- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Iyiyim canim geçmişi şimdi okudum sormuşsun.nasılsın yine yormuşsun kendiniHazalim nasilsin canim, dun hic yokrun her sey yolunda mi kuzum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canim geçmişi şimdi okudum sormuşsun.nasılsın yine yormuşsun kendiniHazalim nasilsin canim, dun hic yokrun her sey yolunda mi kuzum?
dun epey yoruldum gulum..Iyiyim canim geçmişi şimdi okudum sormuşsun.nasılsın yine yormuşsun kendini
insallah gulum seninde basaracagindan diyorum ya hic suphem yok..Kız demekki bu bebek sakin olacak bak Akın in tam tersymis :))
Sağol özgem bu arada ben de inanıyorum kendime %50 sini başardım drmektir:))
tebrikler canim benim :)Geçen hafta :69.5
Buhafta:69.2
Fark:-300
ilk haftaya gore cok cok guzel kilo vermissin canim, tebrikler:)İlk hafta kilo bildirimim Rabbim devamında getirir inşallah benimkindaha tam bir hafta olmadı pazartesi günü başlamıştım
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.2
Fark =800
Çok mutluyummm![]()
bu hafta o eksi gelecek hatun:)Benim kilo yine aynı![]()
canim mezuniyetin hayirli olsun, kilolar bir daha hic gelmesin :)Herkese günaydın arkadşlar
Kilom sabit can kaptanım mezun olayım![]()
cok guzel gitmis bacim, masallah..Geçen hafta 68.6
Bu hafta 68
Fark 0.6
Yüzde 0.87
canim artin refikten uzulme, haftaya belki mezun bile ederiz seni :)Gecen hafta 77.0
Bu hafta. 77.3
Refik maalesefff
bu hafta ne guzel eksi gormussun Busem,cok sevindim :)Kizlar hepinize opucukler selamlar dunku menumu ve bildirimimi veriyorum hemen kaptanim devamsiz yazmadan :)))
Sabah
2 haslanmis yumurta
10 zeytin
Peynir
Roka
2 tereyagli kayisi
6 ceviz
Ogle 1 buyuk.fincan turk kahvesi
Aksam
Mercimek Çorbası
Taze fasulye
Yogurt
6 ceviz
Spor dun yapmadim bugun acısını cikardim ama
Su 3 lt bulmustur
Bildirimim
Gh 61.6
Bh 61.1
Cok moral oldu sanki 2 saat kitap okuma arasi vermis gibiyim
nabersin cnaim benim, nasil geciyor hafta sonun?Dolmustayim disarida islerim vardi simdi eve gidince firsatim olmayabilir girmeye. Acayip guzel yürüyüş yaptim ama sabah sabah.
Simdi evde temizlik yapacagim biraz.
Regliden dolayı artı çıktım kuzum içimden gelmedi paylaşayım. bide hiç zayıflamıyorum hep aynı dün baya karbonhidrat yedim vücut şaşırsın diye ne yapayım bilmiyorum artık valla.dun epey yoruldum gulum..
olsun ama yorgunluk uyuyunca geciyor, fakat ben uyuyamadimda:)
kilo bildirimi yapmadin dun, sagligin keyfin yerinde mi?
canim uzme kendini her sey yoluna girer, buyuk kizina gecmis olsun.Merhaba kizlar ,hayırlı cumalar
Ben geldim. İnşallah hedefe ulasmadan da gitmem. Çocuklar evde hic kendime vakit ayıramıyorum moralmanlarim sifir.ama sağlık olsun şükür bunada .büyük kız biraz rahatsız,küçük desen bütün gün ağlıyor günler böyle geçip gidiyor iste.kilo aldim biraz ama cok yedim bu aralar.sizler nasılsınız. Anlayışınız için teşekkürler hepinize veYawrukush sana tabiki
veririz kilolari hic merak etme canim:)
kizarmiyiz hic ablam, bol keyifli vakit gecirmeler :)Ben sabitim maalesef refik başlayamadı hala o yüzden artida olmadığım için mutluyum gururluyum.
Malum arkadaşım geldi pazar gidecek o yüzden fazla giremezsem kızmayın bana olur mu![]()
tebrikler kuzuum :)Geçen hafta:52.8
Bu hafta:52.6
Fark:0.2
Yupppiii![]()
canim bu hafta biraz spor ve yediklerin duzensizlesmisti, ama eminim haftaya kilolar gidecek:)evet dün 1 saat yürüyüş yapmıştım 20 dakikası salı ve çarşambanın yürüyüş cezası...
Kilo bildirimi
Gh:81.8
Bh:81.8
Dün çok yoruldum
canim vermissin epey:)Özgeeee gec kaldim gecen haftada bildirim yapmadim utandim simdi yazmaya
bu hafta 56.6 kuzum bi alip bi veriyorum
cok guzel olmus canim :)Selam kızlar hayırlı akşamlar menum gelsin
Sabah
Kilo vermiş olmamın gururuyka canım birşey istemedi:) 1 kase nesfit yedim
Ara
1elma
Öğlen
3 yk kısır
Bol salata
1 bardak ayran
Ara 1 nar
Akşam
1/2tabak tava
3 kaşık bulgur pilavı
Yeşillik
1 kase yoğurt
2.5 litre su
1 saat yürüyüş
evet gulum 2 haftalik rutin kontrolumdu.İyi eğlenceler ablm arkadaşınla.
Tebrikler.
Artı değilsin en azından gülüm o da iyi.
Bebiş için mi kontrole gidiyorsun özgem? Bu arada bebeğin adı ne olacak? Belli mi?
odulun afiyet olsun gulum :)Bugünkü menüm
Sabah
1 elma
Ara:türk kahvesi
Öğlen geç yedik 4 gibi
1 peynirli sıkma
1 patatesli gözleme
Akşam yemedim orda bici yedik belki meyve yerim
Spor:40 dakika yürüyüş
Su:8bardak
canim karbonhidrat yemekle iyi etmissin, bu hafta sporu biraz azalt olmazsa.Regliden dolayı artı çıktım kuzum içimden gelmedi paylaşayım. bide hiç zayıflamıyorum hep aynı dün baya karbonhidrat yedim vücut şaşırsın diye ne yapayım bilmiyorum artık valla.
Vakit bulursan gündüz uyu biraz
hic strese sokma canim kendini is yerinde.Yawrukush özgecim sirkete yeni bi yonetici geldi ve hemen hemen herkesin internet kullamini cekti tabi benim kendi yoneticim yanima gelmeden once ben takima gelebiliyordum ya onlarda cikti tabiki adam bireyse biai demedi ama toplu mailde "kadinlara ait ozel klup sitelerinde gezinme"diye eklemis gondermis herkese :))
tabi mailde diger seylerde oldugu icin pek gize batmadi ama adamla her goz goze gelisimizde bi utaniyorum :))
Sen nasilsin bebisin nasil ?
Kizlar sizler nasilsiniz kbakmayin gelemiyorum artikk
ohhh feda olsun snaa triliceler:)Sabah
1yumurta
Peynir
Yarim dilim tbe
Az bal
Ogle
Sucuklu beyaz peynirli tost tbe ile
Kavun
Aksam
Biraz makarna
2kofte
Yogurt
1dilim trilece
Su 3lt
Spor dinlenme
gozunaydin gulum, annenlerle guzel vakit gecirirsiniz insallah.Selam canım bende bugün evde yemek hazırlığına giriştim.. annem ve babam bana kalmaya geldiler yemekler yaptım kendilerine çok özledim ben onlara gittim ama onlar bana bayaadır gelememişti..
hamzanında 15 sayfa ödevi vardı. 10 sayfa yaptı yarın bitirecek baya onunla ilgilendim market alışverişi derken bir hayli yoruldum. Az önce de hasanı yıkayıp uyuttum şuan kendimi yatağa zor attım...
Senin doktor kontrolün nasıl geçti? Prensimiz nasılmış annesi? Senin sağlığın nasıl? Akın kardeşini görünce ultrasonda ne tepki veriyor? Gittiğin doktor Türk mü ?
guzel olmus canim :)Hayırlı akşamlar herkese :)))
14 Ekim Menüm
Sabah
5 tane çekirdekli kuru
Üzüm
1 yemek kaşığı pişmiş yumurta
Kayısılı form çay
Şekersiz çay
Öğlen
5 kaşık kıymalı menemen
2 küçük dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara
Yarın mandalina
Akşam
3 kaşık kıymalı kuru fasülye
Bir dilim ekmek
Ara
Şekersiz çay
Bir elma
Üç kaşık yoğurt
Su
8-9 bardak civarı
Egzersiz
Dinlendim
Yawrukush
nutella odulun olsun kuzum :)Menüm
Sabah
1 dilim ekmeğe nutella sürüp yedim
ne zamandır canım çekiyordu :)
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
domates, salatalık
Akşam
Et patates yemeği
domates, salatalık
1 litre su
4 fincan çay
Sporum çok mu ki kuzum bana çok az geliyor aksine.canim karbonhidrat yemekle iyi etmissin, bu hafta sporu biraz azalt olmazsa.
artik regliden, haftaya regli bitince eksi gelir Hazalim..
canim bebek buyuyor, biz kilo aliyoruz.bilmiyorum son günlerde kalbim sıkışıyor gülüm
guzel olmus canim :)Dünkü menüm
Sabah
1bardak suda bekletilmiş kayısı
1haşlanmış yumurta
1dilim beyaz peynir
1dilim tamtahıllı ekmek
1ıhlamır
ögle
musakka
pilav
yogurt
1ıhlamur
akşam
1tabak kuru fasulye
turşu
soslu soğan
2gün kurusu kayısı
1avuc fıstık
4lt su
yarım saat yürüyüş
cok guzel olmus Sibelim :)Merhabalar kızlar ben dün menümü yazdığımı sandım ama göremedim sayfada. Tekrar yazıyorum.
Menüm
Sabah 2 dlm tbe yarım ymt Çökelek ve avakado
Ogle tavuk ve fırın sebze , yogurt
Ara 2 dlm bisküvi ve çay
Akşam 3 çatal yogurtlu dereotlu makarna
3l t su yarım lt maden suyu.
30 dk yürüyüş ve 50 squat.
canim bence guzel spor yapiyorsun.Sporum çok mu ki kuzum bana çok az geliyor aksine.
Bu egzersizler 21 günlüktü özgem bu hafta bitiyor zaten. netten baktım inceliyor ama zayıflamıyorsanız kas erimesidir yağ değil yazmış kafam karışıkcanim bence guzel spor yapiyorsun.
yani vucudunu sasirtmak icin hem karbonhidrat yiyip, hemde sporunda biraz degisiklik yapmak iyi olur.
yeni bir egzersize baslayabilirsin, 1-2 gun sporunu azaltabilirsin.
bunlarin hepsi degisiklik.
yok canim inanma boyle bilgilere.Bu egzersizler 21 günlüktü özgem bu hafta bitiyor zaten. netten baktım inceliyor ama zayıflamıyorsanız kas erimesidir yağ değil yazmış kafam karışıkoysa dar pantolonum geçen üstüme oldu
Cok sukur cay icip oturutorum nihayet cnmHu huu kizlar ses verin neredesiniz??
Aynen cnmHerkes haftasonuna şimdiden başlamışlar demek ki bizim takıma yeni kurallar mı getirsek acaba ?
Çok az yemişsin metabolizma hızının dengede kalabilmesi için biraz daha çok yeseydin iyiydi bu arada meyveyi tek başına yeme ya sütle ya yoğurtla birlikte ye hem vitamin emilimi için gerekli hem de tek başına yenilen meyve acıktırır bunun için de bu şekilde yemek gerekli
Menülerine çiğ sebze yeşillik salata da eklemelisin
super menu, super spor Kadris :)Sabah
2dilim tbe
Kahvaltilik biraz bal
Ogle
1muz
Spor oncesi
Sonra
Form cayi
1hurma
10 antep fistigi
Aksam
Palamut
Salata
Bir lokma helva
1mandalina
Spor
40 dk bant
35dk egzersiz
100 ip atlama
Su 3lt
ohh keyfin bol olsun, uyudumu kuzular?Cok sukur cay icip oturutorum nihayet cnm
Orgumu orcemde bugun cok kol calistim kollarim kalkmiyo:):)')
kalp sıkışmalarım sıklaştı gülüm belki dediğin gibidir ama inanki artık hastaneye gitmekten yorulduum yaacanim bebek buyuyor, biz kilo aliyoruz.
artik bebek insanin kaburgalarina kadar dayaniyor.
arada benimde sIkIsiyor kalbim, endise etme.
sekerle de ilgili degildir tahminim bu.
nasil sekerin normal degil mi ?
guzel olmus canim :)
cok guzel olmus Sibelim :)
şekerim bir inip bir çıkıyor ne yiceğimi şaşırıyorum