• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlarrr evett cuma gunu bursada kuzenimin dugunu var sabahtan yola cikacagiz bu elviseyi giyicem sacimi daginik örgü yaptirim diyorum hatta bende yapabilirim ayakkabi olarak siyah bej beyqz pudra stilettolarim var sizce sac ve ayakkabi olarak onerisi olanlar yardim please

IMG-20160510-WA0004.webp

:KK70: ne biçim burç o yaw :) kendinle anlaşabiliyor Musun? :KK70: yengeçler çok fena severler çocuklarını kocalarını arkadaşlarını hep sevwrler :) en aşık burçtur. Kendi aşkları kesin destansı bir aşktır kerem ve Aslı'ya taş çıkartır. :) ve genel olarak insanları dinlemez ne dediklerini pek sallamazlar :) genelde onlar aşklarını düşünür :p onun dışında tanıştığım 2 yengeç de kilo vermek için ilginç yöntemler uyguluyor mesela biri kilo vermek için sigaraya başladı ve ilginç bir şekilde başarılı oldu. Malesef spor yapmaya hep niyetlenseler de malesef yapanı pek görmedim :) duygusaldır falan filan ağlamayı çok sever biraz arabesk hoşuna gider..

Aslan desen ayrı bir dünya aynalara bayılır en çok kendini sever çocuğu varsa kendini çocuğuna adar. Herşey kendiyle ilgili olsun herkes onunla ilgilensin kocası ayaklarına kapansın ister :) mantıklı konuşur çünkü çok mantıklıdır, dünyadaki en mantıklı insandır en azından öyle varsayar. Ama ucundan kıyısından duygusaldır da, gerçekçidir yalana dolana fantastik filmlere hiç gelemez :)

Ne kader mütevazisin :) 30 desen anlicam hayal kurarken bile mantık çerçevesinde kuruyorsun :)

Geçmiş olsun Can'ım yaa çocuklar hep hasta benimkilerin ikisinin de burnu akıyor inşallah ateşlenmez..

Aynen ya böbreklerime çalışmışlar gibi..

Tövbe tövbe o nası benzetme ayol tüylerim diken dilen oldu :olamaz:

ahaha dillere bak dillere
aslanin bi cok seysini tasimiyorum zaten ama yeng3ci tasirim fena evcimen duygusalim ve sadik esine asik falan

Bilmiyorum cnm çok rshatsızım yiyemiyorum bişey

Ahhh keşke

Çok geçmiş olsun cnm bende o durumu yaşadım yakın geçmişte burnundan sümük alarak tahlil yaptılar influenza gribi çıktı ama iki çeşit biri a birş b tipi bizimkisi tehlikesiz olanındandı tam bir hafta ateşi devamlı 39-40 derece idi. Oğlum çok çekti...influenza olduğunu götürdüğümüz 3. Dr tahmin etti...

Çok sağ ol cnm

Teşekkür ederim canım doktora götürmedim. Sadece ateş var başka bir şey yok bir gün daha bekleyelim bakalım.

Teşekkür ederim

Sağol canım

Sağol canım. Beslenme çok kötü hicbirsey yemiyor nerdeyse . Eline aldığı bir iki şeyi kemiriyor sadece. Anne sütüyle idare

Allah şifa versin inşallah. Basinzdan eksik etmesin annenizi.

Allah razı olsun . Sana da çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum

simdi nasill

neyin varmis canim?? gecmis olur insallahh

Kizlarrr evett cuma gunu bursada kuzenimin dugunu var sabahtan yola cikacagiz bu elviseyi giyicem sacimi daginik örgü yaptirim diyorum hatta bende yapabilirim ayakkabi olarak siyah bej beyqz pudra stilettolarim var sizce sac ve ayakkabi olarak onerisi olanlar yardim please

Eki Görüntüle 1834091

Can'ım elbisen çok güzel sana da çok yakışmış.. Saç konusunda sanki topuz saha mı iyi olur diye düşündüm ama trendler Hakkı'nda en ufak bilgim yok bu yüzden arkadaşlar cevap verse daha iyi.. Ayakkabıya uygun çantan varsa bence gayet güzel pudra da uygun bir çantayla kullanılabilir :)

bugünkü menüm
sabah
1dilim peynir
3-4marul
1dilim çavdar ekmek
1kupa yeşil çay

1kupa nescafe

öğlen
3-4kaşık pilav
2kaşık et sote
1kase yogurt

1kupa sıcak su içinde maydonoz.limon

1kupa yeşil çay
3 taze kayısı

akşam
3-4kaşık az yağlı az tuzlu kabakkavurma
2-3kaşık pilav
1kase yoğurt

1kayısı. çeyrek şeftali

Dahlia_ Dahlia_ gogo2405 gogo2405
sporum
1level jillian
bugün ki egzersiz 360adet
6000 adım
sqout. çömelip kalkma 100 adet

Iyi aksamlar...
Kahvalti 3 sahanda yumurta 2 dilim cavdar ekmek 1 kk peynir
Ara 1 kase cilek
Oglen Karabugday pilavi 5 yemek kasigi + 3 yemek kasigi yogurt + 6 cat coban salata
Ara bir az lahana
Aksam Yogurt corbasi
Su 2.5 litre
Yesil cay 2 fincan
Soda 1 bardak
Adim 10.000
Gunun egzersizi 500
Jili 2/6
Dahlia_ Dahlia_

Oncelikle aksam gittigim yerdeki tum ikramlari yemeyip yalnizca sekersiz cay ictigim icin kendimi tebrik ediyorum

Sabah
3yumurta 1inin birazini ufaklik yedi
Peynir 2zeytin domates biber
3fincan yesilcay
3cilek

Ogle
1dolu tabak zeytinyagli pirincsiz kabak yemegi
3kasik yogurt

Ara
1kuru incir
1kuru erik

Aksam
1sk tavuk gogsunden sote
Salata
Yogurt

Su 2lt fazla
Spor jillian
Kahvemle 1kucuk cikolata yemeye bile cekiniyorum bakalim cuma ne olacak

Birde yarina kurufasulye yenemin sakincasi varmi
Islaticam ona gore
Bu kis hic yemedim cok canim cekti
Bizim evde yilda1 piser fasulye
Esim isyerinde ccok cikiyor diye bende pek sevmedigimden yapmam
Odem falan yaparmi

canim cuma bildirimini mutlaka yap, yapmazsan bozusuruz..
Bu hafta hic risk alacak durumda degiliz..

cook cok sevindim canim, gozunuz aydin, Allah bir daha yasatmasin..

Ben cok begendim cok guzel elbise, hayirli olsun canim:)

Allah kabul etsin kuzum:)

Cok guzel incelmissin canim:)

ellerine saglik Fatimem.
Bol ter atmissiniz guzeller:)

Ne guzel her sey youlnda gitmis:)

Ellerine saglik Mervem:)
Tebrikler guzeller:)

ooo Dahlia_ Dahlia_ hayirli olsun 1.ligin.
Tebrikler kizlar:)

Misafir yogunluguna ragmen menun bozulmamis tebrikler canim:)

oy oy oy bu ne yogunluk..
Allah guc kuvvet versin canim:)

Nasilsin Deryam :)

Canim jiliandan kaynaklaniyordur, sen devam et.
Suyunu, yesil cay ve maydanoz suyunu da ihmal etme..
sag ol canim :)

Eki Görüntüle 1834091
Gayet güzel olmuş eline pudra çanta saçlar topuzmu olsa bencede sanki.
Geçmiş olsun ne dedi dr
bugünkü menüm
sabah
1dilim peynir
3-4marul
1dilim çavdar ekmek
1kupa yeşil çay

1kupa nescafe

öğlen
3-4kaşık pilav
2kaşık et sote
1kase yogurt

1kupa sıcak su içinde maydonoz.limon

1kupa yeşil çay
3 taze kayısı

akşam
3-4kaşık az yağlı az tuzlu kabakkavurma
2-3kaşık pilav
1kase yoğurt

1kayısı. çeyrek şeftali

Dahlia_ Dahlia_ gogo2405 gogo2405
sporum
1level jillian
bugün ki egzersiz 360adet
6000 adım
sqout. çömelip kalkma 100 adet
Gayet iyi olmuş canım.

Harika canım kuğu gibi olacaksın o gün :KK15:

woho yanların ağrımadı mı kız? Ben sabah yataktan kalkamadım. Gerçi kim sesi 2 kglik dumbell kullan diye bilmiyorum :)

images

Bu fire hydrant

images

Bu kneeing rear leg raise

Brazilian butt egzersizini yollamıştım zaten istersen iPad'e kopyalamıştım oradan atarım. Genel olarak popiş egzersizleri yani

Spora yeni başlayınca öyle birden çok farketmiş olabilir. Yine de 2-3 santim ayda bence çok iyi. 1 yılda yok olacaksın demek bu :)

Refik öncesi benim de öyle oluyor. :KK43: nedir bu hormonlardan çektiğimiz.

Zor bir şeye benziyor denemedim daha ..

Canım bu cuma güzel bir yüksek karbonhidrat günü yapıyorsun. Metabolizman haftaya tavan yapsın diye :)

Hep böyle ne istediğini bilen birisi olmak istemişimdir. Ama bir terazi olarak sanırım bu mümkün değil. Görümcem de böyle yapmış :/ girip almış çıkmış. Sen de mi yaysın yoksa var sende bir ateşlik... :)

Can'ım bu sabah limonu arttırdım midem kabul etmedi ben 1-2 damlayla sınırlı tutayım en iyisi :)

Elbisen Nasıl canım :KK51: kolay gelsin işlerin.
Tesekkur ederim canim InsaAllah :dua:

Alıntıları sabah 7 de yaptım şimdi cevap yazabiliyorum.

Okudum tekrar bakayım akşam.

Süper sonuçlar canım tebrikler.

Hadi gözünüz aydın gelmiş geçmiş olsun.

Bu çok güzel beğendim

Hayır olsun inşallah.
bende begendim kendisini bu gun aldim :))

:KK70: ne biçim burç o yaw :) kendinle anlaşabiliyor Musun? :KK70: yengeçler çok fena severler çocuklarını kocalarını arkadaşlarını hep sevwrler :) en aşık burçtur. Kendi aşkları kesin destansı bir aşktır kerem ve Aslı'ya taş çıkartır. :) ve genel olarak insanları dinlemez ne dediklerini pek sallamazlar :) genelde onlar aşklarını düşünür :p onun dışında tanıştığım 2 yengeç de kilo vermek için ilginç yöntemler uyguluyor mesela biri kilo vermek için sigaraya başladı ve ilginç bir şekilde başarılı oldu. Malesef spor yapmaya hep niyetlenseler de malesef yapanı pek görmedim :) duygusaldır falan filan ağlamayı çok sever biraz arabesk hoşuna gider..

Aslan desen ayrı bir dünya aynalara bayılır en çok kendini sever çocuğu varsa kendini çocuğuna adar. Herşey kendiyle ilgili olsun herkes onunla ilgilensin kocası ayaklarına kapansın ister :) mantıklı konuşur çünkü çok mantıklıdır, dünyadaki en mantıklı insandır en azından öyle varsayar. Ama ucundan kıyısından duygusaldır da, gerçekçidir yalana dolana fantastik filmlere hiç gelemez :)

Ne kader mütevazisin :) 30 desen anlicam hayal kurarken bile mantık çerçevesinde kuruyorsun :)

Geçmiş olsun Can'ım yaa çocuklar hep hasta benimkilerin ikisinin de burnu akıyor inşallah ateşlenmez..

Aynen ya böbreklerime çalışmışlar gibi..

Tövbe tövbe o nası benzetme ayol tüylerim diken dilen oldu :olamaz:

Yorumuna hem güldüm hem hoşuma gitti :) Benim Asker de yengeç o yüzden :oops:

Ay kızlar yaa şimdi haber geldi annem cuma ameliyat olacakmış.. Daha önce bahsetmiştim böbrek üstü bezinde kitle vardı. Dua edin olur mu :110:

Allah yardımcısı olsun canım.. İyi geçer inşaAllah ameliyatı..

abesle_istigal abesle_istigal canim solgar vm 2000 yok, Tokati gezdi esim bugun yok, internetten de baktim ama hep stok ta kalmamis durumda, 950 lik var eczaneler de. Ya ben cok fenayim senay kalkamiorm yataktan uyumaktan sistim, aglicam artik ya her yerim sebepsiz agriyor, bi kamyon dayak yemis gibiyim.
950 ligi alsammi ya ? Bugun Dr.randevu vardi ona bile gidemedim yahu

abesle_istigal abesle_istigal canim solgar vm 2000 yok, Tokati gezdi esim bugun yok, internetten de baktim ama hep stok ta kalmamis durumda, 950 lik var eczaneler de. Ya ben cok fenayim senay kalkamiorm yataktan uyumaktan sistim, aglicam artik ya her yerim sebepsiz agriyor, bi kamyon dayak yemis gibiyim.
950 ligi alsammi ya ? Bugun Dr.randevu vardi ona bile gidemedim yahu
Canim bende gecen getirttimmm depoda 1tane kalmisti
Neden yok acaba yahuuu
Eczaneye bir danisirmisin
Belki 2tane almakta isini gorur
Ayni senin sikayetlerinden vardi ya
Kafami kaldiramiyordummmm

Back
X