• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar.
Çok mutluyum şu an metabolizmamı hızlandırmayı basardım.
2 gündür metabolizma çayı iciyorum yanındada bir tutam yeşil çay, anason, rezene ve 2-3 dal kiraz sapı ekleyip demliyorum ve ikisi birlikte işe yaradı. Benim içecek belli oldu bundan sonra, şişlik gitti uzerimden sanki, maşallah diyimde:1: umarım tartıyada yansır bu hafta.

benim menülerim bu aralar hiç istediğim gibi olmuyor maalesef.hem alışveriş yapmadım hem de kıza kayınvalidem bakıyor yani biz de ondan.o daha çok hamur vs. yapıyor.yada ben öğlen gittiğimde salata yemek istiyorum ama o var diye yemek hazırlıyorum istediğim gibi olmuyor yani.bi de bu dönemde hangi sebzeyi alacağımı şaşıırdım valla.
Canım zor valla ne diyim. Kabak alabilirsin, fırında mücver, kavurabilirsin küçük dograyıp, yada rendeleyip sarmısakla kavurup yogurtla yiyebilirsin. Ben yemiyorum uzun zamandır bende yapıyım soylemisken. Hem kalorisi az , hemde bagirsaklari calistiriyor kabak.
Bakla var taze onuda alabilirsin, bunlar geldi aklıma canım.

Canım sıkılıyor yaa evde olmak istiyorum karnım ağrıyor belim ağrıyor :(

Pilini yeni almistik hic yerinden oynatmadim ya merak ettim dayanamadim ciktim sonuc felaket Ankaradan arkadasim geliyor bu aksam 11.00 de binecek otobuse saat 20.00 gibi burada olur. Evide temizlemem lazim ama simdi giyinip avmye gecip bir tarti alicam. Aksam cikamayabilirim :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tartı bizim ayrılmaz parcamız oldu canım, al al.

Buyrun dukan :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396947963928.webp
    $1396947963928.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 29
Alalal yazdigim gelmedi mi acaba nasilsiniz kizlarr ?

Aglamak istiyorummmm :(

Bebiskolar tartimiz bozulmus cikiyorum uzerine 38,5 tartiyor cikiyorum bidaa 129,3 tartiyor :( teyzeme acitasyon yaptim sabahtan beri aksam gidip yenisini alcaz :( ama bozulmasaydi tartim yaaa :(

Kuzucum hallettin mi tartı olayını cok okuyamadım gecmisi

Canlarimmm aldim geldim tartimii :) cok fena yagmur vardi burada mahvoldum sokaklarda :) simdi hemen temizlige girisiyorumm
Buda tartimiz opuldunuz
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396952423.358791.webp

Merhaba canlarım.bugün burda hava çoook güzel. 2defa dışarı çıktım.1saat 10dakika kendi adıms kızım pusette yürüdüm.sonra da 20dakikaa kızımın yanında onunla yürüdüm. Güzel oldu.gelemedim de buraya. Yemek falan o bu ancak gele bildim.kızım da ilk kez dışarıda yürüdü.çok mutluydu.yaramaz kız elinden tutmamı istemiyodu.canım sıkılıyor ya.televizyon çalışmıyor,kocam çıkıcak bir azdan kalıcam kaynanayla.paylamamak elde deyil.bu arada evet kızlar kuzunun ayakları uzun dryil sna üst kısmı etli.ondan 21numara aldım.

Son düzenleme:
Merhaba canlarım.bugün burda hava çoook güzel. 2defa dışarı çıktım.1saat 10dakika kendi adıms kızım pusette yürüdüm.sonra da 20dakikaa kızımın yanında onunla yürüdüm. Güzel oldu.gelemedim de buraya. Yemek falan o bu ancak gele bildim.kızım da ilk kez dışarıda yürüdü.çok mutluydu.yaramaz kız elinden tutmamı istemiyodu.canım sıkılıyor ya.tel.çalışmıyor,kocam çıkıcak bir azdan kalıcam kaynanayla.paylamamak elde deyil.

O ilk yurümeler öyle oluyor canım. Benim kızim hala tutmak istemez elimi. Bende parktaydım yeni geldim 1 saat 15 dakika olmuş, sağa sola çılgın atıyor bende peşinden iyi hareket oldu.
Kaynananıda takma canım ya, idare et napıcaksın.

Son düzenleme:
O ilk yurümeler öyle oluyor canım. Benim kızim hala tutmak istemez elimi. Bende parktaydım yeni geldim 1 saat 15 dakika olmuş, sağa sola çılgın atıyor bende peşinden iyi hareket oldu.
Kaynananıda takma canım ya, idare et napıcaksın.

İnan bana canım.içim o kadar dolu ki.bir gün kesin buraya size patlarım.

İnan bana canım.içim o kadar dolu ki.bir gün kesin buraya size patlarım.

Kiyamam sana ya :(

Sinir oldukca her sey batacak sakin ol rahat ol ac tvni izle ac pcni bisiler yap gozune battikca batacak cunku

Kiyamam sana ya :(

Sinir oldukca her sey batacak sakin ol rahat ol ac tvni izle ac pcni bisiler yap gozune battikca batacak cunku

Başım çatlıyor resmen ya.kocama da çok sinirliyim ya.genel olarak çok sinirliyim.patlamaya yer arıyorum.

Back
X