ödülünde menünde güsel gonca ablamMenümü paylaşayım.
sabah ılık su haşlanmış yumurta peynir salatalık 1dilim kepek ekmek
ara 3 incir
öglen 1 kepçe çorba 2 kaşık ıspanak yogurtlu 1 kaşık patlıcan salatası
ara 3-4 çatal meyveli pasta ( bu ödül olsun)
akşam 1lahmacun ayran
ara 2 kuru kayısı
su 2 lt.
spor 45 dk yürüyüş.
haşhaşlı çörek, içli köfte ve kurabiye cıssss.olmamış cnmm. sporun güsel ama.Kızlar günaydın, yeni bir güne merhaba:)
Dünkü menüm:
Sabah:
1 adet haşhaşlı çörek, 1 kk beyaz peynir, 3-4 dilim domates, 1 çatal reçel, 2 şekersiz çay
Akşama doğru ara:
3 incir
Akşam:
4 kaşık taze fasulye, 2 içli köfte, daha sonra 1 elmalı kurabiye
Su: 2 litreye yakın
Spor: Yarım saat yokuş, dağ tepe bisiklet:), 1 saate yakın açıkhavadaki spor aletleri karışık, 15 dakika yüzme
akşam fazla karbonhidrat olmuş hem patates hem pilav...yaptığımız kaçamaklar malesef pahalıya patlıyooDun 97.00 larti grrken bugun 98.0 lardaym nasil adalet bu fazla mi kacrdin h.sonu yooo cok bsey degl o yazdklwrm var bi 400.kalorilik spor snrasinda butun gun dyetmi sasmadan yiyorun.2 kacamak.mi yani bana 1 kilo.ekleyen.anlamiyrm bu nasil bir metabolizma yetti artk dememk icin kendimi ikna etmeye calisyrm ya bb nerde haya yapyrm kizlar yaaa![]()
Dunku menum
Sabah domates 2 zeytin ⅓kk kasarla yaplmis yagsiz omlet
Ara 1 elma
Oglen 1 tam bugday arasina 1 mucver karni yargin icinden 2 3 catal
Ara yok (ogleni gec yedik)
Aksam 3 yk plav 3 parca tavuk 3 dilim haslnmis patates
Ara armut ve elmadan 1 dilim
Spor yarm saat yuruyus 1 saat avm somurmece
Su 3 ltre
ahhh o anne sofraları yok muu. 4 dilim baklava fazla olmuşKızlar iyi akşamlar, ancak girebildim internete, yazlıktan yeni geldimMenümü de daha şimdi yazıyorum, anne sofrasına dayanmak biraz güç oldu:/
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 2-3 dilim domates, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 siyah zeytin, 3 çatal reçel, 2 dilim baklava
Ara: 1 incir, yarım elma, 1 şeftali
Öğle: yarım haşlanmış mısır
Akşam: 4 ızgara köfte, 1 kaşık köz patlıcan, çoban salata, 2 dilim baklava
Su: 2 litre
Spor: Yarım saat hızlı tempo yürüyüş, 45 dakika spor( 350 adet mekik, squat, lunge)
Hafta sonu abarttım biraz![]()