- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Tebrik ederim yavrucum, çok sevindim. 7 den kurtuldun sonundaKizzzllllaaaarrrr bunun adi mutluluk :))
Dun regl olunca 700gr birden gitmis resmen of keske bugun olsaydi tarti gunuEki Görüntüle 1463106

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim yavrucum, çok sevindim. 7 den kurtuldun sonundaKizzzllllaaaarrrr bunun adi mutluluk :))
Dun regl olunca 700gr birden gitmis resmen of keske bugun olsaydi tarti gunuEki Görüntüle 1463106
ben çok imreniyorum böyle düzenli menülerinize patroniçemVee işte benimde menüm gelsin.
Sabah 8.15 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir salatalık çay
Ara 2 minik galeta nescafe
Öğlen 12.00 3 kaşık çorba 6 kaşık makarna yağsız salata
Ara elma
Akşam 19.00 1 Izgara tavuk but 1 dilim Ekmek
Ara 2 kare bitter
Su 2.5 lt
spor 30 + 20 dakika yürüyüş
100 jamping yapıcam cezamı dün yapamamistim
buradada kar yağacak dediler ama ben umutlu değilimAynen tatlım şaka gibi![]()
tebriklerKizzzllllaaaarrrr bunun adi mutluluk :))
yine bonibon yine bonibonkızlar dün ki menüm
dün bütün gece sabaha kadar kar yagdı lapa lapa kar bana şans getirir hep
sabah 8.30
kahvaltılık müsli
biraz bonibon
1 avuc karısık çerez
12.00 orta şekerli kahve
13.00 yeşil çay ve birazcık daha bonibon
öğle 14.00
biraz peynir
akşam 17.00
4 kaşık salata
2 karnıbahar kızartma
2 kaşık çorba
2 litre su
yarım saat egzersiz
dün yedim bugün yemedim ki hiç dünde dile getirdim zatenburadada kar yağacak dediler ama ben umutlu değilim
yağmur var zaten
tebrikler
haftaya yansıyacak nasılsa girsinde şişlikler
yine bonibon yine bonibon
cıx olmamış
kankin ceza verecektir sanırım![]()
dün yedim bugün yemedim ki hiç dünde dile getirdim zaten
versin versin bonibna değer mi değerrrrrr![]()
Fotoğraf süper olmuş burdada yağmur var bugünGünaydın çıtır kızlaaaarrr
Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır diye boşa dememişler
Eki Görüntüle 1463103
Bu dahada güzel çok sevindim senin adına.Kizzzllllaaaarrrr bunun adi mutluluk :))
Bonibon bonibon vee kızartma kankin nerdeki seninkızlar dün ki menüm
dün bütün gece sabaha kadar kar yagdı lapa lapa kar bana şans getirir hep
sabah 8.30
kahvaltılık müsli
biraz bonibon
1 avuc karısık çerez
12.00 orta şekerli kahve
13.00 yeşil çay ve birazcık daha bonibon
öğle 14.00
biraz peynir
akşam 17.00
4 kaşık salata
2 karnıbahar kızartma
2 kaşık çorba
2 litre su
yarım saat egzersiz
Adaçayı nı andırıyor ama emin değilimEki Görüntüle 1463172 Kızlar bunun ne bitkisi olduğunu bilen varmı?
evet ebncedeçok ayıp
![]()
annem dağ adaçayı diyolar dediEki Görüntüle 1463172 Kızlar bunun ne bitkisi olduğunu bilen varmı?
Sağol canım, bende emin olamadım ne olduğuna.Adaçayı nı andırıyor ama emin değilim
benim kankim hoptiri yok ne zamandırFotoğraf süper olmuş burdada yağmur var bugün
Bu dahada güzel çok sevindim senin adına.
Bonibon bonibon vee kızartma kankin nerdeki senin![]()
Annenin o tatlı yanaklarından öpüyorum :)evet ebncede
annem dağ adaçayı diyolar dedi
normal adaçayına kıyasla daha agırdır bunun tadı dedi
Sizde de hava kötü, dikkatli gidin canım. Hayırlı yolculuklar ve eltinle bol hasret gidermeceler :)
teşekkür ediyoruz canımcımAnnenin o tatlı yanaklarından öpüyorum :)
ohhh iyi eğlenceler ablam
O zaman 100 jumping jack 20 mekik gelsin sana cezabenim kankim hoptiri yok ne zamandır![]()
Sizde de hava kötü, dikkatli gidin canım. Hayırlı yolculuklar ve eltinle bol hasret gidermeceler :)
Teşekkürler kızlar :)teşekkür ediyoruz canımcım
ohhh iyi eğlenceler ablam![]()
Tebrikler canım.bundan sonrası çabuk gider inşallahKizzzllllaaaarrrr bunun adi mutluluk :))
evet kuzum ya sabah bende şok oldum :) Konya'lılara sürprizEllerine sağlık çok güzel bir resim olmuş herzaman ki gibi. Yalnız çatıları beyaz görünce 3 kez baktım acaba doğrumu görüyorum diyeumarım çok soğuk değildir.
saol tatlım sayenizde hep :) inşallah bida hiç dönmem 7lere :)Tebrik ederim yavrucum, çok sevindim. 7 den kurtuldun sonunda![]()
evet evet pizza ödülüme çok az kaldı :)tebrikler
haftaya yansıyacak nasılsa girsinde şişlikler![]()
canım soylemısler zaten ama ben de cevap verıyım adaçayı. bizde de var limonlu içerim hep :)Eki Görüntüle 1463172 Kızlar bunun ne bitkisi olduğunu bilen varmı?
cok teşekkür ederim :) bide kefiri denedim tadı hazırlar gıbı kotu degıl gayet guzel oldu :) alerjime de çok iyi oldu :)Bu dahada güzel çok sevindim senin adına.
Tebrikler canım.bundan sonrası çabuk gider inşallah