• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu arada kizlar bir sey danisacagim size ben simdi baslik actim ya hani oraya bir iki kisi gelmis iste birlikte bende yazsam vs katilsam sana olur mu diye. Bende dedim ki benim zaten bir grubum var ama azimliysen vs vs iste :D cuma zayiflamak isteyenlere yazabilir bir gruba girebilirsiniz dedim de dogru mu dedim yoksa gel buraya mi demeliydim :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım açtığın yerden de burdaki gibi menü paylaşıp kızlarla destek olabilirsin ..genelde tek başlar sonra arkadaşların olur oralarda da zaten.. diyet günlükleri bölümünde mi açmıştın öyleyse bi sorun olmaz ellenazın dediği türden.. ve evet cuma yarışmalarına da katılın diyebilirsin bir sakınca yok ama direkt gelip grupta yazamazlar, kaptanın davet etmesi lazım.. e birde mesaj zorunluluğu falan herkes yarışma kısmına geçmek istemez..

canım açtığın yerden de burdaki gibi menü paylaşıp kızlarla destek olabilirsin ..genelde tek başlar sonra arkadaşların olur oralarda da zaten.. diyet günlükleri bölümünde mi açmıştın öyleyse bi sorun olmaz ellenazın dediği türden.. ve evet cuma yarışmalarına da katılın diyebilirsin bir sakınca yok ama direkt gelip grupta yazamazlar, kaptanın davet etmesi lazım.. e birde mesaj zorunluluğu falan herkes yarışma kısmına geçmek istemez..

tabi tabi haklısın kesinlikle ben cuma katılıma yazmakarını soyledım. oyle demeyede devam ederim

Orda ayri bi grup olusturmadigin surece bisey olmaz kuzum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada kizlar bir sey danisacagim size ben simdi baslik actim ya hani oraya bir iki kisi gelmis iste birlikte bende yazsam vs katilsam sana olur mu diye. Bende dedim ki benim zaten bir grubum var ama azimliysen vs vs iste :D cuma zayiflamak isteyenlere yazabilir bir gruba girebilirsiniz dedim de dogru mu dedim yoksa gel buraya mi demeliydim :D

Doğru demişsin canım bizim takimda yer kalmadı ama diğer takımlara girerler. Senin topigin linkini verde bizde gelelim ziyarete.

Naber kızlar kimse yok yine. Yaz izinlerini ayarlamaya çalışıyoruz nolur nasıl olur bilmem. Böyle zamanlarda hic calismak istemiyorum.

Yaaaa yazında bu topik baya boş olur dimiiii?aman ya motivasyon bozukluğu olur bende yapmayınnn...
Kuzular gunaydinn nasilsiniz ben yine derse kalmamadim gec de olsa gidicem simdi ya da evde mi calissam acaba diyorum

Tembel maymuşşşş...
Selam kızlar, nasılsınız?
Gelemiyorum çok bi kaç gündür, babası haftasonu telefondan video açtı kızıma maalesef o gün bugündür telefonu elime aldığım an baslıyor fidyo fidyoo kendi kendi (meali :telefonu bana ver video aç) bende o uyurken gelebiliyorum kusura bakmayın olurmu? Şimdi tablet bakiyorum cocuklar için olanlardan arastıriyorum ben iatemesemde eşim al diye tutturdu. Neyse lafı cok uzattım dünkü menümü yazıyor, yemek yapmaya başlıyor ve bi yandanda sizi takip ediyor olacağım.
Sabah:2 dilim t.bugday ekmegiyle ince kasarli tost ,1 domates ve cay
Ara:1 armut,1 c.bardagi sut
Öğle:yok dısardaydım.
5 de akşamı yedim.
5 yemek kaşığı semizotu yemegi ve bi o kadar yogurt
9 da 1 muz,c.bardagi süt
110 mekik
2 saat disarda ayaktaydim yürüyüş sayılirmi bilemedim. Bankaya gittim olabilecek en uzak otoparka arabayi parkettim ve 3 banka dolastim aralari baya uzak, ordan arabaya yürüdüm kızımla.
2 yesil cay
1 Türk kahvesi
1 nescafe
3 litre kadar su (oturarak cay içer gibi yudumladım:-))
Sevgiler.
Ayy yerim ben onu.menyünde karışık ama hafif...
Amin canım cümlemizinkine inşallah. Sanada gönlüne gore bir eş ve güzel bebiş versin Rabbim canım.
Benimki papağan ya, duysun unutmuyor mikir mikir söylüyor. Dün arkadasimin oglu var ali 6 yaslarinda, kizim onu sayikliyodu dedimki kızım Ali okulda , okula gitmiş yok. Akşam masada eşimle okul vs.konusuyoruz benim cadı ordan okul Ali diyor. Aksamda takmis otomatik dicek otomik otomik haha yatana kadar söyledi ya çok komik.
Evde bişeyler yap canım cikamiyorsan mekik felan. Hava soğuk bugün bende yurüyemedim. Arabayla avmye gittim orada gezdim kızımla.
Dünkü menudede haklisin ama inan hiç aç degildim, yemesem aramazdim, zorla yedim.
Kaç aylık kuzum?

Kızlar yardım etmiş zaten.yazına da bayıldım canım.gözümü kırpmadan okudum.çok güzel yazmışsın.inşallah bu azimle verirsin sen kiloları...sana güveniyorum...

Yaaaa yazında bu topik baya boş olur dimiiii?aman ya motivasyon bozukluğu olur bende yapmayınnn...

Tembel maymuşşşş...

Ayy yerim ben onu.menyünde karışık ama hafif...

Kaç aylık kuzum?

Kızlar yardım etmiş zaten.yazına da bayıldım canım.gözümü kırpmadan okudum.çok güzel yazmışsın.inşallah bu azimle verirsin sen kiloları...sana güveniyorum...

19 aylik olmasina 1 hafta kaldi canım

19 aylik olmasina 1 hafta kaldi canım

Ayyy canım benim Allah bağışlasın.benim de kızımın bir yaşına 9gün kaldı.çok şekerler ya bu çocuklar.bazen ona baktığımda gozlerim doluyor aşktan.bence anne olmayan kimse seviyorum,aşığım,geberiyorum demesin.resmini paylaşsana kuzunun...bak ben paylaşayım.dün çektim babası oyuncak sepetine koymuşdu.

Eklentiler

• $1396359179334.webp
    $1396359179334.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 34
Yedi xxl canım yazında bahs ettiyin o uygulamanın adını hemen hemen yazıyosun.tam ihtiyacım olan bir proqram.

Ayyy canım benim Allah bağışlasın.benim de kızımın bir yaşına 9gün kaldı.çok şekerler ya bu çocuklar.bazen ona baktığımda gozlerim doluyor aşktan.bence anne olmayan kimse seviyorum,aşığım,geberiyorum demesin.resmini paylaşsana kuzunun...bak ben paylaşayım.dün çektim babası oyuncak sepetine koymuşdu.

Maşallah canım Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsün inşallah çok şeker kuzu. Yeni yasida şimdiden kutlu olsun. Seni doğumgünü heyecanı sarmıştır simdi. Kızımın 1 yaş pastasını ben yaptım, şeker hamuru ile kapladım barbie pasta yaptım. Tüm detayları ben hazırladım masa örtüsü, tabaklar, catal kaşık vs.aldım. sen ne planlıyorsun canım.
Evlat sevgisi bambaşka gerçekten hiçbir sevgi önüne gecemiyor.
Canım bizim 2 yaşına kadar yasağımız var , babamız ambargo koydu resim koydurmuyor hiçbir internet sayfasına (kıskanç biraz) inşallah 2 yaşından sonra paylaşabileceğim. Eşime kalsa hiç koydurmayacakta ben 2 yaş dedim:1:

Canım birde saclarına bayıldım kuzunun, maşallah ya ne güzel gür parlak. Allah nazarlardan korusun.
Benim kızım sarışın saçlar çok az hala.

Maşallah canım Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsün inşallah çok şeker kuzu. Yeni yasida şimdiden kutlu olsun. Seni doğumgünü heyecanı sarmıştır simdi. Kızımın 1 yaş pastasını ben yaptım, şeker hamuru ile kapladım barbie pasta yaptım. Tüm detayları ben hazırladım masa örtüsü, tabaklar, catal kaşık vs.aldım. sen ne planlıyorsun canım.
Canım bizim 2 yaşına kadar yasağımız var , babamız ambargo koydu resim koydurmuyor hiçbir internet sayfasına (kıskanç biraz) inşallah 2 yaşından sonra paylaşabileceğim. Eşime kalsa hiç koydurmayacakta ben 2 yaş dedim:1:

ilahi canım ya o kadar güldüm ki...2yaşındakı kızını mı kıskanıyor?amann kim bilir ne şekerdir de ondan kıskanıyor.canım burda durumlar bir az farklıdır.bir restorant kapattık,daha bu gün anlaşdı kocam,yani anlaşmak için çıktı evden daha gelmedi umarm anlaşmışdır.ben pasta yaparım ama kızımın doğum günü için alıcam hazır.öyle sen dediyin gibi süslü püslü yapamam kiiiiii...

canım burda kk da vardı o barbie pastadan mı yaptın mı yoksa:27: kızımda istiyorda lafa daldım hemen görünce.. daha doğumgününe çokta şimdiden bakıyor pastalara:34:

çok tatlı canım maşallah.. boyu posu da yerinde sanki uzun olacak gibi:34:

ilahi canım ya o kadar güldüm ki...2yaşındakı kızını mı kıskanıyor?amann kim bilir ne şekerdir de ondan kıskanıyor.canım burda durumlar bir az farklıdır.bir restorant kapattık,daha bu gün anlaşdı kocam,yani anlaşmak için çıktı evden daha gelmedi umarm anlaşmışdır.ben pasta yaparım ama kızımın doğum günü için alıcam hazır.öyle sen dediyin gibi süslü püslü yapamam kiiiiii...
Kıskanıyor valla, daha şimdiden damat yok, kayınpeder yok kızım diye söylüyor ki benim kızım sokaktan çocuk cevirir öper:1: Allah dağına göre kar verirmiş o hesap canım. :1:
Hadi bakalım inşallah anlasır eşin canım.

Son düzenleme:
Canım birde saclarına bayıldım kuzunun, maşallah ya ne güzel gür parlak. Allah nazarlardan korusun.
Benim kızım sarışın saçlar çok az hala.

canım ya saçları önden çok güzel de arkası az ve seyrek.benim saçlarım çok kötüdür.cansızzzz,seyrek.inşallah bana benzemez...

Back
X