• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bayanda cok asiri kas hos durmuyor bence ama tabi bi miktaer illaki olur asiri sporla herlde:)
Aşırı spor yetmiyor maalesef. Bunun yanında proteinle beslenme şart. Kası protein yapar. Tabi protein fazlası da spor yapmayınca yağa dönüşür.
Bayanlarda kas yapmak çok zormuş. Ben kolumu inceltmek için 2 kg ağırlığındaki dambılla çalışıyordum. Öğrendim ki 2 kilo kas yapıyor. 1,5'a düşürdüm.

13 aylik tatlm kuck oglum eskisi kadar cok emmiyor ama geceleri hep beraberiz diyeblirm oda insani tabi cok aciktiriyor mutfaga gidip donuyorm kendmi tutmaya calisyorm ama baya bi yendm :) sizn nasil baslasldi diyet macerasi :)
Benimde 10aylık oğlum var.Bazen çok emiyor. Ozamanda herşeyi yemek istiyorum. Kendime engel olamadığım zamanlar oluyor.
Diyet macerası da hamilelikte ve emzirikenki kilolardan kurtulma amaçlı başladı.

Aşırı spor yetmiyor maalesef. Bunun yanında proteinle beslenme şart. Kası protein yapar. Tabi fazlası da spor yapmayınca yağa dönüşür.
Bayanlarda kas yapmak çok zormuş. Ben kolumu inceltmek için 2 kg ağırlığındaki dambılla çalışıyordum. Öğrendim ki 2 kilo kas yapıyor. 1,5'a düşürdüm.
Bende inceltmeye calsyorm ama dambıl denemedm tae boo dye bsi buldm onu yapyrm heryerm ozellikle kollarm cok feci calisti bugn agrdAn spor flan yapamadm:D

Benimde 10aylık oğlum var.Bazen çok emiyor. Ozamanda herşeyi yemek istiyorum. Kendime engel olamadığım zamanlar oluyor.
Diyet macerası da hamilelikte ve emzirikenki kilolardan kurtulma amaçlı başladı.
Seninle ayni durumdaymisiz desene tabiki innsan kendini tutamiyor bazen :/
Sen eger ayip.olmazsa kac kiloyla basladiin cok guzel vermissin tebrik ederim :nazar::nazar:

Evet biri mehmet digeri hamza :) erken dogum oldugu icn bir hafta kuvozde kaldi babasi hamza ismni koymak istedi onu gorur gormez hamza ismli cocuklaar yaramz ve atilgan oluyolarms ve gercektende oyle oldu :))

Evet biri mehmet digeri hamza :) erken dogum oldugu icn bir hafta kuvozde kaldi babasi hamza ismni koymak istedi onu gorur gormez hamza ismli cocuklaar yaramz ve atilgan oluyolarms ve gercektende oyle oldu :))
Benimde oğlumun ismi Hamza. Ay dediklerin doğru benimkide sonderece yaramaz ,atılgan ,gözükara.
Kaçaylık doğdu canım. Sağlığı sıhhati yerindedir inşallah.

Benimde oğlumun ismi Hamza. Ay dediklerin doğru benimkide sonderece yaramaz ,atılgan ,gözükara.
Kaçaylık doğdu canım. Sağlığı sıhhati yerindedir inşallah.
A tesadufe bakn :)
36.haftada dogdu ama solunm yetmezligi olustu ama kucagma aldgm gunden beri nazar degmesinki hastalanmadan bu gune geldik yemesi icmesi cok guzel ama tek sıkıntımız asiri hareketten kilo aldıramiyorz :)

Seninle ayni durumdaymisiz desene tabiki innsan kendini tutamiyor bazen :/
Sen eger ayip.olmazsa kac kiloyla basladiin cok guzel vermissin tebrik ederim :nazar::nazar:
Ben Ramazan'da başladım canım. Ramazan'da bidiyet yapmıyordum ama sadece iftarda yemek yiyebiliyodum. Biçorba, bol bol meyve. Sahurdada su . Malum gün uzun yemek yeme vakti kısaydı. 20 gün oruç tuta bildim. Busürede 5kilo vermişim. Bu bana çok büyük motive oldu. Diyete başladım ve buzamana kadarda 5 kilo daha verdim.
54'le başladım. Şimdi 44 sayılırım.

A tesadufe bakn :)
36.haftada dogdu ama solunm yetmezligi olustu ama kucagma aldgm gunden beri nazar degmesinki hastalanmadan bu gune geldik yemesi icmesi cok guzel ama tek sıkıntımız asiri hareketten kilo aldıramiyorz :)
Allah bağışlansın ikisinide. Yemek yiyormuş ya gerisini dert etme canım. Benim Hamza'mda aynen öyle.

Ben Ramazan'da başladım canım. Ramazan'da bidiyet yapmıyordum ama sadece iftarda yemek yiyebiliyodum. Biçorba, bol bol meyve. Sahurdada su . Malum gün uzun yemek yeme vakti kısaydı. 20 gün oruç tuta bildim. Busürede 5kilo vermişim. Bu bana çok büyük motive oldu. Diyete başladım ve buzamana kadarda 5 kilo daha verdim.
54'le başladım. Şimdi 44 sayılırım.
Kisa zamanda gercekten cok guzel vermissin ramazanda benmde niyetm vardi ama yne tek basma oldgumdan motive olamadm daha oncegelseeydim buraya belki bende daha fazlavermistim :D

Allah bağışlansın ikisinide. Yemek yiyormuş ya gerisini dert etme canım. Benim Hamza'mda aynen öyle.
Amin canim hepimizin yavrularini insallah :)
Demekki hamzalarin karakteristik ozellgi boyle dert etmtim :) aslnda ben deglde etraftaakiler diyp diyp duruyo insann cani sıkılıyor ister istemez :/

Amin canim hepimizin yavrularini insallah :)
Demekki hamzalarin karakteristik ozellgi boyle dert etmtim :) aslnda ben deglde etraftaakiler diyp diyp duruyo insann cani sıkılıyor ister istemez :/
Haklısın. Aynı anda (1haftave1ay arayla) aileye 3 erkek katıldı. En zayıfı benimki. Hemen kıyas yapıyorlar. Sağlığı yerinde ya gerisi hiç umuruma değil.

Haklısın. Aynı anda (1haftave1ay arayla) aileye 3 erkek katıldı. En zayıfı benimki. Hemen kıyas yapıyorlar. Sağlığı yerinde ya gerisi hiç umuruma değil.
Kilolu olunca saglikli demek gibi geliyor biz anneler onlara gerekenleri verdigimize inaniyorsak gerisine kulaklarimizi tikamaliyiz :D

selam kizlar..
dun bir beden kucuk 3 tane renk renk pantolon aldim...

onlari yaz bitmeden giymem icin acelem var o yuzden twistimi cikatdim...

sjmdi de yarim saat zayifkama kemwri ile bolgesel masaj yaotim

bakalim ne kadar surecej 7 kilo vermen

Kisa zamanda gercekten cok guzel vermissin ramazanda benmde niyetm vardi ama yne tek basma oldgumdan motive olamadm daha oncegelseeydim buraya belki bende daha fazlavermistim :D
Benden 5 gün sonra üye olmuşsun canım.Bende tam vazgeçiyodumki kk'ne katıldım. Sırf motive olayım diye. Işe yaradı vazgeçmedim. Onedenle bütünnn diyet gruplarına, takımıma teşekkür ediyorum:KK68:

Back
X