• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Inşallah özgem. Ben yqğmurlu havalara bayılırım buarada ama daha burda yağmadı. Bu sene türkiye de kış çok zor geçecek diyorlar kuzum.
oyle korkutma kendini insallah cok soguk olmaz canim.
Ankarada yasadigim icin hep biliyorum Ankaranin sogugu yaman oluyor mesela.
Allah evi yurdu olmayanlarin yardimcisi olsun :(

oyle korkutma kendini insallah cok soguk olmaz canim.
Ankarada yasadigim icin hep biliyorum Ankaranin sogugu yaman oluyor mesela.
Allah evi yurdu olmayanlarin yardimcisi olsun :KK43:
Yok gülüm korkutmak değil aksine kışı çok seviyorum. tabi ki Rabbim dışarda olanların yardımcısı olsun

canim iyi yapmis nisanlin okumakla, okuduktan sonra is bulunur Fatimem.
evide almasada kayinpederin, nisanlin is bulduktan sonra bir sure kirada da oturursunuz ne olacak.
hakkinizda en hayirlisi olsun canim..
Çok sağol, İnşaAlah canım..
Haklısın, iyi ki okudu, gerisi düzelir nasılsa Allahın izni ile..
Kiraya pek sıcak bakmıyorlar :) Kayınpederim Allahtan çocuklarını düşünen biri, ne zamandır para biriktiriyor bizim için.. Hatta evi aldı alacak gibiydi en son :) Belki de gelip kendisinin almasını bekliyordur, gerçi nişanlım da babasına güveniyor, şimdilik durum bu, ne olacağını sabırsızlıkla bekliyorum ben de :)

Çok sağol, İnşaAlah canım..
Haklısın, iyi ki okudu, gerisi düzelir nasılsa Allahın izni ile..
Kiraya pek sıcak bakmıyorlar :) Kayınpederim Allahtan çocuklarını düşünen biri, ne zamandır para biriktiriyor bizim için.. Hatta evi aldı alacak gibiydi en son :) Belki de gelip kendisinin almasını bekliyordur, gerçi nişanlım da babasına güveniyor, şimdilik durum bu, ne olacağını sabırsızlıkla bekliyorum ben de :)
hayirlisi olsun canim, ne guzel evlatlarini dusunuyorlarsa ve durumlarida varsa sizde rahat edersiniz.
her sey hallolur zamanla merak etme :)

canim iyi yapmis nisanlin okumakla, okuduktan sonra is bulunur Fatimem.
evide almasada kayinpederin, nisanlin is bulduktan sonra bir sure kirada da oturursunuz ne olacak.
hakkinizda en hayirlisi olsun canim..

canim ucundan tadina bak cok canin isterse, ama fazlasini yeme...

Hayirdir ablacim neden agriyor ki belin?
ters bir hareket mi yaptin ki?
cok gecmis olsun..

durdu canim sukur ya..
durmasaydi dikis atacakti doktor, ama epey ugrastim 1 saat kan dursun diye baski yaptim :)
sen nasilsin bugun?
Demek baya derin kesildi bende iyiyim özgem şükür. bugün kaçamak yaptım üzüldüm sonra ama refik gelecek ondan galiba canım çok istedi

bende severim kisi Hazalim, hele yagmura senin gibi bayilirim.
Akinla cikip yagmurda suya camura bulaniriz.
Ama kara yillardir hasretim burada...
Aynen bende öyle içimde çok farklı bir coşku oluyor yağmurda. Mersin'dede kar yok ama memlekete gitmek nasip olursa görürüm özgem.

canim bende yazmistim sana belki gozunden kacmistir.
ben sabahlari ince 2 dilim, aksam ve oglende 1er dilim tuketiyorum,
diyetteykende oyle yapiyordum.
bu miktar cok degil..
Evet galiba gözümden kaçmış gülüm. demek ki çok değil herkes benim gibi 4 dilim kadar yiyiyor ya da öneriyor :)

Aynen bende öyle içimde çok farklı bir coşku oluyor yağmurda. Mersin'dede kar yok ama memlekete gitmek nasip olursa görürüm özgem.
bizim burada da hayvanat bahcesine gecen sene kar getirdiler.
bir sirket sponsor olmus, texasa hic kar yagmaz, bizde bir hevesle ailecek gitmistik ama ne arabaya park yeri bulabildik, ne de izdihamdan iceri girebildik:))

bizim burada da hayvanat bahcesine gecen sene kar getirdiler.
bir sirket sponsor olmus, texasa hic kar yagmaz, bizde bir hevesle ailecek gitmistik ama ne arabaya park yeri bulabildik, ne de izdihamdan iceri girebildik:))
Bebişin geldikten sonra bir baktın ankaraya geldin kuzum harbi soğuk ve kar görürsünüz :) kışın ankaraya gelmiştim bir kere dondum ya

Back
X