Günaydın kızlar

Öğlen oldu aslında ama ben daha yarım saat önce (11:30 - 1 saattir ne yazıyorsam

) kalktım

Akşam düğünden sonra gençler sabahladık, sohbet öyle güzeldi ki zaman hemen geçmiş. 06:30 da yattım o nedenle henüz tel gözüm kapalı
Fitwell sagolsun pannggg diye caliyor adim hedefim doldugunda ve alkis kopuyor

Otomatik olarak yapiyor. Tlf sesini Cuma gunu kismayi unutmusum isteyken caldi herkes bana dogru bakiyor. Tabii ben hic orali olmayip tavani seyrediyodum. 10 000 adima ayarladim. Hergun olmuyo tabi

bazen 5000 de kaliyorum.
Acikti canim marketler. 5 te kapatiyo bugune özel. Evet benzin istasyonlarinda cips turu seyler bulunuyor iki kat fazla fiyata veriyolar bide. Aman cips fln istemem zaten onlarin olsun. Yesilliklerim ve yagsiz gidalarim yeter bana
Ne güldüm o iş yerinde tebrik mesajına

Sizde her pazar açık oluyor mu canım? Aynen haklısın benzinliklerde sadece bize yaramayan abur cuburlar var ve dediğin gibi iki katı fiyatına.
Iddialara katilmayan bitek ben mi varim

Ya iddiayi kazaniyim diye inat ederim simdi midem strese hic gelmiyor. Boga burcu olmanin inatcilik ayricaligi

Ben kendi yagimda kavrulayim en iyisi, relaxx
Sıkma kendini balım sonra stresten rahatsızlanırsan üzülürüm. Sen bize lazımsın
Hedefim 1 kilo vermek olsa az mı olur ödül de küçük porsiyon mantı olsaaaa :))
Canım benim tatil yerleriyle ilgili hiç fikrim yok bilmiyorum yani ondan karar veremiyorum zaten

(
Tamam canım alıyorum seni de listeye ama 1 kilo çok gibi geldi bana? Hoş benim hedefimde 900 gr., 1 kiloyla aynı sayılır ama ben ulaşabileceğimden şüpheliyim

kendine güveniyorsan helal olsun
Canım mesela Antalya Lara'da ki otelleri tavsiye ederim, en son delphin imperiale gitmiştik ve çok memnun kaldık. Öyle fazla gürültü patırtı istemem diyorsan butik otellere bak. Istanbul tarafında yeşillik içerisinde çok güzel yerler var. Fatmagülün suçu ne dizisinde Kerim'le bir butik otele gitmişlerdi, orası mesela benim hayalım

Birde Datça da sabrinas house
kızlar sizin hedeflere bakmadan yazmıştım yorumumu gördüm ki en yüksek hedefi ben koymuşum tehlikeli mi düşüreyim mi ?
Bir de bence ödüller bireysel olmalı çünkü herkesin canının çektiği şey farklı. Siz 1 dilim baklavayı ödül koysnız bana bi motivasyon etkisi olmaz mesela çünkü pek ilgilenmem baklavayla
Bireysel ödüller olabilir, ya ben ödül konusunda çok kararsız kaldım

sütlü tatlıyı çok severim ama beni de pek gaza getirmiyor. Burda Türkiye de ki gibi her köşede pastane yok ki girip tatlımı yiyeyim, eh yapmaya da ben üşeniyorum zaman zaman... Benim ödülümün hazır birşey olması gerek
E-brulim
canım benim hedefim -1 000 gr
yani 76,9 olmak :) listeye eklersen sevinirim.
Tamam canım
Tatlim sagol,indirdim hemen ama yerimden kalkmamama ragmen sadece 4 adim saydi elimde biselwr yaziyodum cunku,ssallanmalari da algılıyor. .bbi de orda kalori yaziyo gunluk yakman gereken bn bilmiom ki ne kadar kalori aldim verdim sen yaziyomusun oraya kalori hesabini
Wembam onu bende test ettim, jumping jack yaparken elimdeydi telefon bir baktım onları da saymış sonra salladım elimde biraz ve onları da adım olarak saydı. Aşırı sallanmaları adım olarak sayıyor. Benim kullandığım uygulamanın adı stepz, sadece adımlarımı sayıyor. Kaloriler için lifesum uygulamasını kullanıyorum, o mesela ilk kayıt olduğunda soruyor kilonu boyunu ve hedefine ne kadar zamanda ulaşmak istediğini, ona göre de sana günlük kalori miktarını hesaplıyor. Fitwell'in açılması uzun sürüyordu

anlaşamadık ayrıldık
Canım sen atlatmışsın o dönemleri,

kına gecesi için aklıma arapça yazı yazmak falan geldii
Çok hoş olur gülüm

sonra bizde resim isteriz
Sabah 6 buçuğa kadar yediklerimden sonra kötünün de ötesi oldu
Waow bu daha cezbedici gizemli cok güzel olmus :)
Ellerine ssglik Ebrucum noktayi koymussun yani :)
Menun kötü görünmüyor cok iyi olmus bence :)
Teşekkür ederim canım
İnşallah motive eder iddiamız bizi, tek isteğim bu
Menüm bana niye kötü geldi ki o zaman
günaydın hanımlarrrr ben geldimm iznim bitti çok şükür döndüm aranızaa

nasılsınız
Günaydın kankim hoşgeldin, umarım bu sefer ki gelişin kalıcı olur
Ziyanı yok bende bazen fafaratam diyorum

sen sadece fafa da yazsan tata da yazsan ben anlarım artık
69 kiloyla döndüm bende regl zamanım ama gene de sanırım aldım kilo

fark ne kadar ki canım?
Haha değil mii , bir keresinde de suyumu ogün kaydetmeyi unutmuştum. Bu gidişle susuzluktan vucudun kuruyacak mesajı gelmişti

iyi ya sevdim ben Fitwelli
Günaydın kızlar
Bu sabah limonlu suyumu içmedim denemek için. Bir tane çift kaşarlı sucuklu tost yedim mideme oturdu. Uzun zaman oldu yemeyeli. Yağlı geldi sanki. Günün diğer yarısında dikkat etmeliyim aşırıya kaçmamaya. Bu akşam çalışacağım için spor kaldı. Ama koşuşturmaca da bir spor türü benim dünyamda
Kurudun kurudun

Kuzum dikkat et kendine mide hafif yemeğe alıştığı için birden yüklenince rahatsız olabiliyor. Benimde başıma geldi son günlerde. Yalnız en çok hoşuma giden istesemde eskisi kadar çok yiyememem

eee mideyi küçülttük bir kere