buyumeyenbaby kullanıcısından alıntı Mesajı Göster[
Yavrucum sen ne kaprisli bir kadın çıktın yav ? Ama senin bu yazdıklarını okuyunca kendi ilk günlerimi hatırlıyorum hep. İLk defa foruma katıldım ben. Soru soruyorum o nasıl yapılacak , bu nasıl olacak, bana cevap yazıyorlarmış ama ben geçmişe bakmayı bilmediğimden sanıyorum ki verdikleri cevabı ekranı açınca görücem. E göremeyince de habire yazıyorum, niye kimse benle muhattap olmuyor, niye kimse beni cevaplamıyor, sonra tesadüfen Pegasusun cevabını gördüm , sorularını defalarca cevapladık geçmişe bak yazmış. Kurcalaya kurcalaya geçmişe bakmayı öğrendim. Geçmişe baktığımda çok gülmüştüm, çünkü sadece takım kurallarını 4 kere yazmış bana, ben göreyim diye...
Sen bu hafta listede olmadığından kilo alıp vermenle ilgili bir ceza almadın, sanırım bu cuma deneme süren bitecek ve büyük ihtimalle listeye alınacaksın. Listeye alındıktan sonra kilo veremezsen ya da alınırsan ceza var. Onun dışında kaçamaklardan ve mesajlardan da ceza var. E cezalık bir durumun yoksa da kaptan sana cezamı versin yani. Sen de bir tuhafsın yani??? ( Sen şimdi son cümlemi de ciddiye alır, alınırsın ama silmiycem, bakalım ne tepki göstereceksin?
Al işte yine kuruntu yapmışsın.
herkesin motive şekli farklıdır konuşma stili kendini anlatışı veya serzenişi ama bu konu ne olursa olsun sana ne kadar tuhaf gelirse gelsin kaprislisin tuhafsın vs.sin gibi yorumlar yapma hakkını vermez .kii seninle bir samimiyetimiz yok .menülerime diyetlerime yorum yapabilirsin ama daha beni tanımadan etmeden bu şekilde yorum yapma hakkına sahip değilsin .ben senin 10 senedir tanıdığın kız arkadaşın değilim.hiç hoşş değil komik de değil.