• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüm yollarda tamamen fenaydi
Sabah 1 kase yulaf ezmesi sütle
Ara 1 pk çubuk kraker
Öğle 1 küçük peynirli sandviç kahve
Ara 1küçük peynirli sandviç kahve
Aksam yarim simit 1 bardak ayran
Ara 1 dilim kek kahve
Su 2 lt kadar spor yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar. İnternete girmek zor buralarda. Genelde yaylalardayız. Otele girene kadar da şarj problemi oluyor. 4 günlük menümü beraber yazıyorum.

30.07 çarşamba:
Sabah: sahanda 1 yumurta, 1 dilim peynir, 5 adet zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, çay
Ara: 15 gr bal, 15 gr tereyağı, 2 dilim beyaz ekmek, çay
Öğlen: karışık ızgara, 4 kaşık pirinç Pilavı, yarım kase çoban salata
Ara: 10 gr çikolata
Akşam: 4 adet yaprak sarması, 1 baklava, çay

31.07 perşembe:
Kahvaltı: 5 zeytin, 1 dilim kaşar peyniri, 1 dilim beyaz peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı pekmez, 3 dilim beyaz ekmek, sahanda yarım yumurta, çay, salata, domates, 2 kızarmış biber
Ara: yarım dilim karpuz
Ara: 2 top dondurma, yarım simit
Akşam: 4 büyük Akçaabat köfte, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 adet tavuk but, yarım kase çoban salata

01.08 cuma
Kahvaltı: zeytinyağında 1 yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 5 adet zeytin, 2 dilim tahıllı ekmek,
Öğlen: kuşbaşılı pide, yarım kase salata, büyük ayran
Ara: büyük olgunlaşmamış armut
Akşam: 6 yemek kaşığı yağsız makarna, yarım kase yoğurt, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim karpuz, 15 adet beyaz üzüm

Ara:1 küçük elma
2,5 litre su, 1 saat yüzme, 1 saat yürüme

02.08 cumartesi:
Kahvaltı: 1 yumurtalı menemen, 1 dilim beyaz peynir, 5 adet zeytin, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 tatlı kaşığı çokokrem
Ara: olgunlaşmamış büyük armut
Ara: 2 adet dondurma(220 kalori)
Akşam: zeytinyağında 2 küçük alabalık, 1 tavuk but, 2 dilim beyaz ekmek, 1 dilim karpuz, 1 dilim helva
2 litre su, 1 saat Sümela Manastırı dik tırmanış, 1.5 saat yürüyüş

Çok yedim ama. Çorum'da Hattuşa, Amasya'da Ferhat İle Şirin, Samsun'da Bandırma vapuru ziyaretleri yoğun yürüyüşle geçti.
Karadeniz doğa turizmini şiddetle tavsiye ederim. Samsun'da dedemlerde kaldık. Ordu Ünye'de ve Trabzon Maçka'da kampta kaldık. Kamp hayatı bayağı spor yaptırdı. Uzungöl'de oteldeyiz. Bu gece biraz dinlenip Rize Ayder, ardından Gürcistan Batum'a gideceğiz. Bu yoğunlukta iştahımı kontrol edemiyorum. Kilom sabit kalırsa mutlu olacağım artık.
İyi geceler diliyorum.

Naber kızlar. Tatil bitti dönüyorum eve.kızımı annemde bıraktık. Yarın is günü başlar evide toplamaya başlıycam yavaştan. Görüşürüz yine öpüyorum hepinizi. Bu arada 10 gündür hiç tartılmadım.

Merhaba kızlar. Rize Ayder yaylasında zorla bir apart bulup sığındık resmen. Oteller dolu.

Bugünkü menüm:
Sabah: 15 gr tereyağı, 15 gr bal, 5 zeytin, 2 dilim beyaz ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kaşar, 1 dilim beyaz peynir, yarım domates- salatalık, 2 parça karpuz
Ara: 1 dilim karpuz
Öğlen:yarım lavaş, 1 dilim helva, 1 dilim kek, çay
Akşam: kuşbaşılı-kaşarlı pide, 1 su bardağı ayran, çay
2 litre su, 1 saat yürüyüş

Diz problemim olmasaydı 40 dakika da Rafting süper olacaktı ama olmadı.

uzmanvet helal olsun hepimiz döküldük sen rapor yaziyosun :)

Merhabalar bende bu takıma davet edildim hep birlikte kilolardan kurtuluruz inşallah :1:

Merhabalar bende bu takıma davet edildim hep birlikte kilolardan kurtuluruz inşallah :1:

bur de takım kurallarını okuyup kabul ettin mi? 1 hafta deneme sürecimiz var.
kilonu ve hedef kilonu da yazarsan seviniriz :*

Merhaba kızlar. Rize Ayder yaylasında zorla bir apart bulup sığındık resmen. Oteller dolu.

Bugünkü menüm:
Sabah: 15 gr tereyağı, 15 gr bal, 5 zeytin, 2 dilim beyaz ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kaşar, 1 dilim beyaz peynir, yarım domates- salatalık, 2 parça karpuz
Ara: 1 dilim karpuz
Öğlen:yarım lavaş, 1 dilim helva, 1 dilim kek, çay
Akşam: kuşbaşılı-kaşarlı pide, 1 su bardağı ayran, çay
2 litre su, 1 saat yürüyüş

Diz problemim olmasaydı 40 dakika da Rafting süper olacaktı ama olmadı.

nööeeeeyyy ayder yaylasındamisin süpppeeerr

hosgeldin canim :)
azcik kendini tanit
takim bayramdan sonra biraz sakin ama yakinda gelir herkes :)

bur de takım kurallarını okuyup kabul ettin mi? 1 hafta deneme sürecimiz var.
kilonu ve hedef kilonu da yazarsan seviniriz :*

hoşbuldum :3: 22 yaşındayım samsunluyum boyum 169 kilom 82.7 hedef kilom 60 :16: geçen sene sağlıklı beslenerek 65 e kadar indim ama çok uzun zamandır 60 ı göremedim görmenin yanında kilomu korumak da istiyorum tabiki biraz üşengecim sanırım ya da tembel de diyebilirz bu spor konusunda geçerli :1: koşu bandım var pilates ve yoga setim var onlarla aramı düzelteceğim inşallah :1:

ilk sayfadakiler kurallar sanırım evet okudum onları deneme süresine hazırım :46:

Günaydın güzeller nasılsınız bugün.

gogocum güzel bi güm olsun hepimize :) sen nasılsın.yeni üyeyle kaynaşıyorum :)

hoşbuldum :3: 22 yaşındayım samsunluyum boyum 169 kilom 82.7 hedef kilom 60 :16: geçen sene sağlıklı beslenerek 65 e kadar indim ama çok uzun zamandır 60 ı göremedim görmenin yanında kilomu korumak da istiyorum tabiki biraz üşengecim sanırım ya da tembel de diyebilirz bu spor konusunda geçerli :1: koşu bandım var pilates ve yoga setim var onlarla aramı düzelteceğim inşallah :1:

ilk sayfadakiler kurallar sanırım evet okudum onları deneme süresine hazırım :46:

aaa 65 e kadar vermissin süper :) yine aynı çabayla vercez hep beraber.yatarken yada bir sonraki gün yediklerimizi, yaptigimiz sporu ve ictigimiz suyu rapor olarak yaziyoruz, birbirimizin raporlarını yorumluyoruz eksiklikleri hataları beraber görüyoruz.
biz şimcik sana ukala şey mi dicez :) denmez öyle :) bu arada öğrenci misin?
yemek duzenin nasıl?
gerci gorcez raporlardan yakinda :)

Hoşgeldin canım aramıza. Katilimin güzel olursa cuma alırız listeye yoksa öbür cumaya kalır. Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.

aaa 65 e kadar vermissin süper :) yine aynı çabayla vercez hep beraber.yatarken yada bir sonraki gün yediklerimizi, yaptigimiz sporu ve ictigimiz suyu rapor olarak yaziyoruz, birbirimizin raporlarını yorumluyoruz eksiklikleri hataları beraber görüyoruz.
yemek duzenin nasıl?

Iyiyim canım bayram tatilinde kilo almışım birazcık onları vereyim vede taşınma işini halledeyim doncem izinden.

Hoşgeldin canım aramıza. Katilimin güzel olursa cuma alırız listeye yoksa öbür cumaya kalır. Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.

Iyiyim canım bayram tatilinde kilo almışım birazcık onları vereyim vede taşınma işini halledeyim doncem izinden.

ben de kilo aldim bayramda persembe bildirime kadar eski kiloma donmeye calisiyorum

yemek duzenin nasıl?

İnsallah tamam her gece yatmadan önce paylasacgm menümü nur diyebilrsin canım :1: evet ögrenciyim ziraat mühendislgi son sınıf ögrencisym :-) yemek düzenim 6 ögün 3 ana 3 ara ögün akşam paylaşırm menümü :1:

Back
X