• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlarrrr

Kismetsee insallah 13 mayista Antalyaya gidiyorum once annemleri görücemm sonra manavgata gecip aile dostlarımı gorucem son olaral Alanyaya cancazim olan bi arkadasimin yanina gidip tatil yapicamm tabi Allah izin verirse..
planim 2 haftalik esimde sagolsun izin verdi dun biletimi aldim bakalim.
sizlerede soylemek istedim
Oh ne güzel iyi tatiller canım.
Kullanıcı Adı :evimmm
İsim (İsteğe Bağlı ):?
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane - 13yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1,70
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :sigarayı bıraktıktan sonra kademeli olarak kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? göbeğim çok çirkin görünüyor daha güzel görünmek için tabiikide
Hoşgeldin canım formu doldurduguna göre kurallarimizi okudun diye düşünüyorum. Hergün gün sonunda menumuzu su ve sporumuzu paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.

hoşbulduk cnm inşallah gelebiliriz:/ sürekli kilo ver al ver al usandım
sigarayı oğlum sayesinde bıraktım cnm :) yemin ettirdi bıraktım
Inanirsan basaririz canim ;)
Bana göre öyle cok asiri bir kilon da yok...
Ne güzel oglun vesile olmus. Tebrik ederim:KK9:

200 jumping jack cezası da yapıldı. oryantal yerine aşağıdaki hareketten 50şer veya 100er yapsam olur mu canım E-brulim E-brulim

Eki Görüntüle 1504250

100 er tane yaptım her iki tarafa da artık olur olmaz bekleyemedim :KK47::KK47:

Kusura bakma canim gec gördüm, iyi yapmissin, bu hareket yan yaglar icin cok faydali. Yalniz sen yinede bir 30 jumping jack yap :KK48:

Inanirsan basaririz canim :KK66:
Bana göre öyle cok asiri bir kilon da yok...
Ne güzel oglun vesile olmus. Tebrik ederim:KK9:

Kusura bakma canim gec gördüm, iyi yapmissin, bu hareket yan yaglar icin cok faydali. Yalniz sen yinede bir 30 jumping jack yap :KK48:
ayyy doyamadım zıplamayaa. :KK73: tamam canım yaparım birazdan. bir de koşu da yapamıcam sanırım dışarı çıkmam pek mümkün görünmüyor. onun yerine de bişey yapmam lazım. ama jumping olmasın bacaklarım kendinden geçti yazık:KK53:

ayyy doyamadım zıplamayaa. :KK73: tamam canım yaparım birazdan. bir de koşu da yapamıcam sanırım dışarı çıkmam pek mümkün görünmüyor. onun yerine de bişey yapmam lazım. ama jumping olmasın bacaklarım kendinden geçti yazık:KK53:
Bende ziplatmaya doyamadim :KK48:
Himm :KK64:madem disariya cikamiyorsun sende leslie yap tatlim :KK50:

Gunlerdir coj yogun oldugum icin spora firsat bulamadim. Aslinda ara sira mekik vs. Yaptim ama 20-30 tane falan bebisim emeklerken ben de yaninda takildim oyle. Neyse artik insallah bu cuma + cikmam ama pek umudum yok sanki :-(

Günaydın Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir uğrayım merhaba demek istedim. 167 boy az önce itibariyle 75,5 kiloyum. Şu andan itibaren diyetteyim.

Hoşgeldinizz :)

helva tahin mi ? Az yemissin sanki... telafimi yoksa:)

Helvayı nasıl anlatsam kii :KK22: ama un tereyağ şeker ne arasam vardı yanii :oops: o helvadan sonra az yemem normall :KK48:

Oy ailece mi yakalandiniz :KK43: cok gecmis olsun gülüm...
Iyilesene kadar spora ara vermek bencede en dogru karar.

Doymadin mi kiz :KK48:

Günaydin canim aramiza hosgeldin. Ilk sayfada kurallarimiz var onlari okur ve kabul edersen birlikte zayiflamaya 'su andan itibaren' baslayabiliriz :KK48: Ilk sayfada ki katilim formunu da doldurursan seni tanimis oluruz. Basarilar dilerim :KK66:

:eek:cezasini yerine getirmeyene ne cezasi versek acaba :KK64:
Menü cok az olmus canim :KK43:

Canım ben şu bir kaç günü atlatayım sonra ceza listesi yap sen bana :KK48:
dün de bu gün de biraz iştahsızlık yaşıyorum, bu defa regl bitirdi beni her açıdan..

Kizlarrrr

Kismetsee insallah 13 mayista Antalyaya gidiyorum once annemleri görücemm sonra manavgata gecip aile dostlarımı gorucem son olaral Alanyaya cancazim olan bi arkadasimin yanina gidip tatil yapicamm tabi Allah izin verirse..
planim 2 haftalik esimde sagolsun izin verdi dun biletimi aldim bakalim.
sizlerede soylemek istedim

İyi tatiller şimdiden :KK68:

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? göbeğim çok çirkin görünüyor daha güzel görünmek için tabiikide
Hoşgeldin
hoşbulduk cnm inşallah gelebiliriz:/ sürekli kilo ver al ver al usandım
sigarayı oğlum sayesinde bıraktım cnm :) yemin ettirdi bıraktı
Hoşgeldinn.
Aferin oğluna ;)
darısı bırakamayanların başına inşallah

Bende ziplatmaya doyamadim :KK48:
Himm :KK64:madem disariya cikamiyorsun sende leslie yap tatlim :KK50:

biri zıplamaya doyamaz,diğeri zıplatmaya :KK48: alemsiniz :KK48:

Çokom bu senin için :KK55: Çokoyu bugünün Supergirl ü ilan ediyorum :KK55: :KK48:

Gunlerdir coj yogun oldugum icin spora firsat bulamadim. Aslinda ara sira mekik vs. Yaptim ama 20-30 tane falan bebisim emeklerken ben de yaninda takildim oyle. Neyse artik insallah bu cuma + cikmam ama pek umudum yok sanki :-(
Tartıdan ümit kesilmez yavrum, çok mucizelerini gördük ;)

Canım ben şu bir kaç günü atlatayım sonra ceza listesi yap sen bana :KK48:
dün de bu gün de biraz iştahsızlık yaşıyorum, bu defa regl bitirdi beni her açıdan..
Oleeeey anlaştık cezaları vereceğim zaman sen bana tekrar hatırlat :21::KK48:

biri zıplamaya doyamaz,diğeri zıplatmaya :KK48: alemsiniz :KK48:

Çokom bu senin için :KK55: Çokoyu bugünün Supergirl ü ilan ediyorum :KK55: :KK48:
süper ifade etmişsin :KK48:
Şimdi doğruya doğru, uyumlu bir ikili olmadık mı kankim :KK59:

hoşgeldiniz.

Menüm:
09:00-2 ceviz,1 incir
12:00- 3dilim peynir, 5tane zeytin, salatalık,marul,2dilim buğday ekmeği
14:00-nescafe
18:00-2kaşık güveç 1dilim buğday ekmeği, 2parça tavuk göğsü
3litreye yakın su
20dk Eliptik bisiklet, 30dk koşu,40dk karışık spor aletleri ile çalışma

sizin için öncesi-sonrası yaptım.. tabi daha devam ediyorum yolum uzun :KK48:soldaki fotoda 78 kiloyum bi 5-6 sene önce.. aslında 86 kiloyu görmüştüm ama o fotomu bulamadım.. sağdaki foto 59.2:KK76: yani diyeceğim o ki kolay gelinmedi bu kilolara :KK51: pantalon bile giyemiyordum utanıyordum bakınız zaten etek var üzerimde :KK48:
Eki Görüntüle 1504957
Helal olsunnnn, tebrikler.Süperrr görünüyorsunuz. Aslında kendimiz için yapabileceğimiz en iyi şeyi yapıyoruz. Allah yardımcımız olsun:)

kızlar sizlere doğum çatlaklarımı göstermek istemezdim ama karnıma baklavaları diziyorum sanki ne dersiniz :KK28: bugün 65 dk lık eliptik bisiklet sonrası aldığım hal :KK48:
Eki Görüntüle 1504937
Çatlak matlak yok ama baklavalar şahane
sizin için öncesi-sonrası yaptım.. tabi daha devam ediyorum yolum uzun :KK48:soldaki fotoda 78 kiloyum bi 5-6 sene önce.. aslında 86 kiloyu görmüştüm ama o fotomu bulamadım.. sağdaki foto 59.2:KK76: yani diyeceğim o ki kolay gelinmedi bu kilolara :KK51: pantalon bile giyemiyordum utanıyordum bakınız zaten etek var üzerimde :KK48:
Eki Görüntüle 1504957
Süpersin leylam ne deyim başka
Menüm:
09:00-2 ceviz,1 incir
12:00- 3dilim peynir, 5tane zeytin, salatalık,marul,2dilim buğday ekmeği
14:00-nescafe
18:00-2kaşık güveç 1dilim buğday ekmeği, 2parça tavuk göğsü
3litreye yakın su
20dk Eliptik bisiklet, 30dk koşu,40dk karışık spor aletleri ile çalışma
Güzel olmuş canım menün sporun.

Kardeşimin dediğinden sonra komplekse girdim :KK48: kızlar ben bugün 59.2 çıktım napıcaz o_O

Eki Görüntüle 1504954 Eki Görüntüle 1504955 Eki Görüntüle 1504956
Leylam kardeşin halt etmiş :KK68: hiç kompleklik bir durum söz konusu değil.

bi de kalçalar bacaklar erise kankim.. amiiinn amin hepimiz için :KK51:
yalan yok kankim kalça bölgesi biraz var evet ama öyle aşırı değil veee sonuçta sen bir çocuk doğurmuşsun bırakta biraz olsun ;)

Eki Görüntüle 1504957
Seninle gurur duyuyorum gülüm :KK60:
Helal olsun :nazar:

Back
X