• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar menumu paylasiyorum:)

Sicak limonlu su
Sabah: 1,5 dilm ekmel,haslanms yumrta,peynir,4zeytin,domates,3tk pekmez

Ara:yesilcay
Oglen 4 kasik bulgur pilavi,tavuk doner, yogurt4 kasik
Ara:1 incir,ceyrek armut
Aksam:sebzeli tavuk sote,yogurt( dun evle ugrasmaktaan sebze ymegi yapamdim ondan boyle pratk yaptm yedm )

3 lt su, 30 dkda 3 km hizli tempo yuruyus, 100 mekik

Sicak limonlu su

Aksam:sebzeli tavuk sote,yogurt( dun evle ugrasmaktaan sebze ymegi yapamdim ondan boyle pratk yaptm yedm )

Güzel olmuş canım menün Sporun.

Günaydın Kızlar.
Dünkü menüm:
Kahvalti: 1 dilim tulum peyniri, 5 zeytin, 1 yumurtalı menemen, 2 dilim beyaz ekmek, çay

Öğlen: karışık tost, 2 parça domates, 2 parça salata, çay
Ara: 1 elma, 1 kırmızı erik
Ara: 10 gr çikolata
Akşam: 1 porsiyon su böreği (çocuklar da 3 parça aldı), haşlanmış tavuk göğüs eti, 2 kupa çay, 1 kupa yeşil çay
Ara:1 incir, 200 ml kefir, 20 gr bitter çikolata
2,5 litre su
2,5 saat yüzme, yarım saat suda spor (ayağıma kramp girince hafif hareketlerle hedefim olan 3 saati tamamladım).

Yesil cay iciyorm ama baska ne yapmaliym bilmiyorm bugn hic oturmadm bide aksm kosu mekik ekledm yemektede 0 kacamak ins sonucunu alirm :/
Ben ballı tarçınlı çayı deniyorum, kefir içiyorum, yeşil çay içiyorum. Yalnız yeşil çay sütü azaltabilir, uzun kullanımda da benim tansiyonumu düşürdü. Yakında mate çayına yine başlarım, uyarıcı etkisi de var.

cok guzel olmus canm menun zaten tum gun spor yapmssin nerdeyse super :))
Sağol canım,teşekkür ederim. Vücudumda sarkmalar olduğu için toparlamaya çalışıyorum. Bugünlerde de favorim, sırtüstü yatarken ayaklarla makas hareketi, kaslarım yanıyor resmen.

Ben yatağa attım kendimi sonunda iyi geceler kızlar yarın görüşürüz inşallah.
Bu arada benim ismimde gonca.
Çok güzel bir ismin varmış Goncacım.

Sicak limonlu su

Menün güzel canım. Yalnız kuruyemiş; badem veya ceviz veya fındık eklersen iyi olur. Kilo vermeni de kolaylaştırır.

Günaydın Kızlar.
Dünkü menüm:
Kahvalti: 1 dilim tulum peyniri, 5 zeytin, 1 yumurtalı menemen, 2 dilim beyaz ekmek, çay

Öğlen: karışık tost, 2 parça domates, 2 parça salata, çay
Ara: 1 elma, 1 kırmızı erik
Ara: 10 gr çikolata
Akşam: 1 porsiyon su böreği (çocuklar da 3 parça aldı), haşlanmış tavuk göğüs eti, 2 kupa çay, 1 kupa yeşil çay
Ara:1 incir, 200 ml kefir, 20 gr bitter çikolata
2,5 litre su
2,5 saat yüzme, yarım saat suda spor (ayağıma kramp girince hafif hareketlerle hedefim olan 3 saati tamamladım).
Canm menun cok guzel tebrik ederm :nazar:
Bende mecbr beyaz ekmek yiyorm o iside bir cozsem :/

Ben ballı tarçınlı çayı deniyorum, kefir içiyorum, yeşil çay içiyorum. Yalnız yeşil çay sütü azaltabilir, uzun kullanımda da benim tansiyonumu düşürdü. Yakında mate çayına yine başlarım, uyarıcı etkisi de var.

Sağol canım,teşekkür ederim. Vücudumda sarkmalar olduğu için toparlamaya çalışıyorum. Bugünlerde de favorim, sırtüstü yatarken ayaklarla makas hareketi, kaslarım yanıyor resmen.

Çok güzel bir ismin varmış Goncacım.

Menün güzel canım. Yalnız kuruyemiş; badem veya ceviz veya fındık eklersen iyi olur. Kilo vermeni de kolaylaştırır.
Nasil yapiyosun canm balli tarcnli cayo deniym onu bende ben bi mayadnz limonlu bide yeslcay iciyorm donsumlu olarak :)

Gonca ismin guzel gercekten..selincim dogumdan 1 yil gecmis bence sorun olmaz bende 1 yil dolsun agir spor haraketlerine baslicam simdilik korkuyorum benimde sezeryan oldu:)
Dunku menum
Sabah 1 haslanmis yumurta
Kasar peynir 2 adet
Krem peynir 1 kasik kadar
Ikindi yarim haslanmis misir
Oglen 4 dilim tavuk kanadi
Yarim kase mercimek corbasi
1.5 dilim borek
1 bardak limonata
Aksam 2 dilim borek ve cay
Su borek beni yakti dun hem ac yattim hemde tum kalori miktarini doldurmus oldum
Dun annemdeydim misafit vardi
Gerci onceden olsa en az 6 7 dilim borek yerdim...cok kalorili.....ve cabuk aciktiriyo aslinda hic yememek lazim ama bu kadar dayanabildim.....bu arada ictigim su miktarini yazmiyorum ama emzirdigim icin bol bol su iciyprum
Bide menume meyve ekleyebilsem pek aram yok meyveyle

Gonca ismin guzel gercekten..selincim dogumdan 1 yil gecmis bence sorun olmaz bende 1 yil dolsun agir spor haraketlerine baslicam simdilik korkuyorum benimde sezeryan oldu:)
Dunku menum
Sabah 1 haslanmis yumurta
Kasar peynir 2 adet
Krem peynir 1 kasik kadar
Ikindi yarim haslanmis misir
Oglen 4 dilim tavuk kanadi
Yarim kase mercimek corbasi
1.5 dilim borek
1 bardak limonata
Aksam 2 dilim borek ve cay
Su borek beni yakti dun hem ac yattim hemde tum kalori miktarini doldurmus oldum
Dun annemdeydim misafit vardi
Gerci onceden olsa en az 6 7 dilim borek yerdim...cok kalorili.....ve cabuk aciktiriyo aslinda hic yememek lazim ama bu kadar dayanabildim.....bu arada ictigim su miktarini yazmiyorum ama emzirdigim icin bol bol su iciyprum
Bide menume meyve ekleyebilsem pek aram yok meyveyle
Borekler haric guzel menu canm meyve kuruyms eklemeye calis ama :))
Ben hic agri flaan cekmedim ama ynede korktm bisiy olurmu acaba diye ama sukrler olsn ikisnfede bisiy olmadi :)

Ya ben fistik yedm canm cok cekmisti bu dukkanda sattlan kavrlmuslardan kotu oldu dimi :(

Cavdar ekmegi de cok lezzetli bende beyaz ekmege cok duskunumdur ama cavdar da favorim
Yok beyaz ekmegi terch ettgmden yemiyorm tatlm bizim marketm var evin altnda mecbr ordan aliyorm ben kepek ekmegi flanda ramazandan beri getirtemedik esimin iside col yogun bu ara disari cikipta alamiyorm mecbr beyaz ekmek tuketyorm :/

Canm menun cok guzel tebrik ederm :nazar:
Bende mecbr beyaz ekmek yiyorm o iside bir cozsem :/
Ben beyaz ekmek sevmiyorum aslında. Kırşehir'e gidince sıkıntı oluyor. Akşam inişte uğrayamıyorum almaya.
Gündüz 11'de hafif esmer ekmek çıkaran bir fırın var. Oradan yuvarlak pideye benzer ekmeği alıyorum. Güzel oluyor. Nevşehir'de bir pastanem var oradan tam tahıllı, çavdarlı vs istediğimi alıyorum. Poşete girmiş, katkılı olan tahıllı ekmekleri tercih etmemeye çalışıyorum.

Nasil yapiyosun canm balli tarcnli cayo deniym onu bende ben bi mayadnz limonlu bide yeslcay iciyorm donsumlu olarak :)

Akşam kaynayan 1 bardak suya 1 adet kabuk tarçını atıp altını kapatıyorum. Soğuyunca (bala zarar vermeyecek sıcaklıkta)tarçın kabuğunu çıkarıp 2 çay kaşığı bal ekliyorum. Bu arada tahta kaşık kullanıyorum. Bu karışımın yarısını yatmadan yarım saat önce, diğer yarısını da altında kalan balı karıştırarak sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum. Cumadan beri aksattım. Akşam tekrar yapayım.
Tamm canm daha dikkat edym kuruyemse kilo verdirir dedn beni kalpten vurdun :D,:KK54:
Kuruyemişler yağlı oldukları için fazla alındığında diyeti bozar, ancak az miktarda aralar için iştah frenleyici ve vitamin, mineral deposu. Ben sabahları 2 ceviz, öğleden sonraki arada da 7 badem tüketiyorum. Bademde kalsiyum bol. Ayrıca yapılan bir araştırma göre günde 20 adet badem güneşe hassasiyeti azaltıp cildi zararlı ışınlara karşı koruyormuş. Benim güneşe alerjim var. Ancak 20 adet yemek düşündürücü.:110::KK64:

Ben beyaz ekmek sevmiyorum aslında. Kırşehir'e gidince sıkıntı oluyor. Akşam inişte uğrayamıyorum almaya.
Gündüz 11'de hafif esmer ekmek çıkaran bir fırın var. Oradan yuvarlak pideye benzer ekmeği alıyorum. Güzel oluyor. Nevşehir'de bir pastanem var oradan tam tahıllı, çavdarlı vs istediğimi alıyorum. Poşete girmiş, katkılı olan tahıllı ekmekleri tercih etmemeye çalışıyorum.

Akşam kaynayan 1 bardak suya 1 adet kabuk tarçını atıp altını kapatıyorum. Soğuyunca (bala zarar vermeyecek sıcaklıkta)tarçın kabuğunu çıkarıp 2 çay kaşığı bal ekliyorum. Bu arada tahta kaşık kullanıyorum. Bu karışımın yarısını yatmadan yarım saat önce, diğer yarısını da altında kalan balı karıştırarak sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum. Cumadan beri aksattım. Akşam tekrar yapayım.

Kuruyemişler yağlı oldukları için fazla alındığında diyeti bozar, ancak az miktarda aralar için iştah frenleyici ve vitamin, mineral deposu. Ben sabahları 2 ceviz, öğleden sonraki arada da 7 badem tüketiyorum. Bademde kalsiyum bol. Ayrıca yapılan bir araştırma göre günde 20 adet badem güneşe hassasiyeti azaltıp cildi zararlı ışınlara karşı koruyormuş. Benim güneşe alerjim var. Ancak 20 adet yemek düşündürücü.:110::KK64:
Ekmek konusunda en dogrusunu
yapiyorsunuz :)

Cayi bende denicem en ksa zamanda :))

Evt 20 fazla bencede ben fstgi bugn biraz kacrdm ama acisni cikartmaya calisyorm aksmda daha fazla yuruysleins zararni yasamam :)

Dun menum:

Kahvalti
2 parca karpuz ve meyveli yogurt
Ara
Yarim dilim ekmek uzerine bal
Ogle
1 porsiyon tavuk sote
3 kasik yogurt
Ara
Yesil Cay
Aksam
Nohut yemegi
3 kasik yogurt

Bu arada yediklerime dikkat etmeye gecen pazartesi baslamistim 1.1 kg vermisim 1 haftada:nazar:nasil mutluyum :Ddogum oncesi kiloma 4.5kg kaldi:KK55::KK68::KK6:

Bu arada yediklerime dikkat etmeye gecen pazartesi baslamistim 1.1 kg vermisim 1 haftada:nazar:nasil mutluyum :Ddogum oncesi kiloma 4.5kg kaldi:KK55::KK68::KK6:
Benmde gecen hafta super gdiyodu bu hafta artk vuct dnlenmeyemi gecti noldu anlamadm azck azck gtmekte ama gtsnde az cok farketmez :)) benmde hamzadakileri vermeme 3,5 var sonra mehmetten aldiklarma gecicem insallah :D:KK45:

Back
X