• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bencede tırsmalısın tatil sonrasında:KK70:
:ruh:
Ay gonca korku filmi gibi:)))
Arka fonda bir cocuk kikirtisi ve lalalalala diye bi ses bombos bir salon ciplak ayaklarinin cikardigi o korkak ses gri bulutlar pencerede yavas yavas ciplak bi sekilde tartiya yaklasiyosun. Wc ye girmissin ama istedigin randimani alamamissin. Kalp atislarin boş ve korkunc grafitiler cizilmis salon duvarlarda yankilaniyor. Yaklasiyosun yaklasiyosun... fakir teknofit yazisi kanayarak akiyor onunde tam o sirada bir kurdun ulumasi kulaklari sagir ediyor... ve sonunda cesaretini toplayip baskule cikiyorsun. Baskul artik basgul degiiiiiiiilĺlll:ruh:
Saka saka iki haftada verirsin benimki gitti bile nerdeyse:)))
Hayal gücünü seveyim senin baskule ayağımı atar atmaz bodrum kattayım misal :KK57::KK57::KK57:

Bugunki menum
Dahlia_ Dahlia_ Yawrukush Yawrukush
11.550 adım
Screenshot_20160903-224549.webp
Screenshot_20160903-224557.webp

Hayırlı akşamlarrr :)
Şu an size ruhum yazıyor bedenimi hissetmiyorum çünkü :ruh: Çok yorgunum, çok uykum varr :silah:
Haftasonu temizlik yaparak geçecek diyordum ama akşam kayınvalidemler misafir gelecek diye acilinden temizlik, hazırlık yaptım, hepsi bir yana da misafirle oturmak kadar hiçbirşey yormuyor beni, anormal miyim neyim oturmaktan yoruluyorum :olamaz:

Menüm
Sahur
Su

İftar
Bol salata
2 parça tavuk
5-6 kaşık kadar pilav

Yemekten sonra neler yedim acaba :skandal:
1 fincan çay
3 çatal pasta
biraz üzüm
Susuzluğum dinmiyor bitürlü, en son 2 avuç küçük domates yedim şimdi de çay içicem o_O
Bayağı da su içtim, sayamadım gerçi ne kadar oldu..

Özge sen bana güzelinden cezaları kes kısmetse yarın yaparım inşaAllah..

KahvaltıM, 1 buçuk yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, bir avuç badem ceviz, iki dilim ekmek, iki catal reçel
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Aksam
Öğle; 2 dilim elma, 2 dilim şeftali, bir kase yoğurt
Aksam, bir kase çorba, bir tabak kuru fasulye, 1 dilim ekmek, salata
Spor Yok
Cezamdan 100 ip atlama ve 15 dakika yürüyüş tamamdır

Back
X