• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canım yermiyim sabah tartiyi gördüm mutlu oldum inşallah yanlış tartmamistir diye dua ediyom.

Tamam canım.

Sen süper muhteşem pamuk kalpli bir arkadassin arkadasinda seninle karsilasip tanıştığı icin çok şanslı. Canimsin..
yok canm yanls degldir direncini kirdn artk devami gelicek canm :)

8

Aynen benimde öyle.isler çok olmayinca yine iciyorumda bu ay sonu ve başlarında kafayi kasiyamiyorum bazen

Ben en çok kapiska yaparım bol acılı,çokta severim.

Menunun maşallahı var canım tebrikler

benimde 20 aylık bi kızım var ilgilenmem gerekn herkes gibi ama artık gündüz giremesem dahi gece o uyuyunca yazmaya karar verdin sende öyle yaoabilirsin belji tatlım

masallah.lahana güzel olmuş.keske bende lasaydim bugün pazardan.pazara gittim bugün daha dogrusu her salu genelde gidiyorum ama çok büyük geldi lahanalar almadim.bruksel aldim ufak ufak tilar.

Bugun 1 2 kere girmeyu denedim sekereler ama bi türlü olmadi.anca kiz uyudu oku oju forum masallah bitmedi de anca yazitorum daha :KK66:
Bende kapuska gbi yaptm canm cok guzel oldu :) yap sende :)bruksel lahanasnida cok severimm :)
Bi yeşil cay yapayım bende kendime isteyen ????
ben istermm utumde bittii oh ip atliycm smdi onnla berbaer iceym :)

Menumude yazayim unutmadan :KK66:)
Sabah;1 dilim ekmek.yumurta.az peynir.sekersi4z cay
Ara.2 mandalina
Oglen.5 kasik pirasa.2 dilim ekmek
Ara.1 kucuk yagsiz tost
Ara.1 bardak ayran
Ara.1 elma
Aksam.2 kepçe corba.5 kasik z.y ispanak

2 litre su
Üç defa aramı yaptin :KK57: fazla olmamış mı sanki
Biz bunu hi balik restoraninda sicak ot olarak yiyoruz..yani bu diye tahmin ediyorum.baska bi adida hardal mi bunun canim?
Yok hardal değil canım. Normal turpun üstünde ot kısmı olurya o sanırım. Izmirden aldım haftasonu buralarda yok.
cumaya atak yap be tatlim ne olur
sgl bir tanem ama ben senin kadar yumusak degilim arada bir mayayi bozuyom biliyorsun ya

cok degil kendimiz icin birsey yapiyoruz
kumarimiz yok
kahveye gitmiyoz
kari kiz ayagimiz yok
e kk da olmasin mi be yaw

sagolun kizlar hepinize tsk

turpotu ne hic duymadim resim varmi belki adini baska biliyorumdur ama merak ettim
kiz bir yerim sisecek diyecem ama sisecek bir yerde kalmadiki

kahve
kahve
kahve
Berilim sen geldin ya bildirimleri cumayami alsak tekrar benim listeyi yetistiremedigim zamanlar olmuştu o yüzden perşembe yapiyoduk bildirimleri.
Inşallah düzenli beslenmemin karşılığını alırım.
Bende kahve iccem canim çekti izinde olmanın iyi yani gece rahatça kahve içmek :KK49:
Turpotu yaz goggle a gorsellerde çıkıyo.

M
cumaya atak yap be tatlim ne olur
sgl bir tanem ama ben senin kadar yumusak degilim arada bir mayayi bozuyom biliyorsun ya

cok degil kendimiz icin birsey yapiyoruz
kumarimiz yok
kahveye gitmiyoz
kari kiz ayagimiz yok
e kk da olmasin mi be yaw

sagolun kizlar hepinize tsk

turpotu ne hic duymadim resim varmi belki adini baska biliyorumdur ama merak ettim
kiz bir yerim sisecek diyecem ama sisecek bir yerde kalmadiki

kahve
kahve
kahve

Kahve yapinca esim yaninda sigara istiyor o yuzden ben yesil cayla idare ediyim kızlar

yok canm yanls degldir direncini kirdn artk devami gelicek canm :)

Bende kapuska gbi yaptm canm cok guzel oldu :) yap sende :)bruksel lahanasnida cok severimm :)
ben istermm utumde bittii oh ip atliycm smdi onnla berbaer iceym :)

valla bravo ben birazdan uyucam pilim bitu

gogo cumaya alakkkkkkkkkkkkkkkk
kimse olmazsa ben bulurum nobetci yardimsever
Tamam aldık gitti öyleyse.
Bundan sonra bildirim cuma günü ama engec 2 yi yada 3 u gecmesin saati hatta öğlene kadar bildirmiş olsun herkes. Saat 3 u geçeni kabul etmeyelim meselaaa
Gogo benim diyet listem o şekilde.3 ara ama az ki baksana.
Heé tamam o zaman.
Kizlar yarin gorusmek uzere iyi geceler hepinize ben elimde tel uyukluyorum artık
Iyi geceler tatlı rüyalar canım.

kizlar benim adim niye kirmizi garip bir yaziyla yaziyor
birde resmimin altinda popüler uye yaziyor niye

gogo cumaya alakkkkkkkkkkkkkkkk
kimse olmazsa ben bulurum nobetci yardimsever
Ay cok guzel oldu bu bende cuma olmasni istyordm acikcasii :)
M

Kahve yapinca esim yaninda sigara istiyor o yuzden ben yesil cayla idare ediyim kızlar

valla bravo ben birazdan uyucam pilim bitu
iyi geceler tatli ruyalar canm :)

Bundan sonra bildirim cuma günü ama engec 2 yi yada 3 u gecmesin saati hatta öğlene kadar bildirmiş olsun herkes. Saat 3 u geçeni kabul etmeyelim meselaaa

Heé tamam o zaman.

tammdir canm ben sabahtan yapmaya calisacagm tatlm :)

yokkkkkkk obur pro yada sordum oda biliyor
cok gevezeyim diyemi oldu

3 gec bile 1 e kadar felan
Evet tamam bence.
Cokguzel.gozukuyor canm afiyet olsun :)
Saol canım.
kizlar benim adim niye kirmizi garip bir yaziyla yaziyor
birde resmimin altinda popüler uye yaziyor niye
Pro uyesin ya adin ondan kırmızı. Populersin kız demekki forumda. Popüler üye yerine istediğini yazabiliyosun profiline bakın biraz.
asagida adim gorunuyormu
sizinkiler görünmüyorda
Seninkide görünmüyor canım.

nasil gecti gununuz kizlar
Kötü kötü. Yani çok kötü sayılmaz da. Sabah işyerine toplantı stresiyle gittim zaten. Merkezden sene sonu projeleri yetiştirin ödeyelim baskısıyla geldiler yine. Hafta sonu mesaileri başlıyor. Öğleden sonra da hesaplar, raporlar. İşyerinden çıktım tam aklıma dolapta unuttuğum malzeme geldi, geri dönüp aldım, otobüsü kaçırdım. Eve geldim yorgun argın, çocuklar kavga etmemişler en azından :KK60: dedim, sucu suyu getirmedi (bir önceki gün geç oldu diye getirmedi, bugünde yolda kalmış). Musluktaki suyu içmeyle içmeme arasında kaldım. Gözümden uyku akarken komşunun getirdiği aşureden aşırdım biraz, dünden kalan tavuğa pilav yaptım, çorbayı ısıttım, salata vs derken bulaşıkları yıkamadan uyumuşum 1 saat. Uyandım. Çocuklar ödevlerini yapmışlar, sucu suyu getirmiş, ben dinlenmişim :KK36:, çocuklar yine kavga etmemiş :KK60:. Önce oğluma söz verdiğim satrançta yenildim. Sonra ödev kontrolü, bulaşıklar, sabah için hazırlık, çamaşır katlama derken odamdayım artık. Bir dokun bin ah işit oldu sanki.
Sen ne yaptın canım. Senin okul hangisiydi.

İyi akşamlar şekerlerr:KK68::KK68:

Bitanemm omega 3 diyete başladığımdan bu yana kullanıyorum 1 yıl oldu tatlı krizleri konusunda çok faydasını gördüm diyebilirimm 2-3 defa balık yemen çok güzel fakat omega 3 ve omega6 dengesi için malesef yeterli değil tatlım bir de omega 3 soğuk deniz balıklarında fazla bulunuyor çiğ kabak çekirdeği keten tohumu semiz otu bunlarda da var elbet fakat ihtiyacımız olandan çok az o yüzden kullanmanı tavsiye ederim kendini zorlama cnm başlarda ben de geç kahvaltı yapmama rağmen 2,5 öğün yapıyordum belli bir süre sonra vücudun ne zaman yemen gerektiğini sana söyleyecek %80 kakaolu bitter abartmadan yiyebilirsin cnmm 1 tane damağına koy çiğnedemeden erisin fakat zamanla bunları da terkedeceksin çünkü kaçamak yapmazsan tüm hücrelerin yenilenecek buna değmezmi sence

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=3052
http://woto.com/gida-takviyeleri

bu linklere de gözatabilsin cnmm ben şu an omega 3 kulanıyorum d vitamini 15 günde bri yaptırıyorum b12 de öyle annem hemşire olduğu için şanslıyım :KK28: 10 yıldır Q ENZİM Q10 kullanıyordum onunda çok faydasını gördüm fakat QEnzim Q H kullanmayı düşünüyorum

sadece k vitamini almama gerek yok sanırım çünkü her gün düzenli kefir içiyorum ki ondada k vitamini mevcut başarılar tatlım ilerde kaliteli bir yaşam için bunları uygularsan çok memnun kalırsın tatlım:KK60:
İyi geceler canım. Bilgiler için sağol. Bugün ben de 5-10 dakika baktım da. Takviyeleri hangi firmadan alacağız diye tereddüt ettim. Ben balık alırken mutlaka kıyıya yakın yaşamayan, yüzey balıklarından tercih ediyorum. Kültür balığı almam kesinlikle, köy tavuğu yumurtası almaya çalışırım. Maalesef kefirim öldü yeni de alamadım. Sütümüz kendi çiftliğimizden geliyor ama maalesef ineklerimiz yayılmıyor, hazır süt yemiyle besleniyor. Bu merada gezdirme işi zor. Kültür ırkı ineklerin süt verimi yüksek ama gezmeye dayanamıyorlar.
Acıkma zaman zaman değişiyor. Bazen araziye çıkıp yorulduğum ve üşüdüğüm halde fazla acıkmıyorum bazen de kurt gibi acıkıyorum, masa başında oturduğumda kesinlikle acıkıyorum. Sanırım stres tetikliyor.

kizlar hastanede biriyle tanismistim ar4 kusur ayimiz beraber gecmisti ben ciktigimda o hala ordaydi gecen hafta bana ameliyat ihtimalim var demisti ama megerse gununu bildigi halde bana soylememis.sabah dr.u bugun ameliyat olacagini soylemis.kizi sabah aradi gülperinin kötü oldugunu soyledi hemen oraya gittim yolda bir ara aklima geldiniz bir gunaydin yazdim anca.neyse ameliyata girmeden yetistim.su memisleri sonkez elletmeden aldirtmam diye sirnastim.benim eksiklikler icin ecik dalga gectim velhasil gulustuk ve onu en azindan biraz daha iyi ameliyata gönderdim.bu sefer cikmasini bekle gögsü alindi narkozu bekle derken bu saat oldu.o dalginlikla kizida orda unutmusum sonra hasanla geri gittik gulperi uyuyordu kizinida aldim geldim.kisaca böyle
gulperi tanistimiz günü anlatmam lazim size birgun.
Arkadaşına geçmiş olsun caanım. Tanışma gününüzü ben de merak ettim. Sen de kendine iyi bak.

Heé tamam o zaman.

Cuma bence de iyi. Cumaları da seviyorum zaten.

Back
X