• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nasil gecti gunun canim?
ne var ne yok?

gel sekerim gel:)
okulun spor salonunada gitmeye basla, okuldan neden baglanamiyorsun kadinlar kulubune ki?
İyi sayılır canım bugün biraz içli köfte yapayım dedim bizim minnoş ciyak ciyak aģlıyo ayağıma yapışmış kendiyle ilgilenmemi istiyo o köfteyi nasıl yaptım nasıl bitirdim hiç bilmiyorum.sonrasında bizim yengeye gittim onunda minik oğlu var onunla oynadılar bide koltuklara tırmanmayada başladı sorma halimi bütün gün gözüm üstünde şu zamanlarıda bir atlatsaydım

Selamlar ben dizimi izledim geldim. Bugün nöbetten çıktım öğlene kadar uyudum sonra aşure için evde olan malzemeleri hazırladım yarın sabah pazardan eksikleri alıp tamamliycam apartmana dağıtırım yarın akşam kvalidemler götürürüz sonraki gün kalanida hastanedeki arkadaşlarıma götürürüm. Yarın ayrıca disariyada çıkmam lazım kargoya vermem gereken şeyler var .Galiba yorucu bir gün geciricem. Perşembe çalışıyorum cuma ve haftasonu boşum cuma sabah Kocaeli den kankam gelecek çok mutluyum güzel bir haftasonu geciricez umarım.
ay ablacım ya sen okadar çalışıyosun bide buraya vakit ayırabiliyosun . ben evde otura otura hamlamışım . okul başladı 3 haftaya yakın oldu , bana bi bak hele . sabah 8.40 gibi ders başlıyor. akşam en geç 6 gibi geliyorum . yemeğimi yiyip duşumu alıp 8 de uyuyorum .ertesi gün kalkıyorum . bünyem alışamadı bir türlü ,şuan bile zor oturuyorum aşırı yoruluyorum ,sen nasıl böyle enerjiksin ya okadar çalışmaya nöbete hemde .tekrar etmem gereken dersler var,yarın bilgisayar sınavım var ama hiç çalışamıycam gözlerim kapanmak üzere gittim gidiyorum yani.

Günaydın kızlar

İyi uykular balım yine çok yorulmuşsun yat dinlen güzelce çok korkuyorum koştururken doguruvercen sen diye

Kötü olmuş .Dün süper dadı vardı kadris çocuk yanına gelince odasına götürün hiç konuşmadan yatağının yanına oturup başınızı yatağın yanına koyun çocukla gozgoze gelmeyin iletişim kurmayın uykuya dalmasini bekleyin dedi .
Neyse ki koltuk yikanabiliyomus.
Hee birde iyi düşünün yanınızda yatması kucakci olmaları şimdilik olan şeyler büyüyünce misal bizimki öpmek için izin istiyoz bi öptürse iki opturmuyo bile küçükken sevin sevgiye bogun çocukları büyüyünce sevgiye ihtiyaçları kalmasın

Kuzum Asya 4.5yasinda herseyin farkinda
Kendi yataginda kendi kendine uyuyan cocuk zaten
Ogle uykularinda bile odalarina birakip cikarim ben
Esim uyuyan cocugu yanimiza alarak alistirdi:)
Simdide uyandigi anda geliyor
Goturuyoruz geri geliyorr:)

Üzüldüm kuzum bide yeni temizlenmiş ah bu eşler bizi bir anlasa. sen temizleme çağır temizleyen bir firma onlar güzelce temizler. sıkma canını
Yok canim ya soktum yikadim herseyi koltuklar iskelet suan yarin kururmu bilmem
Evide elden gecirdim derken pestil oldum
Meliste anneiiii diye pesimde
Wallahi esim anladi sanirim
Erken geldi baktim yardim ediyor falan ama neye yarar

okulun internet şifresini istedim öğrenci işlerinden olmadı ,kadına gittik tekrar kaç kere daha söyliycem size diye kovdu bizi. artık öğrenen birileri olursa onlardan almaya çalışıcam. sınıftada fazla kişiyi tanımıyorum .
Allah allah ya sinir oluyorum su ogrenci islerinde calisan insanlara..
bende ingilizce transkript alabilmek icin 40 takla atmistim, yahu ne ise yariyorsunuz, ogrencilerin islerini de halledemeyecekseniz diyesim geliyor..
Sabahtan aksama kadar solitaire oynuyordu bizimkiler..
Sen git yine sor kuzum, calismadi bu sifre de, biraz sesini cikart..
hic susmam ben boyle davrananlarin karsisinda...

İyi sayılır canım bugün biraz içli köfte yapayım dedim bizim minnoş ciyak ciyak aģlıyo ayağıma yapışmış kendiyle ilgilenmemi istiyo o köfteyi nasıl yaptım nasıl bitirdim hiç bilmiyorum.sonrasında bizim yengeye gittim onunda minik oğlu var onunla oynadılar bide koltuklara tırmanmayada başladı sorma halimi bütün gün gözüm üstünde şu zamanlarıda bir atlatsaydım
canim ya annem harika yapar icli kofteyi , bende bekarken hic ogrenmeye calismadim..
evlendikten sonra annemin tarifyle yaptim bikac kez ama ince yapamiyorum bir turlu.
hep kalin, hep kalin oluyor, var mi bana tavsiye edebilecegin bir sey..
Bu arada seneye kuzunun bu halleri gececek..
Bunlar hep bir surec, yavas yavas cok degisiyor kuzular..

Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Zeytin
Peynir
Ara:türk kahvesi
Öģlen
1 elma
Ara:türk kahvesi
Akşam
2 adet içli köfte
Yarım Kâse yoğurt

Spor:
15 dakika dans (10dk kası cezam)
15 dakika yürüyüş
100 ia
50 jj
30 dakika bisiklet
Su :16bardak
spor enfess :)

ay ablacım ya sen okadar çalışıyosun bide buraya vakit ayırabiliyosun . ben evde otura otura hamlamışım . okul başladı 3 haftaya yakın oldu , bana bi bak hele . sabah 8.40 gibi ders başlıyor. akşam en geç 6 gibi geliyorum . yemeğimi yiyip duşumu alıp 8 de uyuyorum .ertesi gün kalkıyorum . bünyem alışamadı bir türlü ,şuan bile zor oturuyorum aşırı yoruluyorum ,sen nasıl böyle enerjiksin ya okadar çalışmaya nöbete hemde .tekrar etmem gereken dersler var,yarın bilgisayar sınavım var ama hiç çalışamıycam gözlerim kapanmak üzere gittim gidiyorum yani.
Ders çalışmak sıkıntılı bi iş canım ben anca iş ve ev kız büyüdü zaten her zaman ihtiyacı yok bana ve baya boş zamanım kalıyor

Sabah
Ekmek yoktu krep yaptim kizlara
İncecik bir krep
Peynir zeytin biraz bal

Ogle
1dilim tbe beyaz peynir
Minik muz

Aksam
1tabak sucuklu kuru fasulye
Salata
1minik cikolata

Tam bugday unuyla cupcake yaptim kizlara
Yememek icin zor tutuyorum kendimi
Durdurun beni

Su 3lt
8.000 adim
canim cupcake yeme , suan canin istiyor ama yedikten sonra pisman hissedeceksin..
cok canin istiyorsa tadina bak 1 isirik.
refik mi yakin , canin tatli mi istiyor Kadris?

canim insanin konforlu alanini kirmasi lazim..
bu hic kolay bir is degil.
ama konfordan uzaklastikca daha hareketli, daha cok is yapabilen, bir kac parcaya bolunebilen biri haline geliyor zamanla.
muhim olan o ilk eylem, sende istesen yavas yavas konfordan uzaklasip, daha cok ise bolunup yapabilir hale gelirsin :)

Yok canim ya soktum yikadim herseyi koltuklar iskelet suan yarin kururmu bilmem
Evide elden gecirdim derken pestil oldum
Meliste anneiiii diye pesimde
Wallahi esim anladi sanirim
Erken geldi baktim yardim ediyor falan ama neye yarar
ellerine saglik canim..
insanin cani sIkILiyor boyle seylere ama temizlemis kurtulmussun.
esinlede konus Melisi hic almasin artik yaniniza, bir sure sonra alisir bu duzene:)

Akini okula biraktim eve geldim, bugun 1 makina kendi camasirlarimizi yikayip kurutacagim.
Bir makina da Akinin eskilerini kolilerden ayiklayip, bebek icin kullanacaklarimi yikayip kurutacagim.
Sonra Akini almaya giderim, arada oglen yemegimi yerim.
Okuldan sonra Akini yatirip, aksamin yemegini hazirlarim.
Bebegin eksiklerini 1-2 haftaya bir tamamlasam , kendimi cok iyi hissedecegim, bakalim hayirlisi...

cuma aksam misafirlerimiz vardi hepside kendinin is arkadaslari..
bir tek mangali yakti, her seyi ben hallettim.
misafirler gitti aksamin bir yarisi koltuga oturdu yerinden kalkmadi, agrimayan yerim yok, ne kadar rahatsin dedim diye benimle kavga etti.
Agri icinde herseyi toparladim..
Cumartesi gunu kahvaltisini etti cuma isten erken ciktim diye ise gitti, aksama kadar ortalikta yoktu.
Akin, yemek, oyun vs diye paraladim kendimi..
Pazar kahvaltiyi etti oglanin bir disini fircalatip, tuvaletini yaptiramadi yine bana catti, biktim hayatimizi zorlastirmandan diye.
Arkadasiyla yazdiklari uygulama icin calismaya gitti.
Gece saat 12.30da ben uyudum hala eve gelmemisti.
Simdi ben sana hangi birini anlatayim Busem.
Sabah Akin babasinin yuzunu bile gormeden ise gitti.
Aksamda kesin calismak zorundayim diye gec gelip, evdede odaya cekilip magarasina girer...
Simdi sen soyle kuzum hani nerede bu es, nerede bu baba?
Bir sey soylesen zeytinyagi gibi uste cikacak, sizin icin para kazaniyorum da, nankorlerde bla bla bla...
Ozge valla cok aci ama ya bu deveyi gudecegiz ya bu diyardan gidecegiz hayata 1 kere geliyoruz kiymetini bilsin benim kafam cok fena atiyor benim icin kimse vazgecilmez degil nereye kadar sabredebilirim bilmiyorum. Kadinlar sineye cekmek zorunda degil her zaman her muameleyi sana da yazik. Sen var ya bebegini biraz buyut ve calismaya basla bence calisman gerek yoksa ev hanimisin diye seni hic bisey yapmiyor gibi gormeye devam edecek.

Akini okula biraktim eve geldim, bugun 1 makina kendi camasirlarimizi yikayip kurutacagim.
Bir makina da Akinin eskilerini kolilerden ayiklayip, bebek icin kullanacaklarimi yikayip kurutacagim.
Bebegin eksiklerini 1-2 haftaya bir tamamlasam , kendimi cok iyi hissedecegim, bakalim hayirlisi...
Tamamlarsin canim bu tempoyla mumkun degil eksik kalmasi sonra da dogum cantani da hazirla aklinda olmasin koy arabanin bagajina veya evde kapiya yakin bi yere. Bu anlamda kafan rahat olsun en azindan.

Çok gecmiş olsun canım dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen

egzersizler muthis Iremim :)

vallahi ablacim kostururken cikiverecek cocuk :))

cok gecmis olsun gulum, daha iysindir simdi insallah.
yat dinlen, sicak seyler ic.

evet canim asureden dolayi oldugun yerde 200 defa ipsiz ip atiliyorsun, yani ip olmasina gerek yok :)
nasilsin bugun, nasil gidiyor diyet, spor?

oyy ceza coktan bitmis ablam, cok kosturmussun...

oy oy oy suan cay icerken bile cnaim istedi :))
afiyet olsunn :)

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bitki çayları falan iç mutlaka iyi gelir

Çok gcmis olsun canım. Simdi nasıl oldun?

Dahlia_ Dahlia_ canım salgın var galiba , babamda grip oldu. nane limon felan iç bol bol .

Çok sağolun kızlar..
Daha iyiyim şimdi, ilaçlarımı alıyorum, annem çorba yapmış çorbamı da içtim iyiyimm çok şükür..

Kolay gelsin canım..

Allah allah ya sinir oluyorum su ogrenci islerinde calisan insanlara..
bende ingilizce transkript alabilmek icin 40 takla atmistim, yahu ne ise yariyorsunuz, ogrencilerin islerini de halledemeyecekseniz diyesim geliyor..
Sabahtan aksama kadar solitaire oynuyordu bizimkiler..
Sen git yine sor kuzum, calismadi bu sifre de, biraz sesini cikart..
hic susmam ben boyle davrananlarin karsisinda...

canim ya annem harika yapar icli kofteyi , bende bekarken hic ogrenmeye calismadim..
evlendikten sonra annemin tarifyle yaptim bikac kez ama ince yapamiyorum bir turlu.

spor enfess :)
canım önceleri bende yapamıyordum köfte hamurunu küćük ceviz kadar alıcaksın eline elini sürekli suya batırarak incelticeksin hamuru büyük alırsan kalın olur parmaģınla çevire çevire incelticeksin canım bide geçenlerde ablam salatalıkla oyduğunu söylüyodu bayağıda iyi oldu diyodu deneyebilirsin sende İnternette var salatalık la içli köfte yazarsan videosu çıkar pratik bilmeyenler için :))

Ozge valla cok aci ama ya bu deveyi gudecegiz ya bu diyardan gidecegiz hayata 1 kere geliyoruz kiymetini bilsin benim kafam cok fena atiyor benim icin kimse vazgecilmez degil nereye kadar sabredebilirim bilmiyorum. Kadinlar sineye cekmek zorunda degil her zaman her muameleyi sana da yazik. Sen var ya bebegini biraz buyut ve calismaya basla bence calisman gerek yoksa ev hanimisin diye seni hic bisey yapmiyor gibi gormeye devam edecek.
haklisin busem ya bu deveyi gudecegiz ya da bu diyardan gidecgiz..
bende ayni seyi dusunuyorum, aralikta online ders almaya baslayacagim.
bebegide bu surecte biraz buyuteyim, dersleride alabildigim kadar alayim.
sonra is hayatina donus yapayim.
yoksa dedigin gibi ev hanimi= vasifsiz, suluk imajindan kuplere binmeye basladim...

Selam kızlar hayırlı akşamlar menum
Sabah
2dilim ekmek
1kk peynir
1bardak çay
Domates salatalık
Ara 1 bardak sut
Öğle yemedim
Akşam
1 tabak sebze yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Bugün carsidayidm rahat 2 saat yurudum 200İA cezamida yaptım
2litrede su içti.
canim oglen neden yemedin?
ogun atlamamaya calis Meliscim:)
bugun kahvaltin daha guzel olmus, bir de yumurta eklesen super olacak :)
sporuna hic diyecek bir sey yok harika :)

Tamamlarsin canim bu tempoyla mumkun degil eksik kalmasi sonra da dogum cantani da hazirla aklinda olmasin koy arabanin bagajina veya evde kapiya yakin bi yere. Bu anlamda kafan rahat olsun en azindan.
evet canim, her seyi halledersem icim, kafam rahat olacak...

Çok sağolun kızlar..
Daha iyiyim şimdi, ilaçlarımı alıyorum, annem çorba yapmış çorbamı da içtim iyiyimm çok şükür..
cok sevindim canim, dinlen bol bol..

Kolay gelsin canım..
sagol kuzum :)

Back
X