• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah yardımcın olsun cadiy Erkekler pek bir işe yardım etmezler bazen öyle kabul etmek gerekiyor
Kabul ettim canim ama ev 1+1 yatak odasi küçük oldugu icin oglanda korkuyir diye odasa yatmamiz gerekiyor tv yi kapatmaz isigida e nasil uyuyacagiz cocugu alip odaya goturuyorum bilgisayar oyununun sesinden uyamiyir cocuk. Evde oturdugu gun boyunca bilgisayarda oturur yetmezmis gibi sıkılıyorum diye ailesinden birini çağırır yada dışarı çıkar yoruldum ailemden yardim istesem bin tane bahane üretirler gelmezler yardima son 4 gundur toplamda 7 saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum

Allah bağışlasın canım. Beraber yapın bide öyle dene belki ağlamaz. Ne videolar var bebişleriyle spor yapıyorlar çok eğlenceli duruyor :)
Denedim inan artik sabrim kalmadi son 2 aydir mucadele ediyorum en son sinir krizi gecirirken buluyorum kendimi

Kabul ettim canim ama ev 1+1 yatak odasi küçük oldugu icin oglanda korkuyir diye odasa yatmamiz gerekiyor tv yi kapatmaz isigida e nasil uyuyacagiz cocugu alip odaya goturuyorum bilgisayar oyununun sesinden uyamiyir cocuk. Evde oturdugu gun boyunca bilgisayarda oturur yetmezmis gibi sıkılıyorum diye ailesinden birini çağırır yada dışarı çıkar yoruldum ailemden yardim istesem bin tane bahane üretirler gelmezler yardima son 4 gundur toplamda 7 saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum
Canım eşine durumu anlatsan karşılıklı konuşarak duruma bir çözüm bulunur inşallah

Denedim inan artik sabrim kalmadi son 2 aydir mucadele ediyorum en son sinir krizi gecirirken buluyorum kendimi
Canım bu kadar yıpratma kendini her şey olacağına varır.dert etme bu kadar gülüm

FB_IMG_1474291985332.webp

Teşekkürler kuzum değerli bilgiler için :KK66:

:KK15::KK15::KK15:

Az kaldı gülüm çoğu gitti azı kaldı.hem özlemler iyidir aşkınız daim olsun inşallah

İnşaAllah canım benim :KK68: Çabucak geçsin bitsin istiyorum :)

Onda biraz kilo verdikten sonra yapmak gerek ben mesela 70 kilo ile yapamam :KK43: hareketleri ağır biraz toplu olmak lazım :)

Haklısın canım, kilo fazla olunca zorluyor biraz..
Jillian yapanların öncesi sonrası resimlerine bakınca oradakiler bayağı kilolu-kilolu yapmışlar, nasıl yapmışlarsa artık :))

Back
X