• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kuzular. Ne güzel sadnesim bulmuş çaresini,siz de ona yol göstermişsiniz.çok sevindim . çünki bir iki kişi varız şurda doğru dürüst yazışan o da gitmesin.gelmişken raporumu da verip uyuyayım.
Sabah 1dilim ekmek,peynir,domates,salatalık
Ara 2hurma çay
Öyle 5kaşık karabuğday(ev ahalisi için yapmışdım,aslında 3kaşıktı ama o kadar enfes yapmışım ki dayanamadım,1tavuk kanadı,1budu.(minik tavuktu),3kaşık yoğurt,salatalık,domates
Ara 2hurma çay
Akşam 3kaşık yulaflı süt(kızımdan arta kalan)
Ara şimdi çay içecektim ama uyumaya karar verdim

3.5litre su,30dakika leslie,15dakika pilates...Sonrasında güzel bir banyo ve uykuuuuu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel olmuş beğendim ben.

Iyi geceler kızlar,
Özledim sizi yahu 2 gündür gelemeyince, alismisim baya bugün bunu anladım.
Kızımı uyutamadım daha, uyusun gelirim, menu paylasacagim aklimda, inşallah uyuyakalmazsam.
Öptüm sizi.

Bakın bakiim bu haftaki diyet günlüğüme kızlar özellikle pazar gününe dikkat !!!

Eklentiler

• $1399750249739.webp
    $1399750249739.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 40
Sağol canım öyle yapayım o zaman. Ufacık bisküvilerde bir sürü kalori var onları ve dışardan pide döner yemektense bunu denerim. Öğle hafif akşam normal olacak çok ters olacak ama elden bir şey gelmiyor.
Leslie 'de alıştım en azından dengelerim biraz sporla.
Kızlar bu arada görüşmek üzere, benim mesai bitti :5: Sağlıcakla kalın :54:
Tabiki canım, musli alabilirsin birde meyveli olanlarından. Sütle hazirladigin için sağlıklı, hafif oluyor, aç kalmaktan yada dediğin gibi bisküvilerden exstra kalori almaktan çok çok iyidir. Iyi aksamlar canım sanada.
Eee burdada kimse yok kocis yürüyüşe gitti bende bi bakayım dedim kimseler yok.
Kuzum ben gelemedim, çok yorgunum bugün, şimdi biraz bakıp, menu paylaşıp uyucam, yarın gelmeye calisirim.
İyi akşamlar kuzular. Ne güzel sadnesim bulmuş çaresini,siz de ona yol göstermişsiniz.çok sevindim . çünki bir iki kişi varız şurda doğru dürüst yazışan o da gitmesin.gelmişken raporumu da verip uyuyayım.
Sabah 1dilim ekmek,peynir,domates,salatalık
Ara 2hurma çay
Öyle 5kaşık karabuğday(ev ahalisi için yapmışdım,aslında 3kaşıktı ama o kadar enfes yapmışım ki dayanamadım,1tavuk kanadı,1budu.(minik tavuktu),3kaşık yoğurt,salatalık,domates
Ara 2hurma çay
Akşam 3kaşık yulaflı süt(kızımdan arta kalan)
Ara şimdi çay içecektim ama uyumaya karar verdim

3.5litre su,30dakika leslie,15dakika pilates...Sonrasında güzel bir banyo ve uykuuuuu...

Iyi geceler canım, akşam yemeği yemiyormusun sen artık? Yulaflı sütle doyduysan iyi valla ne diyim. Bu arada ekmeği minimumda tutmussun sevdim menünü.

2 günlük menümü paylasayım kızlar, yogunluktan unuttum.
Dün:1 dilim tb.ekmek,1 ince dilim kaşar peyniri, domates, salatalık
ÖğlePırasa yemeği, 4 yk, bir o kadar yoğurt
Aksam:3 köfte, salata
Suyumu ictim bol bol

Bugün:
Sabah:dünkü kahvaltinin aynisi
Saat 9 yada 10du yedigimde sonra disardaydim anlattığım gibi oldu, bişey yiyemedim, eve geldigimde 6ya geliyordu, nesfit hazirlayip yedim.
9da aciktim karpuz yedim.
2 litre su icmisimdir fazla değil.
Boylede saçma sapan bir gün oldu güzeller.

Son düzenleme:
Bakın bakiim bu haftaki diyet günlüğüme kızlar özellikle pazar gününe dikkat !!!

Gezmelere gidilince öyle oluyor canım napalım, Edirneye gidipte o ciğeri yememek olmazdı.
Ben nasıl bir insan oldum ya , kac gündür unutuyorum ben kalori hesabını biliyomusun. Ona sıra gelmiyor.

Iyi geceler herkese, Gogocum sanırım burdasın sanada özellikle iyi geceler.
Yarın görüşürüz bir aksilik olmazsa.
Sevgiler.

2 günlük menümü paylasayım kızlar, yogunluktan unuttum.
Dün:1 dilim tb.ekmek,1 ince dilim kaşar peyniri, domates, salatalık
ÖğlePırasa yemeği, 4 yk, bir o kadar yoğurt
Aksam:3 köfte, salata
Suyumu ictim bol bol

Bugün:
Sabah:dünkü kahvaltinin aynisi
Saat 9 yada 10du yedigimde sonra disardaydim anlattığım gibi oldu, bişey yiyemedim, eve geldigimde 6ya geliyordu, nesfit hazirlayip yedim.
9da aciktim karpuz yedim.
2 litre su icmisimdir fazla değil.
Boylede saçma sapan bir gün oldu güzeller.
Hmm bugün kü kötü olmuş gerçekten.
Gezmelere gidilince öyle oluyor canım napalım, Edirneye gidipte o ciğeri yememek olmazdı.
Ben nasıl bir insan oldum ya , kac gündür unutuyorum ben kalori hesabını biliyomusun. Ona sıra gelmiyor.

Iyi geceler herkese, Gogocum sanırım burdasın sanada özellikle iyi geceler.
Yarın görüşürüz bir aksilik olmazsa.
Sevgiler.

Ben hergün giriyorum yediklerimi iyi oldu ayarlamak kolay oluyo.
iyi geceler canım yaticam bende çok uykum var.

165 boyum, kilom 67. 1 mayısta diyete başladım. 71 den 67 ye indim. İlk hedefim 55 kilo olabilmek. Temmuzda düğünüm var ve kilolarımdan gelinlik bile bakmadım :(
Hoşgeldin canım aramıza.. inşallah ulasirsin hedefine ve istedigin gelinliği de giyersin hayirli olsun simdiden.
Merhabalar,

Benim şu anki kilom 67 boyum 165. Hedefim temmuza kadar 55 olmak. Bu hafta ki hedefim 2 kilo verebilmek ayın 16 sı cumaya kadar. Ben daha evvel çok rejim denedim. Belli bir listeye uymakta hep zorluk çekiyorum. O yüzden faklı bir yol deniyorum kendimce. Çok hızlı kilo vermek için.

Dünkü menüm;
Sabah: Milkshake (Düşük kalorili vitamin ve mineral içeriği olan bir ürün hepinizin bildiği bir üründür ama yazmam belki sorun olur diye yazmadım.)
Arada: 1 yeşil elma
Öğlen Milkshake (Aynı ürün)
Arada: 3 adet kuru tarçınlı kayısı
Akşam: Yeşil elma
Toplam 2 litre su içtim.

Henüz spora başlamadım ama termal korse ve detoks kremlerden aldım. Evde uygulanan bir egzersiz aleti sipariş ettim pazartesi günü ona da başlayacağım.

Bu arada teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
Sen birsey yemiyor musun meyve haric.
Çok sağ olun gerçekten. İnsanlar cidden çok acımasız olabiliyor bazen. Ben çok istiyorum o gelinliği giymek gerçekten. Başlayalı 10 gün oldu rejime. İlk beş gün biraz daha fazla şey eklemiştim (yeşil elma, salata ve tavuk) ama baktım yapabiliyorum. Bu şekilde devam etmek istedim. Bu menüyü tam 5 gündür yapıyorum. Şuana kadar bir sorun yok hafif baş ağrısı dışında.

Boşver insanları insanlar başkaları hakkında yorum yapmaya bayilirlar seni kötü etkilemelerine izin verme.

Kızlar bu arada sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.

Ben pazartesiden itibaren diğer ofisimize geçiyorum :19: bayan eleman alınmış bazı işleri göstermek adına. Ve orada şuan internet yok sanırım 1 hafta kadar sizinle görüşemeyeceğiz, bu sıkıntı olur mu Gogocum? Evde önceden de dediğim gibi net yok, çok nadir kullanabiliyorum arkadaşın wifisini.

Menülerimi bir kenara yazıp geldiğimde paylaşabilirim. Tabi orada ısıtmak için ocak falan yok evden götürsem bile, nasıl hallederim yemek işini onuda bilmiyorum:18: Zaten oraya gitmemin sıkıntısı var hiç istemiyorum:50: Gidiş geliş saatlerimde sıkıntı olacak umarım eşimle tartışmam. Bana dua edin sorunsuz atlatayım şu bir haftayı.
Kolay gelsin canım halledersin bir sekilde inşallah sorunsuz gecer haftan
Selam güzeller.
Eve simdi girdim, aksam yemegi yapıcam, öpüyorum hepinizi. Bu arada bu dogumgunundende hicbirsey yemeden, pasta dahil, ayrilmayi basardım. Kızım sağolsun huysuzlandigi için salata bile yiyemedim.
Sen bu isi çözmüşsun bravo sana valla :) ayrica 3. olmuşsun kutlarim :)
Eee burdada kimse yok kocis yürüyüşe gitti bende bi bakayım dedim kimseler yok.

Biz hep disardaydik gec geldik. Sonra kuzumu uyutayim evi toparlayim derken ancak gelebildim.

Günaydın kuzular. ..bakalım bu pazar nasıl geçilecek...sakın geçen hafta gogo ve benim yaptığım gibi 3güne bedel olucak kaçamaklar yapmayın haaa...bedel ödemesi çok zor:p:p:p;););)

Günaydın canlarim anneler günümüz kutlu olsun :)

Günaydın kuzular. ..bakalım bu pazar nasıl geçilecek...sakın geçen hafta gogo ve benim yaptığım gibi 3güne bedel olucak kaçamaklar yapmayın haaa...bedel ödemesi çok zor:p:p:p;););)

Evet aynen katılıyorum

Selam güzeller,
Hepinizin anneler gününüz kutlu olsun.

Hepimizin anneler günü kutlu olsun öpüyorum hepinizi.

Selam güzeller,
Hepinizin anneler gününüz kutlu olsun.

Evet aynen katılıyorum

Hepimizin anneler günü kutlu olsun öpüyorum hepinizi.

Teşekkürler sizinde anneler gününüz kutlu olsun.

Takım ahalisii nerdesiniz bakiim haftasonu olunca herkes dağılıyor bi yerleree ben yine yüzmeye gitcem.

Iyi akşamlar kızlar. Hepimizin anneler günü kutlu olsun.burda bayram deyil ya unutmuşum sabah tebrik etmeyi.bu gün yoğundum gelemedim canlarım. Ama kaçamak ta yapmadım . raporumu verip uyuycam. Çok uykum var
Sabag 1pul bib.li yumurta,2dilim ekmek,domates.salatalık
Ara çilek,yeşil erik
Öylen 5kaşık katabuğday,1tavuk budu,1kanat( dünden kalanlar) ,3kaşık yoğurt,domates,salatalık
Ara çay 1 hurma
Akşam 6tane sarma,3kaşık yoğurt,2dilim ekmek,salata
Ara yarım bardak süt,çay

2litre su,yarım saat yürüyüş. ..

Ben geldim Kaptanım pazar ya herkes gezmelerde galiba tabi bir de anneler günü kutlamalar vardır :) bizde dışarı çıkmıştık yeni geldik...
Bende pazardı yüzmeydi marketti derken yeni oturabildim.
Iyi yuzmeler canım. Anneleri ziyaret, kuzuya park derken aksami ettik valla. Arada baktım kimse yoktu.
Simdi de bulasik faslini halledip, kizimi uyutmam gerek, sonra ugrarım yine.
Saol canım.
Iyi akşamlar kızlar. Hepimizin anneler günü kutlu olsun.burda bayram deyil ya unutmuşum sabah tebrik etmeyi.bu gün yoğundum gelemedim canlarım. Ama kaçamak ta yapmadım . raporumu verip uyuycam. Çok uykum var
Sabag 1pul bib.li yumurta,2dilim ekmek,domates.salatalık
Ara çilek,yeşil erik
Öylen 5kaşık katabuğday,1tavuk budu,1kanat( dünden kalanlar) ,3kaşık yoğurt,domates,salatalık
Ara çay 1 hurma
Akşam 6tane sarma,3kaşık yoğurt,2dilim ekmek,salata
Ara yarım bardak süt,çay

2litre su,yarım saat yürüyüş. ..

Menü gayet güzel olmuş canım. Bende kaçamak yapmadım baya iyi gidiyoz galibaa

Yatmadan menümü yazayım.
Dün sabah 2 dilim ekmek peynir domates salatalık

Ara 3 kuru erik 2 ceviz

Öğlen 1 muz 1 avuç leblebi cok acikmamistim

Ara 2 bisküvi

Akşam yeşil mercimek yemeği 1 tabak kabak kavurması 3 kaşık salata

Ara beyaz leblebi yarım avuç 3 kuru erik

Su 2 litre
Spor 1 st yüzme

Bugün sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek salatalık 1 kaşık kadar reçel maydanoz 1 zeytin

Ara 3 kuru erik 2 ceviz

Öğlen kepekli tost nescafe

Ara elma

Akşam yeşil mercimek yemeği 4 kaşık cacık 1 kase 2 kaşık kabak kavurması 1 parça fırında tavuk

Su 2 lt
spor 1st yüzme

Back
X