- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesim 14 yasinda canim, genc kiz olma yolunda olsa da benim gözümde hala kücücük benim tatli minigim. Hani nasil anne baba icin evlatlari hic bir zaman büyümez ve hep cocuk olarak kalir, kardesimde benim icin aynen öyle. Amin gülüm amin, Rabbim onlarin acilarini bizlere yasatmasin.Oyy kiyamam sana kardesin kac yasinda kuzum?
biraz zaman gecsin dahada farkina varacaktir.
kiz ne diyorum erkek kardesimle yillarca anlasamadik simdi can cier kuzu sarmasiyiz.Allah basimizdan eksik etmesin onlAri.
bazen diyorumki anneme bisey olsa kardeslerim sadece anneden öz olmus olsa bile babalarina birakmam onlarda benimle kalmak isterler zaten. tabi boyle bi durumu Allah yasatmasin.
Kizlar takimdaki bu durumlar icin ben fazla kati olmak istemesemde diger arkadaslarada yaoilan haksizlik nedeniyle kati olmak zorunda kaliyorum.
bunun icin bir kac hafta once bi dunya seylere basvurduk ebru takibe aldi mecburi izinlere cikardik.
suan takimda 13 14 kisiye yakiniz ama yarisi izinde evet nazilari mecburi ama bazilarini bizler yazmak zorunda kaldik.
ama sunuda dusunmeliyiz ki izinden donen kisinin kilosunun yuzdesi 2 ye bölünüyor hatta 3 haftadan fazlaysa daha fazlaya bölünüyor yani buda yuzdeyi inanilmaz düşürebiliyor ve sonuc olarak takim olarakda bi basariya ulasamiyoruz. Kisisel basari elde eden kisilerin takim olarak beklentileri malesef suya düşüyor.
Takimin kurallarini okuyarak kabul ederek geliyorlar yok ben bilmiyordum vs debmesinin luzmu yok ayrica ilk sayfada kurallar hep var unutulan bisey olursa bakilabiliR.
Goncacim gelen gelir gelmeyenin durumuna bakilir uyarilara bakilir duruma gore diskalifiye edilir. Zaten takim kurallarinda belli bi yerden sonra takim kaptani karar verebiliyor.
Kuzum izinli yaza yaza takimin yarisini izne gonderdik
Menun cok guzel olmus canim, hafif ve saglikli, ay ben su jilliani pek yapamadim. Bir iki kereden sonra biraktimcok agir geldi bana, ama yapabilenlere olumlu sonuclar verebilecek bir alternatif. Squat cok faydali. Ilk hafta deli gibi yaptim, popom yukari dogru cekildi sekil aldi ayol
dik ve yukarda duruyo. Ama her zamanda yapamiyorum. Mekik kolay geliyor bana.
Elektriklerin kesilmesi kötu olmus bu arada.
Kizlar
Kuzenimin doğum günü bugun buyuk bi ihtimallr aksam bisiler yapacagiz.
Ben sinemaya tek gidecegim az sonra cikip gidecegim aksamda kuzenlerle olcaz.bi aksilik cikmazsa tabiki.
Hava misss degerlendirmek lazimm
Kardesim 14 yasinda canim, genc kiz olma yolunda olsa da benim gözümde hala kücücük benim tatli minigim. Hani nasil anne baba icin evlatlari hic bir zaman büyümez ve hep cocuk olarak kalir, kardesimde benim icin aynen öyle. Amin gülüm amin, Rabbim onlarin acilarini bizlere yasatmasin.
Evet canim menü paylasanlari takip ediyorum, katilimi yüksek olan arkadaslar zaten eksiksiz menülerini paylasiyorlar. Bazilarida 100 kere sunu söyle yaparmisin lütfen diye rica etmeme ragmen kafalarina göre takiliyorlar... diyecek birseyim yok. Herkes kendinden sorumlu ve cani istemiyorsa, bu isi ciddiye almiyorsa yapmasin amma velakin bizleride burda oyalayip bos yere vaktimizi calmasin! Gercekten benimde sinirlerim zipliyor, onca emek harciyoruz, cabaliyoruz sonra biri "lay lay lom, benim icin hava hos. Istedigimi yaparim" edasiyla geliyor bütün takim haksizliga ugruyor.
Ya ben her bos animda buraya göz atiyorum, goncanin da dedigi gibi aileme ayiracagim vakitten calip burayla ilgileniyorum. Esim söyleniyor bazen benimle ilgilenmiyorsun diye ama ben ona bile tatli dille kabul ettiriyorum... Gel gör ki millet keyfinin pesinde
Canim kaptanim ve tatli yardimcisi sizden rica ediyorum gercekten bu soruna bir cözüm bulun. Kati kurallar koyun, uymayaninda icabina bakin...
Ay hic bu kadar sert konusmamistim, sinirlerim bozuldu gülsem mi aglasam mi bilemedim![]()
bazen gecede kalkıyorum ama genelde cok gec uyudugum için sabah kalkıyorum haklısın ama herkesin bünyesi farklı farklıInsallah kuzum
Kiz sen sabah wc kalkiyormussun ben yatmadan icsem uykumdan on defa uyanirim. Herkesin bunyesi bir degil hemsom.
hangi filme gideceksin hemşomKizlar
Kuzenimin doğum günü bugun buyuk bi ihtimallr aksam bisiler yapacagiz.
Ben sinemaya tek gidecegim az sonra cikip gidecegim aksamda kuzenlerle olcaz.bi aksilik cikmazsa tabiki.
Hava misss degerlendirmek lazimm
Harbiden yaa farka bak,once anlamadim zaten kafam gec basti
Canimmmm yine guldurdun beni walla yaaa,bu arada tarifleri paylasmak cok iyi fikir cnm,icecek olarak sut ve tarcin iseyariyo gercekten ama bn cok sewmiom,salata konusuna gelince cnm ben diyet yapmazken de salatasiz sofraya hic oturmadik esimle,o yuzden cesit cok..Parfym40261059 .!.:Ayy öylemii mesajmiydi okudugun? O okudum cay koydum, sen de okudum cay koydum deyinceNe merakliyim bende eksik kal degilmi
Önemli birsey kacirmamisim ki arada
Bende okudum kahve iciyorum simdi.
Olsun ama senin sonuclari hepimiz merakla bekliyoruz o yuzden dayan kaptanimÜhüüüüüü sen yine tadina bakmissin ben onuda yapamıyorum şeker yememem lazım 3 ay![]()
Evet kuzum tuttum kendimi ve bitti cok sukur suan eve gidiyorum. Yarin da yemek kursum var ama ondan korkmuyorum insallah :)Aferin pembisim iyi tutmussun kendini, ben olsam dayanamayabilirdim
Kiz sakin baska resim atma, gözümün ucuyla baktim digerlerini görürsem dayanamam
Hatiralara sahip cikman cok güzel canim![]()
Elektrik geldi,bi daha gitmeden yazim kacim..
sabah 7.30
1 kase musli
ara 9.30
yesil cay
10.30
kahve
ogle 13.00
1 simit,1 dilim peynir
3 zeytin,domates
ara 14.00
kahve
Ara 15.00
activia
aksam 17.00
2 sosis,yarim dilim ekmek
2 dilim peynir,domates
ara 19.00
1 cupcake krema falan yok
2litre bitti daha icerim
kizlar 8 dakikada gobek eritme vieosunu buldum ve basladim zeynep onermisti sanirim,8 dakika ama dile kolay ben 4. Dakikada pert oluyom,bi de gariptir karin kaslarim diil boynum cok agriyo,belki de yanlış yapuyorumdur biseyi,leslue yaptim bugun 1 mil,20 mekik,20 dakika zumba,bol merdiven.2 km yuruyus
Kendi sakinligime hayran kaldim zaten.:) tabi herkes iyisini güzelini ister ama bukadarini hayatimda gormedim ben haha :))Ahahh anlattigin seylerfe cok tanıdık kuzum.
Annemin 2. Evliliginden 2 cocugu var.
Ilki kiz ve aramizda 15 yas var :))
daha yeni yurumeye baslamisti ben onu gezmelere götürürdüm parmaklarda ojeler süslemeler falan herkes bayilirdi.
ona o kadar cok ben baktimki bana anne diyordu.malesef okuldu isti ayrildik ama hala ayniyiz annem bi isin ivinden cikamiyorsa beni arar ben hallederim frna inatcidirda. Hem bana benziyor ikinci zeynep diyebiliriz.:))umarim sizin aranizda eskisi gibi olur tatlim
uu cok sakin kalmissin yavrum yaa
Oda herseyin iyisi olsun istiyordur ondan kaararsiz kalmıştır ama olan yandaslara oluyor
Burasi bagimlilik yapıyor sekerim hele telden giriyorsan dahada bagimlilik yapiyor
Olur tabi bende salataya yeşil mercimek, buğday koyarım bazen birde nar tanesi yada elma dilimliyodum. Mesela somon cupra gibi balıklar ertesi gune kalınca roka marul maydanoz tere vs salatayla karistir hatta balığa bol limon karabiber ekle öyle karistir süper oluyo. Pırasanın yeşil kisimlarini ince kiyipaz yağda kavur yumurta kır çok pratik oluyor.Fıstıklar diyorum ki
Bazen hani diyete uygun yiyecek içecek tarzı tariflerimizi paylaşalım da gelecek öğüne ne yesem ara öğünde ne içsem diye düşünmeyelim. Uygun birşey bulamayınca hazırda gidipte ağır yemekleri kurtarıcı olarak görüpte yemeyelim diye. Salata tariflerinize talibim![]()
Bak şimdi sende bozma sinirlerini boşver cozcez bi şekilde.Kardesim 14 yasinda canim, genc kiz olma yolunda olsa da benim gözümde hala kücücük benim tatli minigim. Hani nasil anne baba icin evlatlari hic bir zaman büyümez ve hep cocuk olarak kalir, kardesimde benim icin aynen öyle. Amin gülüm amin, Rabbim onlarin acilarini bizlere yasatmasin.
Evet canim menü paylasanlari takip ediyorum, katilimi yüksek olan arkadaslar zaten eksiksiz menülerini paylasiyorlar. Bazilarida 100 kere sunu söyle yaparmisin lütfen diye rica etmeme ragmen kafalarina göre takiliyorlar... diyecek birseyim yok. Herkes kendinden sorumlu ve cani istemiyorsa, bu isi ciddiye almiyorsa yapmasin amma velakin bizleride burda oyalayip bos yere vaktimizi calmasin! Gercekten benimde sinirlerim zipliyor, onca emek harciyoruz, cabaliyoruz sonra biri "lay lay lom, benim icin hava hos. Istedigimi yaparim" edasiyla geliyor bütün takim haksizliga ugruyor.
Ya ben her bos animda buraya göz atiyorum, goncanin da dedigi gibi aileme ayiracagim vakitten calip burayla ilgileniyorum. Esim söyleniyor bazen benimle ilgilenmiyorsun diye ama ben ona bile tatli dille kabul ettiriyorum... Gel gör ki millet keyfinin pesinde
Canim kaptanim ve tatli yardimcisi sizden rica ediyorum gercekten bu soruna bir cözüm bulun. Kati kurallar koyun, uymayaninda icabina bakin...
Ay hic bu kadar sert konusmamistim, sinirlerim bozuldu gülsem mi aglasam mi bilemedim![]()
Yapma canım süte tarçın yada kakao at iç istegini bastirsinBugünkü menüm
sabah 7.30
iki kepek ekmek
4 dilim tavuk salami
marul .. ( ekmek Arası)
Ara 17.00
iki tane cikolata ( lindor )
regl yolda dayanamadimmm ..
18.00
Iki tane yumurta
3 dilim tavuk salami
2 litre su
Spor yok .. malesef dayimin dogum gunu var oraya gidicem zamanim yok gece calisicam çünkü.. aksam meyve yiye bilirim canım hic meyve istemiyorcikolataaaa istiyorr sütlü cikolataaaa .. yemek yemiyim bütün gun cikolata yiyimm
(((
Canim kankicim bunlar geçici tatlı krizleri . Bende bugün Albeni çikolatadan bir ısırık aldım ama çok pişman oldumBugünkü menüm
sabah 7.30
iki kepek ekmek
4 dilim tavuk salami
marul .. ( ekmek Arası)
Ara 17.00
iki tane cikolata ( lindor )
regl yolda dayanamadimmm ..
18.00
Iki tane yumurta
3 dilim tavuk salami
2 litre su
Spor yok .. malesef dayimin dogum gunu var oraya gidicem zamanim yok gece calisicam çünkü.. aksam meyve yiye bilirim canım hic meyve istemiyorcikolataaaa istiyorr sütlü cikolataaaa .. yemek yemiyim bütün gun cikolata yiyimm
(((
Gogocum canım teşekkür ederim paylaştığın için. Yumurta omleti ve yoğurt ile bir hal oldum. Buğdaylı narlı salatayı da deniycem pırasalıyı da. Yalnız baharatı fazla kullanamıyorum bir süredir bende gastrit sorunu var, tuzu da pek sevmiyordum zaten. Tam tatsız tuzsuz yiyorum.Olur tabi bende salataya yeşil mercimek, buğday koyarım bazen birde nar tanesi yada elma dilimliyodum. Mesela somon cupra gibi balıklar ertesi gune kalınca roka marul maydanoz tere vs salatayla karistir hatta balığa bol limon karabiber ekle öyle karistir süper oluyo. Pırasanın yeşil kisimlarini ince kiyipaz yağda kavur yumurta kır çok pratik oluyor.
Bak şimdi sende bozma sinirlerini boşver cozcez bi şekilde.
Menü, su, spor hepsi süper :)Menümü yazayım bende.
Sabah 9.00 1 haşlanmış yumurta 2 dilim mayasız ekmek 1 tk diyabet reçeli 1 dilim peynir
Öğlen 12.00 2 parça siyah et yağsız tavada baharatlı 1 bardak kefir
Ara 15.00 yarım armut az çerez
Akşam 19.00 1 dilim fırında somon bol bol salata 2 kaşık pırasa yemeği
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş