgemm yaaa senden bişi istiycem bana böyle kolay ama etkili bi spor önersene :) evde ek olarak yapabileceğim yada bu haftaki sporlarda şu göbek simit ve bel bölgesini çalıştırsak:)) tabi sana uygunsa ve müsaitsen kuzummYawrukush
dondurma afiyet olsun canim:)SABAH
2Haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 domstes 1 sivri biber
1 dilim ekmek
1 bardak süt
ARA
1 Yeşilçay + 1 hurma
ÖĞLE
2 yk bezelye yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 minik kase yoğurt
ARA
1 cornet dondurma yarım soda
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
2 yumurta közlenmiş kırmızı biberle kavurdum
2 dilim ekmek
ARA
sade türk kahvesi
Spor 1 kere leslie 2 Mile
2 litre su içtim kesin
bu hafta aramiza donecek misin canim?selam kızlar bu hafta hizmet içi eğitimim vardı hiç gelemedim.. idare ettiğiniz için teşekkürler öncelikle.. çok yoğun geçti üstelik arabayla 55 km olunca akşam eve geldiğimde yorgunluktan bitap düşmüş oldum..kilo almadan ama doğru dürüst veremeden de geçirdik bu haftayı da.. yine izninizi isteyerek kaçıyorum yarın kızımın 23 nisan gösterisi var hazırlıklarımızı yapıp ardından da uyuruz büyük ihtimalle.. kilo veren vermeye çalışan herkesi de tebrik ediyorum..
halledeceksin sinavi canim, kilolarda gidecek..
Simit ve bel bölgesi benim.alanima giriyor merakla bekliyorumguzelim gunde 1-2 tatli kasigi tahin pekmezden bir sey olmaz.
eger tatli ihtiyacini kesiyorsa onu yiyebilirsin:)
cok sevindim kuzum benim, hep saglikli ol insallah.
yaglar gitsin, kilolar gitsin. saglik gelsin:))
simit ve bel bolgesi icin paylasicam Mervem doktora gidip gelelim aksama halledicem kuzum.
bu haftayada eklerim egzersizlere:)
dondurma afiyet olsun canim:)
gosteriniz nasil gecti?
bu hafta aramiza donecek misin canim?
Kuzunun gosterisi de cok guzel gecer insallah:)
her sey yoluna girecek insallah:))
Ayy hepimiz hep sağlıklı olalım hep fit olalım gülüm :)) tmm tatlışımm:)guzelim gunde 1-2 tatli kasigi tahin pekmezden bir sey olmaz.
eger tatli ihtiyacini kesiyorsa onu yiyebilirsin:)
cok sevindim kuzum benim, hep saglikli ol insallah.
yaglar gitsin, kilolar gitsin. saglik gelsin:))
simit ve bel bolgesi icin paylasicam Mervem doktora gidip gelelim aksama halledicem kuzum.
bu haftayada eklerim egzersizlere:)
dondurma afiyet olsun canim:)
gosteriniz nasil gecti?
bu hafta aramiza donecek misin canim?
Kuzunun gosterisi de cok guzel gecer insallah:)
her sey yoluna girecek insallah:))
Cok sevindim canim gözün aydin.Çok şükür daha iyidim kuzum bugün yaa:)) vallah düzensizdim bu hafta normal böyle çıkmam bir daha gösterdi ki tartı bize aç kalmak bir işe yaramaz önemli olan sık sık az az yemek gerçi ben canım istemediği için yiyemedim:)
Ayy onu yazmayı unutmuşum kuzummhiç bir sıkıntı yok çok şükür kolesterolüm düşmüş çok şükür bi sıkıntı yok :) yaa şey dikkatimi çekti 8. Aydaki yağ oranı 97imiş 1. Aydaki 87 imiş şimdi ise 67 :) bu hoşuma gitti :)) d vitaminim artmış vucudumda şekerim 90 birazcık öncekine göre artmış ama normal seviyede birde pekmez tahin yiyorum yaa şu aralar normaldir diye düşündüm :) yani çok şükür bir sıkıntı yokmuş kızlar:))
Aynen kaptanim benimDe problemim bel bölgesiÖzgemm yaaa senden bişi istiycem bana böyle kolay ama etkili bi spor önersene :) evde ek olarak yapabileceğim yada bu haftaki sporlarda şu göbek simit ve bel bölgesini çalıştırsak:)) tabi sana uygunsa ve müsaitsen kuzummYawrukush
Tatlışlar beni etiketlemeyi unutmayın sporlarıee ne var ne yok fıstık hatunlar:)
Teşekkür ederim bitanem:)gozunaydin guzelim
haftaya perşembe herkes keselensin kaptanımbekliyoruz canim
haftaya epey cok gider guzelim merak etme
tebrikler canim bomba gibi geliyorsun
ahahahh takimimizin akil kupu kuzum benim
bende bugun coook mesudummmmm
tartiya sevgilerimi iletiyorum canim tebrikler
canim tebrikler, bu hafta oruca ragmen gutmis, supersin
ooooo takimin rekorcusu da gelmisss, tebrikler Edam
bak dinle beni zor vs deme jilliana basla canim...
hastaligin iyilessin Mervem, sonrada gitsin kilolar
canim bizler iyiyiz sen nasilsin, prenses nasil?
ayakkabi alabildin mi kuzuya?
buradaki doktorlar genel olarak cok rahatlar, ama ben seviyorum boyle olmalarini
ne guzel ailecek gidiyorsunuz gosteriye canim, keyifli gecer insallah
anne olmak boyle birsey iste
canim benimde birgun cok oluyor, bir gun olmuyor degisiyor canim, endise etme cok normal...
bencede Ebrum Merveden harika anne olur insallah
az kaldi donmene kuzummmm
olsun canim dugunde kacamaklarin vardi vs normal, fazla cikmamis bile artilar:)
tebrikler canim
cok dogru soylemis doktor, evham yapma gulum, her sey yolunda insallah
insallah Allah yardimcin olsun, her sey gonlune gore olsun canim
cok sukur Busem , cok cok sevindim, Allah tekrar yasatmasin..
peki o kucuk sicrama icin tekrar mi ameliyat olacak??
tamam canim biz bekliyoruz , ne zaman kendini iyi hissedersen gel
insallah kuzun iyilesir, biran evvel...
haftaya gor sen o tartiyi, yuzumuzu guldurecek, hatta kahkaha attiracak bize:)
tuyolara gel, bunlar hep taktik
haftaya perşembe herkes keselensin kaptanım
rica ederim:)
suoersin canim benimm
canim insallah Ozge'de, Defne de iyi olacaklar
guzel haberler vereceksin bize...
harikasin kaptanim ,alnindan operim seni
destege gelmis ablam sagolsun
diyecek soz yok, harikasinnnn
canim bol lifli posali yiyecekler tuketirsen, bagirsaklari calistirir.
http://iyigelenyiyecekler.com/lifli-yiyecekler-nelerdir/
Tesekkur ederiz bu guzel bilgilere kaptanim
tebrikler Zeynepcim
tebrikler ablacimmm
gozunaydin guzelim
harikasin guzellik
bizlerde iyiyiz canim her sey yolunda
tebrikler fistigimm
Hihihi yedim bile
Oructum bugun
Gece yarim kase yogurtlu bulgur yedim su yesil cay ictim yattim.
İftarda su markette satilan 4lu pizzalardan 1 tanesini yedim super frish pizzasi. 2 kasik bulgur yedim
Suyumu icicem 1.5 falan anca .gecede pulbirberli yogurdumu yerim kapanisi yaparim :)
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?