• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet kuzum ya sabah bende şok oldum :) Konya'lılara sürpriz :KK73:

saol tatlım sayenizde hep :) inşallah bida hiç dönmem 7lere :)

canım soylemısler zaten ama ben de cevap verıyım adaçayı. bizde de var limonlu içerim hep :)
İnşallah 7 yi bir kere hayatından çıkarmışken bir daha hayatına sokmazsın gülüm :)

Ada çayı değilmiş kızlar calba otu diye birşeymiş :)

İnşallah 7 yi bir kere hayatından çıkarmışken bir daha hayatına sokmazsın gülüm :)

Ada çayı değilmiş kızlar calba otu diye birşeymiş :)
Ay insallah canim ya gelmesin bida 7ler :)

Harika :KK9:

Bir ablam Türkiye'den yeni geldi, kendi köylerinde yetişiyormuş bu bitki. Balıkesir tarafından geldi yani...
Bilmediğim için içip içmemek arasında gidip geliyorum biraz :KK64:
Ben olsam hemen icerdim bitkilere zaafim var resmen :D

Günaydın digcem diyemiyorumm bu saate insann utanıyor haha :) ama gececilik boyle biseyyy .. bende hayirlii gunlerr diyimm ozamann :)) Bugün kayinvaldeme gidicemm menüme yansiya bilir haha kayinvalde evinde diyet olmazmiss .. herseyden azar azar artikk yapcak bisey yok :(

http://pinner.com.tr/

Test yaptirmistim sonucu geldi çok üzüldüm elma ve sarımsak için intoleransim varmış ve şeker pancarı ,koyun sütü ve nohut da var.
Şekeri tamamen hayatimdan cikartmak için bahane oldu ama elmayı çok seviyorum.

Harika :KK9:

Bir ablam Türkiye'den yeni geldi, kendi köylerinde yetişiyormuş bu bitki. Balıkesir tarafından geldi yani...
Bilmediğim için içip içmemek arasında gidip geliyorum biraz :KK64:
araştır istersen neymiş neciymiş
Ooo azla yetinmemissin bende insafliymisim fazlasıyla
akşam biraz daha hareket yaparım sinirliyim bugün sinirli olunca fazla spor yapıyorum :48:

Ay insallah canim ya gelmesin bida 7ler :)

Ben olsam hemen icerdim bitkilere zaafim var resmen :KK70:

Kız bilmediğim şeyi denemek istemedim sonra farklı bir etkisi olur diye :)))

http://pinner.com.tr/

Test yaptirmistim sonucu geldi çok üzüldüm elma ve sarımsak için intoleransim varmış ve şeker pancarı ,koyun sütü ve nohut da var.
Şekeri tamamen hayatimdan cikartmak için bahane oldu ama elmayı çok seviyorum.

Ya bu testi bende yaptırmak istiyorum da nerde yaptıklarını bilmiyorum. Üzülme canım sonuçta sana iyi gelmeyen şeyleri hayatından tamamen de olmasa çıkarman gerekecek. Sağlığın ve kilon açısından en iyisi.

biz elticigimle hep dip dibeyizz haha ayni binada oturduugumuz icinn:KK19::KK73:
Yapışık ikiz gibiyiz :KK68:

Günaydın digcem diyemiyorumm bu saate insann utanıyor haha :) ama gececilik boyle biseyyy .. bende hayirlii gunlerr diyimm ozamann :)) Bugün kayinvaldeme gidicemm menüme yansiya bilir haha kayinvalde evinde diyet olmazmiss .. herseyden azar azar artikk yapcak bisey yok :KK43:
Ooo işin zor canım, görümcemiz geldiği için annem şimdi döktürmüştür. ALLAH yardımcın olsun :KK17:

Kaçta gideceksin ki? Benim evde işlerim var canım onları bitirmeden gitmem. Zaten yürüyüşe çıkmak istiyorum akşam, olmazsa yürüyerek giderim :)
bende billmiyorumkii ben daha hazirlanmadim bile goki almaya gelcek. istersen gelirsin

Back
X