• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

baktım da ebru benden önce hedefe ulaşacak sanırsam:)o daha hızlı veriyor kiloları ben gr gr gidiyorum.yani ortalama 1,5 ay var bana daha.

benden de geç kalmış bir günaydın... kahvaltımda geç kaldı haliyle yemek zamanı...

geldiiiim.canım dün tatildi tatil günleri çok zor oluyor girmem.kızım elimde tel yada laptop görünce hemen almak istiyor.maalesef gelemiyorum.o uyuyuncada koştur koştur iş yapıyorum.hep aklımdasınız ama:)kaçamakları da farketmedim sanma ekleri hüpletmişin.yalnız değilsin ben de pazar günü bir küçük ekler yedim:)

hoşbulduk tatlım.uyuklama halindeydim şükür kendime geldim.canım sana sorayım bi.adet olamıyorum da.söktürücü özelliği olan bir bitki biliyor musun.kekik duymuştum kaç gündür içiyorum ama olamadım.

Ben melisa diye bi ot biliyorum çay gibi demleyip içiyosun.

Naber kızlar kimse yok yine. Yaz izinlerini ayarlamaya çalışıyoruz nolur nasıl olur bilmem. Böyle zamanlarda hic calismak istemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzular gunaydinn nasilsiniz ben yine derse kalmamadim gec de olsa gidicem simdi ya da evde mi calissam acaba diyorum

Selam kızlar, nasılsınız?
Gelemiyorum çok bi kaç gündür, babası haftasonu telefondan video açtı kızıma maalesef o gün bugündür telefonu elime aldığım an baslıyor fidyo fidyoo kendi kendi (meali :telefonu bana ver video aç) bende o uyurken gelebiliyorum kusura bakmayın olurmu? Şimdi tablet bakiyorum cocuklar için olanlardan arastıriyorum ben iatemesemde eşim al diye tutturdu. Neyse lafı cok uzattım dünkü menümü yazıyor, yemek yapmaya başlıyor ve bi yandanda sizi takip ediyor olacağım.
Sabah:2 dilim t.bugday ekmegiyle ince kasarli tost ,1 domates ve cay
Ara:1 armut,1 c.bardagi sut
Öğle:yok dısardaydım.
5 de akşamı yedim.
5 yemek kaşığı semizotu yemegi ve bi o kadar yogurt
9 da 1 muz,c.bardagi süt
110 mekik
2 saat disarda ayaktaydim yürüyüş sayılirmi bilemedim. Bankaya gittim olabilecek en uzak otoparka arabayi parkettim ve 3 banka dolastim aralari baya uzak, ordan arabaya yürüdüm kızımla.
2 yesil cay
1 Türk kahvesi
1 nescafe
3 litre kadar su (oturarak cay içer gibi yudumladım:-))
Sevgiler.

Selam kızlar, nasılsınız?
Gelemiyorum çok bi kaç gündür, babası haftasonu telefondan video açtı kızıma maalesef o gün bugündür telefonu elime aldığım an baslıyor fidyo fidyoo kendi kendi (meali :telefonu bana ver video aç) bende o uyurken gelebiliyorum kusura bakmayın olurmu? Şimdi tablet bakiyorum cocuklar için olanlardan arastıriyorum ben iatemesemde eşim al diye tutturdu. Neyse lafı cok uzattım dünkü menümü yazıyor, yemek yapmaya başlıyor ve bi yandanda sizi takip ediyor olacağım.
Sabah:2 dilim t.bugday ekmegiyle ince kasarli tost ,1 domates ve cay
Ara:1 armut,1 c.bardagi sut
Öğle:yok dısardaydım.
5 de akşamı yedim.
5 yemek kaşığı semizotu yemegi ve bi o kadar yogurt
9 da 1 muz,c.bardagi süt
110 mekik
2 saat disarda ayaktaydim yürüyüş sayılirmi bilemedim. Bankaya gittim olabilecek en uzak otoparka arabayi parkettim ve 3 banka dolastim aralari baya uzak, ordan arabaya yürüdüm kızımla.
2 yesil cay
1 Türk kahvesi
1 nescafe
3 litre kadar su (oturarak cay içer gibi yudumladım:-))
Sevgiler.

Aksam ekmek yeseydin keske ogleni zaten gecistirmissin :) guzel menun canim

Fidyo fidyo diyor he :D yerim ben onu ya Rabbim uzun, saglikli, huzurlu omurler versin insallah bebislerinize kizlar.

Bugun bende de bir miskinlik var ki anlatamam. Sanirim hasta olacagim cok usuyorum bin kere karar verdim degistirdim yuruyus icin. Kolumu kipirdatacak halim yok kafami koysam yastiga uyurum o dereceyim yani vicdan azabi cekerekten cekerekten yuruyusu sanirim bugun ertelicem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Naber kızlar kimse yok yine. Yaz izinlerini ayarlamaya çalışıyoruz nolur nasıl olur bilmem. Böyle zamanlarda hic calismak istemiyorum.

Kolay gelsin gogocum :)

Aksam ekmek yeseydin keske ogleni zaten gecistirmissin :) guzel menun canim

Fidyo fidyo diyor he :D yerim ben onu ya Rabbim uzun, saglikli, huzurlu omurler versin insallah bebislerinize kizlar.

Bugun bende de bir miskinlik var ki anlatamam. Sanirim hasta olacagim cok usuyorum bin kere karar verdim degistirdim yuruyus icin. Kolumu kipirdatacak halim yok kafami koysam yastiga uyurum o dereceyim yani vicdan azabi cekerekten cekerekten yuruyusu sanirim bugun ertelicem

Amin canım cümlemizinkine inşallah. Sanada gönlüne gore bir eş ve güzel bebiş versin Rabbim canım.
Benimki papağan ya, duysun unutmuyor mikir mikir söylüyor. Dün arkadasimin oglu var ali 6 yaslarinda, kizim onu sayikliyodu dedimki kızım Ali okulda , okula gitmiş yok. Akşam masada eşimle okul vs.konusuyoruz benim cadı ordan okul Ali diyor. Aksamda takmis otomatik dicek otomik otomik haha yatana kadar söyledi ya çok komik.
Evde bişeyler yap canım cikamiyorsan mekik felan. Hava soğuk bugün bende yurüyemedim. Arabayla avmye gittim orada gezdim kızımla.
Dünkü menudede haklisin ama inan hiç aç degildim, yemesem aramazdim, zorla yedim.

Amin canım cümlemizinkine inşallah. Sanada gönlüne gore bir eş ve güzel bebiş versin Rabbim canım.
Benimki papağan ya, duysun unutmuyor mikir mikir söylüyor. Dün arkadasimin oglu var ali 6 yaslarinda, kizim onu sayikliyodu dedimki kızım Ali okulda , okula gitmiş yok. Akşam masada eşimle okul vs.konusuyoruz benim cadı ordan okul Ali diyor. Aksamda takmis otomatik dicek otomik otomik haha yatana kadar söyledi ya çok komik.
Evde bişeyler yap canım cikamiyorsan mekik felan. Hava soğuk bugün bende yurüyemedim. Arabayla avmye gittim orada gezdim kızımla.
Dünkü menudede haklisin ama inan hiç aç degildim, yemesem aramazdim, zorla yedim.

Amin insallah.

Aman yarabbi ya boyle otur izle o halleri zaten inanilmaz tatli oluyorlar. Micir micir sevme zamani tam. :D

Bazen oluyor oyle canim gecmiyor bogazdanda bir parca da dahi olsa zorla kendini hasta olursun sonra :(

Bu arada kizlar bir sey danisacagim size ben simdi baslik actim ya hani oraya bir iki kisi gelmis iste birlikte bende yazsam vs katilsam sana olur mu diye. Bende dedim ki benim zaten bir grubum var ama azimliysen vs vs iste :D cuma zayiflamak isteyenlere yazabilir bir gruba girebilirsiniz dedim de dogru mu dedim yoksa gel buraya mi demeliydim :D

Bu arada kizlar bir sey danisacagim size ben simdi baslik actim ya hani oraya bir iki kisi gelmis iste birlikte bende yazsam vs katilsam sana olur mu diye. Bende dedim ki benim zaten bir grubum var ama azimliysen vs vs iste :D cuma zayiflamak isteyenlere yazabilir bir gruba girebilirsiniz dedim de dogru mu dedim yoksa gel buraya mi demeliydim :D

Canım nerde başlık actın. Sanırım diyet grupları altında başlığın. Bildiğim kadarıyla yada yanlış bilmiyorsam konun diyet grubu haline gelirse kapatılabilir halihazırda var diye.
Eski arkadaşlar daha iyi biliyorlardır mutlaka canım.

Back
X