• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben menümü yazmadım sanırım.
Sabah 11.30 4 kaşık yulaf ezmesi bir avuç kadar çerez badem ceviz kuru üzüm

Ara 14.00 1 avuctan az yer fıstığı nescafe

Akşam 17.30 1 kepçe çorba 1 orta boy sulu köfte 1 dilim patatesinden ve 4 kaşık kapuska

Ara 20.00 az çerez yarım armut

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
Guzel olmus kankim bence,ama ben cerezi aksam yemekten korkuyom kalacak vucutta diye,ama bu ara benim de cnm cok istiyo

Yok cnm yemek yapiyorum düzenli ama mesela bugun kofte patates bitti aksam cnm,yarina dolapta bise kalmadi..pirasa ispanak falan yaptigimda masallah pek ilgi gormuyo 5 gun yiom:KK66:
Insan şaşırıyor hergün napicani bende akşam evdekilere mercimek yaptım yarin öğlen evdeyim yeriz kızımla ama o yanına başka bişeyler ister.

Evet maalesef internet ortamı kötü biz o yüzden kapattık evdekini yanlız telefarda var kız ödevi olunca teli pc ye bagliyo usbyle oyle giriyor hal böyle olunca oyun telefonda oynuyo hep gözümüzün önünde sürekli uyarıyorum olan biteni anlatırım dikkatli olak lazım her zaman.
evet şimdi ki çocuklar çocukluklarını yaşayamıyo açıkcası bende çok fazla yaşamadım ama şimdiki nesile göre ben çok yaşamışım diyorum şimdikiler ders biter bitmez hemen oyun dijital yav cocugum bi dışarı cık arkadas edin piknik yapın gülün oynayın hareketlenin ama yok illa o dijitalle yatıp kalkıcaklar..
Allah sonumuzu hayr etsin valla ben korkuyorum şimdiki nesil ne kadar zekiyse bir o kadarda sorumsuz
valla en iyisini yapıyorsunuz evdeki interneti kapatmakla biz mecburuz babamla ikimiz internetten calısıyoruz geceleri özellikle ben bu aralar hep homeoffice calışıyorum internet mecburi bizde
aman ha bilgisayarınızın kameralarını bantlayın ordanda kayıt yapılabiliyorlamışş:eek::eek::eek:
Kuzucummm bitanesin sen. Harika bir kare olmus cok keyifli okumalar. İnsallah su internet sorununuz cozulur de hoş sohbetine tekrar kavusurum :)
senin resimlerini görmesem kendimi bişey sanıcam kuzum :48:
babam bugun cektigim resimleri görünce tekrar resim aşkı kabardı o değilde :48:
inşallah kuzum gerçi beni kötü etkiledi biraz yüklemem heralde telefonuma
yaa özelimize na mahremimize girip sesimizi kayıt etmişler ya bu ne demek...
düşündükçe sinirlerim hopluyo valla..

Bende korkuyorum ama çiğ çerez aldım karışık iyi oluyo akşamları illa bişeyler istiyo canım.

Aa cig daha mi iyi oluyo cnm,ewet aksamlari bana da zor geciyo,insan sanki agzina oyalamalik bise ariyo..
alın benden de o kadar iştahım kesilince ben durdum ama annem getiirince önümüze karısık cerez gidiyo yinede:KK17::KK17:

Aa cig daha mi iyi oluyo cnm,ewet aksamlari bana da zor geciyo,insan sanki agzina oyalamalik bise ariyo..
Kavrulunca tuz falan koyuyolar ya çiğ daha iyi o yüzden bence.
evet şimdi ki çocuklar çocukluklarını yaşayamıyo açıkcası bende çok fazla yaşamadım ama şimdiki nesile göre ben çok yaşamışım diyorum şimdikiler ders biter bitmez hemen oyun dijital yav cocugum bi dışarı cık arkadas edin piknik yapın gülün oynayın hareketlenin ama yok illa o dijitalle yatıp kalkıcaklar..
Allah sonumuzu hayr etsin valla ben korkuyorum şimdiki nesil ne kadar zekiyse bir o kadarda sorumsuz
valla en iyisini yapıyorsunuz evdeki interneti kapatmakla biz mecburuz babamla ikimiz internetten calısıyoruz geceleri özellikle ben bu aralar hep homeoffice calışıyorum internet mecburi bizde
aman ha bilgisayarınızın kameralarını bantlayın ordanda kayıt yapılabiliyorlamışş:eek::eek::eek:

senin resimlerini görmesem kendimi bişey sanıcam kuzum :KK48:
babam bugun cektigim resimleri görünce tekrar resim aşkı kabardı o değilde :KK48:
inşallah kuzum gerçi beni kötü etkiledi biraz yüklemem heralde telefonuma
yaa özelimize na mahremimize girip sesimizi kayıt etmişler ya bu ne demek...
düşündükçe sinirlerim hopluyo valla..
Evet doğru biz hep sokakta oynardik annem eve sokamazdi şimdi nerde eski cocuklugumuz ama çocukları dışarı sık sık çıkarmak gerek bizimkinin ilkokul ogretmeni anne baalariniza söyleyin sizi çanta gibi avm de gezdirmesinler diye haber gonderirdi illa dışarı parka yürüyüşe goturuyoruz yeterli olmasada.

günaydın kızlar :KK68:

dün çok yoğundum sonrasında da halsiz.. aslında sabahtan halsizlik vardı da yoğunluk baskın çıktı kendimi unuttum :KK51:
mevsimsel oluyor herhalde:KK51:

dün kü menüm

sabah 09:00
2 kepekli form bisküvi
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin

öğlen 13:30
ton balıklı sandviç (2 ince dilim light ekmekle)

ara 16:00
2 kuru kayısı
1 avuç kaju fıstık

akşam
5 ceviz
yarım bardak süt
1 avuç kahvaltılık gevreği çerez gibi yedim

spor yok :KK23:
2 lt su içtim

Günaydin kizlar

dün çok yoğundum sonrasında da halsiz.. aslında sabahtan halsizlik vardı da yoğunluk baskın çıktı kendimi unuttum :KK51:

dün kü menüm

2 kepekli form bisküvi
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin

2 kuru kayısı
1 avuç kaju fıstık

akşam
5 ceviz
yarım bardak süt

2 lt su içtim
Nasilsin canim? Yogunluk haricinde hersey yolundadir umarim :)
Menün güzel olmus canim :)

Günaydınlar fıstıklar haftaya güzel başladım inşallah devamı gelir. Bugün nöbetten çıktım ve kalan 3 gün izinliyim cumaya kadar iddialarimizi gerceklestirmemiz gerekiyor herkesin keyfi yerindedir umarım.

dün kü menüm

2 kepekli form bisküvi
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin

2 kuru kayısı
1 avuç kaju fıstık

akşam
5 ceviz
yarım bardak süt

2 lt su içtim
Sanki az olmuş ama sporda yapmamissin. Dikkat et kendine hasta olma canım havalar karışık bu ara.

Günaydin kizlar

Nasilsin canim? Yogunluk haricinde hersey yolundadir umarim :)
Menün güzel olmus canim :)

günaydın canım :KK68:

bi halsizlik var üzerimde ve spor yapmak istemiyorum o_O bugün sıkıca başlıyorum inşallah öyle isteği beklersem biraz zor:oops: jillian bana çok ağır gelmişti ama sonuçlara baktıkça çok hevesleniyorum,bugün tekrar deneyeceğim bakalım :KK51:
hı Ebrucum doğum günümde çiçek geldi karşı taraftan ve içinde 1 tane kırmızı gül vardı.. internetten anlamına baktım şöyle diyor
1 adet Gül: Tanışmanın, tanıdığını görmenin ve hayatınızda en çok değer verdiğiniz insana karşı yapılan en güzel hediye olarak nitelendirilir. Bir gülün gerçek anlamı ise "Size odaklanmış özel sevgi ve hayranlık" ibaresi olarak nitelendirilir.
üzerinde ki notta da iyi ki varsın yazıyordu :KK48:
ben de arayıp teşekkür edip sen de iyi ki varsın dedim :KK23:

Günaydınlar fıstıklar haftaya güzel başladım inşallah devamı gelir. Bugün nöbetten çıktım ve kalan 3 gün izinliyim cumaya kadar iddialarimizi gerceklestirmemiz gerekiyor herkesin keyfi yerindedir umarım.

günaydın Gogom :KK36:
oohh gelsin daha sıkı geçicek bi 3 gün o zaman :KK6: evde olunca çok daha rahat uygulanıyor diyet :KK51:

Oh simdi üc gün rahatsin ne güzel. Tadini cikar rakibecim :KK60:

bi halsizlik var üzerimde ve spor yapmak istemiyorum o_O bugün sıkıca başlıyorum inşallah öyle isteği beklersem biraz zor:oops: jillian bana çok ağır gelmişti ama sonuçlara baktıkça çok hevesleniyorum,bugün tekrar deneyeceğim bakalım :KK51:
hı Ebrucum doğum günümde çiçek geldi karşı taraftan ve içinde 1 tane kırmızı gül vardı.. internetten anlamına baktım şöyle diyor
1 adet Gül: Tanışmanın, tanıdığını görmenin ve hayatınızda en çok değer verdiğiniz insana karşı yapılan en güzel hediye olarak nitelendirilir. Bir gülün gerçek anlamı ise "Size odaklanmış özel sevgi ve hayranlık" ibaresi olarak nitelendirilir.
Ayni durum bende de söz konusu canim, biraz zorlarsan basarirsin. Bende cok sükür dün aksam jilliana basladim tekrar, kaldigim yerden devam ediyorum - bastan baslamayi gözüm yemedi :KK48:
Jillian bitsede kurtulsam diye bakar oldum artik Leylam, o yüzden baslayip baslamayacagini iyi düsün :KK14:
Ay ne romantik :KK68:eniste bey hediyenin hakkini vermis, aferin ona :KK48:
Dogru yoldasiniz kuzum, yakinda adi koyulur :KK22:

Guvenilirliginden eminim desem yalan olur ama takip ediyorum uzun zamandır instagramda sayfası var yorumlardan falan en güvenilir pinnertest gibi geldi bakalım uyguluyorum çıkan sonucu. Blogum var öylesine yazmaya calisiyodum bu testi yaptirinca bira daha sık yazmaya başladım. birelifbirgonca.kadinlarkulubu.com bakmak istersen. Blogspot aslında ama sayfa kadınlar kulübü diye değiştiriyor

Aslında lisedeki derslerde bile goruyoduk bilmediğim bişey değil ama uygulamiyoruz işte. Birde ıspanak aslında demir deposu diye bilinir ama değil çok az demir içeriyor pisince iyice azalıyor.

Pili bitiyodur dediğin gibi canım.

Anladim can umarim dogrudurda bu sekilde beslenmek sana iyi gelir.
ispanakta fazla demir olmadigini biliyordum ah ah ogrenmemiz gereken o kadar cok sey varki

canım öncelikle çokkkk sevindim iyileşmene
gerçekten bi evde kadın hasta oldugu zaman hemen belli oluyo
yazın benimde annem 1 aydan fazla hasta olmuştu ben yemek yapmayı çamaşır yıkamayı bilmem çok kötüydü ya cidden Allahım sizleri başımızdan eksik etmesin hep saglıkla yasayın inşallah da her sey olur zamanla

kızlar kardeşimin telefonu hacklenmiş kardeşimin sesini kayıt etmişler babamı gizli numaradan arayıp dinletmişler baya olaylar oldu ama Allaha şükür herşey yoluna giriyor gibi bende eve gitmeden yürüyüşümü yaptım eve geçmeden menümü yazıyım dedim

sabah 8.30
1 elma püresine 1 tatlı kaşığı ceviz tarcın karısımı yaptım
1 bardak süt

ara 10.00
şekersiz kahve
1 avuc badem

öğlen 14.00
2 yemek kaşığı mısır helvası

akşam 17.00
2 kasık sebzeli bulgur pilavı
2 kasık yogurt
10 tane cin biber
1 kaşık daha helva

eve gidince büyük ihtimal acıkıcam yine 1 elma püresi tarcın ceviiz karısımı yaparım yerim

2 litre su içildi
eve gidince 200 jack 200 ip atlama yaparım
veee 1 saat yürüyüş yaptım hava güzel baya ama soğuk bende incecik şeyler giydim şuan hapşuruyorum :KK48:

Kesinlikle evin diregi hanimlar.bendr kendimi kötü hisseettimm.
Hacklenme konusunu ise hic anlamis degilim insanlarimizin cok bok vakti varda ugrasmi arıyorlar ne bilim kendilerini ispatlamayami calisiyorlar anlayamıyorum.
senin baban anlayisli olabilir ama anlayisli bi ailesi olmayan biri ne kadar zor durumda kalabilir hic düşünülmüyor malesef.
ben yas gozetmeksizin oyunlara cok fazla vakit ayirilmasindan yana degilim hele pc oyunlarina tel le bi nevii zaten kisitli oyunlar olabiliyor.
herneyse umarim yoluna girer hersey.

Sagoll Canim ama menulerimi paylasmak isterim fazla sohbete katilamiyorum ama menülerimi yazarim:))

Nasil istersen tatlim katiliminin azligi cok az olursa mecburen izin vermek zorunda kaliriz cunku diget arkadaslara haksizlik etmis oluRuz.

tabi kii siz isteyin biz çekelimm :KK48:
ne güzel işte git kitap oku sende çek bak çok güzel oluyo :KK48:

Püfff bende seri ile birlikte 12 tane yeni kitap aldim ama halaa 1 kitabin yarisindayim

ya ben internetle içli dışlıyım işimden dolayı biliyorum az çok yapabilcekleri şeyleri
ama bu çabayı başka bişeyler için sarf etseler Türkiyemiz daha iyi yerlere gelirdi..
bundan 3-4 yıl önce yine bi oyun oynayan cocugu öldürmüşlerdi taşla kafasını ezmişlerdi onuda haclemişlerdi..
ya oyunlar çok tehlike aman çocuklarınıza yasak edin farklı ugraslar verin yada oyun oynuyosa bile sürekli gözetim altında tutun ben fark etmesem kardeşim saklıycaktı mesela o yüzden çok dikkatli olmak gerek zaman o kadar kötü ki insanlar acımasız
Allah kötüye fırsat vermesin inşallah...

Oyunlarda kasinanda cok be güzelim.

B3nimdr erkrk kardesim oyunlar oynuyor bildigin av pesinde olanlar oluyor
Allah islah etsin ne diyimm

merhaba
sanırım kuralları kabul ettim diyede yazmam gerekiyormuş onu atlamışım galiba neyse şimdi bugünkü menümü yazıyım tavsiyelerinizi bekliyorum :))
sabah :beyaz peynirli yumurta yanında bir şey yemedim
öğlenden önce iki tane form bisküvi
öğlen:bir kase kadar nohut yemeği biraz turşu çok çok az pilav
öğlenden sonra sınavım vardı sınavdan önce bir bardak çorba içtim.Sınavda bir ara beynim durdu iki tane minik şeker yemek zorunda kaldım
akşam:mercimek çorbası ve tavuklu bamya yemeği yedim

çok fazla su içemedim ama akşama kadar 1.5lt ye tamamlarım inşallah spor olarakta biraz yürüdüm
bugün böyleydi :))

Arkadaslar gerrkli seyleri iletmis zaten ama senin katilimin yeterli olmayacak sanirim

Ohh ne guzel keyfini cikar tatlim
brn bugun biraz huysuzum yaa ne bilim hic bisi yapasim yok havalardan olsa gerek

Bak bak ne romantik
kendisinin 1 gülün anlamini bilerek gonderdiginden supheliyim ama :))
erkekler pek dikkat etmez boyle seylerr

Ah su flort donemleri ne heyecanlı zamanlar yahu

Kavrulunca tuz falan koyuyolar ya çiğ daha iyi o yüzden bence.

Evet doğru biz hep sokakta oynardik annem eve sokamazdi şimdi nerde eski cocuklugumuz ama çocukları dışarı sık sık çıkarmak gerek bizimkinin ilkokul ogretmeni anne baalariniza söyleyin sizi çanta gibi avm de gezdirmesinler diye haber gonderirdi illa dışarı parka yürüyüşe goturuyoruz yeterli olmasada.
evet annemde bize kızıyo kalkın gidin çıkın dışarı yürüyüş yapın konuşun iki kardeş diye zaten annem böyle diye diye biz yürüyüşe alıştık kardeşimle daha cok vakit geçiriyorum artık önceden ödevlerini yaptırır tamam görevim bu kadar derdim şimdi nerdeyse herseyi birklikte yapıyoruz ikiz gibi olduk hatta blog bile actık :48:
geçen sene web sitemiz vardı ama kapattık bütün herşeyiyle ben ugrasınca kaldıramadım blog actık bizde cuma günü hatta ikikardesinhayalleri.blogspot.com.tr ben dikiş bildigim için dikiş kısımlarını ben yazıcam diğer kısımlarını kardeşim yazıcak instagramada okugumuz kitaplarla ilgili resimler koyuyoruz
demem o ki sizin gibi bilinçli anneler babalar olunca insan güzel şeyler yapıyor ama diğer türlü luzumsuz boş işlerin peşinden kosuyo insanlar
umarım çok geçmeden bütün ebeveynler sizin gibi bilinçli olurlar...
Anladim can umarim dogrudurda bu sekilde beslenmek sana iyi gelir.
ispanakta fazla demir olmadigini biliyordum ah ah ogrenmemiz gereken o kadar cok sey varki

Kesinlikle evin diregi hanimlar.bendr kendimi kötü hisseettimm.
Hacklenme konusunu ise hic anlamis degilim insanlarimizin cok bok vakti varda ugrasmi arıyorlar ne bilim kendilerini ispatlamayami calisiyorlar anlayamıyorum.
senin baban anlayisli olabilir ama anlayisli bi ailesi olmayan biri ne kadar zor durumda kalabilir hic düşünülmüyor malesef.
ben yas gozetmeksizin oyunlara cok fazla vakit ayirilmasindan yana degilim hele pc oyunlarina tel le bi nevii zaten kisitli oyunlar olabiliyor.
herneyse umarim yoluna girer hersey.

Nasil istersen tatlim katiliminin azligi cok az olursa mecburen izin vermek zorunda kaliriz cunku diget arkadaslara haksizlik etmis oluRuz.

Püfff bende seri ile birlikte 12 tane yeni kitap aldim ama halaa 1 kitabin yarisindayim

Oyunlarda kasinanda cok be güzelim.

B3nimdr erkrk kardesim oyunlar oynuyor bildigin av pesinde olanlar oluyor
Allah islah etsin ne diyimm

Arkadaslar gerrkli seyleri iletmis zaten ama senin katilimin yeterli olmayacak sanirim

Ohh ne guzel keyfini cikar tatlim
brn bugun biraz huysuzum yaa ne bilim hic bisi yapasim yok havalardan olsa gerek

Bak bak ne romantik
kendisinin 1 gülün anlamini bilerek gonderdiginden supheliyim ama :))
erkekler pek dikkat etmez boyle seylerr

Ah su flort donemleri ne heyecanlı zamanlar yahu
aynen canım evin direği erkektir deselerde erkeği ayakta tutanda evi ayakta tutanda ilişkiyi ayakta tutanda hep kadın
boşa dememişler dişi kuş kurar yuvayı diye
Allahım ıslah eylesin dediğin gibi hemşom
ama 1000 nasihatten iyiymiş 1 musibet
şimdi okuldan eve 5 de geliyo kardeşim hadi abla yürüyüşe diyo :48:
parkta yürürken bagırdı ohhhh be kurtuldum oyundan gercekten dünya varmış diye farkına vardı nasıl bi kötülük yaptıgını kendine
erkekler özellikle bir dönem kendilerini cok veriyo oyuna canım ya bu kaçınılmaz oluyo
dediğin gibi anlayışlı olmayan bi aileye olsaydı aile faciasına kadar giderdi olay seslerimizi kayıt etmişler bu yenilir yutulur birşey degil..
ama hemen babam kartı kapattırdı yeni kart aldı bende herseye format attım bilgisayarlar telefonları elden geçirdim taradım
bişey olurda bi daha direk polise gidicez şimdilik şükürler olsun birşey yok umarım böylelikle kapanır
benim korktugum şey kredi kart bilgilerimize erişip kredi kartımızıda ele geçirmeleriydi ama gördüğüm kadarıyla bu hackerlar o kadar kapsamlı profesyonel degilller yeni yetme belli
kışın başlarında bizim şirket hesaplarımız haclenmişti mahkeme kart işlemlerinde süründük resmen ama Allahıma şükürler olsun olmadı öyle bişey bu sefer.
aman diyim hemşom uyar kardeşini

Ooo romantizmin gözüne vurmuş hadi hayırlısı.
günaydın Gogom :KK36:
oohh gelsin daha sıkı geçicek bi 3 gün o zaman :KK6: evde olunca çok daha rahat uygulanıyor diyet :KK51:
Inşallah canım artik 67 yi görmem gerek bu ay

evet annemde bize kızıyo kalkın gidin çıkın dışarı yürüyüş yapın konuşun iki kardeş diye zaten annem böyle diye diye biz yürüyüşe alıştık kardeşimle daha cok vakit geçiriyorum artık önceden ödevlerini yaptırır tamam görevim bu kadar derdim şimdi nerdeyse herseyi birklikte yapıyoruz ikiz gibi olduk hatta blog bile actık :KK48:
geçen sene web sitemiz vardı ama kapattık bütün herşeyiyle ben ugrasınca kaldıramadım blog actık bizde cuma günü hatta ikikardesinhayalleri.kadinlarkulubu.com.tr ben dikiş bildigim için dikiş kısımlarını ben yazıcam diğer kısımlarını kardeşim yazıcak instagramada okugumuz kitaplarla ilgili resimler koyuyoruz
demem o ki sizin gibi bilinçli anneler babalar olunca insan güzel şeyler yapıyor ama diğer türlü luzumsuz boş işlerin peşinden kosuyo insanlar

aynen canım evin direği erkektir deselerde erkeği ayakta tutanda evi ayakta tutanda ilişkiyi ayakta tutanda hep kadın
şimdi okuldan eve 5 de geliyo kardeşim hadi abla yürüyüşe diyo :KK48:
parkta yürürken bagırdı ohhhh be kurtuldum oyundan gercekten dünya varmış diye farkına vardı nasıl bi kötülük yaptıgını kendine
erkekler özellikle bir dönem kendilerini cok veriyo oyuna canım ya bu kaçınılmaz oluyo
dediğin gibi anlayışlı olmayan bi aileye olsaydı aile faciasına kadar giderdi olay seslerimizi kayıt etmişler bu yenilir yutulur birşey degil..
ama hemen babam kartı kapattırdı yeni kart aldı bende herseye format attım bilgisayarlar telefonları elden geçirdim taradım
bişey olurda bi daha direk polise gidicez şimdilik şükürler olsun birşey yok umarım böylelikle kapanır
benim korktugum şey kredi kart bilgilerimize erişip kredi kartımızıda ele geçirmeleriydi ama gördüğüm kadarıyla bu hackerlar o kadar kapsamlı profesyonel degilller yeni yetme belli
kışın başlarında bizim şirket hesaplarımız haclenmişti mahkeme kart işlemlerinde süründük resmen ama Allahıma şükürler olsun olmadı öyle bişey bu sefer.
Blogunuz hayirli olsun canim, bol takipcileriniz olur insallah :)
Kuzum Allah kardesinizle aranizi hic bir zaman bozmasin, masallah cok güzel anlasiyorsunuz :nazar:
Benim kardesimle aramdaki yas farki biraz fazla oldugu icin pek gecinemiyoruz maalesef :KK42: ama ilerde büyüyünce düzelecegini düsünüyorum. Allah nazardan saklasin bitanem, yalan yok özendim. Abla kalk hadi yürüyüse demesi bile cok güzel birsey, birbirinizin kiymetini bilin. Insallah bende kardesimle kedi köpek gibi olmayi birakirim günü gelince...

evet annemde bize kızıyo kalkın gidin çıkın dışarı yürüyüş yapın konuşun iki kardeş diye zaten annem böyle diye diye biz yürüyüşe alıştık kardeşimle daha cok vakit geçiriyorum artık önceden ödevlerini yaptırır tamam görevim bu kadar derdim şimdi nerdeyse herseyi birklikte yapıyoruz ikiz gibi olduk hatta blog bile actık :KK48:
geçen sene web sitemiz vardı ama kapattık bütün herşeyiyle ben ugrasınca kaldıramadım blog actık bizde cuma günü hatta ikikardesinhayalleri.kadinlarkulubu.com.tr ben dikiş bildigim için dikiş kısımlarını ben yazıcam diğer kısımlarını kardeşim yazıcak instagramada okugumuz kitaplarla ilgili resimler koyuyoruz

şimdi okuldan eve 5 de geliyo kardeşim hadi abla yürüyüşe diyo :KK48:
Saolasın canım inşallah herkes bilinclenir dediğin gibi.
Blogunuza baktım şimdi çok güzel olmuş şirin ötesi hatta emeklerinize sağlık ilk izleyicinizde ben oldum uğurlu gelir inşallah.

20150331_084457.webp
Biraz tepetaklak olmuş ama neyyssee

Back
X