Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah: peynir eritmesi
Yeşillik
Zeytin
3 ceviz
Ihlamur

Oglen: 1 küçük dondurma

Akşam:sac kavurma, yeşillik

Su:2 lt
Spor:pilates 1 saat
Yesil cay 2 fincan
Ayy. Benim listede böyle olcsk mi acaba. Doğum öncesi boyleydi belkide en som

Akşemsettin nerde bilmiyorum ilk defa duydum çamlıkule çıkıyormuş bize ama kötü ötesi orayı zaten düşünmüyorum
Aaa sakin iyi degil yildiz mah camlikule kurucesme sakin gomderme adres bul biseyler yap buca merkez veya sirinyer merkeze gonder eger ozele yetisemezseniz. Iyi okullar var elif bucada.

İyiyim gülüm sen nasılsın. Eşimle bu soğukta midyata geldik biraz doğu turu yapalım dedik
İyi gezmeler canım.
Canm emzirmiyorum ben :) benm bebe buyudu :KK66:
Zeynep için söyledim canım ama senden alinti yapmışım; )
Oyle, dun gibi ilk kucagima verdikleri an:) Isi gucu duzene koyayim da organizasyon yapacagim dogum gunu icin:)
Aile içi mi kutlama olacak ablam?
çok teşekkürler canım :KK19:
Nicklerimiz benziyor Melinda ve belindam:))
Ne guzel is, ozendim sana:) Gerci ben de subatin 29 u bir hafta adanaya kacacagim. Gorevlendirmesi var orada, ben de bu vesileyle bebek severim:) Yarin 4 te canim.
Sen de Ailene ve ela ya kavusacaksin inşallah ablam. Ne güzel. Sağlık sihhatle gelsin prenses.
Kimseden ses yok, demek ki bu hafta kimse birincilige yarismiyor :)
Benim hiç o taraklarda bezim yok bu hafta
Ah ebrusum allah korkum var diyene inanmak lazim da kazin ayagi oyle degil hersey insanin vicdaninda bitiyor. Tr de her allah korkusu olan vicdamki olsaydi kadin cinayyetleri dolandiriciliklar vs olmazdi. Allah herkese muhakeme yetenegi versin vicdan versin.
Yüreğimden geçenleri ne güzel yazmışsın. Severim seni:)
Birazdan bisiklet binecegim insallah. Yogurt yaptim dun ilk defa tutmus is basa dustu ya:)
Afiyet olsun şifa olsun prenseslere.
Ah kızlar biri bana dur desin artık. Bebeğim emmiyor o yüzden diyet de yapabilirim ama yemek istiyorum catlayana kadar yemek :KK43:
Doyana kadar yemek ye et ye ama ekmek abur cubur falan yeme gülüm. Bebeğin niye emmiyor sagip vermeyi denesen?
Adetten mütevellit yorgunluk ve basagrisi var kizlar sizler nasilsiniz
Gecmis olsun ablam. Ben de ogleden sonra senin gibi oldum .Adetim ay sonu olacak normalde ama Karnım da davul valla güm güm güm :)

Ben geldimmm
Menüm
Sabah:yesil salata bes sarma bir dolma bir ince dilim pizza bes zeytin cay bir cay kasigi tereyagi bir cay kasigi bal
Ara:bir sekerpare
Ögle:yesilcay tarcinli türk kahvesi yarim havuc ceyrek armut
Ara:yarim avuc kaju sütlü kahve
Aksam :müsli
Spor:7000 adim
Su:iki litreye yakin
Seyhanimmm nooooooo ben de merak ettim cuma skorunu simdi sekerpare neyyyyy:)))) vuuuu

İyi gezmeler canım.

Zeynep için söyledim canım ama senden alinti yapmışım; )

Aile içi mi kutlama olacak ablam?

Nicklerimiz benziyor Melinda ve belindam:))

Sen de Ailene ve ela ya kavusacaksin inşallah ablam. Ne güzel. Sağlık sihhatle gelsin prenses.

Benim hiç o taraklarda bezim yok bu hafta

Yüreğimden geçenleri ne güzel yazmışsın. Severim seni:)

Afiyet olsun şifa olsun prenseslere.

Doyana kadar yemek ye et ye ama ekmek abur cubur falan yeme gülüm. Bebeğin niye emmiyor sagip vermeyi denesen?

Gecmis olsun ablam. Ben de ogleden sonra senin gibi oldum .Adetim ay sonu olacak normalde ama Karnım da davul valla güm güm güm :)

Aile icinde canim:) Sen nasilsin, yakisiklimiz nasil?:)

Cok açıldı bilmiyorum ki hangi sehirde hangi okul var. Aydindakileri biliyorum sadece mantar gibi turedi dersaneler kapancak olunca. Eski koklu okullar asiri pahali yanindan bile gecemeyiz yenileri de bilmiyorum canim.
Ted icin ne dusunuyorsun?

Alisacak vucudun canim. Dogru gidalari tukettikce kan sekerindeki dalgalanmalar azalacak. Artik oyle eskisi gibi acikmayacaksin. Egzersiz de diyetini destekleyecek, inceleceksin:)
kendimi tatlı istiyor canm. Ekmek falan:) inşallah duzene girerim yoksa ben böyle biri değildim esasen

Ted icin ne dusunuyorsun?
Aydindaki en iyi ozel okul o su anda. Ted en pahalisi ayrica devlet yardimi almayan bir okul yani butun para cepten cikiyor. Iyi yani:) ama sehirlere gore fiyat degisiyor. Tedden ogrenci geldi bize bu sene gayet iyi egitim anlayislari devlet okulundan daha genis bakis acilari kazandirabilmisler cocuklara bi de aksama kadar cocuk orada sosyal aktiviteleri var. Tek cocuk olsa ben de cok istiyordum tedi

Back
X