Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. TAKIM 175. ETAP
İrem&Özge ( 70,4 / 70,9 / - 0,5 / - 0,71 )
meyvenull ( 63,5 / 63,6 / 0,1 / % 0,16 )
NeKss ( 64,5 / )
Pandomim (62.5 / 62,7 / - 0,2 / % - 0,32 )
PrensesPeri ( 76.1 / 75,7 / 0,4 / % 0,53 )
kilovermekistiyorum (61.6 / )
lethem ( 50.9 /50.4/0.5/0.98 )
inanna85 (54.3 / )
4. TAKIM TOPLAM KİLO (504 / )
Türk milleti işe karışma listesi
Çıkarken : Söz Nişan Ne zaman
Nişanlıyken : Ne zaman evleniyorsunuz siz uzamadımı
Evlenince : Ooo hayırlı olsun ne zaman ( dayı- amca -teyze olcaz biz ya ) bebek
Hamileyken : Erkek mi ? alla hiç benzemiyor , ultrasonda yanlış bakmış doktor
Hamileyken : Ana ayakların fil ayağı gibi olmuş
Hamileyken : Çok mu tuzlu yiyorsun ödem var ödem var ( yok ya baktı doktıorum )
Hamileyken : Aşşağı inmiş , bugün yarın dopğacak bak demedi deme
Bebeğe ziyarete gelince : Aman arayı açmayın - 2. ne zaman - sütün gelmiyor mu yoksa - gazı var gazı bla bla
ve böylece sürüp gidiyor .... Bir tek ne zaman ölüceksin diye sormuyor bizim insanımız :)))
Nilay Bu ay başında ben de gidip o jeli sorucam eczacıya , arkadaşımın annesi eczacının verdiği numuleri kullanmış ve çok memnun kalmış , bende göbek ve kol altı için düşünüyorum .
Nilay Bu ay başında ben de gidip o jeli sorucam eczacıya , arkadaşımın annesi eczacının verdiği numuleri kullanmış ve çok memnun kalmış , bende göbek ve kol altı için düşünüyorum .
PrensesPeri. Sen okadar dikkat ediyosan şişkinliktir o 300 gr. bide her hatfa aynı yerde aynı kıyafetlerlemi tartılıyosun? o da etkiliyor. wc Bile etkiliyor.
Ben her cuma ve pazartesi , sabah tuvalete çıktıktan sonra çıplak tartılıyorum ve hep aynı yerde duruyor tartım , toka bile olmuyor saçımda öyle düşün :)
.
Şekerim 2 aydır deliler gibi mücadele etmiyorsun. İki aydır hiç kaçamak yapmadım diyebilir misin? Geçen haftaya göre vermişsin ya önemli olan o. Mozma moralini. Haftada 400 gr gitmiş iyi bir rakam.
pericim üzülme canım ya evet tiroit olabilir guatr olabilir
annem genç kızlığında bayağı zayıfmış gelinliğine falan ben küçükken bile sığamıyodum ki o zamanlar zayıftım
evlendikten sonra kilo almaya başlamış 4-5 sene sonra boğazında şişlik olunca dr gidince guatr olduğu anlaşıldı
ameliyat falanda olamadı yaklaşık 12 sene guatrla yaşadı tabi kilolar yerleşti ameliyatında 1 kilodan fazla parça aldılar ve annem 1 sene içinde 12-13 kilo verdi
şimdi biraz işim var ama eklerim resimleri bulursam anlarsın aradaki farkı
reyhancım bence yine ii vermişsin regln gecsin haftaya daha bi vermiş olacaksınn..
İrem sen niye artıdasın bu hafta?
sabah uyuya kalmısım..
kahvaltı 2 avuc peyaz leblebi 1 bardak az yağlı süt
öğlen salata ayran tavuk sote
aksam patlıcan yemeği yoğurt...
özge sende + çıkmışsın bugünklava: millete oklava gösterirken onların yemediklerini sen yemişsin
lmaz: hiç yakıştıramadım sana
ee senin cezanı kim vercek ki :uhm:
Kahvaltıyı evden çıkmadan önce yapmaya karar verdim.
Yani saat 06:45 gibi.
Böylece işe gelene kadar yediklerim ericek.
Çünkü işde yediğimde oturuyorum.
Kahvaltıdan sonra öğle yemeğini yiyorum yine oturuyorum.
Akşam anca hareket ediyorum.
Öğle yemeklerini içerde yiyordum artık dışarı çıkıyorum.
Kahvaltıyıda evde yaparsam daha faydalı olcak bana.
Artık ipleri iyice sıkmam lazım yoksa yandım.
Nilay menülerini yazmanı rica edeceğim cnm hiç eklemiyorsun.
Ve eve tavsiye edeceğiniz bir spor aleleti var mı?
Hani bu titreşimli kemerler filan sizce işe yarar mı?
Koşu bandı nı düşünüyorum ama yiyenler filan var ve bir yengem var kiloda takıntılı oda kullanmak ister çocuk oyuncağına döner.Evdeki tarının üzerinde çocukları zıplatıyor onada aynısını yaparlar.Evde yer kaplamıcak saklıyabileceğim bir şeye ihtiyacım var.