- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Al benden de okadarrrr ve bayramda hiç fırsat bulup sabah tartılamadım bakalım yarın ne olacak
500 gram a razıyım fazlası olmasında(
Amaaaan valla gelsin ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de okadarrrr ve bayramda hiç fırsat bulup sabah tartılamadım bakalım yarın ne olacak
500 gram a razıyım fazlası olmasında(
Amaaaan valla gelsin ya![]()
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin adanada yaşıyorum :))Çok güzelsin canım nerde yaşıyodun sen?
Hımm ok süperCanım aralıklarla yaptım hepsini birseferde yapmadım:)))
Sağol canım nasılsın
Bende canım şiştim resmen refik başlasa baya iyi gelecek bana
Merhaba grubunuza katılabilir miyim?
Çoklu alıntıya basYa bu çoklu alıntı yı biri banada öğretsin![]()
Oğlum makarna istedi ona yaptım valla oturup bir tabak dolusu yiyesim var bir çatal aldıl yarın tartı cıss![]()
Kahvalti : 1 yumurta. Cavdar ekmegi ile yesillik eklenip yendi 5tane de zeytin
Öglen hastanede oldugum icin 1 yesil Elma
Aksam :2 yemek kasigi pilav 1yemek kasigi kup kup dogranip haslanmis patates, 5kucuk kofte
Az once de 1kirmizi Elma
Ayrica tarti icin pil almayi unuttum. Sabah cikarip takinca belki calisir diye umit ediyorum.
Hım anladım sanki emin değilimÇoklu alıntıya bas
Bi kaç kişinin yazısını aynı şekilde çoklu alıntı butonuna bas
Sayfanın altına in bu mesajları alıntıla bölümüne bas
Cevaplarını QUOTE yazısının altına yaz yaz yaz her bir kişinin altına en son cevapla bas
Ayol ezbere yazdım umarım anlatabilmişimdir dene bi
Canım ne kadar su içtiğini ve yaptığın sporu da yaz..
Hayırdır hastaneye niye gittin ?
Özgem bayram dolayısıyla artı çıkabilirim ama yarın platese başlıyorum inşallah :)Selam bayramda kilo alan guzellerim :)
Nasilsiniz nasil geciyor bayram, artik sona geldik..
Yarin tarti gunu bakalim neyleyecek tartilar? :)
Çukulata cızzz artık bayram da bitti özge basar cezayı haberin olaPişşt hadi nerdesiniz gelin hadi çukulata vericem size![]()
Hahah yok bebepim yemicezzzz yarın tartıııValla canım çekti bu saattee![]()
Hayırdır canım hastane ?Kahvalti : 1 yumurta. Cavdar ekmegi ile yesillik eklenip yendi 5tane de zeytin
Öglen hastanede oldugum icin 1 yesil Elma
Aksam :2 yemek kasigi pilav 1yemek kasigi kup kup dogranip haslanmis patates, 5kucuk kofte
Az once de 1kirmizi Elma
Hahah yaparsın canım benim dene bi yaz bi kağıda adımlrı deneHım anladım sanki emin değilim![]()
İnşallah canım. Sevdiklerim yanımda olsun her yere alisirim.Allah rahmet eylesin canım..
Sen de üzme kendini, inşaAllah yeni evine çabucak alışırsın..