Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafir var canım yazamiyorumYine ben takima geldim kimse kamlmadi, arkadas ugursuz muyum neyim :))
iyi eglenceler Fatoscum :)Misafir var canım yazamiyorum
Yok kiz ben de bakiyorum cikiyorum kimsecikler ugramiyo bugunYine ben takima geldim kimse kamlmadi, arkadas ugursuz muyum neyim :))
hafta sonu ya normal Busem almasaydin ek paket keske :))Yok kiz ben de bakiyorum cikiyorum kimsecikler ugramiyo bugun
Bencede tırsmalısın tatil sonrasında![]()
Hayal gücünü seveyim senin baskule ayağımı atar atmaz bodrum kattayım misalAy gonca korku filmi gibi:)))
Arka fonda bir cocuk kikirtisi ve lalalalala diye bi ses bombos bir salon ciplak ayaklarinin cikardigi o korkak ses gri bulutlar pencerede yavas yavas ciplak bi sekilde tartiya yaklasiyosun. Wc ye girmissin ama istedigin randimani alamamissin. Kalp atislarin boş ve korkunc grafitiler cizilmis salon duvarlarda yankilaniyor. Yaklasiyosun yaklasiyosun... fakir teknofit yazisi kanayarak akiyor onunde tam o sirada bir kurdun ulumasi kulaklari sagir ediyor... ve sonunda cesaretini toplayip baskule cikiyorsun. Baskul artik basgul degiiiiiiiilĺlll
Saka saka iki haftada verirsin benimki gitti bile nerdeyse:)))
Cok guzel olmus Banucum, hele adimlar muhtesem :)
Sağol canım , hava güzel olunca kaçırmiim dedim yürüyüş yaptımCok guzel olmus Banucum, hele adimlar muhtesem :)
Iyi geceler canımİyi geceler canlar![]()
canim bugun herkesin bir mesguliyeti vardi, hafta ici acisini cikaririz merak etme :)Kizlar bugün uğrayamadım. Misafirim vardı. Çoluk çocuk derken bu saat oldu.
Sanada canim. Geçmiş olsun .oğlun nasıl oldu biraz daha iyi miHepinize iyi istirahatler canlar..![]()