- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Ahanda cezalar ikiye katlandıtamam kuzum..Soracagim yarin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahanda cezalar ikiye katlandıtamam kuzum..Soracagim yarin :)
cok guzel canim :)Bugun ku menum
Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Peynir
Oglen
3 yk yogurt
1yk yulaf kepegi ve 1 ck zerdecalla karistirdim
10 fındık
Ara
3 hurma
1 muz
Aksam
7 yk yesil fasulye
1 bardak ayran
Salata
7 bardak su
En uzak markete yurudum bugün toplamda 1.5 saat yuruyus cezamla beraber
yok bugun menu super ceza yok bugun :)Ahanda cezalar ikiye katlandı![]()
oyy kolay gelsin ablacim ama bugunden sonra biraz dinlenirsin :)Naber kızlar nöbet başladı okulun ilk günü ya bugün çocukları yeni okula başlayanlara izin ayarladık sabahtan beri 3 kişiyiz 4 ten beride İki kişiyiz
Bitanemm bugünden itibaren sık uğrıycam.Melisim takim kurallarimiz sertlesiyor takima daha sIk ugramaya calis guzelim..
Dinlenmek yok spora başlıyorum yarın hafiften. evi bi süpürüp silmem lazım çarşamba tarhana yogurmayi düşünüyorum perşembe işim yok galibaoyy kolay gelsin ablacim ama bugunden sonra biraz dinlenirsin :)
kolay gelsin ablam.Naber kızlar nöbet başladı okulun ilk günü ya bugün çocukları yeni okula başlayanlara izin ayarladık sabahtan beri 3 kişiyiz 4 ten beride İki kişiyiz
yok bugun menu super ceza yok bugun :)
tesekkur ederim canim bugün listeye falan. Uymadim diyetisyen hicbir degisiklik yapmadi. Benim canim sıkıldı yedim vallahicok guzel canim :)
iyi akşamlar canımİyi akşamlar canlar ★♥
İyiyiz canım benim sen nasılsın?Naber kızlar nöbet başladı okulun ilk günü ya bugün çocukları yeni okula başlayanlara izin ayarladık sabahtan beri 3 kişiyiz 4 ten beride İki kişiyiz
Nasılsın canım?iyi akşamlar canım
İyiyim canım bendeİyiyiz canım benim sen nasılsın?
İyi nöbetler..
Cok şükür canim sen nasılsınNasılsın canım?
Bende iyiyim canım :)Cok şükür canim sen nasılsın
Ben versem Akin vermez Fatimem :)
Askerle konusmussun gulum, gozunaydin:)
Slm kızlar ben geldim:))bende bir çay alırım özgecim:))