evet hanımlaaaar, şapkaları öne koyma zamanı
lütfen hepiniz kendinize dönün ve ben zayıflamak istiyor muyum? istiyorsam tek başıma mı zayıflamak istiyorum? buraya inanıyor muyum? inanmıyorsam ne yapmalıyım? inanıyorsam ne yapmalıyım? burada olmalımıyım olmamalımıyım? gibiii soruları düşünün ve artık bir karar verin.
Ben bir senedir burdayım ve takımla birlikte olmamın çok faydasını gördüm, son zamanlarda tahmin edilmeyecek kadar kötü zamanlar geçirmeme rağmen yine de buralardayım, önceden neredeyse hiç çıkmıyordum takım üyesi olmanın hakkını hep vermeye çalıştım.
Kaptanlığa gelince; ben eli sopalı sert çıkan biri olmak istemedim, yumuşak huylu bir insanım zaten bunun daha motive edici olduğunu düşünüyordum ama sanırım herkeste bu şekilde işlemiyor. İyisiyle kötüsüyle elimden geleni yapmaya çalıştım. Bu halde de burayı bırakmak istemiyorum.
Bu hafta topralanan toparlansın, gelecek olan gelsin, gelmeyecek olanı kimse zorla burda tutmuyor. Bir menü yazıp kaçmak yok.
Hayır illa tam kadro burada bulunucaz diye bişey yok ama önceden birkaç kişi birarada bir sohbet ortamı oluyordu, şimdi hiiiçççç
Sakın yazdıklarımı yanlış anlamayın ve kişisel algılamayın. çünkü ben bunun sonunda neler çıkacağını tahmin ediyorum. işte ben 5 mesaj yazıyorum ya da işte ben şunda şundan dolayı gelemiyorum , acaba beni mi kastetti diye düşünmeyin inanın hiç kimseyi tek başına düşünmedim. genel takım halimiz çok kötü ve daha da kötü olacak.
Bu hafta mezun oluyorum muhtemelen fakat takım yeniden canlanana kadar kalmayı sürdürebilirim. Bu zaman içinde lütfen sizde düşünün ve neler yapabileceğinize bakın.
BURANIN SİZİN İÇİN ÇOK BÜYÜK ŞANS OLDUĞUNU LÜTFEN HATIRLAYIN VE HAYATINIZDA KENDİNİZ İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORSANIZ BURAYA VAKİT AYIRIN. BU ÇOK ÖNEMLİ TECRÜBE İLE SABİT...
Hepinizi seviyorum burada güzel arkadaşlıklar kurduk, daha da iyi olmasını diliyorum. Bunun için takım üyesi olarak kalmak isteyen arkadaşlardan biraz daha fedakalık bekliyorum. Herkes elini taşın altına koysun lütfen ve artık toparlansın. Hepimizin özel durumları olabilir tabi ki ama kardeşim kaç kişiyiz hepimizin birbirine mi denk geldi bu zamanları.
EVET ELLERİ GÖREYİM
ZAYIFLAMAK İSTİYOR MUYUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZ ? EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTT
NE ZAMAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN? HEMEN ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
NE YAPIYORUUUUUUUUUUUUUUZZZZZZ??? 4. TAKIMA TAKILIYORUUUUUUUUUUUUUZZZZZZ

DENGESİZ BİR İNSAN OLDUM BEN DE :))) KIZARAK BAŞLADIM GÜLEREK KAPATIYORUM. İDARE EDİN ARTIK
ÖPÜLDÜNÜZZZZZZZZZZZZ