- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo süperGeçen hafta:53.1
Bu hafta:53
Fark:0.1
olsun yine de 100 gr gitmişş![]()
Saol cnmmTebrikler kuzum:)
Umarım öyle olur canım :)
Bende basaririm inşallah. Evlilik yıldönümüme tam 3 ay var.bu arada biraz kilo vermek istiyorum.Ama bunun çok çok örnekleri var!!! Bunu başaran çok insan var neden sende olmayasın??
3 ayda çok çalışmam lazım. Sizce ne kadar verebilirim bu surede..evlilik yıldönümüme 3ay var da :)Hiç etrafındakilere takılma canım ilk işin etraftaki insanlara kulağını ve algilarini kapamak .Herkes konuşur motive etmeye çalışan insan çok azdır her zaman. Aynada kendine bak ve ben başarabilirim de bizlerdende hep destek tam destek
Hoşgeldin hemsom nasılsın oğlun nasıl
İnşallah güzel haberler alırsın
Evet tatil dönüşü adaptasyon sıkıntı biraz ama yarın normale döneriz
Standart dışı kadın tebrikler
Beğendiğin birisi varsa hatta çok hoslanmadigin ama fiziğini beğendiğin olabilir as dolaba resmini hırs yaparsın
Korkma gidecek hepsi
Süper
Listeye girebilirsin ama takıma katılımını artırmak gerek canım
Gözün aydın hemsom sevindim
İki hafta deneme süremiz var canım bugün kilomu bildirerek başla istersen
En iyisi jillian 30 Day shared
Bence şu kadar verirsin desem belki daha fazla verirsin yada ben fazla söylerim daha az verip moralin bozulur sen bugün başla yürüyüşe ve beslenmene dikkat etmeye 5 te versen 15 te versen başarılısın bırakmak yok canım3 ayda çok çalışmam lazım. Sizce ne kadar verebilirim bu surede..evlilik yıldönümüme 3ay var da :)
Başlıyorum bugün hedefime adım adım yürümeye :) teşekkürler :)Bence şu kadar verirsin desem belki daha fazla verirsin yada ben fazla söylerim daha az verip moralin bozulur sen bugün başla yürüyüşe ve beslenmene dikkat etmeye 5 te versen 15 te versen başarılısın bırakmak yok canım
Desene Mis gibi memleket havası alıyorsun ablacım .Biz usaktayiz şimdi
Ben yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum. Kızım uyurkenNeyapıyosunuz bakim kızlar:))
İyi yolculuklar ablamSabah tartıldım 68.6
Annemin tartısı bikaç yüz gram fazla tartiyo gibi geldi ama kendimimi kandırıyorum acaba yarın gitcez nasipse .Şimdi yoldayız eve dönüyoruz yarın sabah tartilirim kendi tartiskomda
Napalim özgem miro ortalığı dağıtıyor benle eşim de çay içiyoruz:)) senden naber?Selam guzeller nasilsiniz, yeni uyandik:)
Hemen bir kilolara bakayim:)
ohh afiyet olsun birak dagitsin SIbelim.Napalim özgem miro ortalığı dağıtıyor benle eşim de çay içiyoruz:)) senden naber?
Haftaya cumaya eksiye inmen sart gulummmm!!Geçen hafta:70.7
Bu hafta:71.5
Fark:+800gr
Yemicektim o mangallları
![]()
tamam canim:)
az olsada gitmis ya Sibelim, harikasin bacim :)Günaydın bacılar
Gecen hafta 70.1
Bu hafta 69.7
Fark -400
Özgem az oldu bu hafta et yiye yiye şiştik.
canimsin :)Geçmiş olsun canım. Kilo bildirimini unutma:))
Guzel menu canım.
Acı gerçeklere dönüş bacım.
Dersin de yapmaz mıyım bacım.
Yaktı o Mangallar seni. BİRAz fazla bi arti olmuş ama hemen bi U dönüşü yapıp eski düzeni yakalamaya çalış canım.
elbette devam edebilirsin canim, duzenli menulerini paylas, cumalari da kilo bildirimini yap.Gunaydin merhaba kizlar k.bakmayin giremedim özel bi durumdan dolayi trye ucmak zorunda kaldim internet paketimde bitmisti aksilik haber veremedim egerki devam etme sansim varsa devam edebilirmiyim acaba?
Aldık canım koyede döndük babamın kabrini ziyarete.Desene Mis gibi memleket havası alıyorsun ablacım .
Sağol sibelimİyi yolculuklar ablam