• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Aslinda bugun epey erken kalktik esimin toplantisi var diye ama ben esime kahvalti hazirlarken bicakla elimi bir guzel kestim..
Kucuk bir kesik ama derin kesildi ,1 saat tampon baski yaptik, kani 1 saatin sonunda durdurabildik.
Yoksa yine hastane yolcusu oluyordum.
Sizlerin gunu nasil geciyor canlar?

Aleyküm selam..
Çok geçmiş olsun canım :(

Aynı işte, sıradan gün geçiriyorum :)
Hiçbirşey yapmadan yorgun ve halsizim.. İlaç almasam kaşıntıdan kötü oluyorum, alınca da uyku, halsizlik yapıyor, çok sıkıldım bu durumdan :( Hiçbirşey yapamıyorum, 3 günde bir odayı toparlayamadım :))

Aleyküm selam..
Çok geçmiş olsun canım :KK43:

Aynı işte, sıradan gün geçiriyorum :)
Hiçbirşey yapmadan yorgun ve halsizim.. İlaç almasam kaşıntıdan kötü oluyorum, alınca da uyku, halsizlik yapıyor, çok sıkıldım bu durumdan :KK43: Hiçbirşey yapamıyorum, 3 günde bir odayı toparlayamadım :))
canim sana ilaci soracaktim kac gundur..
Ilac yardimci oluyor mu?
uyku da yapsa kullan gulum..

canim sana ilaci soracaktim kac gundur..
Ilac yardimci oluyor mu?
uyku da yapsa kullan gulum..

Oluyor canım, sakinleştiriyor, kaşınmıyorum..
Ama uyku yapması çok fena, 7/24 uykum var yani :)
Gece de rahat uyuyorum, genelde uzun süre döner dururum yatakta, şimdi 5 dakika anca uyanık kalabiliyorum.. ama çok uyanıyorum.. Bu kadar uykuyla gece sık sık uyanmayı da anlayamıyorum..

enfeksiyon için bişey demedi gülüm.ayrıntılıya gönderdi direk oda işte cumaya kaldı.ama ağrım falan yok çok şükür
cuma haber et gulum, cok sukur agrin da kalmamis :)

Çok üzücü gerçekten.
Hiç anlamam bu mal mülk davalarından küsenleri.
Anneden babadan kalan mal mülk olmasada gecimini sağlıyosun.
Ters düşmek niyeki.

sen üzmemeye gayret et kendini ya iki canlısın
onların sorunu o allahdan uzaktasın.
uzakta olmak aslında bi nevi cokta güzeldir.
evet canim haklisin ama iste insan bazi durumlarda mantikli dusunemiyor..
uzakta olmak bazi yonlerden cok kotu, bazi yonlerden guzel.

Günaydın :)

Menümü yazamadan uyumuşum ya da bayılmışım diyelim :))

Menüm
Sabah yiyemedim, alerji biraz yordu geceden beri hiç iştahım yoktu..

Öğlen
Tavuk
2 kaşık pilav

Ara
2 fincan çay

Akşam
3 ızgara köfte
domates, salatalık
1 dilim ekmek

Su 2. litre
sende ben gibi bayilmis misin kuzum :)

Oluyor canım, sakinleştiriyor, kaşınmıyorum..
Ama uyku yapması çok fena, 7/24 uykum var yani :)
Gece de rahat uyuyorum, genelde uzun süre döner dururum yatakta, şimdi 5 dakika anca uyanık kalabiliyorum.. ama çok uyanıyorum.. Bu kadar uykuyla gece sık sık uyanmayı da anlayamıyorum..
canim ozaman kullan ilacini, ihmal etme.
sifa olsun insallah.
askerden haber var mi?

cuma haber et gulum, cok sukur agrin da kalmamis :)

evet canim haklisin ama iste insan bazi durumlarda mantikli dusunemiyor..
uzakta olmak bazi yonlerden cok kotu, bazi yonlerden guzel.

sende ben gibi bayilmis misin kuzum :)

Gerçekten bayılıyorum sanırım :)
Sen yorgunluktan, ben ilaçtan :)

Allah kardeşin de hayırlısıni versin gülüm ne dicen.

Herkesi ve kendimi tebrik ediyorum :)))

Ah özgem ne cektiniz şu evden . Simdi doğumun da geliyor iyice zor olmasa bari bir önce tamir edilse.

Benimki de dumura uğradı ben istemem falan deyince aman . Benim gelinlik altınları bile onu kasasında bir gün ver bana demedim. Zamanı gelince alırım. Dünya malı burda kalır . O kadar zenginler ölüyor kefenlerinde cep mi var? Herkesin mali kendine olsun. Huzurun varsa evinde tencerende taş kaynatır içersin. Gerisi boş.

Görürsün ablam spora devam bak @haeshin buseme bi dadandı pir dadandı spora:)

Ben simdi oturdum evde. Sabah kalktım oglani yedirdim krese götürdüm, kasaba gittim etimi aldım ordan bizim dükkana gittim. Servis saati geldi yardım ettim. Sonra oglani almaya gittim krese eve geldim oglani uyuttum , duş aldım. Sonra aldığım etleri buzluga koydum paketleyip yemeğimi yaptım ahanda yeni oturdum. Simdi de benim sıpa yatağında zırlıyor . Kafam bi milyon oldu
sorma Sibelim bu ev bizim iligimizi kemigimizi kuruttu :)
masalllah kiz sana Allah evlatlarimizi da hayirli insanlarla karsilastirsin..

Bende yeni yürüyüş ten geldim. Daha yemek yapıcam.adı belli ya yapmasi kolay
canim bu haftaya moralsiz basladin ama pes etmek yok, eksilerde gelecek hic merak etme:)

Yawrukush Yawrukush nasılsın kuzum sanırım yine tadilat var bitmedi evin işleri. Allah kolaylık versin kuzum inşallah bu son olur :KK66:
canim bugun yagmur yagmazken gelecek tamirciler, hic eve girmeyecekler bu sefer, catiya cikip halledeceklermis.
insallah son olur Hazalim..

Kızlar sizce günde kaç dilim ekmek tüketilebilir. tabi tüketmemek daha iyi biliyorum
canim kahvaltida 2 dilim, oglen ve aksamda 1er dilim tuketiyorum ben.
diyetteyken de oyle yapiyordum, bu ideal kuzum.

Hoşbuldum canım bugün pek giremedim ablamlar gelmişti onlar gitti şimdide hazırlanmam gerek kayınvaldemlere gidicez bugün giremeyebilirim şimdiden kusura bakmayın olurmu :))
masallah sana kuzum ne gezgin hatunsun sen yaa :))

Hoşbuldum canım bugün pek giremedim ablamlar gelmişti onlar gitti şimdide hazırlanmam gerek kayınvaldemlere gidicez bugün giremeyebilirim şimdiden kusura bakmayın olurmu :))
Kacamak yapma kv ler de :)))
Selamlar kizlar nasilsiniz?
Aslinda bugun epey erken kalktik esimin toplantisi var diye ama ben esime kahvalti hazirlarken bicakla elimi bir guzel kestim..
Kucuk bir kesik ama derin kesildi ,1 saat tampon baski yaptik, kani 1 saatin sonunda durdurabildik.
Yoksa yine hastane yolcusu oluyordum.
Sizlerin gunu nasil geciyor canlar?

sorma Sibelim bu ev bizim iligimizi kemigimizi kuruttu :)
masalllah kiz sana Allah evlatlarimizi da hayirli insanlarla karsilastirsin..

canim bu haftaya moralsiz basladin ama pes etmek yok, eksilerde gelecek hic merak etme:)

Canım benim çok geçmiş olsun tekrar sen bi Hayır falan ver özgem . Başının gözünün sadakasi olsun.
Son 1 haftadir badireler atlatiyorsun dikkat et canım benim.

Kacamak yapma kv ler de :)))

Canım benim çok geçmiş olsun tekrar sen bi Hayır falan ver özgem . Başının gözünün sadakasi olsun.
Son 1 haftadir badireler atlatiyorsun dikkat et canım benim.
Sibelim haklisin hem sadaka vereyim hem de bir seyler hazirlayip komsulara dagitayim...

KahvaltıM;zeytin, peynir,salatalik ,2 yaprak marul,biber ,1 yumurta +1 yumurta beyaziyla tarhana krebi,1 avuç fıstık
Ara;sade Türk kahvesi
Öğle;3 dilim peynir ,biraz fıstık badem
Aksam;1 kase çorba,fırında tavuk ve sebze,salata,yoğurt
Ara;sade Türk kahvesi
Spor;2 saat yürüdum
150jj ve 150 ia (dünkü cezam)yarısını yapabildim
Yawrukush Yawrukush

aynen oyle Fatimem :)
Asker sonrasi icin planlariniz var mi?
Dugun gunu belli mi?

Aslında geldikten bir kaç ay sonra evleniriz diyorduk..
Ama öyle demekle olmuyor işte..
Daha evimiz yok, kendisi senelerdir okuduğu için başka hiçbirşey yapamadı, birikimi falan yok yani..
Evi babası alacak, ne zaman belli değil henüz..
Gelip öncelikle iş bulması lazım, iş de kolay bulunmuyor malum..
Ev ve iş hallolursa geri kalanlar o kadar mühim değil, üstesinden geliriz..
Kısmet diyorum, Allah neyi nasıl nasip edecek bilmiyoruz ki, belki de hemen hallolur hepsi :)

KahvaltıM;zeytin, peynir,salatalik ,2 yaprak marul,biber ,1 yumurta +1 yumurta beyaziyla tarhana krebi,1 avuç fıstık
Ara;sade Türk kahvesi
Öğle;3 dilim peynir ,biraz fıstık badem
Aksam;1 kase çorba,fırında tavuk ve sebze,salata,yoğurt
Ara;sade Türk kahvesi
Spor;2 saat yürüdum
150jj ve 150 ia (dünkü cezam)yarısını yapabildim
Yawrukush Yawrukush

Canım öğlen de yemek yeseydin, en azından salata ya da çorba..

Back
X