- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
Aslinda her aksam yapiliyor, sende cuma aksam yaparsin :)
Aynen canim baska bi aksam yapicamm
Saol canim evet emziriyorum zaten hic siyah cay icmiyorum tatlim cok nadir hep rezene papatya veya melisa cayi iciyorum bebekler icin ozel yapilan caylardan. Cok zorda kaldigimda denedim sabun da tavsiyen icin tesekkurler. Artik yardim almadan yapmasi lazim aslinda zeytinyagi iciriyorum artik sonra bekliyorum![]()
Cok guzel canim.
Birde gecici çözümler olmasin insallah duzelir tatlim.sadece cay olarak degil yemek olarakda dikkat et.
Kesinlikle sana katılıyorum. Şimdi diyeceksin madem katılıyorsun niye yapıyorsun?
Mide ve bağırsağı dinlerdirmek adına yapıyorum ben kilo vermekten çok.
Ben nrmal diyette yapamam. Yapmam yani çünkü onu yeme bunu yeme saçma geliyor bana. Herşeyden ölçülü olduğu sürece saati belli olduğu sürece yiyorum ben kalori hesabıda yapıyorum zaten. Günlük almam gereken 1500cal. Hesap kitap yapınca o kaloriyide bulmuyorum ama her istediğimi de yiyorum
Gogocum, Resmin altında karbonhidrat değerleri yakın
Kalorileri eşit yazmış sayfasında.
Eger bu sekilde düşünüyorsan bu sekildeki diyetlerden medet ummuyorsan güzel tatlim. Saglikli beslenmek en güzeli hem averdigin kiloyuda almazsin
Zeynebim cildimde yağlanma sorunu başladı bir iki sivilce var acaba dedim kuruyemişten mi.. o yüzden ara verdim.. bir de naturel kuruyemişin fiyatı baya bi fırlamış ve ailece uyguladığımız için yetmez oldu :) ara ara değiştiricem yeme düzenimi.. ilgin dikkatin icin sagol![]()
Ne demek canim.
Ama haklisin inanilmaz pahali el cep yakiyor. Bak bakalim sivilce ve yaglanman kuruyemistenmiymis umarim gecer