evet annemde bize kızıyo kalkın gidin çıkın dışarı yürüyüş yapın konuşun iki kardeş diye zaten annem böyle diye diye biz yürüyüşe alıştık kardeşimle daha cok vakit geçiriyorum artık önceden ödevlerini yaptırır tamam görevim bu kadar derdim şimdi nerdeyse herseyi birklikte yapıyoruz ikiz gibi olduk hatta blog bile actık

geçen sene web sitemiz vardı ama kapattık bütün herşeyiyle ben ugrasınca kaldıramadım blog actık bizde cuma günü hatta ikikardesinhayalleri.kadinlarkulubu.com.tr ben dikiş bildigim için dikiş kısımlarını ben yazıcam diğer kısımlarını kardeşim yazıcak instagramada okugumuz kitaplarla ilgili resimler koyuyoruz
demem o ki sizin gibi bilinçli anneler babalar olunca insan güzel şeyler yapıyor ama diğer türlü luzumsuz boş işlerin peşinden kosuyo insanlar
umarım çok geçmeden bütün ebeveynler sizin gibi bilinçli olurlar...
aynen canım evin direği erkektir deselerde erkeği ayakta tutanda evi ayakta tutanda ilişkiyi ayakta tutanda hep kadın
boşa dememişler dişi kuş kurar yuvayı diye
Allahım ıslah eylesin dediğin gibi hemşom
ama 1000 nasihatten iyiymiş 1 musibet
şimdi okuldan eve 5 de geliyo kardeşim hadi abla yürüyüşe diyo

parkta yürürken bagırdı ohhhh be kurtuldum oyundan gercekten dünya varmış diye farkına vardı nasıl bi kötülük yaptıgını kendine
erkekler özellikle bir dönem kendilerini cok veriyo oyuna canım ya bu kaçınılmaz oluyo
dediğin gibi anlayışlı olmayan bi aileye olsaydı aile faciasına kadar giderdi olay seslerimizi kayıt etmişler bu yenilir yutulur birşey degil..
ama hemen babam kartı kapattırdı yeni kart aldı bende herseye format attım bilgisayarlar telefonları elden geçirdim taradım
bişey olurda bi daha direk polise gidicez şimdilik şükürler olsun birşey yok umarım böylelikle kapanır
benim korktugum şey kredi kart bilgilerimize erişip kredi kartımızıda ele geçirmeleriydi ama gördüğüm kadarıyla bu hackerlar o kadar kapsamlı profesyonel degilller yeni yetme belli
kışın başlarında bizim şirket hesaplarımız haclenmişti mahkeme kart işlemlerinde süründük resmen ama Allahıma şükürler olsun olmadı öyle bişey bu sefer.
aman diyim hemşom uyar kardeşini