- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım nasılsınKolay gelsin ablacım..
Bende canım şiştim resmen refik başlasa baya iyi gelecek banagogo2405 canım evine dönünce düzenin oturur bende kesin artıyım inan ben tatilde eksiyle döndüm aha şu bayram şiştim offff
kiz nasil 75 dk dans ettin agzim acik kaldi:))Bugünkü menüm
Sabah
1 armut
1 elma
Az şekerli Türk kahvesi
Öğlen
5yk et sote
4yk pirinç pilavı
Akşam
1 avuç cips
1 bardak sarı gazoz
Spor:75 dakika dans
Su:12bardak
Yawrukush
Merhaba grubunuza katılabilir miyim?Selam bayramda kilo alan guzellerim :)
Nasilsiniz nasil geciyor bayram, artik sona geldik..
Yarin tarti gunu bakalim neyleyecek tartilar? :)
Canım aralıklarla yaptım hepsini birseferde yapmadım:)))kiz nasil 75 dk dans ettin agzim acik kaldi:))
Ya benimde vucudum sivilce atıyor resmen hasan 7 aylık oldu ben hala regl olamadım ne zaman gelecek bu refikkkSağol canım nasılsın
Bende canım şiştim resmen refik başlasa baya iyi gelecek bana
Ahh canım sorma yarın napıcaz bakalımSelam bayramda kilo alan guzellerim :)
tartılmasak olmazmı kendimi hazır hissetmiyorumSelam bayramda kilo alan guzellerim :)
Refik gelmicekmiş öyle söyledi beni beklemesin boşuna dedi
75 dakka dans ??Bugünkü menüm
Sabah
1 armut
1 elma
Az şekerli Türk kahvesi
Öğlen
5yk et sote
4yk pirinç pilavı
Akşam
1 avuç cips
1 bardak sarı gazoz
Spor:75 dakika dans
Su:12bardak
Yawrukush
Hahahha yeye bi hal olduk canım nasılsın?Pişşt hadi nerdesiniz gelin hadi çukulata vericem size![]()
Haha ilk bende sordum zor becerdim ama basit kolay oluyo hakketen cnm alışırsınBen bu çoklu alıntı yı birtürlü beceremiyorum hep elime yüzüme bulaşiyo![]()
Aynen canım bayram tüm diyetimi bozdu bana hiç iyi gelmedi.bu arada iyiyim Teşekkürler sen nasılsın :))Hahahha yeye bi hal olduk canım nasılsın?
Al benden de okadarrrr ve bayramda hiç fırsat bulup sabah tartılamadım bakalım yarın ne olacaktartılmasak olmazmı kendimi hazır hissetmiyorum![]()
Amaaaan valla gelsin yaRefik gelmicekmiş öyle söyledi beni beklemesin boşuna dedi![]()
Bana da iyi olmadı ama bakalım yarın gidebilirsem bi diyetisyene uğricam bakalım sporada yarın kaldığım yerden devam ediyorum bende işte iyiyim çok şükürAynen canım bayram tüm diyetimi bozdu bana hiç iyi gelmedi.bu arada iyiyim Teşekkürler sen nasılsın :))
Çok güzelsin canım nerde yaşıyodun sen?Aynen canım bayram tüm diyetimi bozdu bana hiç iyi gelmedi.bu arada iyiyim Teşekkürler sen nasılsın :))