• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar umarim iyisinizdir. Sinirimden kendimi iyicene temizlige verdim :D

Aksama ne yapsam diye dusunup duruyorum bir yandan da. Diger yandanda pisman oldum her tarafi bu kadar kaldirdigima yuruyuse cikmak icin hizli hizli bitirip yollara atacagim kendimi sakinlesmem lazim :D mola verdim sizleri de bir yoklayayim dedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi yaptın cnm temizlik düzen iyidir tabi ama yorma o kadar kendini olduğu kadarını yap sonra spor diyet devam işte:)
ebrunun videolarını izleminizi tavsiye ederim izlemediyseniz eğer süper bir motivasyon oluyo:):)

ve yarın sabah 9:00 da diyetisyen zamanııı:):) ayy kaç kilo verdim acaba??? birde dondurmayı sorcam diyetisyenime? havalar ısınıyor artık malum.gerçi ben bir bronşit zatürre hasytası olarak haziranı görmeden yiyemem ama olsun yaaa belki çok sıcak olur yerim tabi izin varsa :):):)
Valla canım ben dondurmayı çok severim ama hazır olmayanlar daha sağlıklı diye biliyorum ve öyle tüketmeye gayret ediyorum. Yeşilköy de çok eski bir dondurmacı var, küçücük bir mekan ara sokakta 3 yada 4 masası var. Orada yiyeceksen masa bosalsın diye bekliyorsun, yada alıp sahile inip orada yürüyerek yiyorsun , tek geçerim valla. Gece bile gittiğimiz olur bizim o derece:1:
Ayyy ya nerden hatırlattın canım ya, essegin aklına karpuz kabuğu misali:1:
İnşallah güzel kilolar vermişsindir ve inşallah diyetisyenin dondurmayı onaylar bu kadar muhabbetin üstüne.
Ben hazır paket ve soslu olmamak şartıyla onay vereceğini düşünüyorum canım.

Valla canım ben dondurmayı çok severim ama hazır olmayanlar daha sağlıklı diye biliyorum ve öyle tüketmeye gayret ediyorum. Yeşilköy de çok eski bir dondurmacı var, küçücük bir mekan ara sokakta 3 yada 4 masası var. Orada yiyeceksen masa bosalsın diye bekliyorsun, yada alıp sahile inip orada yürüyerek yiyorsun , tek geçerim valla. Gece bile gittiğimiz olur bizim o derece:1:
Ayyy ya nerden hatırlattın canım ya, essegin aklına karpuz kabuğu misali:1:
İnşallah güzel kilolar vermişsindir ve inşallah diyetisyenin dondurmayı onaylar bu kadar muhabbetin üstüne.
Ben hazır paket ve soslu olmamak şartıyla onay vereceğini düşünüyorum canım.

ayy evet bende inşallah bakalım:) size sonucu söylerim:):)

Aksama ne yapsam diye dusunup duruyorum bir yandan da. Diger yandanda pisman oldum her tarafi bu kadar kaldirdigima yuruyuse cikmak icin hizli hizli bitirip yollara atacagim kendimi sakinlesmem lazim :D mola verdim sizleri de bir yoklayayim dedim

Canım hayırdır? Kötü bişey yok inşallah.

Bir daha bozmak yok ama tamam mi :D

Tamam tamam.hekketen yemem o ekleri bir daha.zaten çok ratlı seven de deyilim ama şeytan işi işte. ..
iyi yaptın cnm temizlik düzen iyidir tabi ama yorma o kadar kendini olduğu kadarını yap sonra spor diyet devam işte:)
ebrunun videolarını izleminizi tavsiye ederim izlemediyseniz eğer süper bir motivasyon oluyo:):)

Ben daha tam izlemedim ama izlerim kızım uyuyunca...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben sizlerle olmayı çok seviyorummnn.. iyiki tanımışım sizleri.hayatımda hiç yapmadığım bir şeyi sağlıklı diyet yapmayı öyrendim..

ooo kızlar maşşallah kalabalık burası..:nazar:
damlacım arasıra kaçamak hepimizde oluyor ama önemli olan nasıl olsa olan oldu deyip diyeti bozmamak...
hatalardan ders almalıyız

Kızlarrr sorum var yineee...fındık,badem,ceviz var evde.en çok hangisi yememi tavsiye edersiniz ara öyünde.bir de şunlardan günlük ne kadar yiye bilirim.şimdi ara öyün olarak 12tane badem 1kk kadar peynir yedim.kocamı bekliyorum öyle yemeyine...gecikti ben de çok acıktım

ooo kızlar maşşallah kalabalık burası..:nazar:
damlacım arasıra kaçamak hepimizde oluyor ama önemli olan nasıl olsa olan oldu deyip diyeti bozmamak...
hatalardan ders almalıyız

Evet tatlım ya biliyorum.yedim ama sonrasında çok pişman oldum.asla amannn nasılsa bozdum deyip de devam etmem. Aranızda olduğum sürece ihanet etmemmmm...

pazar: menü

KAHVALTI: 2dilim ekmek, 1 yumurta, 5 zeytin,1kk peynir,1 domates,1 salatalık,bol yeşillik(çok geç yaptım 12.30 gibi)

ARA: 1 kuru incir,5 hurma,1 yemek kaşığı kuru üzüm, 1 kupa limonlu yeşil çay

ÖĞLE:yemedim haliyle sabah geç olunca

AKŞAM:5 yemek kaşığı sulu köfte, cacık( sarımsak,semizotu,salatalık,nane doğredım içine süper oldu:), 1 dilim çavdar ekmeği,yeşil soğan

ara:yeşil çay limonlu
su:2.5 litre
Ara öğünde çok olmuş üzüm ve hurma çok sekerli kan şekerini hızlı yükseltir cabuk acikirsin.

Hayırdır kötü biseymi oldu.
Kızlar ben sizlerle olmayı çok seviyorummnn.. iyiki tanımışım sizleri.hayatımda hiç yapmadığım bir şeyi sağlıklı diyet yapmayı öyrendim..

Bende seviyorum buraya geleli sene oldu nerdeyse hala bakmadan dursmiyorum sıkılmadım hiç.
Kızlarrr sorum var yineee...fındık,badem,ceviz var evde.en çok hangisi yememi tavsiye edersiniz ara öyünde.bir de şunlardan günlük ne kadar yiye bilirim.şimdi ara öyün olarak 12tane badem 1kk kadar peynir yedim.kocamı bekliyorum öyle yemeyine...gecikti ben de çok acıktım

Ceviz iki üç tane badem fındık sekiz on tane.

evet hava bugün çok soğuk..yoksa yürüyüşe çıkardım..neyse öğle yemeği vakti hadi byee
Ayyy benim kociş nerde kaldı ya.açlm aç..burda da olmuş saat 3...:what:
Ara öğünde çok olmuş üzüm ve hurma çok sekerli kan şekerini hızlı yükseltir cabuk acikirsin.

Hayırdır kötü biseymi oldu.

Bende seviyorum buraya geleli sene oldu nerdeyse hala bakmadan dursmiyorum sıkılmadım hiç.

Ceviz iki üç tane badem fındık sekiz on tane.
anladım kaptan.teşekkür...

Ayyy benim kociş nerde kaldı ya.açlm aç..burda da olmuş saat 3...:what:

anladım kaptan.teşekkür...

Haberlere canim baya skldi, hos olmayan sozler sarfediliyor. Gece de cok gec yattim sabahin korunde kalkinca boyle bir acaip oldum. Oglen yemegimi yedim simdi temizlige devam edicem bitse de gitsem yuruyusume :D

cnm videonu seyrettim hatta dayanamadım ilk nasıl 10 kilo verdim videosunu da seyrettim:):) süper süper süper MUHTŞEM HARİKULADE ayyy dicek söz bulamıyorum yaaa çok güzel olmuş:):) sen daha da güzel olmuşsun videoları izleyince bir kez daha azmim arttı evet dedim yaaa yapabilirim yapmalıyım çünkü sonuç yapmaya değer :):):) bnde 96 kilo ile başladım bakalım inş senin verdiğin gibi bende arkandan gelirim inş:):)

Aminnnnn canım inşallah :) Çok teşekkür ederim işte böyle insanlara moral olabiliyorsam ne mutlu bana :)

Canım hepsinden yiyebilirsin tabi 3 er 4 er tane :) Yani diyetisyenimin bana verdiği rakkamlardı bunlar yine sen bilirsin :)

cnm kızlar da söylemiş zaten bana da diyetisyenim ceviz 3 tane, badem veya fındık için 10 tane demişti. bunlardan herhangi birini seçebilirsin bir ara öğün için.

Aminnnnn canım inşallah :) Çok teşekkür ederim işte böyle insanlara moral olabiliyorsam ne mutlu bana :)

olmaz mı hiç tatlım bnm için şayet çok büyük bir moral kaynağı oldun:):) yapıyodum diyetimi zaten dediğin gibi herşey serbest olunca insan yemek istemiyo. önemli olan miktar zaten ve gerçekten insan alışıyor o düzene yerken onları mutlu olmayı öğreniyor:) yaşam tarzı haline geliyor. bende senin gibi yemeğin tadına bakmadan tuz atanlardandım. ama unuttum şu an tuzu desem yeri var. bana da demişti diyetisyenim 20 25 gün içinde damak tadı değişiyor diye şu an daha iyi anlıyorum. vee insan bu kadar şeyi yaptıktan sonra güzel sonuçlar aldığını görünce de daha bir istekleniyor. dışardan duyduğu ayy ne kadar zayıflamışsın sözleri yetiyor:):) beni geçenlerde bir tanıdığım gördü ne dese iyi ayy kız nasıl zayıfladın bu kadar içinden bir tane daha sen çıkmış gibi olmuşsun nerde senin diğer yarın dedi:):) ki ben daha senin gibi 18 kiloları göremedim:( yarın 2.5 ay oluyo diyete başlayalı diyetisyene randevum var zaten. 15 gün önce gittiğimde 88.2 kg idim. 96 kg ile diyete başlamıştım. bakalım yarın ne olmuş ne bitmiş bakıcaz cnm. daha nice insanlara moral motivasyon olman dileğiyle:))))) ben çok konuştum yine:):)

cnm kızlar da söylemiş zaten bana da diyetisyenim ceviz 3 tane, badem veya fındık için 10 tane demişti. bunlardan herhangi birini seçebilirsin bir ara öğün için.

olmaz mı hiç tatlım bnm için şayet çok büyük bir moral kaynağı oldun:):) yapıyodum diyetimi zaten dediğin gibi herşey serbest olunca insan yemek istemiyo. önemli olan miktar zaten ve gerçekten insan alışıyor o düzene yerken onları mutlu olmayı öğreniyor:) yaşam tarzı haline geliyor. bende senin gibi yemeğin tadına bakmadan tuz atanlardandım. ama unuttum şu an tuzu desem yeri var. bana da demişti diyetisyenim 20 25 gün içinde damak tadı değişiyor diye şu an daha iyi anlıyorum. vee insan bu kadar şeyi yaptıktan sonra güzel sonuçlar aldığını görünce de daha bir istekleniyor. dışardan duyduğu ayy ne kadar zayıflamışsın sözleri yetiyor:):) beni geçenlerde bir tanıdığım gördü ne dese iyi ayy kız nasıl zayıfladın bu kadar içinden bir tane daha sen çıkmış gibi olmuşsun nerde senin diğer yarın dedi:):) ki ben daha senin gibi 18 kiloları göremedim:( yarın 2.5 ay oluyo diyete başlayalı diyetisyene randevum var zaten. 15 gün önce gittiğimde 88.2 kg idim. 96 kg ile diyete başlamıştım. bakalım yarın ne olmuş ne bitmiş bakıcaz cnm. daha nice insanlara moral motivasyon olman dileğiyle:))))) ben çok konuştum yine:):)

Canım bence gayet güzel vermişsin bu sürede ben senden daha önce başladığım için normal daha fazla vermiş olmam bence sende çok güzel gidiyorsun ve gerçekten insanların seni fark etmesi çok moral verici oluyor ve resimlerini çekersen kendinde farkı sende görürsün insan gerçekten biraz gayret ederse alışıyo ve gerisi geliyo :) Çok sevindim bende senin sevmene ve böyle düşünmene :)

Back
X