- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Zeynebin Menüsü
Sabah
Kepekli ekmege peynirli tost
sekersiz cay
Oglen
Ezogelin çorbası
1 dilim ekmek
Ara
Tek sekerli kahve
2 form biskuvi
Aksam
Cornflakes
Su :1lt +devam (zorluyorum)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynebin Menüsü
Sabah
Kepekli ekmege peynirli tost
sekersiz cay
Oglen
Ezogelin çorbası
1 dilim ekmek
Ara
Tek sekerli kahve
2 form biskuvi
Aksam
Cornflakes
Su :1lt +devam (zorluyorum)
Bende öyle sürekli ot balik filan yedim ama az gitmis nedensebende icicem süt tarcinli hemde acayip tatlı isteğim var
menüm
sabah
1 tbe 1 haşlanmış yumurta 10 zeytin peynir 1 tk tahin şekersiz çay
Ara
Orta türk kahvesi
Öğle
Pırasa yoğurt
Aksam
az Bulgurlu ispanak yemegi yoğurt salata
su 3 lt
Egzersiz yok
bu hafta iyi otladim:) Kacamak yapmadığım nadir haftalardan biri gel gor ki tartida yüzüm gülmedi bugün. Vücut kıtlık psikolojosine girdi galiba:))
kıtlığa girebiliyor tetiklemeye çalışın abla vucudu sporu artırın biraz ben öyle yaptım az da olsa gitmeye başlamıştıBende öyle sürekli ot balik filan yedim ama az gitmis nedense
Asyam oruc tuttugum icin suyu az icebiliyorum ondan galiba kitlik psikolojisi farkli ve ben bu istahimla hic girebilecegimi zannetmiyorum canim iyi yerim yanikıtlığa girebiliyor tetiklemeye çalışın abla vucudu sporu artırın biraz ben öyle yaptım az da olsa gitmeye başlamıştı
Gecmis olsun canimGünaydin kizlar
Dun kizim hastaydi o yuzden nete giremedim dunku menüm
Sabah bir yumurta
5 zeytin 1 dilim cavdar
Yogurt kaymagi
Oglen
1 tabak kurufasulye yogurtlu kereviz
1 kara bitter
Ara 1 elma yarım ayva
Akşam tarhana 2dilim patates 2 kanat
Ara 1 avuç soslu fıstık
2 lt su spor yok
Hosgeldin :)selam kızlar ilk defa diyet grubuna katılıyorum hadi hayırlısı :))
18 ocakta başladım diyete başlangıç kilom 63,90 dü
kendime göre beslenme düzenimi değiştirdim
ben aşırı abur cubur çikolata kek vs seven biri olarak uzunca süre hayatımdan çıkardım
onların yerine karışık kuru meyve yiyerek tatlı ihtiyacımı gideriyorum ve porsiyonlarımı küçülttüm
beyaz çay 5,1 yerde çay içiyorum günde 1 er fincan içiyorum
akşam yatmadan sabah da kahvaltı etmeden 1 er bardak ılık su içerisine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum
hedef kilom ilk olarak 58 hadi bakalım inşallah çabucak veririz kilolarımızı
Ben simdi actim abla bugun gun boyu cok az girebildim gecmisi okuyacagim ama bi sey sorcam elif geldi mi bugun daha mesajina rastlamadimKizlar nerdesiniz
Herşey ticaretNe fırsatçıymışsın sennnn![]()
Tebrikler ablacımKilo bildirimi
Gecen hafta:67,1
Bu hafta :66,9
Yüzde :0,29
Haftaya hedef :66,5
Az gitmis ama 66 gördügüme cok sevindim kizlar ben
Mevsimseldir belki canim ya grupta cok kiside oldu gecikme bu ayBen adacayi ictim hap ictim ama benimde hala gelmedi 8 gun oldu :'(
Elif yok bende merak ettimBen simdi actim abla bugun gun boyu cok az girebildim gecmisi okuyacagim ama bi sey sorcam elif geldi mi bugun daha mesajina rastlamadim
Evet bende bile olduki 38 yasindayim 39 da diyebilirim pazartesi dogumgünümMevsimseldir belki canim ya grupta cok kiside oldu gecikme bu ay
Allah allah dun de yoktu ya aydina mi geldiler erkenden acaba kotu busey yoktur insallahElif yok bende merak ettim
Ya 38 miii abla demeyim sana ben o zaman ya cok yok aramizda abla diyince daha yasi buyuk birine sesleniyor gibi gissediyorum kendimi. Bi de abla kelimesini nedense telafuz etmeyi hic sevmiyorum yanlis anlamayin bana soylenmesi rahatsiz etmiyor da karsimdakine soylemeyi sevmiyorum. Seyhan desem olur muEvet bende bile olduki 38 yasindayim 39 da diyebilirim pazartesi dogumgünüm
Misafiri vardi galibaElif iyi, yarin gelecek canlar.
Ok tamam kaptanim iyi oldu haber verdiğin :) hemserim @Hayaller35 ozledikElif iyi, yarin gelecek canlar.
Olur canim seyhan de sen banaYa 38 miii abla demeyim sana ben o zaman ya cok yok aramizda abla diyince daha yasi buyuk birine sesleniyor gibi gissediyorum kendimi. Bi de abla kelimesini nedense telafuz etmeyi hic sevmiyorum yanlis anlamayin bana soylenmesi rahatsiz etmiyor da karsimdakine soylemeyi sevmiyorum. Seyhan desem olur mu
Buse ikizler nasil esinin agrilari azaldimi birazOk tamam kaptanim iyi oldu haber verdiğin :) hemserim @Hayaller35 ozledik