• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim dogrudur inanırım ama atsan atılmiyor, satsan satılmıyor napıcaksın.

İnanın kızlar televizyon bile seyr edemiyorum.hep onun elinde kumanda.iyiki bu telefonumu almışım ya.yoksa çatlardım. Whatsappda,burda0 oyalıyorum kendimi.kızım da iyiki var.yoksa ne yapardım ben.şimdi burdakı uydu çalışımıyor.televizyon seyr edemiyor.e kadın gidip de kendi evinde izlesene.burada oturuyor kös kös. Hele bi de hadi pc de haberi aç izliycem demez mi...:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnanın kızlar televizyon bile seyr edemiyorum.hep onun elinde kumanda.iyiki bu telefonumu almışım ya.yoksa çatlardım. Whatsappda,burda0 oyalıyorum kendimi.kızım da iyiki var.yoksa ne yapardım ben.şimdi burdakı uydu çalışımıyor.televizyon seyr edemiyor.e kadın gidip de kendi evinde izlesene.burada oturuyor kös kös. Hele bi de hadi pc de haberi aç izliycem demez mi...:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Esin niye musallat ediyor başına tatlım.
Bu erkeklerde bi acayip ne diyim.

Canlarimmm aldim geldim tartimii :) cok fena yagmur vardi burada mahvoldum sokaklarda :) simdi hemen temizlige girisiyorumm
Buda tartimiz opuldunuz
Eki Görüntüle 1057269

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel günlerde kullan canım.
Merhaba canlarım.bugün burda hava çoook güzel. 2defa dışarı çıktım.1saat 10dakika kendi adıms kızım pusette yürüdüm.sonra da 20dakikaa kızımın yanında onunla yürüdüm. Güzel oldu.gelemedim de buraya. Yemek falan o bu ancak gele bildim.kızım da ilk kez dışarıda yürüdü.çok mutluydu.yaramaz kız elinden tutmamı istemiyodu.canım sıkılıyor ya.televizyon çalışmıyor,kocam çıkıcak bir azdan kalıcam kaynanayla.paylamamak elde deyil.bu arada evet kızlar kuzunun ayakları uzun dryil sna üst kısmı etli.ondan 21numara aldım.

Maşallah kuzuya. Ilk dışarı çıkınca heryere gitmek istiyo bwbeler.

Yaşlıları idare etmek gerekiyo canım napican.esinin konuşması gerek aslında sen soylesen illa yanlış anlaşılır.

Esin niye musallat ediyor başına tatlım.
Bu erkeklerde bi acayip ne diyim.

Yok canım.o annesi ona bi şey dermi.gecenlerdr doğum gününden gelince hanım efendi gitmişdi evine.benim kocam da tel.edip ay anne nerdesin bir problem yok ya dedi o da yok oğlum çamaşır makinesini çalışdırıyordum geliyorum.saat 10da kadın yeniden gelmez mi...çok sinir oluyorum ya.sabah 10da geliyo,akşam 11 12 arası gidiyor.şimdi de kızım uyuyor ben de odadan çıkmıyorum ki gitsin evine.inanıyomusun gitmiyo.oralarda 1seylerle meşkul.gıcıkkkkk:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Güzel günlerde kullan canım.

Maşallah kuzuya. Ilk dışarı çıkınca heryere gitmek istiyo bwbeler.

Yaşlıları idare etmek gerekiyo canım napican.esinin konuşması gerek aslında sen soylesen illa yanlış anlaşılır.

Eşim asla konuşmaz,konuşamaz.sonra burası benim ev der kapı dışarı eder bizi vallaha...

Yok canım.o annesi ona bi şey dermi.gecenlerdr doğum gününden gelince hanım efendi gitmişdi evine.benim kocam da tel.edip ay anne nerdesin bir problem yok ya dedi o da yok oğlum çamaşır makinesini çalışdırıyordum geliyorum.saat 10da kadın yeniden gelmez mi...çok sinir oluyorum ya.sabah 10da geliyo,akşam 11 12 arası gidiyor.şimdi de kızım uyuyor ben de odadan çıkmıyorum ki gitsin evine.inanıyomusun gitmiyo.oralarda 1seylerle meşkul.gıcıkkkkk:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Canım dulmu kayinvaliden? Eşin belki ondan üzerine düsüyordur bu kadar. Uyu sende kızınla bence anlar belki ne diyim canım. Allah kolaylık versin, insan evinde rahat etmek istiyor, zor durumun.

Eşim asla konuşmaz,konuşamaz.sonra burası benim ev der kapı dışarı eder bizi vallaha...

Erkekler öyle konusmuyolar ev senin olsa Kocana seni koyarım kapıya desen konusmazlar annelerine

Damlacım sen annesin canım, üzme kendini, gerilme ki kuzuna yansımasın. He de geç başka çare görünmüyor, eşinin tavrına istinaden söyledim bunu. Esinlede kotü olma canım, annesine bişey olursa hep söyler sen annemi istemedin vs.diye.
Çıkıyorum ben kızlar ugrarım yine, malum bizde yemek saati.
Öpüyorum hepinizi sevgiler.

Canım dulmu kayinvaliden? Eşin belki ondan üzerine düsüyordur bu kadar. Uyu sende kızınla bence anlar belki ne diyim canım. Allah kolaylık versin, insan evinde rahat etmek istiyor, zor durumun.

Dul gibi 1sey.kocası Moskovada yıllardır. Konuşmuyorlar yani.çok zor canım çok.ben de kanepemde uzanıp televizyon izlemek istiyorum.izin vermiyorlar ki.1de dul görümcem var.işten gelince ısrarla anne gidelim eve diyor. Bizim ki yok ben oğlumla oturucam diyor.deli ediyor insanı.

Kızlaaaar. Gitti nihayet.ayrıca uyduda işlemeye başladı. İnanın televizyonu açıp ta çalıştığını görseydi asla gitmezdi.oğlu gelene kadar beklerdi.neyse kızlar anlatacak çok şey var da buradşsı diyet bölümü kızarlar falan,hem de kendi dertlerimle sizi meşkul etmeyeyim.Allah acıdı bana her hal.1kaç saatlik televizyon ve kanepe benimmmmm

Son düzenleme:
Canlarım az önce sosisle salamın kalorisine baktım fazla deyilki 1ince dilim salam 57kalori,sucuk ta 26 kaloriymiş.e ben bu gün 2ince dilim sucuk yedim de ondan baktım.

Kızlaaaar. Gitti nihayet.ayrıca uyduda işlemeye başladı. İnanın televizyonu açıp ta çalıştığını görseydi asla gitmezdi.oğlu gelene kadar beklerdi.neyse kızlar anlatacak çok şey var da buradşsı diyet bölümü kızarlar falan,hem de kendi dertlerimle sizi meşkul etmeyeyim.Allah acıdı bana her hal.1kaç saatlik televizyon ve kanepe benimmmmm

Guldurdun beni kız alemsin.burası bizim topigimiz çok abartmadan istedigimizi konuşabiliriz.
Canlarım az önce sosisle salamın kalorisine baktım fazla deyilki 1ince dilim salam 57kalori,sucuk ta 26 kaloriymiş.e ben bu gün 2ince dilim sucuk yedim de ondan baktım.

Ben sosisle salami pek almiyorum anca misafir falan gelicekse küçük paket alırım yada evde pizza yapmak için. Kizimada cig yedirmem salami falan.

ben raporumu verip uyuycam. Çok uykum var.

Sabah.2dilim ekmek(buekmek dilimleri çok çok ince,2defadır böyle ince dilim çıkıyo ekmeklerim)peynir. ,dereotu,yeşil çay
Öyle 2ince dilim sucuk,2dilim ekmek,yeşillik,3kaşık pulbiberli yoğurt
Ara yarım portakal
Akşam 4kaşık pilav,1baget,dilim kırmızı et,3kaşık yoğurt.
Ara meyveli yoğurt,yeşil çay 4kaysı kurusu ile

2litre su,70dakika tempolu,20dakika kızımın adımlarıyla yürüyüş...

ay llahım ancak gelebildim bi geçmişe baktım neler kaynatmışsınız diye.. sabah fırsat olursa alıntılarım artık bende ölüyorum yorgunluktan...menümü yazayım kaçıyorum kızlar öğleden sonra piknik gibi bişeyler yaptık pek sağlıklı olmadı bu gün... e birde alışveriş lazım sebze, yeşillik kalmadı evde tavuk falanda yok bakalım yarın çıkarım artık..

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle

ara: 1 probiyotik yoğurt

öğle: yarım simit, 2 kk kaşar peyniri, çay

ara: çeyrek simit,1 kk kaşar peyniri( saat 5 gibi)

akşam: 3 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği, 3 kaşık kadar yoğurt( aç değildim simitlerin üzerine kızımdan tabakta kalanı yedim)

spor leslie 45 dk+60 mekik, su 2 lt kadar, 3 kupa 10lu bitki çayı

ben raporumu verip uyuycam. Çok uykum var.

Sabah.2dilim ekmek(buekmek dilimleri çok çok ince,2defadır böyle ince dilim çıkıyo ekmeklerim)peynir. ,dereotu,yeşil çay
Öyle 2ince dilim sucuk,2dilim ekmek,yeşillik,3kaşık pulbiberli yoğurt
Ara yarım portakal
Akşam 4kaşık pilav,1baget,dilim kırmızı et,3kaşık yoğurt.
Ara meyveli yoğurt,yeşil çay 4kaysı kurusu ile

2litre su,70dakika tempolu,20dakika kızımın adımlarıyla yürüyüş...

Düzenli olmuş.
ay llahım ancak gelebildim bi geçmişe baktım neler kaynatmışsınız diye.. sabah fırsat olursa alıntılarım artık bende ölüyorum yorgunluktan...menümü yazayım kaçıyorum kızlar öğleden sonra piknik gibi bişeyler yaptık pek sağlıklı olmadı bu gün... e birde alışveriş lazım sebze, yeşillik kalmadı evde tavuk falanda yok bakalım yarın çıkarım artık..

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle

öğle: yarım simit, 2 kk kaşar peyniri, çay

ara: çeyrek simit,1 kk kaşar peyniri( saat 5 gibi)

akşam: 3 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği, 3 kaşık kadar yoğurt( aç değildim simitlerin üzerine kızımdan tabakta kalanı yedim)

spor leslie 45 dk+60 mekik, su 2 lt kadar, 3 kupa 10lu bitki çayı

Iyi hafif gecirmissin günü.

Cankuslarim cok ozur dilerim bugun tarti almaya git kostur kostur eve gel temizlik yap yemek yap otogara git gel yazamadim. Arkadasim sag salim geldi simdi bir ara buldum hemen yazdim menumu yazip cikicam bir kac gun kusura bakmayin

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Sekersiz cay

Ara
1 adet elma

Oglen
3 kasik yogurt
1 dilim ekmek
( haftasonu surekli et urunleri yedigim icin bugun biraz dengelemek istedim)

Ara
1 adet elma

Yesil cay demleme limonlu

Aksam
5/6 ck karnabahar
1,5 dilim ekmek
3 ck yogurt

Ara
1 ck yulaf
2 ck yogurt

Damlacım şimdi sen soylesen suclu sen olursun onu istemiyo gibi olur.esinle duzgunce konusman gerekiyo.siz kari kocasiniz size ait bi zamanin olmasi gerekiyor en nefret ettigim sey.sahsen ben katlanamazdim.ama bak bebişin var onunla zaman gecir takmamaya calis. Kocan da seni kapinin onune koyucak bi insan mi ki?

Cankuslarim cok ozur dilerim bugun tarti almaya git kostur kostur eve gel temizlik yap yemek yap otogara git gel yazamadim. Arkadasim sag salim geldi simdi bir ara buldum hemen yazdim menumu yazip cikicam bir kac gun kusura bakmayin

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Sekersiz cay

Ara
1 adet elma

Oglen
3 kasik yogurt
1 dilim ekmek
( haftasonu surekli et urunleri yedigim icin bugun biraz dengelemek istedim)

Ara
1 adet elma

Yesil cay demleme limonlu

Aksam
5/6 ck karnabahar
1,5 dilim ekmek
3 ck yogurt

Ara
1 ck yulaf
2 ck yogurt

Cok az yemissin canim

Back
X