• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evdesin nasıl olsa canım ip atla squat yap 10 dk da olsa fayda sağlar.

Ne güzel nasıl ozendim sana maşallah.

Bravo.

En buyuk destekcimiz erkekler:))))
Allah onlari basimizdan eksik etmesin onlar olmasa tv kumandasinin pilinin bitip bitmedigini anlayamazdik veya laptopumuz eskimezdi boylece yenisini alamazdik ne kötü veya yalniz bir kadin kocasi yaklasik 3 saatinj sporda gecirirken uykusu gelip cildirmis cocuklarla basetme yetisini nasil kazanir hic tecrube edemezdik :D

Menu zamaniiii
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin
Zeytinyagi
10 zeytin
Roka
Salatalık
Cig fistik
Ogle bir buyuk bardak turk kahvesi
Aksam
Haslama et ve et suyu
Borulce salatasi
Çiğ fistik
Sonra bi kucuk kahve ve bi bardak cay ictim
Su 3 lt
Spor yok yarin pilates var:))
Kizlar iyi geceler hepinize

İnşallah sibelim saglik en muhimi. Bir suru sifirin basindaki 1 rakami gibi saglik. O bir olmadan milyonlarca sifirin olsa degeri sifir:)
Öyle busem her şeyde olduğu gibi onu da kaydedince anliyoruz.
Bu toplu alıntıları banada öğretin ya hepinize tektek laf yetiştiremiyorum toplu mesajı öğrenimde hepinize toplu laf yetiştireyim:KK70:
Mesajların sağ altında secenek var Çoklu alıntı diye ona tıkla önce. Sonra en altta cevaplama bölümü var ya oraya alıntıları ekle butonuna bas yükleniyor.
Benim zaman ya da yer sıkıntım yok ki canım..
Sıcağa karşı hassasım yani en ufak vücut ısımı artıracak harekette hemen kaşınmaya başlıyorum :KK43: Yürüyüş bile zorluyor bazen..
Nasıl hasretim spora anlatamam :KK43:
İlaç alıyorum şimdi, zamanla biraz iyi olursam yaparım inşaAllah.
Canım benim en hafif spor herhalde plates tir. @Saadetim33 yapıyor .
Allah onlari basimizdan eksik etmesin onlar olmasa tv kumandasinin pilinin bitip bitmedigini anlayamazdik veya laptopumuz eskimezdi boylece yenisini alamazdik ne kötü veya yalniz bir kadin kocasi yaklasik 3 saatinj sporda gecirirken uykusu gelip cildirmis cocuklarla basetme yetisini nasil kazanir hic tecrube edemezdik :KK70:

Aa öyle deme kız evimizin direği onlar:)))
Güüünaaahhhh

Alya008 Alya008 anlatıcam diye kendi kendimi alıntıladım :KK70:
Bak şimdi cevap yazmak istediğin mesajları Çoklu Alıntı yap, sonra da her mesajın sonunda [/QUOTE yazıyor, ondan sonra yazmak istediği yaz :) Anlatabildim mi acaba, ben bile anlamadım da biraz :KK70:

QUOTE="AKovser, post: 48218460, member: 472996"]Allah kolaylık versin canım..
Yardım eden olmaması çok kötü
[/QUOTE

Buraya bir cevap mesela :))

QUOTE="AKovser, post: 48218482, member: 472996"]Ninniye ne hacet, ilaç sağolsun bayıltıyor uzanır uzanmaz :KK70:
Şu an bile uyumuş olabilirim :KK70:
[/QUOTE

Buraya da biri :))

Menu zamaniiii
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin
Zeytinyagi
10 zeytin
Roka
Salatalık
Cig fistik
Ogle bir buyuk bardak turk kahvesi
Aksam
Haslama et ve et suyu
Borulce salatasi
Çiğ fistik
Sonra bi kucuk kahve ve bi bardak cay ictim
Su 3 lt
Spor yok yarin pilates var:))
Kizlar iyi geceler hepinize

İyi geceler canım..

Sibel dun o kadar tutredi ki bacaklarim anlatamam. 3 yas sendromu muduuur yoksa huylari midir anlamadim bugun kresteki ogretmen esime siniftaki en hareketli cocuklar ikizler demis. Hatta ozellikle defne biraz bizi zorluyor demis. Haftasonu gune goturdum sehpanin etrafinda kostular gun boyu :KK43:
Busem yine iyi senin kizlar Akin olsa o sehpanin ustunu devirir, sonra da sehpayi yerle bir ederdi :)

Ev uğraştırdı sizi gercekten ozgem. Ama olsun saglik olsun biliyor musun ev de duzelir hersey de. Kardesimin esinin durumunu biliyosun tedavisi devam ediyor ve biraz agir gecirdi bu sureci önümüzdeki hafta ikinci tedavi asamasi baslicakmis. Radyoterapi sureci. Annemler gitti izmire iste ev almislardi kardesimgiller ozgenin istedigi gibi heeer yeri yikildi evin bastan yapiliyor bi duvarlarin yeri kaldi degismeyecek. Sirf ozgenin istedigi gibi bir ev olsun icine sinsin diye herkes cirpiniyor. Umarim uzun yillar oturur evinde cocuklarini buyutur. Ayni sekilde senin de bu sene butun ev sorunlarin biter doguma kadar umarim yavrularini saglikla evinde buyutursun.
haklisin Busem en onemli sey saglik.
Adasim da insallah sagligina kavussun evinde agiz tadiyla otursun, dedigin gibi evlatlarini buyutsun...

Evet bitanem jilliana başladım:)
hayirli olsun canim :)

Canım çok gezmiyorum aslında bugün kayınvaldemler yayladan geldiler hoşgeldine gittik.onun dışında bi annemlere gidiyorum ablamlar annemler aynı binada oturuyor zaten genelde ya onlar bende ya ben onlardayım biz kızkardeşler biraz düşkünüz birbirimize ondan gezmelerim:KK48:
daha ne gezeceksin canim cok sanslisin cok ,masallah :)

Okuldaydim zaten 4 gibi eve geldim. Pazartesiddn itibaren 17.30 da eve gelebilecegim:KK43: yemek yedik esim gitti kizlari aldi onlara yemek hazirladim camasir serdim yenisini attim kizlarin yataklarini topladım kendi yatagimi duzelttim sabah duzeltme adetim hic yok boylesi daha saglikliymis zaten:)) sonra kizlara yemek yedirdim ellerini yuzlerini yikayip ustlerini degistirdim. Kizlara vesilalik foto cektirmeye gittik işkence gibiydi defne cok zor ikna oldu. Ordan arkadasa gittik. 10 gibi eve geldik camasir astim digerlerini topladim katladim kizlarin cantalarinj yerlestirdim. Bu arada yolda makarna isteriz diye tutturdular gece gece makarna yaptim yedirdim. Ellerini yuzlerini yikadim ustlerini degistirdim uyuttum. Farkindaysan esim sadece okuldan cocuk alma isini yapti :KK43: simdi uzandim sizi okuyorum aslinda daha cok yapcak sey var ama yarin sabah evdeyim dersim ogleden sonra . Simdi menu uazcam gecmis bitmedi:))
ne cok is yapmissin birde bana kiziyorsun..
sende azicik aci canina Busem..
yalniz esinin hakkini yemeyelim adam ne yorulmus ne yorulmus :))

Nasilsiniz kizlar okuldan esimi almaya gittim, ogle arasinda birer kahve ictik.
Eve geldim, camasir attim makinaya simdide geldim sohbete:)
Kimler var??
Dizi arası göz atıyorum takıma
canim iyi yapmis nisanlin okumakla, okuduktan sonra is bulunur Fatimem.
evide almasada kayinpederin, nisanlin is bulduktan sonra bir sure kirada da oturursunuz ne olacak.
hakkinizda en hayirlisi olsun canim..

canim ucundan tadina bak cok canin isterse, ama fazlasini yeme...

Hayirdir ablacim neden agriyor ki belin?
ters bir hareket mi yaptin ki?
cok gecmis olsun..

durdu canim sukur ya..
durmasaydi dikis atacakti doktor, ama epey ugrastim 1 saat kan dursun diye baski yaptim :)
sen nasilsin bugun?
Spor yapmayıp yorulunca oluyor canım maalesef
Çok sağol, İnşaAlah canım..
Haklısın, iyi ki okudu, gerisi düzelir nasılsa Allahın izni ile..
Kiraya pek sıcak bakmıyorlar :) Kayınpederim Allahtan çocuklarını düşünen biri, ne zamandır para biriktiriyor bizim için.. Hatta evi aldı alacak gibiydi en son :) Belki de gelip kendisinin almasını bekliyordur, gerçi nişanlım da babasına güveniyor, şimdilik durum bu, ne olacağını sabırsızlıkla bekliyorum ben de :)
Ne güzel çok şanslısınız
Geçmiş olsun ablacim dikkat et kendine
Sağol canım
bende severim kisi Hazalim, hele yagmura senin gibi bayilirim.
Akinla cikip yagmurda suya camura bulaniriz.
Ama kara yillardir hasretim burada...
Kışı severim bende
Kuzum pro üyeler görüyor kim var kim yok :KK66:
Eskiden Herkes görüyordu
Yarın ne yemek yapacak siniz kizlar. Bir fikir verin bana da
Taze fasulye düşünüyorum fikir degistirmezsem
Sibel dun o kadar tutredi ki bacaklarim anlatamam. 3 yas sendromu muduuur yoksa huylari midir anlamadim bugun kresteki ogretmen esime siniftaki en hareketli cocuklar ikizler demis. Hatta ozellikle defne biraz bizi zorluyor demis. Haftasonu gune goturdum sehpanin etrafinda kostular gun boyu :KK43:
Hareketli çocuk iyidir aslında ama yorucu oluyo işte
Ev uğraştırdı sizi gercekten ozgem. Ama olsun saglik olsun biliyor musun ev de duzelir hersey de. Kardesimin esinin durumunu biliyosun tedavisi devam ediyor ve biraz agir gecirdi bu sureci önümüzdeki hafta ikinci tedavi asamasi baslicakmis. Radyoterapi sureci. Annemler gitti izmire iste ev almislardi kardesimgiller ozgenin istedigi gibi heeer yeri yikildi evin bastan yapiliyor bi duvarlarin yeri kaldi degismeyecek. Sirf ozgenin istedigi gibi bir ev olsun icine sinsin diye herkes cirpiniyor. Umarim uzun yillar oturur evinde cocuklarini buyutur. Ayni sekilde senin de bu sene butun ev sorunlarin biter doguma kadar umarim yavrularini saglikla evinde buyutursun.
İnşallah sağlığına kavuşsun ağız tadıyla otursun evinde
Okuldaydim zaten 4 gibi eve geldim. Pazartesiddn itibaren 17.30 da eve gelebilecegim:KK43: yemek yedik esim gitti kizlari aldi onlara yemek hazirladim camasir serdim yenisini attim kizlarin yataklarini topladım kendi yatagimi duzelttim sabah duzeltme adetim hic yok boylesi daha saglikliymis zaten:)) sonra kizlara yemek yedirdim ellerini yuzlerini yikayip ustlerini degistirdim. Kizlara vesilalik foto cektirmeye gittik işkence gibiydi defne cok zor ikna oldu. Ordan arkadasa gittik. 10 gibi eve geldik camasir astim digerlerini topladim katladim kizlarin cantalarinj yerlestirdim. Bu arada yolda makarna isteriz diye tutturdular gece gece makarna yaptim yedirdim. Ellerini yuzlerini yikadim ustlerini degistirdim uyuttum. Farkindaysan esim sadece okuldan cocuk alma isini yapti :KK43: simdi uzandim sizi okuyorum aslinda daha cok yapcak sey var ama yarin sabah evdeyim dersim ogleden sonra . Simdi menu uazcam gecmis bitmedi:))
Seninde günün yoğun geçmiş kolay gelsin busem
En kötüsü de o zaten yaptığını yiyememek.

Gecmis olsun ablam. Sıcak bi duş al.

Evet canim benim yaşımda birinin bu kadar varisi olmasi normal değil ama 3 sene restoran da ayaktaydim. 1 sene de resepsiyonda ayaktaydim. Benim bacaklarımhep kalın ve problemli velhasıl.

O ne kız burda da mı kapitalist düzen var?

Yarın ola hayr ola. Hiçbir fikrim yok.

Sağol canım yarın görüşürüz.

Asya nasılsın canim? Kız kv ile durumlar nasıl? Aynı mı hâlâ?

Hadi ya Miro nun kız versiyonu. İnsan bu çocuklarla bir yere gidemiyor ki ağlama krizi yaramazlıklar. Ne zaman sakin olur ki bunlar acep?????

Allah sifa versin busem. İnşallah atlatır bu durumları yuvasında musmutlu yaşar .
:KK68::KK68:
Aldım canım sağol daha iyiyim

26 Eylül Menüm
Sabah
Sade yumurta
1 zeytin
Marul
Biraz yufka ekmek
Şekersiz çay
1 avuç çekirdek(kabak çekirdeği ile karışık)
1 çay kaşığından az çikolata

Ara
3 fındık

Öğlen
Yarım tavuk dürüm
Ayran
1 supradyn all day(yeni başladım)

Ara
5 kaju
1 fındık 1 badem
4 kuru kayısı

Akşam
1 köfte büyüklüğünde et
1 tam buğday ekmeği
Mandalina elma
Yoğurt
Şekersiz çay

Su
Bolca içtim

Egzersiz
50 dakika küsür dağınık yürüyüş

Not: göz tansiyonum yükseldiği için dün menü paylaşımı yapamadım...
Hatalarıım yanlış, eksik veya fazla yazdıklarım olabilir menülerimde...

27 Eylül Menüm
Sabah
2 kaşık kıymalı yumurta
1 dilim Tam buğday ekmeği
Domates
Salatalık
1 avuç çekirdekli karışım(dünkü)

Ara
4 kuru kayısı
5 kaju
1 fındık 1 badem

Akşam
4 kaşık kıymalı mantı
Marul
Yoğurt
Şekersiz çay
Birer adet;
Elma
Mandalina
Tam buğday ekmeği

Ara
1 supradyn all day
5 kaju

Su
Bolca içtim/sayamadım

Egzersiz
Dinlendim

Yawrukush Yawrukush

En kötüsü de o zaten yaptığını yiyememek.

Gecmis olsun ablam. Sıcak bi duş al.

Evet canim benim yaşımda birinin bu kadar varisi olmasi normal değil ama 3 sene restoran da ayaktaydim. 1 sene de resepsiyonda ayaktaydim. Benim bacaklarımhep kalın ve problemli velhasıl.

O ne kız burda da mı kapitalist düzen var?

Yarın ola hayr ola. Hiçbir fikrim yok.

Sağol canım yarın görüşürüz.

Asya nasılsın canim? Kız kv ile durumlar nasıl? Aynı mı hâlâ?

Hadi ya Miro nun kız versiyonu. İnsan bu çocuklarla bir yere gidemiyor ki ağlama krizi yaramazlıklar. Ne zaman sakin olur ki bunlar acep?????

Allah sifa versin busem. İnşallah atlatır bu durumları yuvasında musmutlu yaşar .
:KK68::KK68:
O hep aynı gülüm değişmez ki.can çıkar huy çıkmaz mis

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI--
MavibocukIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI-
abesle_istigalODUL :rapci:------
haeshinIZINLIIZINLIIZINLI:KK73: :KK73::nazar: 250JJ 100M--
gogo2405ODUL :rapci::halay: :halay::eğlence: :eğlence:300JJ :KK73::nazar: :nazar:--
tiffany20:rapci: :rapci::halay: :halay::eğlence: :eğlence::KK73: :KK73::nazar: :nazar:--
happy_moon--:eğlence: 10DK Y----
AKovser:rapci: :rapci::halay: 10DK Y:eğlence: 10DK Y:KK73: 10DK Y:nazar: 10DK Y--
KarKralicesi:rapci: :rapci:300IA :halay:20DK Y :eğlence::KK73: :KK73:---
belindamm:rapci: :rapci::halay: :halay::eğlence: :eğlence::KK73: :KK73::nazar: :nazar:--
Ey0609-------
Alya008:rapci: :rapci::halay:100M 150IA:eğlence: 350IA400IA 100M :KK73::nazar: 10DK DANS--
azimli anne:rapci: :rapci:------
marlin18ODUL :rapci:--300IA 300JJ19DK Y :nazar:--
Leopardesenlitayt-------
Zypzyp-------
Saadetim33:rapci: :rapci::halay: 10DK Y-:KK73: :KK73:200IA :nazar:--
bnnu:rapci: :rapci::halay: :halay::eğlence: :eğlence::KK73: :KK73::nazar: :nazar:--
gulpinargul:rapci: 10DK Y:halay: :halay::eğlence: :eğlence::KK73: :KK73::nazar: DINLENME--

[/td][/td][/td][/td]

Back
X